Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Apple saattaa työstää ylikokoista iPadia vuodelle 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Apple saattaa työstää ylikokoista iPadia vuodelle 2023

Internetissä on kiertänyt huhuja, että Apple tekee iPadista isomman kuin olemme koskaan nähneet. Nyt eräs raportti väittää, että saatamme saada pian 16 tuuman version tabletista – esimerkiksi vuonna 2023 pian. The Informationin raportin mukaan ylisuuri iPad saattaa tulla markkinoille vuoden 2023 viimeisellä neljänneksellä, mikä olisi järkevää Applen nykyisen iPad-ilmoituksen ja julkaisuaikataulun kanssa.

Vaikka yleinen käsitys uuden kokoisen iPadin käynnistysikkunasta on hyvä ja hyvä, se tosiasia, että Apple työskentelee tabletin 16-tuumaisen version parissa, on vielä kiehtovampaa. Bloombergin aikaisemmat raportit ovat ehdottaneet, että teknologiajätti työskentelee 14 tuuman iPadin parissa, mutta kahden tuuman lisänäytön ansiosta se asettaisi sen samalle tasolle kuin suurimpien MacBook Pro -tietokoneiden kanssa.

Digitaalitrendit

Raportin mukaan 16-tuumainen iPad olisi tarkoitettu “sumentamaan entisestään iPadin ja MacBookin välistä rajaa”, mihin Apple on viime aikoina keskittynyt iPadOS 16:n kanssa. On mahdollista, että yritys saattaa työstää ylisuuria tabletteja. 14- ja 16-tuumaiset tarjoukset niille, jotka haluavat saada mahdollisimman paljon tilaa kosketusnäytöilleen.

Kuten The Information huomauttaa, tämän kokoista iPadia markkinoitaisiin todennäköisesti luoville käyttäjille, jotka saattavat tarvita lisätilaa. Kenellekään muulle se saattaa olla hieman ylivoimaista, koska 16 tuuman näyttöä olisi vaikea pitää ja se olisi todennäköisesti hieman kalliimpi kuin 10,9 tuuman perusmallit.

Tämä ei ole ainoa uutinen, että Apple on työskennellyt iPadin uusien versioiden parissa. Äskettäisessä raportissa väitettiin, että yritys työskenteli tabletin muovitaustaisen budjettiversion parissa ennen kuin lopulta luopui ideasta kokonaan. Vaikka emme tiedä varmasti, mitä Applen kanssa kulissien takana tapahtuu, näyttää siltä, ​​​​että on tarpeeksi raportteja, jotka viittaavat ajatukseen, että iPadin uusia iteraatioita saattaa olla tulossa pian. Ennen kuin Apple ilmoittaa niistä virallisesti, jäämme kuitenkin tekemään valistuneita arvauksia nykyisten huhujen ja raporttien perusteella.

🔥 Empfohlen:  SportCo-menestystarina – Urheilufanien yhteisö, joka palkitsee intohimosta urheiluun!