Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Applen iOS 16.4 beta tuo uusia hymiöitä, verkkosovellusilmoituksia ja paljon muuta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Applen iOS 16.4 beta tuo uusia hymiöitä, verkkosovellusilmoituksia ja paljon muuta

Apple on juuri julkaissut iOS 16.4 -betaversion kehittäjille ja kaikille muille, jotka haluavat tutustua uuteen ohjelmistoon todella aikaisin. Tämä on ensimmäinen beetaversio iOS 16.4:lle lukuisten iOS 16.3:n julkaisujen jälkeen.

Ensimmäiset korostetut kohteet iOS 16.4:lle ovat uusi Unicode 15 -emoji. Nämä ovat ensimmäiset uudet emojit yli vuoteen. Joitakin näistä uusista hymiöistä ovat vapisevat kasvot, vaaleanpunainen sydän, vaaleansininen sydän, hanhi, aasi, enkelin siipi, meduusa, hernetanko, inkivääri, taittuva käsiviuhka, marakassit, huilu ja paljon muuta. Näitä uusia emoji-lisäyksiä ehdotettiin alun perin heinäkuussa 2022, ja ne lisättiin Unicode-standardiin syyskuussa 2022. Kesti muutaman kuukauden ennen kuin nämä lisättiin iOS:ään, koska Applen suunnittelijoiden piti luoda kuvakkeet Unicode-konsortio.

Omena

Toinen iOS 16.4:n suuri ominaisuus on uusi tuki web-push-ilmoituksille. Tämä luvattiin kesäkuussa 2022 WWDC:n aikana. Tämän ominaisuuden avulla, jos tallennat verkkosivuston verkkosovelluksena aloitusnäytöllesi, voit saada push-ilmoituksia kyseiselle verkkosovellukselle Push API:n, Notifications API:n ja Service Workersin kautta. Nämä verkkosovellukset tarvitsevat luvan käyttäjältä ennen kuin ne voivat lähettää push-ilmoituksia. Nämä ilmoitukset ovat muiden sovellusten tapaan, ja ne näkyvät ilmoituskeskuksen lukitusnäytössä ja jopa pariksi liitetyssä Apple Watchissa.

Verkkosivujen osalta kolmannen osapuolen verkkoselaimet voivat myös lisätä verkkosovelluksia iOS-aloitusnäyttöön.

Beta-version avulla kehittäjät voivat myös valita betaversion suoraan Asetukset-sovelluksesta Ohjelmistopäivitysasetusten kautta. Kehittäjäbetaversion käyttäjiltä se eliminoi profiilin asentamisen Developer Centeristä, mikä helpottaa uusimpien betaversioiden hankkimista. Sama koskee myös niitä, jotka ovat julkisessa betaversiossa.

Toinen mielenkiintoinen juttu iOS 16.4:stä on uusien ominaisuuksien lisääminen Podcasts-sovellukseen. Podcasteihin tulee uusi Kanavat-valikko, joka antaa käyttäjille täydellisen luettelon podcast-kanavista yhdessä paikassa iPhonessa sekä iPadissa ja Macissa. Seuraava uusi lisäys on muutos Up Next -jonoon, koska se sisältää nyt jaksot, jotka käyttäjät ovat tallentaneet kirjastoon, sekä jaksot, joita he pelaavat ohjelmista, joita he eivät vielä seuraa. Lisää työkaluja lisätään myöhemmin, mikä antaa kuuntelijoille enemmän hallintaa Up Nextin hallintaan, mukaan lukien koskettamalla ja pitämällä esitystaidetta sen poistamiseksi jonosta haluttaessa.

🔥 Empfohlen:  iPhonesi saattaa varastaa tämän Pixel Tablet -ominaisuuden, kun se saa iOS 17:n

Käyttäjät voivat myös nähdä, kuinka monta toistamatonta jaksoa odottaa heitä esityssivun yläosassa. Tämä päivitys sisältää myös CarPlayn parannuksia, jotka mahdollistavat pääsyn Up Next- ja Recently Added -jonoihin CarPlayn Kuuntele nyt -osiossa.