Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Apple Watch Series 8 lisää vihdoin kauan odotetun terveysominaisuuden

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Apple Watch Series 8 lisää vihdoin kauan odotetun terveysominaisuuden

Kaikkien katseet ovat Applessa, kun se esittelee uudet iPhonet tänään 7. syyskuuta pidetyssä Far Out -julkaisutapahtumassa, mutta myös älykellojen osastolla on suuri mullistus. Apple on vihdoin nostanut kannet uudesta älykellovalikoimastaan ​​alkaen vaniljaisesta Apple Watch Series 8:sta.

Suunnitteluosastolla ei ole paljon muuttunut. Ainoa merkittävä päivitys, josta on huhuttu, on uusi lämpötila-anturi.

Omena

Apple sanoo, että uusi älykello on uima-, halkeamis- ja pölytiivis, mutta se ei ole kertonut, onko Apple Watch Series 7:ään tehty mitään erityistä päivitystä. Putoamisen tunnistus, unenseuranta ja mindfulness ovat osa pakettia. sekä anturit veren happitason mittaamiseen ja sykkeen seurantaan.

Suurin päivitys on uusi lämpötila-anturi. Lämpötilan mittausmoduulia on kaksi – yksi takana ja toinen aivan näytön alla edessä. Applen mukaan lämpötila-anturit tallentavat arvon viiden sekunnin välein nukkuessasi, ja sen herkkyys on vaikuttava 0,1 celsiusastetta.

Kun se on otettu käyttöön, lämpötila-arvoissa näkyy öisiä muutoksia. Ovulaatiosyklin seuranta on kaiken keskiössä, ja kaikki tiedot tallennetaan salatussa muodossa ja piilotetaan biometrisen suojakerroksen taakse. Apple sanoo, että ovulaation jakson seurantaominaisuuksiin liittyvät lämpötilatiedot voivat auttaa ennustamaan terveysongelmia, kuten polykystisen munasarjan oireyhtymää (PCOS).

Toinen Apple Watch Series 8:n mukana tuleva suuri päivitys on kolarin havaitsemisominaisuus, jota on testattu useissa ajoneuvoissa yli miljoonan tunnin käytännön testeillä. Apple sanoo voivansa havaita neljän tyyppiset törmäykset: etutörmäys, sivutörmäys, takatörmäys ja kaatuminen.

Se muodostaa automaattisesti yhteyden hätäpalveluihin, jakaa hädässä olevien käyttäjien sijainnin ja saa heille kriittistä apua ajoissa. Järjestelmä herää henkiin parin uuden liiketunnistimen ja päivitetyn kiihtyvyysanturin ansiosta, joka tunnistaa törmäyksen tarkan hetken ja suuruuden.

Apple Watch Series 8 tarjoaa koko päivän, 18 tunnin akunkeston, mutta tällä kertaa on hieno temppu. Apple tuo virransäästötilan, joka voi kestää Apple Watch Series 8:n akun jopa 36 tuntia. Virransäästötila on saatavilla myös Apple Watch Series 4:ssä ja uudemmissa malleissa, joissa on WatchOS 9.

🔥 Empfohlen:  Lisää johdonmukaisuutta toimitukselliseen kalenteriisi synkronoimalla sisältösi

Apple Watch Series 8 tuo myös kansainvälisen verkkovierailun matkapuhelinmalleihin. Se tukee 30 operaattoria ympäri maailmaa, ja sinun tarvitsee vain lisätä kello iPhonen verkkovierailusuunnitelmaan lähes ilman lisäkustannuksia.

Valittavana on neljä väriä (Midnight, Starlight, hopea ja (PRODUCT)RED) ja kolme materiaalia, jotka sisältävät alumiinin ja laadukkaamman ruostumattoman teräksen.

GPS-mallin hinnoittelu alkaa 399 dollarista, kun taas matkapuhelinversio maksaa sinulle vähintään 499 dollaria. Ennakkotilaukset ovat nyt käynnissä, ja Apple Watch Series 8 tulee saataville 16. syyskuuta alkaen Yhdysvalloissa ja muilla markkinoilla.