Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Apple aikoo laittaa enemmän mainoksia iPhonellesi, raportoi väitteet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Apple aikoo laittaa enemmän mainoksia iPhonellesi, raportoi väitteet

Apple aikoo laittaa mainoksia useampaan iPhoneen esiasennettuihin sovelluksiin, uusi raportti väittää.

Vaikka teknologiajätti sisältää jo mainoksia News-, App Store- ja Stocks-sovelluksiinsa, Bloombergin Mark Gurman raportoi sunnuntaina, että se testasi äskettäin sisäisesti mainoksia Apple Mapsissa ja voisi sisällyttää ne myös muihin ohjelmistoihin, kuten Podcasteihin ja kirjoihin.

Mapsin avulla Apple todennäköisesti sallisi yritysten, kuten ravintoloiden, maksaa maksun, jotta heidän palvelunsa näkyvät korkeammalla hakutuloksissa, ehdotti Gurman, Applen tarkkailija, joka on kutsunut sitä oikeaksi monta kertaa aiemmin. Mainoksia voidaan näyttää myös muissa sovelluksen osissa hakutulosten ulkopuolella, mikä antaa yrityksille enemmän joustavuutta sen suhteen, miten ja missä niiden mainospaikat näkyvät.

Kuten Applen mainokset, jotka näkyvät News-, App Store- ja Stocks-sovelluksissa, tällaiset sijoittelut merkitään selvästi, jotta käyttäjät tietävät tarkalleen, mitä he katsovat.

Applen mainosalustojen varapuheenjohtaja Todd Teresi haluaa kuulemma kasvattaa teknologiayhtiön noin 4 miljardin dollarin vuotuiset mainostulot kaksinumeroisiksi, ja mainokset useammissa Apple-sovelluksissa yksi tapa auttaa yritystä saavuttamaan tämän tavoitteen.

Muissa pyrkimyksissä lisätä sovelluksiin liittyviä mainostulojaan Apple paljasti äskettäin, että se aikoo näyttää enemmän mainoksia App Storessa, ja uusia paikkoja tulee sovelluksen Tänään-osioon ja myös yksittäisille sovellussivuille.

Kommentoidessaan päätöstään tuoda lisää mainoksia App Storeen, yritys sanoi, että sijoittelut tarjoavat “kaikenkokoisille kehittäjille mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaansa”, ja lisäsi: “Kuten muutkin mainostarjouksemme, nämä uudet mainosten sijoittelut rakentuvat samalle pohjalle. perusta – ne sisältävät vain sisältöä sovellusten hyväksytyiltä App Store -tuotesivuilta ja noudattavat samoja tiukkoja tietosuojastandardeja”, joita Apple vahvisti julkaisemalla iOS 14.5:n viime vuonna.

Laajemman joukon yrityksiä ja palveluita koskevat mainokset näyttävät nyt tarkoitetuilta useammille Applen omille sovelluksille. Yritys toivoo, että se parantaa entisestään tulostaan, vaikka sen asiakkaat viihtyisivät selaamaan enemmän mainoksia löytääkseen heidän sisällönsä. etsivät jäänteitä nähtäväksi.

🔥 Empfohlen:  Apple antoi sinulle juuri syyn luopua Macistasi iPadille