Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Anushka Sharman tukeman 12 parhaan tuotemerkin luettelo

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Anushka Sharman tukeman 12 parhaan tuotemerkin luettelo

Anushka Sharma on Bollywood-näyttelijä ja Intian krikettijoukkueen kapteenin Virat Kohlin vaimo. Hänet tunnetaan laajalti erilaisista rooleistaan ​​Bollywood-teollisuudessa. Hän on ansainnut paljon rakkautta ja kunnioitusta teollisuudessa.

Julkkisten suositusten maailmassa Anushka Sharma erottuu yhtenä Intian vaikutusvaltaisimmista ja halutuimmista näyttelijöistä. Lahjakkuudellaan, karismallaan ja kauneutellaan hän on valloittanut yleisön sekä ruudulla että sen ulkopuolella. Näyttelijäuransa ohella mm. Anushka on tehnyt jälkensä myös tuotemerkkien suositteluissa. Tarkastellaanpa tarkemmin joitain huippubrändejä, joilla on ollut etuoikeus olla tekemisissä tämän monipuolisen näyttelijän kanssa.

Anushka Sharman tukemien huippubrändien luettelo

Myntra
Shyam Steel
Nivea
Rajnigandhan helmet
Lavie
Rupa & Company
Kerovit
Standard Chartered Bank
Nush
Pure Derm
Elle 18
Pantene

Myntra

Myntra on verkkokauppayritys, joka keskittyy pääasiassa muotiin. Se perustettiin vuonna 2007 Bangaloressa, Intiassa. Flipkart osti Myntran myöhemmin vuonna 2014.

Yrityksen perustivat Mukesh Bansal, Ashutosh Lawania ja Vineet Saxena. Myntra oli päässyt sopimukseen Anushka Sharman ja Virat Kohlin kanssa vuonna 2019 brändin tukemisesta.

On arvioitu, että Myntra oli käyttänyt molempiin yli 10 miljardia INR palkkiona tuotemerkin hyväksymisestä. Ajatuksena kannatuksen takana oli näyttää Cricketin ja Bollywoodin läheinen suhde Anushka Sharman ja Virat Kohlin kautta.

Myntran yhteistyö Anushka Sharman kanssa on ollut win-win -tilanne. Brändi on hyödyntänyt hänen suosiotaan ja uskottavuuttaan saavuttaakseen laajemman yleisön, kun taas Anushka on osaltaan lisännyt Myntran brändin arvoa ja sijoittanut sen muodin eteenpäin suuntautuneiden henkilöiden suosituksi kohteeksi.Shyam Steel

Shyam Steel, johtava teräsvalmistaja, Anushka Sharma tukee ylpeänä vuonna 2021. Anushka Sharman yhteistyö Shyam Steelin kanssa on ollut onnistunut yhteistyö, joka korostaa hänen vaikutusvaltaansa rakennus- ja kiinteistöalalla. Brändin kasvoina Anushkan vahva läsnäolo ja uskottavuus ovat auttaneet vahvistamaan Shyam Steelin markkina-asemaa ja brändin tunnettuutta.

Anushka Sharman suosituksella on ollut merkittävä rooli tuotemerkin ylivertaisen laadun ja luotettavuuden esittelyssä kuluttajille ja alan ammattilaisille.Nivea

Nivea, tunnettu ihonhoitobrändi, nousi Anushka Sharmassa brändilähettiläänä vuonna 2013. Hänen virheetön ihonsa ja luonnollinen kauneutensa tekivät hänestä täydellisen sopivan Nivean tuotteisiin. Yhdistyksensä kautta Anushka viestitti tehokkaasti brändin sanomaa terveellisistä ihonhoito- ja itsehoitorutiineista.

Sen lisäksi, että Anushka Sharma on tukenut Nivean ihonhoitotuotevalikoimaa, se on yhdistetty myös Nivea Meniin, joka on suosittu tuotemerkki, joka palvelee erityisesti miesten hoitotarpeita.Rajnigandhan helmet

Rajnigandhan helmetArvostetun DS Groupin tuote on tunnettu tupakkapohjainen suuraikaste, joka on saavuttanut suosiota kuluttajien keskuudessa. Lala Dharmpal Sugandhin ja Satyapal Sugandhin perustama DS Group on vakiinnuttanut asemansa johtavana toimijana Intian markkinoilla, jolla on rikas perintö aina vuoteen 1929 asti.

🔥 Empfohlen:  Yrityksesi aloittaminen Print-On-Demandin ja kolmen parhaan POD-kumppanin avulla

Vuonna 2019 Priyanka Chopra korvattiin Anushka Sharmalla Rajnigandhan kasvoksi. Rajnigandha Pearls löysi ihanteellisen brändilähettilään Anushka Sharmasta edustamaan ensiluokkaista suunraikastetta. Anushka on viehätysvoimallaan, ylellisyydellään ja karismaattisella näytöllä näkymisellään esittänyt tehokkaasti Rajnigandha Pearlsin olemuksen.

Lavie

Lavie on intialainen käsilaukkubrändi, joka esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2010. Lavie tarjoaa a laaja valikoima naisten käsilaukkuja joka sisältää laukkuja, laukkuja, hoboja, kantolaukkuja, kytkimiä ja lompakoita jne. Brändi yhdistää myös urheilun muotiin ja toimivuuteen tarjoamalla urheilullisia reppuja ja kasseja.

Vuonna 2018 Lavie on löytänyt täydellisen brändilähettilään lahjakkaasta Bollywood-näyttelijästä Anushka Sharmasta. Moitteettomasta tyylitajuistaan ​​ja muodikkaista valinnoistaan ​​tunnettu Anushka Sharma ilmentää täydellisesti Lavien olemusta.

Anushka Sharman ja Lavien yhteistyö on lisännyt glamouria ja eleganssia brändin imagoon. Hänen vaikutuksensa ja suosionsa ovat auttaneet Laviea saavuttamaan laajemman yleisön ja vakiinnuttamaan asemansa haluttuna nimenä muotiteollisuudessa.Rupa & Company

Rupa, merkittävä neulebrändi Intiassa, on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi alan suurimmista toimijoista. Vuonna 1985 perustettu Rupa, jonka pääkonttori on Kolkatassa, on erikoistunut valmistamaan laajan valikoiman sisävaatteita, vapaa-ajan asuja ja yöpukuja miehille, naisille ja lapsille.

Rupalla on sateenvarjossaan useita tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Frontline, Euro, Bumchums, Thermocot ja Macroman. Nämä tuotemerkit palvelevat markkinoiden eri segmenttejä ja tarjoavat korkealaatuisia tuotteita, jotka asettavat etusijalle mukavuuden ja tyylin.

Vuonna 2018 Rupa sai lahjakkaan Bollywood-näyttelijän Anushka Sharman kannatuksen. yhdelle sen lippulaivatuotteelle, Softline Leggingsille. Muodikkaista valinnoistaan ​​ja valtavasta suosiostaan ​​tunnettu Anushka Sharma edustaa täydellisesti brändin arvoja eleganssia, mukavuutta ja monipuolisuutta.Kerovit

Kerovittunnettu saniteettitavaramerkki, on osa Kajaria Ceramics Limited, Intian suurin seinä- ja lattialaattojen valmistaja. Vuonna 2017 lahjakas näyttelijä Anushka Sharma yhdisti voimansa yrityksen kanssa sen brändilähettiläänä ja antoi tähtivoimansa tukea Kerovitin tuotteita.

Anushka Sharman yhteys Kerovitiin on tunnusomaista hänen yhteiset arvonsa nuorekkuus, nykyaikaisuus, älykkyys ja tyyli. Kajaria Ceramics Limitedin virallisilla verkkosivuilla julkaistussa viestissä Anushka ilmaisi uskovansa, että Kerovit ilmentää samoja ominaisuuksia kuin hän edustaa. Hän korosti, että Kerovit on räätälöity nuorelle ja nykyaikaiselle Intialle, joten se on täydellinen valinta moderneja ja tyylikkäitä saniteettiratkaisuja etsiville.

Standard Chartered Bank

Standard Chartered Bankbrittiläinen monikansallinen rahoitus- ja pankkilaitos, jolla on rikas historia, joka juontaa juurensa vuoteen 1969. Pankin perustaminen syntyi kahden tunnetun pankin, Standard Bank of British South African ja Chartered Bank of Indian, yhdistämisen tuloksena. Australiasta ja Kiinasta.

🔥 Empfohlen:  Luettelo parhaista yrityksistä, jotka ottavat käyttöön hybridityöpaikkamallin ja miksi myös sinun yrityksesi tulisi ottaa se käyttöön

Standard Chartered Bankin pääkonttori sijaitsee Lontoossa, Englannissa, ja se toimii maailmanlaajuisesti keskittyen erityisesti Aasiaan, Lähi-itään ja Afrikkaan. Vaikka pankki ei harjoita vähittäispankkitoimintaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, se saa noin 90 prosenttia voitoistaan ​​näiltä alueilta.

Vuonna 2018 Standard Chartered Bank toivotti lahjakkaan näyttelijä Anushka Sharman tervetulleeksi brändilähettilääkseen. Anushka Sharma yhdisti voimansa pankin kanssa edustaakseen ja tukeakseen sen palveluja, sillä hänellä on huomattava suosio ja vaikutusvalta.

Anushka Sharman yhteistyö Standard Chartered Bankin kanssa tarkoittaa pankin sitoutumista tarjoamaan luotettavia rahoitusratkaisuja monipuoliselle asiakaskunnalleen. Pankin brändilähettiläänä hän toimii luotettuna kasvona, joka esittelee pankin arvoja ja luo vahvan yhteyden sen kohdeyleisöön.Nush

Nush, eksklusiivinen vaatemerkki, on Anushka Sharman itsensä kehittämä. Nushilla on visio tehdä persoonallinen tyylinsä naisten ulottuville kaikkialla, ja se tarjoaa monipuolisen valikoiman muodikkaita vaatevaihtoehtoja. Brändi keskittyy länsimaiseen asuun, joka kattaa sekä ilta- että vapaa-ajan asut.

Kuten Nushin omistaja Anushka Sharma ottaa brändilähettilään roolin ja edistää sitä intohimoisesti erilaisten sosiaalisen median alustojen kautta. Hänen aktiivinen osallistumisensa brändin tukemiseen kuvastaa hänen syvää yhteyttään ja uskoaan sen laatuun ja tyyliin.Pure Derm

Pure Derm, suosittu shampoomerkki, kuuluu Hindustan Unilever Limitedin (HUL), tunnetun kulutustavarayhtiön, sateenvarjon alle. Vuodesta 1933 peräisin oleva HUL:n pääkonttori sijaitsee Mumbaissa, Intiassa.

Pure Derm on asetettu tehokkaaksi hilsettä ehkäiseväksi shampooksi, ja se tarjoaa kolme erilaista muunnelmaa: Dandruff Protect, Mint Cool ja Anti-Hairfall. Nämä vaihtoehdot vastaavat erilaisiin hiusongelmiin samalla kun ne tarjoavat tarvittavan hoidon ja suojan hilseen liittyviltä ongelmilta. Brändi teki debyyttinsä helmikuussa 2018 ja valloitti markkinat innovatiivisilla kaavoillaan ja lupaavilla tuloksilla.

Anushka Sharma, tunnettu Bollywood-näyttelijä, yhdisti voimansa Pure Dermin kanssa samana vuonna, kun hän tunnustaa brändin potentiaalin. Anushka Sharman yhdistyminen brändiin sen brändilähettiläänä lisäsi entisestään sen suosiota ja lisäsi luottamusta kuluttajien keskuudessa..Elle 18

Elle 18, tunnettu tuotemerkki Hindustan Unilever Limitedin (HUL) alaisuudessa, teki debyyttinsä vuonna 1997. Erityisesti korkeakouluopiskelijoiden tytöille suunniteltu brändi tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita, jotka parantavat heidän kauneuttaan ja tyyliään. Elle 18:sta on tullut suosittu tuotemerkki nuorille naisille, jotka etsivät trendikästä ja edullista kosmetiikkaa, aina Nail Popsista ja Color Popista kajaliin, huulipunaan, huulikiiltoon, huulirasvaan, meikkivoiteen, hajuvesiin ja muihin.

🔥 Empfohlen:  Luettelo maailman parhaista kvanttilaskenta-aloitusyrityksistä

Vuonna 2016 lahjakas näyttelijä Anushka Sharma nousi Elle 18:n brändilähettiläänä, mikä nosti entisestään sen suosiota ja sai yhteyden kohdeyleisöön. Anushka Sharman yhdistyminen brändiin lisäsi uskottavuutta ja resonanssia sen markkinointikampanjoille, mikä kiinnitti nuorten kuluttajien huomion ja uskollisuuden kaikkialla maassa.Pantene

Anushka Sharma tunnetaan myös yhteistyöstään Pantene, tunnettu hiustenhoitobrändi. Brändin lähettiläänä hän on kauniisti edustanut Pantenen tuotteiden olemusta ja terveiden ja kauniiden hiusten ylläpitämisen tärkeyttä. Anushkan yhteistyö Pantenen kanssa alkoi vuonna 2013 ja on edelleen osoittanut brändin sitoutumista tehokkaiden hiustenhoitoratkaisujen tarjoamiseen naisille. Hänen säteilevät ja kiiltävät lukkonsa ovat täydentäneet täydellisesti brändin viestejä, mikä tekee hänestä luonnollisen sopivan Pantenen suosioon.Johtopäätös

Anushka Sharman matka brändilähettiläänä on ollut osoitus hänen monipuolisuudestaan ​​ja vetovoimastaan. Ihon- ja hiustenhoidosta etnisiin vaatteisiin ja meikkiin hän on jättänyt lähtemättömän jäljen useille aloille. Hänen suosituksensa eivät ole vain lisänneet bränditietoisuutta, vaan myös lisänneet hänen edustamiensa tuotteiden uskottavuutta ja suhteellisuutta. Magneettisella läsnäolollaan Anushka Sharma on edelleen haluttu valinta brändeille, jotka haluavat vaikuttaa markkinoilla.

UKK

Mitkä ovat Anushka Sharman hyväksymät suosituimmat tuotemerkit?

Anushka Sharma on tukenut useita huippubrändejä, mukaan lukien Myntra, Rajnigandha Pearls, Lavie, Rupa & Company, Kerovit, Standard Chartered Bank, Nush (oma tuotemerkki), Pure Derm ja Elle 18.

Mitä yrityksiä Anushka Sharma omistaa?

Anushka Sharma on naisten vaatteisiin erikoistuneen muotibrändin Nush ylpeä omistaja.

Mikä on Anushka Sharman nettovarallisuus?

Anushka Sharman nettovarallisuus on 255 miljardia (35 miljoonaa dollaria).

Kuinka paljon Anushka Sharma veloittaa brändilähettilästä?

Anushka Sharma saa vuosittain 10 miljoonaa INR merkinnöistä ja veloittaa 3,5–5 miljardia INR:ää kohden tuotemerkin lähettiläänä.

Kuinka Anushka Sharma ansaitsee rahaa?

Anushka Sharma ansaitsee rahaa useista eri lähteistä, mukaan lukien näytteleminen elokuvissa, tuotemerkin suositukset ja oma muotibrändinsä Nush. Hänen menestyksekäs uransa ja yrittäjyyshankkeensa myötävaikuttavat hänen taloudelliseen menestykseensä.