Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Anyword Pricing Plans 2023 Onko Anyword ilmainen? Paras AI Copywriting, AI Writing Assistant Tool?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Anyword Pricing Plans 2023 Onko Anyword ilmainen? Paras AI Copywriting, AI Writing Assistant Tool?

Etsii Joka sana hinnoittelu olet oikeassa paikassa.

Anyword-tilaukset alkavat 99,00 dollarista kuukaudessa kiinteänä maksuna. Ilmainen versio on saatavilla. Anywordille on saatavilla ilmainen kokeiluversio. Katso alta lisää hintatietoja.

Mikä on Anyword – paras markkinoijille

Jopa kokeneimmille markkinoijille voi olla hankalaa luoda oikea kopio oikealle yleisölle. Siinä Anyword tulee esiin. Anywordin AI Copywriting Tool auttaa markkinoijia suunnittelemaan täydelliset viestit yleisölleen kaikilla alustoilla. Heidän tekoälypohjainen kielenoptimointiohjelmistonsa analysoi miljardeja datapisteitä luodakseen viestejä, jotka osoittavat yli 30 prosentin suorituskyvyn nousun.

Anyword tarjoaa myös ennakoivan suorituskykypisteen, joka antaa jokaiselle kopiomuunnelmalle arvosanan sen muuntopotentiaalin mukaan. Alusta antaa sinulle myös käsityksen yleisön perusdemografioista sekä sävystä ja tyylistä.

Joitakin Anywordin etuja:

 • Luo kopio yli 20 kielellä laajassa mittakaavassa jokaiselle muodolle ja kanavalle (mukaan lukien Facebook, Google, Native, Twitter, LinkedIn ja paljon muuta).
 • Luo kopio aloitussivuille, tuotekuvauksille, sähköpostin aiheriveille, blogikirjoituksille ja muille.
 • Eliminoi A/B-testausaika ja -kustannukset sen Predictive Performance -pisteiden avulla.
 • Dynaaminen aloitussivun optimointi varmistaa, että lähetät oikean viestin oikealle yleisölle. Jatkuva optimointi -ominaisuus testaa useita kopioiden muunnelmia kerralla ja oppii, mitkä yhdistelmät toimivat parhaiten tietyille yleisöille.
 • Hanki uusia ideoita nopeasti! Suudelma kirjoittajan lohko näkemiin.

Anyword tarjoaa myös edistyneitä ominaisuuksia, kuten yhteyden mainostileihin varmistaaksesi johdonmukaisen brändiäänen ja paljon muuta!

Anyword-hinnoittelu:

Anyword tarjoaa tällä hetkellä ilmaisen 7 päivän kokeilujakson, jossa voit testata vesiä kaikilla niiden ominaisuuksilla. Kokeilujakson päätyttyä voit valita kolmesta muusta hinnoitteluvaihtoehdosta:

 • Ilmainen – 1000 ilmaista sanaa kuukaudessa, ei aikarajaa, ei vaadita luottokorttia.
 • Data-Driven Basic (79 $/kk, jos laskutetaan vuosittain) – 30 000 sanaa kuukaudessa, sisältää blogitekstien rakennustyökalun, mahdollistaa nykyisen kopiosi uudelleenkirjoituksen ja optimoinnin tekoälyllä
 • Data-Driven Unlimited (239 $/kk, jos laskutetaan vuosittain) – rajattomasti sanoja, jatkuva optimointi aloitussivuillesi, omistautunut asiakasmenestyspäällikkö, 5 paikkaa
 • Yritys (alkaen 999 dollarista/kk) – Hyödynnä historiallisia tietojasi ja brändiohjeitasi luodaksesi sisältöä, joka sopii tietylle yleisöllesi. API-käyttö ja mukautetut mallit.
🔥 Empfohlen:  Bluehost Black Friday -tarjoukset 2022: 76 %:n alennus + ilmainen verkkotunnus [Live Now]

Anyword Plussat ja miinukset

Plussat

 • Helppo käyttää ja luoda muunnelmia.
 • Räätälöity kopio tietylle asiakaspersoonalle.
 • Mukautettava sävy ja tyyli.
 • Ideoiden luomisen loputon virta.

Haittoja

 • Jotkut tekstisukupolvet vaativat säätämistä.
 • Sanat eivät riitä ilmaiseen suunnitelmaan

Kuinka Anyword auttaa sinua

Anyword virtaviivaistaa sisällön luomisprosessia, jotta voit luoda potentiaalisia mainoksia, aloitussivuja, sähköposteja ja paljon muuta – kaikki vain muutamalla napsautuksella. Olitpa tekstinkirjoittaja, joka etsii lisää blogipostausideoita, tai verkkokauppasivuston omistaja, joka haluaa lisätä myyntiä tehokkailla tuotekuvauksilla, Anywordin tekoälytyökalussa on ominaisuus, joka voi auttaa.

Johtopäätös: Anyword Pricing

Yli miljardi markkinointiviestiä luodaan päivittäin digitaalisten kanavien kautta, mutta markkinoinnin ja myynnin ammattilaiset arvailevat edelleen, mikä viesti on tehokas ja miksi, sanoo Yaniv Makover, Anywordin toimitusjohtaja ja perustaja. ”Tekoäly voi tuottaa yli tuhat twiittiä markkinoijille, mutta oikean valitseminen on edelleen haaste. Vain muutaman vuoden kuluttua on todennäköistä, että tekoälyn luomasta sisällöstä tulee uusi normi.

Anyword varmistaa, että markkinoijat voivat hyödyntää tekoälyn kykyä luoda sisältöä tarjoamalla ennakoivia mittareita jokaiselle viestille ja näkemyksiä siitä, mikä viestin osa toimii ja kenelle.” kautta Businesswire.

Toivottavasti pidät Anyword Pricing -viestistämme ja kerro meille, millainen on kokemuksesi Anyword AI copywriting -työkalusta.

Katso samanlaiset arvostelut:

Lisää viestejä Bloggersideas.comissa