Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Apple alkaa myydä kunnostettuja iPhone 12- ja iPhone 12 Pro -puhelimia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Apple alkaa myydä kunnostettuja iPhone 12- ja iPhone 12 Pro -puhelimia

Apple on alkanut myydä sertifioituja kunnostettuja iPhone 12- ja iPhone 12 Pro -puhelimia verkkosivuillaan.

Muutto tapahtuu lähes 18 kuukautta sen jälkeen, kun huippuluokan puhelin lanseerattiin vuonna 2020.

Kaikki matkapuhelimet tarjoavat kohtuullisia säästöjä verrattuna uuteen iPhone 12:een, jonka myyntiä Apple jatkaa uuden ja kalliimman iPhone 13:n rinnalla. Koska iPhone 12 -laitteet tarjoavat erilaisia ​​tallennusvaihtoehtoja, kunnostettujen puhelimien hinnat vaihtelevat.

Esimerkiksi maanantaina 14. maaliskuuta Applen yhdysvaltalaisessa kunnostettujen varusteiden myymälässä oli yhteensä 14 iPhone 12- ja 12 Pro -laitetta. Hinta-asteikon alapäässä lukitsematon, musta 64 Gt iPhone 12 oli saatavilla hintaan 619 dollaria, mikä on 110 dollaria normaalihinnasta.

Toisessa päässä lukitsematon, Pacific Blue 512 Gt iPhone 12 Pro oli saatavana hintaan 1 019 dollaria – se on 180 dollaria halvempi kuin upouusi.

Sivustolla ei tällä hetkellä ole saatavilla iPhone 12 Mini- tai iPhone 12 Pro Max -puhelimia, vaikka kummastakaan näistä laitteista kiinnostuneiden tulisi tarkistaa säännöllisesti Applen verkkokauppa, koska ne voivat ilmestyä milloin tahansa.

Omena

Kaikki Applen kunnostetut iPhonet on varustettu uudella akulla ja uudella ulkokuorella, ja niillä on yhden vuoden takuu.

Applen verkkosivuston mukaan kaikki kunnostetut laitteet puhdistetaan perusteellisesti, testataan täysin ja niissä käytetään tarvittaessa aitoja Applen varaosia.

Kunnostetut iPhonet on myös pakattu uuteen laatikkoon lisävarusteineen ja mahdollisine kaapeleineen, ja niiden mukana tulee ilmainen toimitus.

“Tarjonta on rajoitettu ja saatavuus taataan, kun saamme täyden maksusi”, Apple sanoo verkkosivuillaan.

Kuten jokainen Applelta kunnostetun tuotteen ostanut tietää, tuote näyttää ja toimii aina yhtä hyvältä kuin uusi.

IPhone 12 ja 12 Pro ovat edelleen erittäin tehokkaita laitteita ja saattavat sopia sinulle, jos harkitset päivittämistä vanhemmasta puhelimesta, mutta et halua kuluttaa huippudollaria iPhone 13:een, sillä kunnostetut mallit tarjoavat huomattavia säästöjä paitsi iPhone 13, mutta myös uusi iPhone 12.

🔥 Empfohlen:  6 parasta kotitehtävien kirjoituspalvelua, jota amerikkalaiset opiskelijat rakastavat

Digital Trends vertaili iPhone 12:ta ja iPhone 13:a, jotta näet, kuinka samankaltaisia ​​ne ovat, kun taas tässä artikkelissa verrataan iPhone 12 Pron ja iPhone 13 Pron kameroita. Saatat yllättyä tuloksista.