Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Arzooo – Vähittäiskaupan tekninen alusta, joka antaa pienille jälleenmyyjille mahdollisuuksia elektroniikkaavaruudessa!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Arzooo – Vähittäiskaupan tekninen alusta, joka antaa pienille jälleenmyyjille mahdollisuuksia elektroniikkaavaruudessa!

Perustivat entiset Flipkart-kollegat ja IIT Kgp:n alumnit, Arzooo.com on Retail Tech -yritys, joka on sitoutunut integroimaan yli 3 00 000 pirstoutunutta vähittäiskauppaa ja mahdollistamaan niiden kilpailun ja kasvun vähittäiskaupan teknologisen alustansa, Arzooo Go Storen, kanssa.

Arzooo Go -myymälä on Intian nopeimmin kasvava kulutuselektroniikan integroitu vähittäismyyntiverkosto, jossa on yli 1300 myymälää, jotka toimivat sen teknologian avulla ja kasvavat nopeasti. Arzooo mahdollistaa kumppaniliikkeen tarjoavan asiakkailleen suurimman valikoiman ilman, että heidän tarvitsee panostaa varastoon. Tämä luo kilpailukykyisimmän hinnan ja innovatiiviset maksuratkaisut myymälämyynnin konversioiden lisäämiseksi.

Arzooo – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi Arzooo

Päämaja Bengaluru, Intia
sektori Vähittäiskauppatekniikka
Perustajat Khushnud Khan ja Rishi Raj Rathore
Perustettu 2017
Laillinen nimi Sterne India Pvt Ltd
Verkkosivusto arzooo.com

Tietoja Arzooosta ja miten se toimii
Arzooo – kohdemarkkinoiden koko
Miten Arzooo aloitettiin?
Arzooo – Tuotteet/Palvelut
Arzooo – perustajat ja tiimi
Arzooo – Liiketoimintamalli ja tulomalli
Arzooo – Startup Challenges
Arzooo – Rahoitus ja sijoittajat
Arzooo – Tunnustus ja saavutukset
Arzooo – Tulevaisuuden suunnitelmat
Arzooo – UKKTietoja Arzooosta ja miten se toimii

Perustivat entiset Flipkart-kollegat ja IIT Kharagpurin alumnit Kushnud Khan ja Rishi Raj RathoreArzooo.com on Retail Tech -yritys, joka mahdollistaa kivijalkakaupan teknologian kanssa kilpailla verkossa lippulaivansa ja ainutlaatuisen kanssaan “Go Store” -alusta.

Arzooon lyhyen aikavälin tavoitteena on integroida 300 000 vähittäiskauppaa teknologian kanssa vuoteen 2020 mennessä. Ja he keskittyvät laajaan markkinoiden laajentamiseen Pohjois- ja Itä-Intiassa tämän vuoden loppuun mennessä, minkä jälkeen he suunnittelevat syvempää tunkeutumista Länsi-Intiaan. Yhtiö harkitsee myös pidennetyn takuusuunnitelman käynnistämistä ostajille.

Arzooo Go -kauppa on Intian nopeimmin kasvava integroitu vähittäismyyntiverkosto yli 1300 myymälää, jotka toimivat jo teknologian avulla ja kasvavat nopeasti.

Arzooo mahdollistaa kumppaniliikkeen teknologia-alustallaan tarjoamalla asiakkaille suurimman valikoiman ilman Inventory-investointeja, luomalla kilpailukykyisimmän hinnan ja tarjoamalla houkuttelevia maksuratkaisuja myynnin konversioiden parantamiseksi myymälässä. Tämä paitsi laajentaa kategorioiden valikoimaa myymälöille, joissa on kategorioiden välisiä mahdollisuuksia.

Arzooo – kohdemarkkinoiden koko

Intian kulutuselektroniikan vähittäismyyntimarkkinat ovat sidottu huimiin 40 miljardiin dollariin, ja Arzooo.com pyrkii saamaan 20 %:n osuuden vuoteen 2022 mennessä. Tavoitteena on valtuuttaa yli 300 000 fyysistä vähittäiskauppaa teknologian ja brändi-identiteetin avulla, jotta ne voivat kilpailla sähköisten tuotteiden kanssa. kaupan jättiläisiä ja auta heitä kasvamaan sen avullaSiirry Kauppaan”.

Miten Arzooo aloitettiin?

B2B-verkkokauppa Intiassa on viime aikoihin asti liitetty vain listaushakemistoihin (esim. TradeIndia, IndiaMart). Tukkukauppiailla/valmistajilla ja vähittäiskauppiailla ei ollut yhtä teknologia-alustaa, josta he voisivat löytää ja asioida suoraan ja kätevästi. Perustajat ymmärsivät, että kuluttajat käyvät edelleen fyysisessä myymälässä saadakseen tuotteen kosketuksen ja tuntuman ennen oston tekemistä, vaikka verkkokaupassa olisi paljonkin läsnä.

Arzooo syntyi yhdistääkseen verkko- ja offline-kaupan parhaat puolet. Käynnistys auttaa vähittäiskauppiaita ylläpitämään varastoja ja vähentämään tarpeettomia varastokustannuksia ja auttaa heitä kilpailemaan Amazonin ja Flipkartin kaltaisten kanssa.Arzooo – Tuotteet/Palvelut

Arzooo Go-Store

Arzooo Go Store on Intian nopeimmin kasvava kuluttajaelektroniikan integroitu vähittäismyyntiverkosto, jossa on yli 1300 Arzooo-myymälää. Sen avulla kumppanimyymälä voi tarjota asiakkailleen laajimman valikoiman, parhaan hinnan ja nopeimman toimituksen ilman, että heidän tarvitsee varastoida kaikkea, mikä tukee houkuttelevia maksu- ja rahoitusratkaisuja myynnin lisäämiseksi myymälässä.

Fyysiset kaupat ovat edelleen suosittu kohde kulutuselektroniikka-ostajien keskuudessa maailmanlaajuisesti, ja Intiassa ne viihtyvät verrattoman ulottuvilla kaikilla kaupunginosilla ja saavat kuluttajien luottamuksen. Arzooo varustaa fyysisiä vähittäiskauppoja kilpailemaan ja kasvamaan Amazonin ja Flipkartin aikakaudella. Mahdollistaa heille 10X suuremman valikoiman, kilpailukykyisen hinnoittelun ja rahoitusratkaisut, jotka muuttavat jokaisen kävelyn myyntiksi.

Arzooo luotto

Arzooo ilmoitti äskettäin käynnistämisestä Arzooo Credit, digitaalinen luotonantotuote. Se on tarkoitettu offline-jälleenmyyjille, jotka tarjoavat käyttöpääomaa Arzooon kumppanimyymälöille. Arzooo Creditillä yritys väittää, että vähittäiskauppiaat voivat hyödyntää INR 1-10 lakh luottoa Arzooo-alustalla.

Tällä hetkellä palvelu on avoinna loppuun asti 5000 jälleenmyyjää 10 kaupungissa.

Arzooo – perustajat ja tiimi

Arzooo on yksi perustajista kaksi entistä Flipkart-kollegaa ja IIT-Kharagpurin alumni, Khushnud Khan ja Rishi Raj Rathore vuonna 2018.

Khushnud Khan, perustaja ja toimitusjohtaja – Yli 10 vuotta kestäneen uransa aikana Khushnud on ollut osa Intian uraauurtavia start-up-yritysmatkoja, kuten Tata Skyn ​​perustaminen säätiötiiminä ja vähittäismyynti- ja jakeluverkoston perustaminen. Flipkart, jossa hän perusti ja lanseerasi Large Appliances Categories, Akash Tabletin, lanseerasi 35 dollarin Tablet PC:n ja IFB Appliancesin liiketoimintajohtajana, jossa hän johti alueen myyntimarkkinointia.

Khushnudilla on runsaasti kokemusta kulutuselektroniikasta ja sähköisestä kaupankäynnistä. Viimeisessä tehtävässään Flipkartin apulaisjohtajana hän johti suurten laitteiden kategoriaa ja skaalautui. Sitten hän aloitti Flipkartin hyperlocal-toimitussegmentin päivittäistavara- ja ruokatoimituksiin.

Rishi Raj Rathore, yksi perustajista ja COO – IIT Kharagpurin alumni Rishi on työskennellyt Flipkartin kanssa tuotepäällikkönä ja johtanut hyperpaikallisia päivittäistavara- ja logistiikkaalustoja tuoterintamalla. Hän on rakentanut hyperpaikallisia logistiikkatuotteita ja skaalannut niitä. Rishi on mukana myös Forbesin 30 alle 30-vuotiaiden yrittäjien luettelossa 2020.

LinkedInin mukaan yhtiöllä on a joukkueen kokoa noin 50-60 työntekijää.Arzooo – Liiketoimintamalli ja tulomalli

Käynnistys toimii seuraavasti bisnesmalli. Arzooo tarjoaa teknologia-alustansa ilmaisen käyttöönoton yhteistyökumppaneilleen. Se tuottaa tulot myyntituloista, kun kumppaniliikkeet ostavat varastoa sen alustan avulla.

Arzooo – Startup Challenges

Yrityksen suurin haaste oli vakuuttaa vähittäiskaupan yhteistyökumppaneita kuinka tämä tekniikka voisi auttaa heitä. Mutta kun sähköisen kaupankäynnin yritykset jatkavat yhä suuremman osan vähittäismyynnin painostamista, ne alkavat pikkuhiljaa ymmärtää tarvetta ottaa käyttöön jotain, kuten Arzooo.

Jokaisessa uudessa kaupungissa, johon Arzooo uskaltaa, vaatii vähintään kaksi-kolme kokousta saadakseen jälleenmyyjän mukaan, suurelta osin siksi, että tämä on ennenkuulumatonta tällä alalla, ja vaatii aikaa ja vaivaa jälleenmyyjien kouluttamiseen siitä, miten tällainen alusta voisi olla. hedelmällistä heille pitkällä aikavälillä.Arzooo – Rahoitus ja sijoittajat

Arzooo.com on kerännyt 7,3 miljoonaa dollaria + rahoitusta yli 4 kierrosta. Sen viimeisin rahoitus oli 16.11.2020. Sitä johti Zoomin perustaja, Eric Yuan ja Silicon Valley Venture Capitalist, Bill Tai julkistamattomalle summalle.

Yhtiö aikoo skaalata vahvuuksiaan teknologiassa, toiminnassa ja palvelun laadussa. Se myös kanavoi varoja B2B-alustaan ​​- Go Storeen.

Rahoitustiedot ovat seuraavat:

Päivämäärä Vaihe Summa Sijoittajat

16. marraskuuta 2020 Paljastamaton Eric Yuan, Bill Tai
27. lokakuuta 2020 Sarja A 7,5 miljoonaa dollaria Pääkaupunki WRVI
13. kesäkuuta 2019 Esisarja A 1 miljoona dollaria Jabbar Internet-ryhmä
24. toukokuuta 2018 Siemenkierros 300 000 dollaria Omphalos Ventures Intia

Arzooo – Tunnustus ja saavutukset

Arzooo ja sen perustaja on tunnustettu Forbes sillä se 30 alle 30 Aasia 2020.

Arzooo – Tulevaisuuden suunnitelmat

Yhtiön tavoitteena on saavuttaa yli 10-kertainen bruttokauppavolyymin (GMV) kasvu seuraavien 12 kuukauden aikana vuodesta 2020 alkaen.

Yhtiö aikoo skaalata vahvuuksiaan teknologiassa, toiminnassa ja palvelun laadussa. Se myös kanavoi varoja B2B-alustansa “Go Store” -sivustolle.

Arzooo – UKK

Kuka perusti Arzooon?

Arzooon perustajina ovat kaksi entistä Flipkart-kollegaa ja IIT-Kharagpurin alumni, Khushnud Khan ja Rishi Raj Rathore vuonna 2018.

Kuinka paljon Arzooo on kerännyt rahoitusta?

Arzooo.com on kerännyt 7,3 miljoonaa dollaria + rahoitusta yli 4 kierrosta. Sen viimeisin rahoitus oli 16.11.2020. Sitä johti Zoomin perustaja, Eric Yuan ja Silicon Valley Venture Capitalist, Bill Tai julkistamattomalle summalle.

Mikä on Arzooo Go Store?

Arzooo Go Store on Intian nopeimmin kasvava kulutuselektroniikan integroitu vähittäismyyntiverkosto, jossa on yli 1 300 myymälää Arzooon avulla. Sen avulla kumppanimyymälä voi tarjota asiakkailleen laajimman valikoiman, parhaan hinnan ja nopeimman toimituksen ilman, että heidän tarvitsee varastoida kaikkea, mikä tukee tätä houkuttelevilla maksu- ja rahoitusratkaisuilla myynnin lisäämiseksi myymälässä.

Mikä on Arzooo Credit?

Arzooo ilmoitti äskettäin käynnistämisestä Arzooo Credit, digitaalinen luotonantotuote. Se on tarkoitettu offline-jälleenmyyjille, jotka tarjoavat käyttöpääomaa Arzooon kumppanimyymälöille. Arzooo Creditillä yritys väittää, että vähittäiskauppiaat voivat hyödyntää INR 1-10 lakh luottoa Arzooo-alustalla.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Tapaa NerfDiff: AI-kehys, joka mahdollistaa korkealaatuisen ja johdonmukaisen useiden näkymien synteesin yhdestä kuvasta