Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ashish Gupta, Benori Knowledgen perustaja ja toimitusjohtaja, jakaa näkemyksiä räätälöidyn tutkimuksen ja toimivien ratkaisujen tarjoamisesta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ashish Gupta, Benori Knowledgen perustaja ja toimitusjohtaja, jakaa näkemyksiä räätälöidyn tutkimuksen ja toimivien ratkaisujen tarjoamisesta

Tutkimuspalveluyritykset käyttävät tietopohjaisia ​​lähestymistapoja tarjotakseen räätälöityjä tietoratkaisuja tiettyihin liiketoimintaongelmiin. Nämä palvelut voivat sisältää kilpailutiedon, liiketoimintatiedon, data-analytiikan, strategiatutkimuksen ja paljon muuta. Näiden räätälöityjen tutkimuspalvelujen tavoitteena on tarjota organisaatioille dataan perustuvia näkemyksiä ja suosituksia, jotka auttavat niitä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä, parantamaan prosesseja ja saavuttamaan toivottuja tuloksia.

Markkinatiedustelu, yritystutkimus ja rahoituspalvelut ovat yhä enemmän datalähtöisempiä, ja organisaatiot etsivät räätälöityjä tutkimuksia ja oivalluksia tehdäkseen päätöksensä. Datalähtöisen päätöksenteon kasvava kysyntä, teknologian kehitys ja yritysten tuottaman datan lisääntyminen ovat saaneet maailmanlaajuiset data-analytiikkamarkkinat 12–15 prosentin CAGR:n odotettuun vuosien 2020 ja 2025 välillä.

StartupTalky: Mitä palvelua yrityksesi tarjoaa? Mikä oli se motivaatio/visio, jolla aloitit?

Ashish Gupta: Tarjoamme räätälöityä tutkimusta ja toimitamme käyttökelpoisia oivalluksia useille strategisille alueille, kuten markkina-/toimiala-analyysiin, kilpailutietoihin, tilitietoihin, kuluttajatietoihin jne. Räätälöidyt tietoratkaisumme ja tuotteemme tarjoavat tehoa ja joustavuutta asiakkaidemme oivallusten arvoketjuun, mikä mahdollistaa sen tehdä älykkäitä päätöksiä ja menestyä. Visiomme on vähentää tietämyksen kustannuksia planeetalla ja antaa asiakkaillemme käyttökelpoisia oivalluksia.

StartupTalky: Mitä uusia palveluita on lisätty viimeisen vuoden aikana? Mikä on/ovat palvelusi USP:t?

Ashish Gupta: Kehitimme markkinatiedon ja datan visualisointityökalun, joka tarjoaa 360 asteen näkemyksen henkivakuutusalasta kaikilla tärkeillä KPI:illä sekä kilpailutiedolla.
Tuote käyttää sekoitus koneen ja mielen lähestymistapaa henkivakuutusalan avainindikaattoreiden seuraamiseen. Aloitimme myös scouting-ratkaisuillamme tunnistamalla innovaatioita ja innovaattoreita auttaaksemme asiakkaitamme pysymään muutosten edellä ja tekemään ennaltaehkäiseviä / häiritseviä päätöksiä.

StartupTalky: Miten tutkimusala on muuttunut viime vuosina ja miten yrityksesi on sopeutunut näihin muutoksiin?

Ashish Gupta: Tutkimusala on muuttunut dramaattisesti viime vuosien aikana, ja teknologian käyttöönotto on ollut kriittinen muutoksen ajuri, olipa kyse sitten kyselyjen tekemisen, tekoälyn käytön ja big datan muutoksista. Lisäksi toimiala on muuttunut asiakaslähtöisemmäksi keskittyen räätälöityihin ratkaisuihin.

🔥 Empfohlen:  Luettelo Varun Dhawanin rahoittamista startupeista

Ashish Gupta: Sekä yksilö- että yritystasolla juurtuneen älyllisen uteliaisuuden arvomme inspiroi meitä aina oppimaan ja pysymään ajan tasalla. Itse asiassa julkaisemme ajoittain useita ajatusjohtamispapereita verkkosivustollamme ja muilla alustoilla auttaaksemme toisten oppimista ja kehitystä.StartupTalky: Mitä keskeisiä mittareita seuraat tarkistaaksesi yrityksen kasvun ja suorituskyvyn?

Ashish Gupta: Asiakaskunta, työntekijöiden määrä ja tuotto ovat muutamia indikaattoreita, joita tarkastelemme seurataksemme kasvuamme, ja ne kaikki ovat sujuneet melko hyvin. Kuusi kahdeksasta parhaasta FMCG-yrityksestä ja kymmenen parasta konsulttiyritystä ovat jo palveluksessamme, ja olemme kaksinkertaistaneet henkilöstömme määrän viimeisen puolentoista vuoden aikana.

StartupTalky: Mitkä olivat yrityksesi merkittävimmät haasteet kuluneen vuoden aikana ja miten voitit ne?

Ashish Gupta: Koska Covid oli vain 2-vuotias, kun se puhkesi, se oli yksi suurimmista haasteistamme, mutta ketteränä uuden aikakauden ja teknologian tukena yrityksenä otimme sen vastaan ​​ja tulimme vahvemmiksi, ja tiimimme koko on kaksinkertaistunut vuosi covidin jälkeen.

StartupTalky: Hyvä palvelu, josta kaikki puhuvat palvelualalla. Miten varmistat
että asiakkaasi ovat tyytyväisiä?

Ashish Gupta: Asiakaslähtöisyys on ollut yksi brändimme pilareista alusta lähtien. 100 % ratkaisuistamme räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, ja tuotoksen laatu, jonka tarjoamme tällaisella hinnoittelulla, on aina ollut asiakkaillemme etu.

StartupTalky: Mitä eri strategioita käytät markkinoinnissa? Kerro meille kaikista toteuttamistasi kasvuhakkereista.

Ashish Gupta: Rehellisesti sanottuna emme ole investoineet paljon markkinointiin toistaiseksi, uskomme, että laadukkaan tuotoksen tarjoaminen asiakkaillemme ja 100-prosenttisen asiakastyytyväisyyden tavoittelu on ainoa kasvuhakki, jonka voin ajatella. Mutta käytämme LinkedIniä mielenkiintoisten oivallusten jakamiseen säännöllisin väliajoin, koska suurin osa kohdeyleisössämme käyttää alustaa.

StartupTalky: Ulkomaiset asiakkaat – tätä useimmat palveluyritykset etsivät. Mikä on ollut kokemuksesi?

Ashish Gupta: Vaikka meillä on useita ulkomaisia ​​asiakkaita, tämä määrä tulee epäilemättä kasvamaan tulevina vuosina, mutta tämä ei tarkoita, että keskittyisimme enemmän tai vain pyrkisimme osallistumaan maailmanlaajuisiin markkinoihin. Intiassa on suuri tarve korkealaatuisille tutkimuspalveluille, joita tarjoamme näin kilpailukykyiseen hintaan, ja pyrimme täyttämään tämän tarpeen.

🔥 Empfohlen:  Jensen Huang: NVIDIA:n perustaja, toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja

StartupTalky: Mitä tärkeitä työkaluja ja ohjelmistoja käytät yrityksesi sujuvaan pyörittämiseen?

Ashish Gupta: Tähän helmikuuhun asti, jolloin muutimme uuteen toimistoomme ja aloimme käyttämään hybridityömallia, olimme kaikki tehneet työmme kotoa käsin kahden edellisen vuoden ajan. MS Officea, erityisesti MS Teamsia, käytetään merkittävästi yhteydenpitoon ja viestimiseen tiimin sisällä ja asiakkaiden kanssa. Käytämme myös monia muita työkaluja, kuten Power BI:tä raportointiin ja kojelautailuun sekä CRM:ää myyntitoiminnassamme.

StartupTalky: Mitä mahdollisuuksia näet tutkimusalan tulevaisuuden kasvulle Intiassa ja muualla maailmassa? Millaisen eron markkinakäyttäytymisessä olet huomannut Intian ja maailman välillä?

Ashish Gupta: Kun otetaan huomioon häiriöt, kasvumahdollisuudet ovat suuret, koska laadukkaalle tutkimukselle ja oivalluksille on valtava kysyntä. Markkinoiden epävarmuus on tehnyt tutkimuksesta tietoisen päätöksenteon ja strategioiden rakentamisen keskipisteen.

StartupTalky: Mitä opetuksia tiimisi sai kuluneen vuoden aikana ja miten ne vaikuttavat tulevaisuuden suunnitelmiisi ja strategioihin?

Ashish Gupta: Olemme sopeutuneet uudempiin raskaiden nostotekniikoiden käyttöön, jotta analyyttiselle ja strategiselle ajattelulle voidaan käyttää runsaasti aikaa.

StartupTalky: Miten aiot laajentaa asiakkaita, palvelutarjontaa ja tiimipohjaa tulevaisuudessa?

Ashish Gupta: Samalla kun asiakaskuntamme kasvaa maailmanlaajuisesti, laadukkaan tutkimuksen kysynnän vuoksi työskentelemme muutaman uuden tuotteistetun palvelun parissa, jotka häiritsevät alaa. Lisäksi, kuten jo todettiin, ratkaisuistamme 100 % on räätälöityjä, ja olemme jatkuvasti valmiita kehittämään ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

StartupTalky: Yksi vinkki, jonka haluaisit jakaa toisen palveluyrityksen perustajan kanssa?

Ashish Gupta: Aseta asiakas ensin, aina ja joka kerta; äläkä yritä ratkaista ongelmaa, jota ei ole olemassa.

Voit lukea muut Recap’22-haastattelut täältä.

Table of Contents