Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Apple Watch Solo Loop vs Sport Band – kumpi on parempi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Apple Watch Solo Loop vs Sport Band – kumpi on parempi

Apple Watchista on nopeasti tulossa muotiasuste sekä miehille että naisille kaikkialla maailmassa.

Neliön muotoisen kotelon ja OLED-kosketusnäytön ansiosta laite huokuu usein nörttiä. Apple Watchin säädettävät ja vaihdettavat hihnat tekevät siitä kuitenkin todellisen muotikilpailijan.

Applen kellosoolo ja urheilunauha ovat kaksi suosituinta. Jos olet kiinnostunut jommastakummasta näistä kahdesta, tämä Apple-kellon Solo Loop vs Sport -rannekkeiden vertailuartikkeli tekee valinnan tekemisestä helppoa.

Apple Watch soolo loop plussat ja miinukset

Apple Watchin soolosilmukka on fantastinen muotiasuste, ja niille, jotka haluavat ostaa sellaisen, tässä on hyvät ja huonot puolet, jotka auttavat sinua tekemään valinnan.

Plussat

  • Tätä silmukkaa on saatavana yhdeksässä koossa, jotka sopivat melkein mihin tahansa ranteeseen ja täydentävät useimpia rentoja persoonallisuuksia.
  • Se on erittäin mukava
  • Helppokäyttöinen silmukan ansiosta

Haittoja

  • Se ei pärjää hyvin hien kanssa
  • Kokoongelmia

Applen kellon urheilubändi plussat ja miinukset

Sport Band on alkuperäinen fluoroelastomeerinen Apple Watch -ranneke (eräänlainen kumi). Katsotaanpa plussat ja miinukset.

Plussat

  • Se on ihanteellinen harjoitteluun, koska hiki haihtuu helposti ja voidaan pestä pois pesualtaassa.
  • Sopii päiväkäyttöön.
  • Voit yhdistää kahta eri väriä nauhasta.

Haittoja

  • Sport Band ei välttämättä aina sovi ihanteellisesti. Se on hieman liian tiukka tai liian löysä, jos olet koon välillä.

Apple Watch Solo Loop vs Sport Band – kumpi on parempi

Pitävätkö ihmiset soolosilmukoista?

Kyllä, ihmiset pitävät soolosilmukoista. Siinä on monia etuja, ja koska sitä voidaan käyttää kaikkien asujen kanssa, Apple Watchin soolosilmukka on loistava muotiasuste. Loop on saatavana myös yhdeksässä koossa, jotka sopivat lähes mihin tahansa ranteeseen ja täydentävät useimpia rentoja persoonallisuuksia.

🔥 Empfohlen:  Apple Fitness Plus opettaa sinulle suosikki BTS-tanssiliikkeesi

Apple Watch Solo Loop sisältää kaikki tavanomaisten kellorannekkeiden ominaisuudet, mutta enemmän kauneutta ja muotoilua korostaen. Se merkitsee kätevyyttä ja mukavuutta kellon käyttämiseen kuin hansikas, jonka voit pukea ja riisua milloin tahansa.

Onko Apple Solo Loop joustava?

Kyllä, Applen soolosilmukka venyy. Solo Loopissa on suuren kuminauhan rakenne. Se tarjoaa myös pehmeän ja miellyttävän tunteen, joka sopii ihanteellisesti jokapäiväiseen käyttöön, vaikka se voi olla epämukavaa hikoilussa. Apple väittää kuitenkin, että kuminauhat venyvät ajan myötä ja että ne eivät ehkä enää sovi oikein.

Kumpi on parempi soolosilmukka vai punottu soolosilmukka?

Solo Loop ja Braided Solo Loop ovat molemmat tehty yhdestä kappaleesta. Nämä kaksi ovat yksi jatkuva ja kätevä silmukka, eikä kaksiosainen rakenne, kuten perinteinen Sports Band. Kiireiset käyttäjät voivat pitää soolosilmukasta parempana kuin punottu soolosilmukka, koska lanka varastoi todennäköisemmin hikeä. Emme kuitenkaan näe mitään syytä, miksi tätä nauhaa ei voitaisi huuhdella ja pestä. Nestemäinen silikoni on kuitenkin luultavasti parempi harjoitusmateriaali.

Punottu soolosilmukka on kuitenkin tukeva, mukava ja sopii melkein kaikkiin asuihin. Siksi se riippuu valinnastasi valita kumpi sopii tai voit vain saada molemmat.

Onko punottu soolosilmukka sen arvoinen?

Kyllä, punottu soolosilmukka on sen arvoinen. Braided Solo Loop -nauhalla on upea muotoilu ja se on loistava valinta vapaa-aikaan. Se on pehmeä ja joustava, eikä se tartu käsivarsihiuksiin tai vaatteisiin. Se on myös riittävän kevyt ja tuulta käytettäväksi yön yli. Lisäksi, jos se kastuu, se kuivuu nopeasti.

Onko punottu soolosilmukka hyvä harjoitteluun?

Kyllä, punottu soolosilmukka sopii hyvin treenaamiseen. Braided Solo Loop, jota on saatavana yhdeksässä koossa, on valmistettu kierrätetyistä polyesteri- ja silikonimateriaaleista. Se on myös hien- ja vedenkestävä. Lisäksi se on kestävä, kevyt ja mukava, ettei se estä käyttäjää edes intensiivisen harjoittelun aikana.

🔥 Empfohlen:  Löydä oma markkinarakosi seuraamalla sydäntäsi

Onko Apple Sport Loop vedenpitävä?

Ei, Applen urheilulenkki ei ole vedenpitävä. Vaikka se on kestävä, vedenpitävä ja ilma kuivuu nopeasti. Siitä voi tulla ongelma, jos se on kosketuksissa suuren vesimäärän kanssa.

Lue myös: Kuinka Apple Watch laskee poltetut kalorit?

Putoaako Apple Sport Band irti?

Jotkut Apple Watchin käyttäjät väittävät, että heidän urheilunauhansa putoaa. Sinun pitäisi tietää, että oikein käytettynä Sport Band on turvallinen. Kellon on lähes mahdotonta pudota, jos se on oikein asennettu ja kiinnitetty niin, että tappi on yhden reiän läpi ja löysä pää työntyy rannekkeen alle.

Lisäksi, jos nauha on kiinnitetty oikein, se ei liuku helposti, ellet paina nauhan vapautuspainiketta. Jos käytät urheilunauhaa, tarkista, että työnnät hihnan pään aukon läpi kiinnittääksesi kellon rannekkeen.

Tarkista lisäksi, vastaako käyttämäsi urheiluranneke Apple Watchin kotelon kokoa. Jos nauha ei vieläkään lukkiudu, keskitä se ja paina se paikalleen. Liikuta sitten nauhaa varovasti ylös ja alas. Mutta jos Apple Watchin ranneke liukuu, älä käytä sitä.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että Apple Watch Solo Loop vs Sport Band, kumpi on parempi? Vaikka molemmat ovat mukavia, urheilunauha parantaa sen kestävyyttä.

Table of Contents