Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Apple päivitti huonoimman MacBookin sen sijaan, että olisi vain tappanut sen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Apple päivitti huonoimman MacBookin sen sijaan, että olisi vain tappanut sen

Apple julkisti WWDC 2022 -messuilla kaksi uutta MacBookia, uudelleen suunnitellun MacBook Airin ja 13 tuuman MacBook Pron. Nämä ovat Applen myydyimmät Macit, ja kuten päätapahtumassa todettiin, ne ovat kaksi myydyintä kannettavaa tietokonetta koko toimialalla.

Vaikka M2 MacBook Air on nyt uudistunut, 13 tuuman MacBook Pro on jätetty säälittävään tilaan. Se käyttää alustaa suoraan vuodesta 2016, ja se erottuu kuin peukalo kipeänä muussa MacBook-valikoimassa. Tämä tarkoittaa suuria kehyksiä, laatikkomaista muotoa, huonoa verkkokameraa ja kyllä, jopa Touch Baria. Huokaus.

Minua häiritsi, kun 13-tuumainen MacBook Pro jätettiin alkuperäiseen M1-mallistoon jo vuonna 2020. Se käytti loppujen lopuksi samaa M1-sirua, ja suorituskyvyn ja akun keston ero oli tavalliselle kannettavan tietokoneen ostajalle lähes huomaamaton. Kaikki tämä, ja se maksoi huikeat 300 dollaria enemmän. Ohjeeni valittaessa näiden kahden välillä kaikille kysyneille oli valita aina halvempi MacBook Air.

Mutta vuonna 2022 1 299 dollarin 13 tuuman MacBook Prossa, edes M2:n kanssa, ei todellakaan ole järkeä. Se on edelleen kallein Applen lähtötason MacBookeista, jos vain 100 dollaria. Ja silti, en voi kuvitella, miksi joku ostaisi tämän uuden MacBook Airin – tai jopa vanhemman M1-mallin – sijaan.

Kyllä, teknisesti se on hieman nopeampi, koska siinä on kestävämpi lämpöjärjestelmä. Apple kertoo saavansa kaksi tuntia enemmän akun käyttöikää. Mutta tämä erottelu on enemmän turhauttavaa kuin hyödyllistä. Tätä asiaa kutsutaan MacBook “Proksi” – ja juuri sitä myydään Apple Storen asiakkaille, joilla ei ole varaa kunnon M1 Pro- tai M1 Max MacBook Prohin, joiden hinta alkaa 2 000 dollarista. Näitä tehokkaampia MacBookeja on myös ollut tunnetusti vaikea ostaa, ja niiden tuotanto on viivästynyt jopa kaksi kuukautta oston jälkeen.

🔥 Empfohlen:  Apple voi julkistaa tähän mennessä tehokkaimman sirunsa WWDC 2023 -messuilla

Mutta se, mitä he ostavat, ei ole todellinen Pro-tuote. Hitto, se ei edes tue useampaa kuin yhtä ulkoista näyttöä! Vielä tärkeämpää on, että he menettäisivät M1 MacBook Airin suuren arvon sekä M2 MacBook Airin uusimmat suunnittelu- ja näyttöpäivitykset.

Ei todellakaan ole mitään hyvää syytä 13 tuuman MacBook Pron olemassaololle, mutta se on sellainen tuote, joka myy edelleen hyvin Applelle joka tapauksessa pelkän nimen perusteella. Se hämmentää ostajia, mutta tällä hetkellä toiseksi myydyin kannettavana Apple ei aio luopua siitä.