Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Apple Cardin käyttäjille saattaa olla pian tulossa suuri muutos

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Apple Cardin käyttäjille saattaa olla pian tulossa suuri muutos

Siitä on jo jonkin aikaa, kun olemme kuulleet mitään virallista viime vuoden lopulla julkistetusta Apple Card -säästötilistä, mutta äskettäinen vuoto näyttää viittaavan siihen, että palvelu debytoi pian.

Twitter-käyttäjän aaronp613 havaitsemat Applen taustakoodin osat sanovat, että Apple Card Savings Account -tili saattaa olla käytössä ensi viikolla, 17. huhtikuuta. Jos näin on, Apple Cardin haltijat saavat suuren päivityksen, joka parantaa huomattavasti käyttäjää. kokea.

Omena

Vaikuttaa melko turvalliselta vedolta, että näemme palvelun julkaisun ensi viikolla, kun tarkastellaan Applen historiaa sen muiden taloudellisten ominaisuuksien kanssa. Viime kuussa, kun Apple Pay Later teki debyyttinsä, siihen viitattiin nimenomaisesti päivinä ennen julkaisua Applen taustajärjestelmässä, joten ei pitäisi olla kovin yllätys, jos ja milloin Apple Card Savings Account -tili alkaa ilmestyä. maanantaina ylös.

Tämä on melko jännittävä tieto kaikille, jotka ovat odottaneet hengitystä pidätellen Apple Card Savings Account -tilin julkaisua, sillä se lisää paljon Applen nykyiseen rahoitustarjontaan antamalla käyttäjille tavan tallentaa käyttämätöntä Daily Cashia ja siirtää rahaa. se muille tileille. Applen rahoitustarjonta on parantunut jatkuvasti, ja Apple Card Savings Account vain lisää niiden arvoa.

Koska emme ole kuulleet Applelta mitään virallista uudesta ominaisuudesta, on epäselvää, tuleeko käyttäjien ottaa se käyttöön vai otetaanko se käyttöön kaikille Apple Cardin haltijoille kerralla. Aaronp613 sanoo, että “koodi viittaa siihen, että se saattaa toimia versioiden 16.3+ kanssa”, mikä tarkoittaa, että Apple Cardin omistajilla saattaa olla tarpeen olla iPhone, joka tukee iOS 16.3:a tai uudempaa. Onneksi iOS 16:ta tukevat monet iPhonet, mutta käyttöjärjestelmän vaadittavuudesta ei ole virallista vahvistusta, joten se ei välttämättä ole ongelma, kun Apple vihdoin antaa virallisen päivityksen.

🔥 Empfohlen:  7 syytä, miksi sisältö tarvitsee upeita kuvia, videoita ja visuaalista sisältöä

Vaikka Apple Card Savings Account on saatavilla vain Yhdysvalloissa, kun se julkaistaan, aaronp613 sanoo myös, että taustakoodi viittaa siihen, että “mukautetut kiinalaiset Apple Pay -liikennekortit saattavat tulla käyttöön 18. huhtikuuta.” Näyttää siltä, ​​​​että ensi viikko on iso monille ihmisille, jotka ovat odottaneet jatkotoimia aiemmin julkistetuille Applen rahoitusvaihtoehdoille sekä Yhdysvalloissa että Kiinassa.