Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Arjen henkivakuutuskatsaus 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Arjen henkivakuutuskatsaus 2023

Arjen henkivakuutus

4.5

Everyday Life tarjoaa sinulle määräaikaisen elämän kohtuulliseen hintaan. Vähäisellä tiedolla saatat saada tarjouksen ja päättää, jatkatko vai et. Vaikka olet hankkinut vakuutuksen, Everyday Life pyrkii tekemään asioista yksinkertaisia ​​tarjoamalla henkilökohtaista asiakaspalvelua aina, kun sitä tarvitset.

Pyydä tarjous

Henkivakuutuksen ostaminen on iso päätös. On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon, eikä päätöksenteolle ole aikarajaa. Vaikka tämä aihe saattaa aluksi olla hieman ylivoimainen, varsinkin jos olet vasta aloittamassa tarpeisiisi sopivan käytännön etsimistä, meillä on joitain yksinkertaisia ​​neuvoja, jotka voivat helpottaa valintaa huomattavasti.

Sinun kannattaa harkita online-henkivakuutusyhtiötä, kuten Everyday Life Insurancea. Everyday Life Insurance on uudempi yritys, joka tarjoaa yksinkertaisen, järjettömän lähestymistavan henkivakuutuksiin.

EveryLife-vakuutuksen avulla voit saada henkivakuutustarjouksia ja hakea vakuutusta verkossa. EveryLife Insurance päivittyy automaattisesti, joten maksat vain tarvitsemastasi, kun ostat heiltä henkivakuutuksen.

Lue lisää, jos tämä kuulostaa joltakin, josta haluaisit tietää lisää jokapäiväisen henkivakuutuksen katsauksesta.

Kuka on arkivakuutus?

Everyday Life on online-vakuutus concierge-palvelu, joka mullistaa jokapäiväisten ihmisten henkivakuutuksen hankintaprosessin. Perinteinen oikean henkivakuutuksen hankkimisprosessi on rikki, joten he kehittivät teknologiaa, joka helpottaa, yksinkertaistaa ja kustannustehokkaampaa henkilökohtaisten neuvojen ja räätälöityjen henkivakuutusten saamista.

Miten arkivakuutus toimii?

Ainutlaatuiset olosuhteet muokkaavat henkivakuutustarpeesi, ja olosuhteiden muuttuessa ajan myötä myös henkivakuutuksestasi pitäisi mukautua automaattisesti.

Kun täytät yksinkertaisen, ilmaisen 3 minuutin kyselyn Everyday Life -alustalla, vastauksesi yhdistetään väestötietoihin ja analysoidaan sen algoritmin avulla.

Tämä analyysi tarjoaa sitten henkilökohtaisen henkivakuutussuosituksen sinulle sopivalla tavalla. Olet sitten vain napsautuksen päässä tämän räätälöidyn paketin ostamisesta Everyday Lifen vakuutuskumppanin kautta.

Tarjoamalla jokaiselle ilmaisen pääsyn henkilökohtaiseen asiantuntijaneuvontaan ja kustannustehokkaaseen henkivakuutukseen, he tekevät taloudellisesta turvasta helpommin saavutettavissa kuin koskaan ennen.

Saat lisätietoja vierailemalla How It Works -sivulla tai aloittamalla henkilökohtaisen suosituksen kanssa.

Mitä he tarjoavat?

Everyday Life ottaa enemmän datalähtöistä lähestymistapaa. Sen sijaan, että tarjoaisi vain kiinteän tarjouksen potentiaalisten asiakkaiden vastauksiin perustuen, Everyday Life käyttää tekniikkaa tilastojen keräämiseen samanlaisista henkilöistä.

Tällaisten tietojen sisällyttäminen antaa Everyday Lifelle entistä enemmän uskoa kuluttajille tarjoamansa laatuun.

Arkielämällä on myös mahdollisuus muokata ehtojaan tarpeen mukaan. Tätä kutsutaan ennakoivaksi suojaukseksi. Predictive Protection pyrkii varmistamaan, että kuluttajat eivät maksa liikaa vakuutuksista, joita he eivät tarvitse, muokkaamalla hintoja olosuhteisiinsa.

🔥 Empfohlen:  Skype vs Zoom: Parempi videoneuvottelusovellus

Hinnoittelu jokapäiväiseen elämään

Everyday Life yhdistää sinut johonkin useista vakuutusyhtiöistä, kuten Fidelity Life ja Legal & General.

Fidelity Life on erikoistunut vakuutussopimuksiin, jotka eivät vaadi tenttiä ja jotka veloittavat sinua muutamaan terveyttäsi koskeviin kysymyksiisi annettujen vastausten perusteella. Legal & Generalin hinnat ovat alhaisimmat 70 prosentissa tapauksista ja kolmen parhaan joukossa alhaisimpia 87 prosentissa tapauksista, mutta jotkut saattavat vaatia lääkärintarkastusta.

Voit saada Everyday Lifen kattavuuden 100 000–10 miljoonalla dollarilla. Maksusi määräytyvät terveytesi ja ikäsi sekä taloudellisen asemasi mukaan, vaikka Everyday Life tarjoaa vakuutussopimuksia ihmisille 20-vuotiaista 75-vuotiaisiin.

EverydayLife-ominaisuudet

Voi olla vaikea valita lukuisten henkivakuutusten tarjoajien joukosta. Tässä on muutamia eroja Everyday Lifen ja parhaiden henkivakuutusyhtiöiden välillä.

Kattavuus, joka skaalautuu

Everyday Life säätää kattavuutesi vastaamaan henkilökohtaisia ​​mieltymyksiäsi käyttämällä ennakoivaa analyysiä kustannusten alentamiseksi. Vakuutuksesi on korkeampi, jos sinulla on pieniä lapsia, mutta se laskee heidän vanhetessaan säästääksesi rahaa.

Helppo hakuprosessi

Useimmissa tilanteissa Henkivakuutuksen hankkiminen Everyday Lifen kautta kestää vain muutaman minuutin. Aloitat tarjouksella ja jos kuukausimaksu toimii sinulle, siirryt enemmän aikaa vievään hakuprosessiin.

Useimmissa tilanteissa sinun ei tarvitse käydä lääkärintarkastuksessa, mutta Arjella on siihen oikeus osana hakemustasi.

Räätälöity suojaus

Jokapäiväisen elämän hinnat ja kattavuustasot määritetään ennakoiva suoja -ohjelmalla. Tämä menettely muuttaa vakuutustasi elämäsi tapahtumien, kuten lasten saamisen tai lähestyvän eläkeiän, perusteella. Ajan myötä vakuutustasi nousee ja laskee automaattisesti.

Vakiintunut vakuutuksenantaja

Everyday Life vakuuttaa vakuutuksesi Legal & Generalin kautta, joka on hyvämaineinen kumppani, jolla on yli 184 vuoden kokemus vakuutusalalta. Yli 184 vuoden kokemuksella vakuutusalalta Legal & General on tunnettu nimi.

Nimettömät lainaukset

Yhteystiedot vaaditaan yleensä haettaessa henkivakuutustarjousta vakuutusyhtiöltä. Ainakin sinun on annettava sähköpostiosoite. Saadaksesi tarjouksen vastaa muutamaan kysymykseen jokapäiväistä elämää käyttämällä. Sinulla on mahdollisuus jatkaa sen jälkeen.

Tuki saatavilla

Arjen asiakkaat voivat saada henkilökohtaista apua milloin tahansa. Voit keskustella asiakaspalvelun kanssa puhelimitse, sähköpostitse tai live-chatissa milloin tahansa ja saada apua.

Kenen niitä pitäisi käyttää?

Sinun tulee käyttää Everyday Lifea, jos olet uusi vanhempi, 20- tai 30-vuotias tuhatvuotinen tai kiireinen kuluttaja.

Everyday Life on suunniteltu nykyaikaiselle kuluttajalle, joka haluaa kattavuuden, joka skaalautuu elämäänsä. Jos sinulla on pieniä lapsia, hintasi ovat korkeammat, mutta saat tarvitsemasi kattavuuden ja hinnat laskevat, kun lapsesi kasvavat.

🔥 Empfohlen:  10 hyödyllistä vinkkiä verkkomyyntisi kasvattamiseen

Helppo hakuprosessi ja lääkärintarkastuksen puute tekevät Everyday Lifesta houkuttelevan valinnan kiireisille ihmisille.

Aiheeseen liittyvä: Asunnon henkivakuutusvaihtoehdot

Kenen ei pitäisi käyttää niitä?

Sinun ei pitäisi käyttää niitä, jos haluat pysyvän politiikan, koska ne tarjoavat termikäytäntöjä. Jos haluat pysyvän henkivakuutuksen, Everyday Life ei ole oikea valinta.

Jos etsit koko henkivakuutusyhtiötä, harkitse Northwestern Mutualiin tutustumista. Northwestern Mutual on ollut koko henkivakuutuksen johtava tarjoaja vuodesta 1857 lähtien.

Yrityksen politiikkaan kuuluu 490 dollarin vuosipalkkio 40-vuotiaalle miehelle, joka määräytyy hänen ikänsä ja terveydentilansa perusteella eikä muiden yritysten hakemusprosessin aikana esittämien riskialttiiden henkilökohtaisten kysymysten perusteella.

Tämän perushinnan lisäksi Northwestern Mutual tarjoaa asiakkailleen vaihtoehtoja, kuten nopeutetun kuolemansuojan. Tämä tarkoittaa, että jos omistaja kuolee tietyn ajan kuluessa siitä, kun hän osti vakuutuksensa, hänen edunsaajat saavat kaksinkertaisen määrän, mitä he alun perin suunnittelivat saaessaan.

Henkivakuutuksen UKK

Mikä on henkivakuutus?

Henkivakuutus on sopimus vakuutusyhtiön kanssa, joka velvoittaa vakuutuksenottajan maksamaan vakuutusmaksut kuolemaansa asti. Vastineeksi edunsaaja saa korvauksen vakuutetun kuoltua. Se maksaa tämän velvoitteen pois niin, että edunsaajien ei tarvitse.

Henkivakuutuksen ostaminen on tapa varmistaa, että läheisistäsi huolehditaan taloudellisesti, jos kuolet. Se voi myös olla hyödyllinen kiinteistöverojen alentamisessa ja antaa rahaa muihin tarpeisiin, kuten korkeakouluopetukseen, kuolemasi varalta.

Aiheeseen liittyvä: Miksi harkita henkivakuutuksen hankkimista lapsillesi?

Kuinka paljon henkivakuutusta tarvitset?

Tarvitsemasi henkivakuutuksen määrittäminen voi olla hankala kysymys. Haluat varmistaa, että sinulla on tarpeeksi, mutta et halua tuhlata rahaa kattavuuteen, jota et tarvitse. Totuus on, että tähän kysymykseen ei ole yksiselitteistä vastausta.

On kuitenkin olemassa muutamia ohjeita, joita voit noudattaa, kun haluat selvittää, kuinka paljon vakuutusta tarvitset. Mieti ensin nettovarallisuuttasi ja sitä, mitä tapahtuisi, jos kuolisit odottamatta. Harkitse sitten taloudellisia velvoitteita, joita syntyy kuolemasi jälkeen. Jos kumppanisi esimerkiksi käy koulua tai hänellä ei ole työtä, voit harkita henkivakuutusta keinona kattaa kulut. Haluat myös ottaa huomioon kaikki merkittävät velat, erityisesti ne, jotka on maksettava pois kuolemasi jälkeen.

Seuraava askel on puhua puolisosi tai kumppanisi kanssa ja keskustella siitä, mitä tapahtuisi, jos joku teistä kuolisi ennenaikaisesti. Tämä keskustelu saattaa aluksi tuntua vaikealta, mutta on tärkeää, että olette molemmat samaa mieltä vastauksista näihin kysymyksiin. Jos lapsesi ovat mukana, on myös hyödyllistä tietää, mitä tapahtuu, jos yksi heidän vanhemmistaan ​​kuolee tänään.

🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä Amazonissa vuonna 2023: Myynti Amazonissa -opas

Lopuksi, älä unohda itseäsi pohtiessasi, kuinka paljon henkivakuutusta tarvitset. Ei ole mitään järkeä ostaa vakuutusta, jos et ole paikalla tai edunsaajat eivät voi periä vakuutuksesta.

Millainen henkivakuutus kannattaa ostaa?

Henkivakuutuksia on kahta päätyyppiä: määräaikaisia ​​ja pysyviä. Määräaikainen henkivakuutus on yleisin vakuutustyyppi, ja se kattaa sinut tietyn ajan, yleensä 10, 20 tai 30 vuodeksi. Jos kuolet sinä aikana, edunsaajasi saa maksun.

Pysyvä henkivakuutus puolestaan ​​rakentaa käteisarvoa ajan myötä ja kattaa sinut niin kauan kuin pysyt vakuutettuna kyseisessä yrityksessä. Pysyvän vakuutuksen haittana on, että se on kalliimpaa kuin määräaikainen henkivakuutus. Vakuutuksesi päättyessä vakuutusmaksuja ei kuitenkaan enää tarvitse maksaa, joten voit ajatella sitä periaatteessa säästötilinä.

Kun päätät, minkä tyyppistä henkivakuutusta ostat, on tärkeää ottaa huomioon tarpeesi ja budjettisi. Määräaikainen henkivakuutus on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat kattaa tietyn ajanjakson ja jotka eivät halua huolehtia vakuutuksensa päättymisestä. Pysyvä henkivakuutus on parempi vaihtoehto niille, jotka haluavat kattaa koko loppuelämänsä ja joilla on siihen budjetti.

Mikä on paras henkivakuutusyhtiö?

Arjen henkivakuutuskatsaus

Everyday Life tarjoaa sinulle määräaikaisen elämän kohtuulliseen hintaan. Vähäisellä tiedolla saatat saada tarjouksen ja päättää, jatkatko vai et. Vaikka olet hankkinut vakuutuksen, Everyday Life pyrkii tekemään asioista yksinkertaisia ​​tarjoamalla henkilökohtaista asiakaspalvelua aina, kun sitä tarvitset.

Arjen henkivakuutus

4.5

Everyday Life tarjoaa sinulle määräaikaisen elämän kohtuulliseen hintaan. Vähäisellä tiedolla saatat saada tarjouksen ja päättää, jatkatko vai et. Vaikka olet hankkinut vakuutuksen, Everyday Life pyrkii tekemään asioista yksinkertaisia ​​tarjoamalla henkilökohtaista asiakaspalvelua aina, kun sitä tarvitset.

Pyydä tarjous