Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Applen AirPods-patentti osoittaa, kuinka ne voivat seurata toimintaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Applen AirPods-patentti osoittaa, kuinka ne voivat seurata toimintaa

Älykellosi ei ehkä riitä seuraamaan harjoitusrutiinejasi, varsinkin kun treenaat Apple Fitness+ -valmentajan kanssa. Apple on paljastanut patentin, joka selittää, kuinka AirPods-malleja voidaan käyttää käyttäjän fyysisen aktiivisuuden seuraamiseen.

“Wireless Ear Bud System with Pose Detection” -niminen patentti, joka tuli julkisuuteen 17. helmikuuta Apple Insiderin luvalla, ehdotti, että AirPodsissa “saattaa olla antureita, jotka keräävät suuntatietoja, kuten kiihtyvyysmittarin mittauksia käyttäjän liikkeiden aikana. Isäntäelektroniikkalaite voi kommunikoida langattomasti nappikuulokkeiden kanssa ja muodostaa osan nappikuulokejärjestelmää, joka antaa käyttäjälle valmennusta ja palautetta arvioidessaan käyttäjän suorituskykyä pään liikerutiinissa tai muussa harjoitusrutiinissa.

Andy Boxall/Digital Trends

Periaatteessa, jos patentti myönnetään kokonaan, Apple voisi käyttää AirPods-antureita fyysisten liikkeiden havaitsemiseen, jolloin puhelimesi tai kellosi kaltaiset laitteet voivat määrittää, oletko todella harjoitellut kunnolla. Tällä hetkellä Apple Watch -kello tunnistaa harjoittelemasi harjoitusrutiinin tekemiesi liikkeiden, kuten juoksemisen, perusteella, mutta tämä ilmoitus ponnahtaa esiin minuuttien kuluttua harjoittelustasi, jos unohdat asettaa sen heti, kun aloitat. se mittaa sykkeesi riippumatta siitä, oletko harjoituksissa tai kävelet kaupungissa ystäviesi kanssa. AirPods voisi mennä askeleen pidemmälle keräämällä tietoja liikkeistäsi ja asennoistasi ja antamalla äänipalautetta keräämiensä tietojen perusteella.

Oletetaan, että Apple Fitness+ -valmentajasi Sam sanoo sinulle: “Käännä päätäsi kokonaan vasemmalle”, mutta jäykkä kaula antaa sinun kääntää sen vain puoliväliin siihen suuntaan. AirPod-laitteesi voivat antaa sinulle rohkaisevia sanoja, kuten “Sinä pystyt siihen, olet melkein perillä!” tai “Jatka yrittämistä!” Jos he käskevät sinua liikuttamaan kättäsi, jalkaasi tai mitä tahansa muuta kehon osaa, äänipalaute voi muuttua vastaavasti Spatial Audion avulla.

Omena

“Käyttäjälle voidaan antaa palautetta, kuten äänipalautetta, perustuen käyttäjän pään liikerutiinin suorituskyvyn arviointiin”, patentti huomauttaa. “Muihin sopiviin toimenpiteisiin voidaan ryhtyä, kuten suorituskykyraporttien ja hälytysten antaminen.”

🔥 Empfohlen:  4 Call Center -ohjelmiston ominaisuuksia, jotka vaikuttavat suoraan brändikokemukseesi

Kummallista kyllä, patentissa ei ole mitään, mikä viittaa siihen, että tämä mahdollinen ominaisuus vaatisi uuden laitteiston. Olemassa olevissa Apple AirPods Prossa ja 3rd-Gen AirPodsissa on jo sisäiset liike- ja äänikiihtyvyysmittarit, kuten myös Beats Fit Prossa. Näitä antureita käytetään tällä hetkellä Spatial Audion mahdollistamiseen, mutta ei ole mitään syytä, miksi niitä ei voitaisi käyttää patentin ehdottamalla tavalla. Ehkä se vaatii vain laiteohjelmistopäivityksen. Patentti kuitenkin harkitsee mahdollisuutta saada käyttöön useita lisäantureita, kuten gyroskooppeja, kompasseja tai jopa eksoottisia tekniikoita, kuten kaikulokaatioantureita, joten Apple voisi odottaa tulevaa AirPod-versiota yhdistämään tämän kaiken.

AirPodit antavat jo nyt fitness-nörteille tarvittavaa rohkaisua yhdistämällä heidät Peloton-harjoituskoneeseen, jotta he voivat kuunnella ohjaajiaan ja polkea tiensä kunniaan ilman, että heidän puolisonsa tai lapsensa salakuuntelevat kotikuntosalin ulkopuolelta. Peloton-ohjaajasi ei voi kertoa, huijaatko harjoituksiasi, mutta jos patentti hyväksytään, AirPods-anturit sen tekevät.