Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Applen markkinointistrategia: sen yksinkertaisen mutta tehokkaan markkinointistrategian salaisuus

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Applen markkinointistrategia: sen yksinkertaisen mutta tehokkaan markkinointistrategian salaisuus

Apple Inc on maailmanlaajuisesti tunnettu innovaation ja läpimurron nimi kulutuselektroniikka- ja tietokoneteollisuudessa. Applen tiedetään olevan yksi kaikkien aikojen suurimmista markkinoijista, koska he ymmärtävät, että markkinointi on yksi yrityshankkeen tärkeimmistä osista, joka määrää suuresti sen menestymisen kuluttajan puolella. Tästä syystä Apple on aina ryhtynyt toimiin pitääkseen markkinointiprosessinsa puhtaana uusista markkinahaasteista pyrkiessään tunkeutumaan syvemmälle markkinoille.

Forbesin mukaan Apple Inc on yksi maailman arvokkaimmista brändeistä, mikä ei ole yllätys monille, sillä Applen brändiarvo on 263 miljardia dollaria ja se on myös äänestetty CMO Survey Award for Marketing Excellence -palkinnon voittajaksi 10 vuoden ajan. rivi. Tämä johtuu siitä, että Apple on rakentanut johdonmukaisen markkinoinnin huippuosaamisen ydinoppilailleen, joista muut yritykset hyötyvät oppiessaan ja soveltaessaan.

Applen markkinointi on niin tehokasta, että siitä on tullut vertailukohta muille yrityksille, jotka haluavat saavuttaa saman maailmanlaajuisen suosion, liikevaihdon kasvun ja pysyvyyden.

Markkinointi ei rajoitu pelkästään tuotteiden ja palvelujen mainostamiseen loppuasiakkaille, vaan se sisältää myös kokonaisten kanavien määrittämisen, joiden kautta tuote tai palvelu tuodaan markkinaraon, sekä sen edistämistä koko potentiaalisen asiakkaan ulottuvilla. kannustaa heitä ostamaan tuotteen. Juuri tässä Apple on hyvä, se luo tietoisuutta tuotteesta, sillä on tehokas markkinointistrategia ja keskittyy myös tuotteen tarpeen kehittämiseen muiden markkinasektoreiden joukossa.

iPod, iPhone, iPad kaikki nämä tuotteet ovat mullistaneet markkina-alueensa ja niiden menestys on suora seuraus heidän markkinointistrategioistaan.

Apple menee paljon pidemmälle kuin muut brändit. He keskittyvät luomaan tuotteita kohdeyleisölle ja uskollisille asiakkaille, jotka todella uskovat, että yrityksen tuotteet parantavat heidän elämäänsä. Joten mistä syistä Apple on pysynyt jatkuvasti erinomaisena markkinoijana yli kymmenen vuoden ajan? Katsotaanpa sen markkinointistrategiaa selvittääksemme.

7 parasta syytä, miksi Apple on menestynyt markkinointistrategiassaan.

1. Apple pitää tuoteesittelynsä ja markkinointinsa yksinkertaisena
2. Apple tuntee kohdeyleisönsä ja kuinka tavoittaa heidät
3. Apple tarjoaa arvostetun asiakaskokemuksen
4. Apple luo mysteeriä ja hypeä tuotteen ympärille
5. sinulla on uskollisten käyttäjien tai asiakkaiden yhteisö
6. Harkitse tuotteiden arvoa
7. Huomattava tuotesijoittelu

📃

ST Mentorit esittelee: Luettelo parhaista kursseista, jotka antavat sinulle korkeapalkkaisen työn tai auttavat parantamaan taitojasi ja lisäämään tulojasi 💵💵 |👇 Tarkista luettelo 👇|

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda kuhinaa brändistäsi CES 2023:ssa

Luettelo alan parhaiden markkinoinnin ammattilaisten kuratoimista kursseista

Nämä ovat alan huippumarkkinoinnin ammattilaisten kuratoimia kursseja, jotka ovat käyttäneet yli 100 tuntia markkinoilla olevien kurssien arvioimiseen. Nämä kurssit auttavat sinua saamaan työtä tai päivittämään taitojasi.

Napsauta tästä tarkistaaksesi luettelon

1. Apple pitää tuoteesittelynsä ja markkinointinsa yksinkertaisena

Apple noudattaa tuotteissaan yksinkertainen on parempi -filosofiaa, he eivät kuormita kohdeasiakkaitaan liian monilla valinnoillavaihtoehtoja tai jopa parametreja.

Apple antaa tuotteidensa puhua puolestaan ​​ja pitää viestinsä ja visuaalinsa yksinkertaisena. He tietävät, että heidän tuotteensa menevät kaupaksi luottamatta huippu- ja kalliisiin mainoksiin.

Tämä strategia näkyy myös heidän logossaan yksinkertainen omena, josta puuttuu kulma, jopa niiden vähittäiskaupat on suunniteltu tuotteiden testaamiseen ja katsastamiseen kuin vain laatikoiden ostamiseen.

Tuotteilla on lyhyet nimet, jotka on helppo muistaa, minkä lisäksi se on arvostanut tyylikästä ja minimalistista muotoilua yksinkertaisilla värimaailmalla. Yritys vähentää myös sekaannusta yksinkertaistamalla verkko- ja myyntikopioitaan, koska he käyttävät yksinkertaisia ​​ja suoria sanoja ja korostavat jatkuvasti etuja, joita kuluttajat ehdottomasti tarvitsevat..

Tämä on osa heidän loistoaan sisältömarkkinoinnissa, jossa he tuottavat korkean teknologian tuotteita ilman huipputeknisiä termejä. Applen mainokset ja markkinointistrategiat eivät välitä vain teknisiä tietoja ja ominaisuuksia, vaan pikemminkin sitä, kuinka tuote voi muuttaa elämääsi ja tehdä siitä paremman.

2. Apple tuntee kohdeyleisönsä ja kuinka tavoittaa heidät

Apple on työskennellyt kovasti löytääkseen kohdeyleisönsä ja he ymmärtävät yleisönsä mieltymyksiä, inhotuksia, tapoja ja kieltä, jota he haluavat käyttää. Yksinkertaistamalla markkinointiprosessia yleisön ymmärtämällä kielellä syntyy hämmästyttävä side mahdollisen asiakkaan ja brändin välille ja pysyvä yhteys olemassa olevalle asiakkaalle. Apple mainitsee kaikki tekniset tiedot ja tekniset yksityiskohdat, jotka ovat yleensä taitteen alapuolella sen sijaan, että ne olisivat edessä.

Kun asiakas vierailee verkkosivuilla, hänen on vieritettävä kauniiden ja esteettisesti muotoiltujen tuotekuvien ja ison fontin yksinkertaisen kopion ohi, joka kertoo tuotteen eduista.

Applen mainokset osoittavat onnellisten ihmisten pitävän hauskaa iPadien yksinkertaisuuden parissa. Tämä jatkuva positiivisten tunteiden näyttäminen on myynnin liikkeellepaneva voima. He eivät myy lisää tallennustilaa tai akun kestoa, mutta paljon enemmän.

Esimerkiksi iMac-tuotemainokset kuvaavat iMacia, että se ei ole vain “tietokone”, vaan se auttaa tekemään tietokonekokemuksestasi jännittävän ja miellyttävän tai iPhone ei ole vain “älypuhelin”, vaan sen avulla voit käyttää Apple-tietokoneen tehoa. puhelin.

🔥 Empfohlen:  Comcastin menestystarina - Johtava yleisradio- ja kaapelitelevisioala

3. Apple tarjoaa arvostetun asiakaskokemuksen

Apple pitää asiakkaan kokemusta korkeana, kokemukseen voi sisältyä jokainen elementti, joka on eri tuoteversioiden vertailu, uusien tuotteiden kokeilu vähittäiskaupassa, tuotteen ostaminen, vastaanottaminen pakkauksen purkamisesta ja laitteiden asennuksesta. Kaikki laitteet on suunniteltu huolellisesti yrityksen mukaan kuluttajien tarpeiden mukaan.

Esimerkiksi osamaksun osalta yksi Apple-fanien Apple-tietokoneissa arvostama asia on se, että niiden käyttöönotto on erittäin helppoa. Tästä syystä Apple käyttää paljon rahaa ja tuhansia tunteja testaamiseen ja kopiointiin parantaakseen näitä malleja.

Vähittäiskauppa on myös huolella suunniteltu lämpimällä valaistuksella, yksivärisillä väreillä ja myymälän ulkoasu vetoaa ostajan tarpeisiin.4. Apple luo mysteeriä ja hypeä tuotteen ympärille

Yleensä, kun yritys lanseeraa uuden tuotteen markkinoille, markkinointitiimi paljastaa yksityiskohdat ja tiedot uudesta tuotteesta. Syy tähän on kertoa asiakkaille kaikki tuotteesta saadakseen heidät innostumaan ja lisäämään ennakointia. Mitä tulee Appleen, se ottaa kuitenkin uuden ja ainutlaatuisen lähestymistavan, herättää jännitystä pitämällä tiedot uusista tuotteista, kun ne kiusoittelevat sitä.

Tästä syystä mysteerin luominen tuotelanseerausten ympärille on yksi Applen parhaista markkinointitaktiikoista. Se on näppärä lähestymistapa, koska se tekee kohdeyleisöstä uskollisia faneja, koska tämä saa heidät uteliaisiksi ja rohkaisee heitä etsimään lisätietoja ja jakamaan kaiken, mitä he löytävät tuotteesta.

Apple on yli kymmenen vuoden ajan työskennellyt kovasti rakentaakseen uskollisten käyttäjien, asiakkaiden ja fanien yhteisön ympäri maailmaa. Applen markkinointistrategioihin kuuluu se, että asiakkaat haluavat kuulua kyseiseen yhteisöön, koska sitä pidetään “viileänä”. Apple hyödynsi älykkäästi tämän itsekäsityksen universaalisuutta, mikä sai sen asiakkaat uskomaan, että brändi ymmärtää heitä ja on heidän kaltaisiaan.

Pienetkin brändit voivat rakentaa omistautuneiden käyttäjien ja asiakkaiden yhteisön rakentamalla vahvan ja sitoutuneen käyttäjäyhteisön saadakseen selvyyttä yrityksesi brändiarvoista ja persoonasta.

Toinen tärkeä askel on varmistaa, että markkinointikopiot ja sisältö ilmaisevat ja muistuttavat näitä arvoja ja persoonallisuuksia. Verkkosivuston on oltava yhdenmukainen niiden sanojen kanssa, jotka valitset kuvaamaan brändiäsi, grafiikasta kirjasimiin ja värimaailmaan.

6. Harkitse tuotteiden arvoa

Koetun arvon tekee niin tärkeäksi yrityksen näkökulmasta se, että asiakkaat voivat olla valmiita maksamaan korkeamman hinnan, koska he pitävät brändiä korkealaatuisena tai korkeamman statussymbolina. Tämä on Applen jatkuvan menestyksen ydin kilpailijoihinsa nähden.

🔥 Empfohlen:  Henkilökohtaisten lainojen opas: Ovatko henkilökohtaiset lainat sen arvoisia sinulle?

Vaikka Samsung myi enemmän puhelimia vuoden 2017 viimeisten kuukausien aikana, Apple onnistui silti saamaan 87 prosenttia älypuhelinten kokonaisvoitoista, mikä on valtava monopoli.

Haluatko työskennellä parhaissa gobal- ja intialaisissa startup-yrityksissä tai etsiä etä-/web3-töitä – Liity angel.co:hon

Angel.co on paras työnhakualusta löytääksesi työtä haluamastasi toimialueesta, kuten tekniikasta, markkinoinnista, henkilöstöhallinnosta jne.

Napsauta tästä liittyäksesi angel.co:hon

7. Huomattava tuotesijoittelu

Tämä on myös olennainen osa omenamarkkinointia. Yhtiöllä on suhde Hollywoodissa. Liittovaltion tuomioistuimessa Apple paljasti, että se luottaa suuresti tuotesijoitteluun.

Applen globaalin markkinoinnin johtajan Phil Schillerin mukaan

Se on älykäs yritykselle, koska kustannukset ovat pienemmät kuin itse laitteisto, ja sen tarjoaminen ilmaiseksi voi vähentää paljon rahaa, joka laitetaan mainostelevisio- ja elokuvabudjetteihin, samalla kun tuotteet asetetaan miljoonien ihmisten valokeilaan. .Johtopäätös

Apple on yksi maailman johtavista biljoonan dollarin brändeistä. Mikä on sen menestyksen salaisuus? sen markkinointistrategiaa. Se on aina sijoittanut itsensä premium-markkinoille ja markkinoi tuotteitaan huippuluokan asiakkaille. Monet brändit eivät vieläkään pystyneet ymmärtämään, kuinka Applella on niin uskollisia asiakkaita, syynä sen nerokkaat markkinointistrategiat.

FAQ

Miten Apple markkinoi tuotteitaan?

Apple markkinoi tuotteitaan pääasiassa mainoksilla ja painetuilla mainoksilla.

Miten Apple saa tuotteensa asiakkailleen?

Apple myy tuotteitaan virallisen kauppansa ja virallisen verkkosivustonsa kautta.

Miksi Apple on niin menestyvä markkinoinnissa

Apple tuntee yleisönsä sen sijaan, että pommittaisi heitä teknisillä tiedoilla, se pitää pääpuheenvuoronsa yksinkertaisena esteettisesti suunnitelluilla tuotekuvilla ja suurella fontilla.

Mikä on Applen markkinoinnin tavoite?

Applen kohdeyleisö on huippuluokan tuotteiden käyttäjiä, joten se keskittyy premium-brändäykseen ja varmistaa, että se tarjoaa vertaansa vailla olevaa asiakaspalvelua.