Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ashley Grant Pop-up shop ideoita yrityksellesi Lue artikkeli

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ashley Grant Pop-up shop ideoita yrityksellesi Lue artikkeli

Mitä ovat pop-up kaupat?

Investopedia määrittelee pop-up-kaupat “vähittäismyymäläksi, joka avataan väliaikaisesti muotitrendin tai kausiluonteisen kysynnän hyödyntämiseksi”. Ne voivat kuitenkin olla myös usean päivän tai viikon pituisia tapahtumia, jotka järjestetään yhdessä paikassa, jossa useat jälleenmyyjät/myyjät kokoontuvat myymään tuotteitaan. Etsitkö pop-up shop ideoita? Olet oikeassa paikassa.

Tässä viestissä aion jakaa useita pop-up shop -ideoita, joilla on yksi tavoite – siirtää lisää varastoa ja saada lisää liidejä. Siinä piilee pop-up shop -tapahtuman osana tai isännöimisen kauneus. Sinulla on rajoitettu aika, jolloin asiakkaat voivat tulla sisään ja tehdä ostoksia, yleensä alennuksella. Lopulta he saivat kunnollisen sopimuksen, ja ansaitsit rahaa ja tapasit uusia asiakkaita.

6 ulkona pop-up shop ideaa asiantuntijoilta

Koska haluan antaa sinulle parhaat mahdollisuudet menestyä, otin yhteyttä kymmeniin myyjiin, jotka ovat osallistuneet ja/tai isännöineet omia pop-up-kauppojaan ja pyysin heiltä heidän suosikkiideoitaan myynnin lisäämiseksi. Tässä on mitä opin:

1. Tee tapahtumastasi sosiaalisen median arvoinen

Izzy Miller, Mikdash Me’atin omistaja, sanoo, että sinun tulee olla luova pop-up-tapahtumassasi ja “varmista, että se houkuttelee ihmisiä julkaisemaan viestejä sosiaalisessa mediassa ja merkitsemään brändiäsi. Tällä tavalla tavoitat pop-up-kaupassa käyvien ihmisten lisäksi myös ihmisiä, joiden kanssa he ovat ystäviä ja jotka ovat yleensä samankaltaisia ​​kuin he, eli lisää potentiaalisia asiakkaita ja enemmän julkisuutta brändillesi.

Voitko luoda kauniin taustan valokuville tapahtumassasi? Esimerkiksi kukkaseinä olisi kaunis seisoa edessä. Bonuspisteet, jos sinulla on valokuvaaja ottamaan kuvia ja jakamaan niitä sosiaalisen median sivuillasi, koska tämä rohkaisee ihmisiä käymään verkossa ja merkitsemään itsensä.

Hän sanoi myös, että pop-up kaupat ovat loistava työkalu minkä tahansa liiketoimintaa. Vaikka myymäsi tavara ei ole fyysinen esine, se on loistava tapa rakentaa suhteita, luoda tunnettuutta ja mainostaa yritystäsi. Pop-up-kaupat voivat auttaa sinua olemaan vuorovaikutuksessa yleisön kanssa, jonka haluat tavoittaa, ja antaa heille mahdollisuuden nähdä brändin takana olevat kasvot.

2. Sijainti on tärkeä

Pop-up-myymälän isännöintipaikka voi herättää jännitystä ja auttaa sinua testaamaan markkinoita sitoutumatta pysyvään paikkaan, sanoo Sandra-Marine Isautier Cresa Globalista. Tarkastele käytettävissäsi olevia eri vaihtoehtoja ja punnitse kunkin edut ja haitat.

Jos päätät isännöidä pop-up-tapahtumaasi alueella, jolla on halvempia ostajia, ei ehkä ole paljon järkeä, jos myyt luksusasiakkaille paremmin sopivia tuotteita. Vastaavasti, jos myyt edullisia tuotteita, kalleimman sijainnin valitseminen ei välttämättä tuota kävijöitäkään. Tunne ihanteelliset asiakkaasi ja heidän asuinpaikkansa ja järjestä sitten tapahtumasi siellä, missä he ovat.

Lucas Nudel, Pride Palacen omistaja, tukee tätä ajatusta, että sijainti on kriittinen ponnahdusikkunan järjestämisessä. Mutta hänelle se ylittää hintapisteet.

Hän sanoo, että mahdollisuuksien mukaan pitää myydä aluekohtaisia ​​tavaroita.

🔥 Empfohlen:  Googlen suunnittelema tekoälyhaun integrointi voi tappaa Bingin vauhdin

Jos esimerkiksi isännöit tai osallistut pop-up-kauppaan New Yorkissa, on hyvä idea myydä pieni valikoima New Yorkin erikoistuotteita. Tällä tavalla ihmiset saavat ylimääräistä lisäpotkua alueellisesta ylpeydestä tehdessään oston, mikä voi tarkoittaa, että he haluavat kertoa muille, mistä he ostivat ostamansa.

Lucas sanoi myös, että hänen mielestään pop-up-kauppa on loistava tapa nousevalle verkkokauppabrändille vahvistaa tuotetarjontaansa.

Jos olet harkinnut verkkokaupan perustamista, osallistumalla pop-up-tapahtumaan pääset todellisten asiakkaiden eteen, jotka voivat antaa sinulle välitöntä palautetta siitä, mistä he pitävät, mistä eivät ja missä voit parantaa.

3. Luo aistikokemus aina kun mahdollista

Brittany Bre Gipson, yritysvalmentaja ja Moonwoodin omistaja, kertoo osallistuneensa pop-up-kauppoihin, joissa myydään töitä taiteilijana, ja avanneensa taiteilijavetoisen luovan studion, joka vuokraa tilaa pop-up-ostostapahtumille. Hän sanoo, että hänen paras pop-up shop ideansa on tarjota asiakkaalle täydellinen aistikokemus.

Tee siitä interaktiivinen aina kun mahdollista, suunnittele mieleenpainuva näyttö ja älä unohda ottaa riskejä.

Ehkä tämä tarkoittaa miellyttävää tuoksua, joka tunkeutuu tilaan. Se voi tarkoittaa tietyn väriteeman käyttöä tunnelman luomiseksi. Tai paikkoja istua ja ihailla tapahtuman nähtävyyksiä.

4. Ole innostunut

Jack Pilon Peak Image Med Spasta sanoo, että pop-up-kaupat ovat ei kaikille yrityksille. Tämä johtuu siitä, että yrityksen on kyettävä tarjoamaan ponnahdusikkunassa jotain, joka houkuttelee laajasti mahdollisia toistuvia asiakkaita. Tarjouksen on oltava jotain, joka taivuttelee jonkun joko astumaan markkinoillesi tai jättämään nykyisen tuotteensa tai palveluntarjoajansa sinulle.

Hän sanoo, että jos yrityksesi osallistuu sellaiseen, “menestyneen pop-up-kaupan tärkein ainesosa on pop-uppia pyörittävien ihmisten innostus. Tämä sisältää oman henkilökunnan sekä tapahtumapaikan henkilökunnan. Jos suunnittelet ponnahdusikkunaa kerrostaloon, saatat alkaa huomata, että rakennuksen isännöitsijät pitävät pop-upia heille lisätyönä. Innokkailla asunnonjohtajilla on kokopäiväinen tapahtumasuunnittelija henkilökunnalla [equally as] innostunut. Loppujen lopuksi teet puolet heidän työstään heidän puolestaan. Etsi paikkoja, jotka arvostavat sitä, mitä tuot pöytään, ja ovat todellisia kumppaneita tehtävässä. Tämä on ratkaisevan tärkeää, jotta voit saada sanan esiin kohdemarkkinoillasi ja varmistaa hyvän äänestysprosentin.”

5. Käytä tekniikkaa eduksesi

Magda Khalifa, Triangle Fragrancen omistaja, sanoo: “On tärkeää, että näytöllä on QR-koodi, joka linkittää luettelon rakentajalle, suppilolle, aloitussivulle tai verkkosivustolle. Tämä mahdollistaa nopean digitaalisen yhteyden potentiaalisten asiakkaiden ja yrityksesi välillä. Asianmukainen seurantakampanja vaalii johtoa ja johtaa myyntiin tapahtuman jälkeen.”

Loistava tapa vakuuttaa ostaja käyttämään QR-koodiasi on tarjota alennusta tai osallistua palkintojen arvontaan. Jos sinulla ei ole QR-koodia, ota tabletit mukaan, jotta ihmiset kirjautuvat sähköpostilistallesi paikan päällä, tai kannusta ihmisiä vierailemaan verkkosivustollasi älypuhelimellaan tapahtumassasi.

Magda uskoo myös, että pop-up-tapahtumat ovat kriittisiä yrityksille, jotka haluavat puhaltaa uutta elämää päälistalleen.

🔥 Empfohlen:  Raisa Lynnin Instagram-kelojen aloittelijaopas Lue artikkeli

Hän sanoo: “Et koskaan tiedä, kuka vierailee pöydässäsi. [They may be] tarvitset tuotettasi tai palveluasi. Lisäksi ihmiset haluavat asioida yritysten ja tuotemerkkien kanssa, joista he pitävät, tuntevat ja joihin he luottavat, ja pop-up-kauppa mahdollistaa henkilökohtaisen yhteyden uuteen yleisöön.

6. Ole varovainen valitessasi ponnahdusikkunan isäntänä

Hey Honeyn Jay Jermo sanoo, että jos osallistut tapahtumaan, jossa et ole isäntä, varmista, että ”isännöintiyksiköllä tai yrityksellä on jo tasainen ja jatkuva asiakasvirta ja heidän tuote ja/tai palvelu täydentävät tiiviisti sinun omaasi. Esimerkiksi myyn hunajaa ja tekisin siksi ponnahdusikkunan tee-/kahvilassa tai leipomossa. Mutta en tekisi ponnahdusikkunaa autovaraosaliikkeessä. Yleensä myyn maanviljelijöiden torilla syksyyn asti ja teen sitten ajoittain ponnahdusikkunoita paikallisessa erikoisteehuoneessa, ja pärjään erittäin hyvin.

Kuinka erilaiset yritystyypit voivat perustaa pop-up-kauppoja

Tässä on muutamia ponnahduskauppaideoita, joiden avulla voit isännöidä tai osallistua sellaiseen yrityksellesi:

 • Isännöi sip ja shoppaile. Myyjät kokoontuvat myymään erilaisia ​​tuotteita viinitilalla, baarissa, ravintolassa tai yhteisökeskuksessa, jonka kautta asiakkaat voivat kävellä läpi ja siemailla juomaa ostosten aikana.
 • Tee siitä teema. Karen Gillman, jonka mainitsin tämän viestin alussa, on tehnyt tämän monta kertaa kirjoittajien kanssa. Hän luo kirjamessuja, joissa esiintyy paikallisia kirjailijoita yhteisöstään, ja fanit voivat tavata ja ostaa suosikkikirjailijoitaan.
 • Muuta se näyttelyksi. Boothin Dawn Booth of Epic Events teki tämän häämyyjien kanssa. Hän kutsui kaikki pitopalveluista kukkakauppoihin, baarimikot matkatoimistoihin ja loi keskitetyn palvelun morsiamille, jotta he voivat löytää myyjänsä suurta päivää varten. Hän jopa käynnisti virtuaalisen näyttelyn, jotta kaupungin ulkopuolella asuvat morsiamet voisivat silti osallistua hauskanpitoon.
 • Tee siitä juhlat. Tuo myyjiä, jotka palvelevat tiettyä yleisöä ja muuta koko pop-up -kauppa viihdyttäväksi syömis- ja juomapaikaksi ja ostostapahtuma.

Vinkkejä pop-up shop ammattilaiselta

Pop-up-kaupat sopivat lomiin, erikoistapahtumiin, sulkumyyntiin, kauden päättymiseen, tuotetrendeihin jne.

Yksi ensimmäisistä ihmisistä, jotka tulivat mieleeni tutkiessani tätä artikkelia, oli Karen Gillman, On Point Executive Centerin omistaja Tampa, Fla.

Vuodesta 2012 lähtien Karen on isännöinyt yli 50 pop-up-ostostapahtumaa ostoskeskuksissa, virtuaalisissa ja kokopäivätoimisissa vuokratiloissaan, kauppakeskuksissa ja muissa tiloissa. Työskenneltyään satojen myyjien kanssa ja saatuaan tuhansia, ellei satoja tuhansia ihmisiä tapahtumiinsa, hänellä on taito tietää, mikä toimii ja mikä ei, kun hän osallistuu pop-up-kauppaan.

”Pop-up-myymälään perustamisen ykköstavoitteena on varaston siirtäminen, tapaamisten varaaminen tai palveluiden myyminen. Haluat tehdä ohikulkijoista asiakkaita. Jotta voit tehdä sen, sinun on pysähdyttävä osastollasi, Karen sanoo.

”Koppikyltit ovat tärkeä osa suunnitteluprosessia ja ratkaisevaa yleisen menestyksesi kannalta. Ihmisten on voitava helposti laskea tarjouksesi 15 sekunnissa tai vähemmän. Jos et pysty vangitsemaan heidän huomioaan siinä ajassa, joka kuluu ennen kuin he kävelevät osastosi ohi, myyntimahdollisuus voidaan menettää.”

🔥 Empfohlen:  Brenda Barron Mitä pitää mielessä päivittäessäsi liiketoimintasuunnitelmaasi Lue artikkeli

Tätä tarkoitusta varten Karen sanoo: “Sinun on oltava varma, että kyltisi ovat suuria ja helppolukuisia. Pop-up-bannerit, pöytäkyltit ja selkeä hinnoittelu ovat välttämättömiä. Päämerkkisi tulisi sisältää tarpeeksi tietoa, jotta joku ymmärtää tarjoamasi yleiskäsityksen ja houkuttelee hänet pysähtymään.

Provinkki: Älä ripusta pääbanneria pöytäsi etupuolelle. Yksi asiakas voi estää viestisi muilta asiakkailta.

Esimerkkejä luovista pop-up-kaupoista

Muutamia lisäideoita, joita olen poiminut Karenilta vuosien varrella, ovat:

 • Älä istu osastollasi ja odota asiakkaiden tulevan luoksesi. Sinun pitäisi seisoa ja tervehtiä ihmisiä heidän kävellessä. Puhu ihmisille ja tervehdi. Kun istut vain osastollasi, varsinkin kun näytät töykeältä tai umpikujalta, ihmiset kulkevat todennäköisemmin ohi eivätkä anna osastollesi toista varoitusta.
 • Käytä myyntiä ja ilmaisia ​​näytteitä aina kun mahdollista.
 • Välipalat ovat myös loistava tapa rohkaista ihmisiä kävelemään ohi.
 • Hanki kaikkien yhteystiedot, jotta voit seurata. Paras tapa tehdä tämä on tarjota jonkinlainen lahja, kuten ilmainen tuote, konsultaatio, lahjakortti jne. Tee kuitenkin itsellesi palvelus ja varmista, että arvonta on jotain, jonka vain ihanteellinen asiakkaasi haluaisi voittaa . Jos annat esimerkiksi 50 dollarin lahjakortin, kaikki haluavat sen, mutta jos annat lahjaksi aromaterapiahieronnan, kylpylähoidoista pitävät ihmiset yrittävät todennäköisemmin voittaa!
 • Yhdistä pop-up-kauppasi hyväntekeväisyyteen. Tämä ei ole vain hieno tapa saada mediahuomiota tapahtumaasi, vaan tuntuu todella hyvältä antaa palautetta myös yhteisölle.

Johtopäätökset ja seuraavat vaiheet

Puhuin a paljon ihmisistä, eikä näyttänyt olevan yhtä selkeää vastausta siihen, toimiiko ponnahdusikkuna kaikille yrityksille vai ei.

Jotkut ihmiset uskovat tekevänsä, ja toiset vastustavat jyrkästi ajatusta pop-up-kaupoista, jotka palvelisivat kaikkia.

Sen perusteella, mitä olen oppinut, on kaksi päätyyppiä ihmisiä, jotka voivat hyötyä pop-up shop -tapahtumien isännöimisestä tai niihin osallistumisesta:

 • Palvelupohjaiset yrittäjät, jotka käyttävät tapahtumaa liidien luojana ja varaavat konsultaatioita ja tapaamisia (tapahtumasuunnittelijat, valokuvaajat, matkatoimistot, DJ:t, kirjanpitäjät, lakimiehet jne.)
 • Yritysten omistajat, joilla on luettelo tuotteista, jotka he voivat luovuttaa asiakkaalle myyntipisteessä.

Yrityksesi voi vaatia hieman enemmän luovuutta osallistumiseen, mutta uskon, että ne voivat toimia hyvin melkein kaikille.

Tutustu alueensi pop-up-ostostapahtumiin. Ja jos niitä ei ole lähelläsi, luo sellainen.

Kun alkaa ajatella yhden konkreettisen liiketilan ulkopuolella, mahdollisuudet ovat loputtomat.

Toimittajan huomautus: Etsitkö helppoa ja turvallista tapaa ottaa maksuja pienyrityksellesi? Tutustu GoDaddy Paymentsiin!