Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Apple Watch Ultra on jännittävin (ja oudoin) Applen puettava laite vuosiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Apple Watch Ultra on jännittävin (ja oudoin) Applen puettava laite vuosiin

Apple esittelee täysin uuden Apple Watch -mallin, nimeltään Apple Watch Ultra. Se on suunnattu kuntoilijoille ja extreme-urheilun ystäville. Apple Watch Ultra vastustaa maailman urheiluun keskittyviä Garmineja ja tekee sen äärimmäisen edullisella hinnalla.

Kestävän Apple Watch Ultran vedenkestävyys on 100 metriä ja lasta kestää yli vuorokauden, kiitos suuremman muodon, joka sisältää suuremman akun. Sen mukana tulee myös särkymätön näyttö, joka on pakattu titaanikoteloon. Apple Watch Ultra on tähän mennessä suurin Apple Watch -kello, jonka leveys on 49 mm, ja sen näytön koko on hieman alle 2 tuumaa, ja se on Apple Watchin kaikkien aikojen kirkkain näyttö.

Omena

Apple Watch Ultra on valmistettu avaruuskäyttöön tarkoitetusta titaanista ja se on korroosionkestävä. Saat uuden Action-painikkeen, joka on muokattavissa ja jonka avulla voit hallita nopeasti useita toimintoja. Lisäksi Digital Crown on suurempi ja suunniteltu käytettäväksi käsineitä käytettäessä. Apple Watch Ultra saa toisen kaiuttimen äänenvoimakkuuden lisäämiseksi ja kolme mikrofonia äänen selkeyden takaamiseksi jopa tuulisissa olosuhteissa.

Uusi Apple Watch Ultra voi kestää jopa 36 tuntia yhdellä latauksella ja jopa 60 tuntia virransäästötilassa. Kellotauluja on myös parannettu tarjoamaan tähän mennessä teknisin kellotaulu, nimeltään Wayfinder. Sen kellotaulussa on kompassi, ja se voidaan mukauttaa vuorille, valtamerille ja poluille. Apple Watch Ultra saa yötilan, jossa näyttö muuttuu punaiseksi paremman näkyvyyden parantamiseksi. Uusi toimintopainike voi laukaista hälytyksen jopa 600 metrin päähän.

Mukana on myös kaksi uutta bändiä, mukaan lukien Ocean bändi ja Trial loop. Edellisessä on titaaninen solki, kun taas jälkimmäinen on Applen ohuin nauha. Yhtiö mainostaa Watch Ultraa parhaan GPS:n tarjoavana mihin tahansa urheiluälykelloon. Siinä on myös uusi tarkkuus, kaksitaajuinen GPS ja uudet algoritmit. Action-painike siirtyy välittömästi kilpailun osuudesta toiselle. Mukana on myös uusi ominaisuus, joka havaitsee, kun saavut kilpailusi päätepisteeseen.

🔥 Empfohlen:  Albertan yliopiston tutkijat ehdottavat AI Alzheimerin tunnistusmallia älypuhelimilla 70-75 prosentin tarkkuudella

Mitä tulee kestävyyteen, isommalla akulla on valtava ero, sillä se varmistaa, että Apple Watch Ultra kestää pitkän matkan triathlonin ajan menettämättä GPS:ää tai sykettä. Reittipääsi tai telttasi sijainti voidaan lisätä nopeasti Action-painikkeella (reittipiste), jos olet vaeltamassa. Se käyttää GPS-tietoja askelmiesi jäljittämiseen, mikä käynnistyy automaattisesti, kun poistut ruudukosta.

Omena

Apple Watch Ultrassa on sisäänrakennettu syvyysmittari, joka näyttää keston veden alla ja veden lämpötilan. Se on sertifioitu EN13319:n mukaan, joka on sukellusstandardi. Apple tekee yhteistyötä Huishin kanssa tehdäkseen uudesta Watch Ultrasta sukellustietokoneen vapaa-ajan sukellukseen 30 metriin asti. Laitteelle on myös uusi Oceanic Plus -sovellus. Sukellusmittarit ovat yksinkertaisia ​​ja helppolukuisia, ja voit jatkuvasti seurata sukellusparametreja. Toisin kuin useimmat sukellustietokoneet, jotka vaativat monimutkaisen näppäinsarjan, tämä sovellus käyttää yksinkertaisia ​​eleitä, kuten Digital Crown- tai Action-painiketta.

Apple Watch Ultran hinta on 799 dollaria kaikista malleista, ja se tulee saataville 23. syyskuuta alkaen.