Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Applen epätavallinen sosiaalisen median strategia | Miksi Apple ei julkaise viestejä sosiaalisessa mediassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Applen epätavallinen sosiaalisen median strategia | Miksi Apple ei julkaise viestejä sosiaalisessa mediassa

Oletko koskaan miettinyt, miksi Apple ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla? On selvää, että on yllättävää ja samalla hieman outoa, että Applen kaltaisella valtavalla teknologiayrityksellä ei ole valtavasti läsnäoloa sosiaalisessa mediassa. Apple on aina ollut melko strateginen ja yllättävä markkinointistrategioillaan. Ja varsinkin sosiaalisen median osalta Apple noudattaa täysin erilaisia ​​sosiaalisen median markkinointistrategioita saavuttaakseen asiakkaitaan.

Aikakaudella, jolloin jokainen tuotemerkki kilpailee tällä digitaalisella alustalla ja valitsee erilaisia ​​strategioita, Apple toimii täysin eri tavalla.

Muut näkyvät brändit luovat kiinnostavaa sisältöä tavoittaakseen eniten asiakkaita ja seuraamalla trendejä saavuttaakseen tehokkaan läsnäolon sosiaalisessa mediassa ja kertoakseen asiakkaille uusimmista tuotteistaan ​​sekä tulevista tuotteistaan.

Kun yhdistämme Facebookin ja Twitterin, Applella on noin 12 921 598 seuraajaa, jotka eivät ole koskaan nähneet Applen julkaisevan mitään. Tässä artikkelissa keskustelemme MIKSI? Tästä syystä Applen kaltaisella brändillä ei ole sosiaalista mediaa. Aloitetaanpa.

Apple ei vaadi ylimääräistä altistusta
Applen strateginen suunnittelu
Syitä, miksi Apple ei mainosta sosiaalisessa mediassa
Applen sosiaalisen median toimisto
FAQ

Apple ei vaadi ylimääräistä altistusta

Mitä tulee yrityksen näkymiseen globaaleille markkinoille, Applella on vakiintunut asema. Apple tarjoaa oman sovelluksensa musiikin kuunteluun AppleMusicissa, kaikki AppleSuppprtin ohjeistukset.

Yleensä brändit käyttävät sosiaalista mediaa lisätäkseen yrityksensä näkyvyyttä ja tunnettuutta maailmanlaajuisesti. Mutta kuten tiedämme, Apple ei tarvitse sitä. Yritys on vakiintunut ja laajalti tunnettu ympäri maailmaa. Jokainen ihminen ympäri maailmaa tuntee Applen kuvan ja standardin. Ja siihen tämä brändi uskoo.Applen strateginen suunnittelu

Apple tekee erittäin vankkaa strategista suunnittelua sosiaalisen median alustojen kanssa. Suurin jousto sille, että se ei käytä sosiaalista mediaa, on se, ettei käyttäjiltä ole vihakommentteja ja peikkoja. Ja jos käyttäjä twiittasi jotain Appleen liittyvää, vain hänen seuraajansa näkevät sen.

🔥 Empfohlen:  Suosituimmat sosiaalisen median hallintatyökalut vuodelle 2023

Apple ei toimi kenenkään ehdotuksen mukaan, kuin se olisi uusin päivitys iPhonen akkujen rajoituksista; Jos Apple olisi julkaissut tämän jossain sosiaalisessa mediassa, et voi edes kuvitella kuinka paljon vihaa yritykseen olisi tullut.

Kun jotain tällaista tapahtuu muille brändeille, ihmiset tietävät saavansa vastauksen sen parantamiseen. Mutta koska se on Apple, ihmiset olivat jo valmiita siihen, että he eivät saa mitään vastausta.

Aiemmin Apple on kuitenkin lähettänyt sosiaaliseen mediaansa, kuten Twitteriin ja Facebookiin, joitain asioita, jotka sinun on täytynyt nähdä. Tämä on heidän tuotteidensa yleistä mainostamista.

Apple julkaisee asioita satunnaisesti, vain festivaaleilla tai juhlapäivinä. He rohkaisevat ihmisiä antamaan Applen tuotteita rakkaalleen joululahjaksi ja työntämään niitä ulos eri muodoissa. Viime aikoina teknologiayritys on ajanut enemmän tällaisiin promootioihin ja markkinointiin.Nykyaikana, jolloin kaikki tehdään sosiaalisen median alustojen kautta, Apple ei hyväksy tätä. Tässä muutamia syitä, miksi:

Sillä on paras asiakasuskollisuussitoutumisindeksi

Brändit eri puolilla maailmaa käyttävät sosiaalista mediaa markkinointinäkyvyytensä parantamiseen, asiakkaiden sitouttamiseen ja yhteisön rakentamiseen. Lisäksi joidenkin tiedotusvälineiden kautta ne tarjoavat erinomaista asiakaspalvelua asiakkaille ja myyjille.

Mutta mitä tulee Appleen, teknologiabrändillä on jo korkein asiakasuskollisuusindeksi tietokoneillaan, älypuhelimillaan, tableteillaan ja kannettavilla tietokoneillaan. Tästä syystä Applen ei tarvitse olla enemmän läsnä sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalisen median kuhina

Apple pyrkii lisäämään sosiaalisen median suosiota fanien keskuudessa uusimpien ja tulevien Applen tuotteiden suhteen eri sosiaalisen median alustoilla. Sen markkinointistrategia perustuu konferenssien ja tapahtumien järjestämiseen uusien tuotteiden julkaisun edistämiseksi ja PR-tiimi hoitaa loput.

Ja siksi yritys luo sosiaalista mediaa fanien, sosiaalisen median vaikuttajien sekä suhdetoiminnan kautta.

Arvokkain tekninen merkki

Millward Brown arvioi Applen arvokkaimmaksi teknologiabrändiksi vuonna 2015 ja arvioi sen arvoksi 246 992 miljardia dollaria. Tarvitseeko Apple löytää asiakkaita sosiaalisen median kautta näin valtavan suosion ja menestyksen vuoksi? Ei, sen suosion ansiosta asiakkaat houkuttelevat itseään.

🔥 Empfohlen:  Saako PR-toimistosi sinulle tarpeeksi kattavuutta?

Apple on tehnyt paljon työtä ja suunnittelua luodakseen sosiaalisen median strategiansa. Se toimii juuri oikean strategian kanssa. Ja näin yritys pysyy huipulla myös ilman aktiivista sosiaalista mediaa.

Mahtavaa asiakaspalvelua

Kaikille yrityksille hyvän tuotteen muotoilu ei riitä. Laadun ohella asiakkaiden tulee myös saada parhaat palvelut käsiinsä. Ja Apple tietää tämän erittäin selvästi. Apple tarjoaa parasta asiakaspalvelua laadukkailla tuotteillaan.

Sosiaalisen median markkinointi perustuu osittain asiakkaan palvelujen parantamiseen, ja koska Apple tarjoaa niitä jo nyt suurella asiakassitoutumisella, se ei vaadi sosiaalista mediaa.

Onko Applella niin suurella menestyksellä sosiaalisen median toimistoa? Ehkä ehkä ei! Vastaus on epävarma, mutta kun tarkastelemme arvioituja tietoja ja Applen menestystä, voimme päätellä, että yrityksellä on lähes olematon läsnäolo sosiaalisessa mediassa.

Applella saattaa olla joku yrityksensä hallinnoimaan sosiaalista mediaa, mutta he eivät varmasti luota ulkopuolisille yritystä tai sen tuotteita koskevia luottamuksellisia ja arkaluonteisia tietoja.

Applen tytäryhtiöt voivat kuitenkin palkata sosiaalisen median toimistoja hallitsemaan sosiaalisen median läsnäoloaan ja mainostamaan tilejään.

Johtopäätös

Sosiaalisen median hallinta Applen tavoin vaatii ehdotonta rohkeutta ja globaalia herruutta. Sosiaalinen media on vallannut kaikki muut brändit ympäri maailmaa, mutta Apple ei anna sille valtaa lisätä maailmanlaajuista läsnäoloaan.

Apple on jo pitkään työskennellyt vahvan markkina-aseman saavuttamiseksi. Apple etenee erittäin vahvalla strategisella markkinointisuunnittelulla. Ja heidän suunnitelmansa ovat harkitsemisen arvoisia! Sen erilainen sosiaalisen median muoto auttaa brändiä suojautumaan erilaisilta sosiaalisen median sudenkuoppilta. Ja kuka tietää, tulevina vuosina nämä strategiat kasvavat entistä erilaisimmiksi.

FAQ

Miten Apple mainostaa brändejään?

Apple mainostaa tuotteitaan mainoksilla ja painetuilla mainoksilla.

Mikä on Applen sosiaalisen median strategia?

Apple noudattaa erilaista sosiaalisen median strategiaa kuin muut brändit, se välttää tuotteidensa mainostamista sosiaalisessa mediassa.

🔥 Empfohlen:  Miksi web-suunnittelu on välttämätöntä yritykselle?

Table of Contents