Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Apple Watch Series 8 ei ehkä saa sitä uudelleensuunnittelua, jota toivoit

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Apple Watch Series 8 ei ehkä saa sitä uudelleensuunnittelua, jota toivoit

Applen odotetaan julkaisevan Apple Watch Series 8:n iPhone 14 -tapahtumassa tämän vuoden syyskuussa. Tapahtuma on vain noin kuukauden päässä, ja Apple Watch Series 8:sta on paljastunut uusi vuoto, joka tarjoaa tietoa yhtiön tulevista puetettavista laitteista. Mielenkiintoista on, että se on ristiriidassa joidenkin kellon suunnittelua koskevien tietojen kanssa, jotka ovat ilmaantuneet aiemmin.

Twitter-käyttäjän @ShrimpApplePro mukaan Apple Watch Series 8:n perusmalleissa on sama Series 7 -tyyppinen muotoilu, mikä kumoaa aiemmat huhut uuden litteäreunaisen näytön mahdollisuudesta.

Hyvä on
Apple Watch Series 8 -vuoto
Huomaa: tiedot koskevat vain perussarjaa 8. Ei tietoa uudemmasta atm-versiosta
🧵1/3 pic.twitter.com/AT6tuUANUd

— ShrimpApplePro 🍤 (@VNchocoTaco) 5. elokuuta 2022

Vinkki paljasti myös joitain yksityiskohtia puettavien vaatteiden koteloista ja väritavoista. He uskovat, että Apple Watch Series 8 -perusmallit eivät saa nyt titaanikoteloa, ja niitä on saatavana vain alumiini- ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa koteloissa. Kellon alumiinimalleissa on Midnight-, Silver-, Starlight- ja (PRODUCT)RED -värejä, kun taas ruostumattomasta teräksestä valmistetut mallit saavat grafiitti- ja hopeavärivaihtoehdot. @ShrimpApplePron lähteen mukaan kellossa ei myöskään ole havaittavissa olevia uusia antureita. Mielenkiintoista on, että aikaisemmassa raportissa väitettiin, että Apple sisällyttäisi lämpötila-anturin Watch Series 8:aan, mutta se saattaa olla yksinomaan kalliimmissa malleissa.

Lisäksi vuotaja lisäsi, että Apple Watch Series 8:n laatikoissa on vahvempi tiivistysliima. Tämä todennäköisesti tehdään, jotta myyjät eivät pakkaa laatikkoa uudelleen avattuaan. Lopuksi he sanoivat, että Series 8 tulee massatuotantoon myöhemmin tässä kuussa, ja sen julkaisussa ei ole viivettä.

Jos tämä osoittautuu todeksi ja Apple Watch Series 8 säilyttää Series 7 -mallin, se eroaa siitä, mitä jotkut Applen vuodattajat ovat ehdottaneet. Series 7:n ilmoitusta edeltäneet useat raportit väittivät, että se esittelee täysin uuden muotoilun tasaisilla reunoilla. Niin ei tietenkään käynyt. Ihmiset olivat sittemmin sanoneet, että Series 8 esittelee litteän muotoilun, mutta jos tämä uusi huhu pitää paikkansa, se ei myöskään tapahdu. On mahdotonta sanoa varmasti, mitä voimme odottaa, mutta tapahtuipa mitä tahansa, se on varmasti mielenkiintoista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta YouTube-tilaajaa tarvitset ansaitaksesi rahaa vuonna 2023?