Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Astra WordPress Theme Review: Nopea, monikäyttöinen ja helppokäyttöinen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Astra WordPress Theme Review: Nopea, monikäyttöinen ja helppokäyttöinen

Tervetuloa Astra-teemaarvosteluihini.

Haluat WordPress-teeman, joka auttaa sivustoasi latautumaan nopeasti… mutta haluat myös suunnittelun joustavuutta luodaksesi upean näköisen sivuston, joka auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi.

Aiemmin oli vaikea löytää WordPress-teemaa, joka voisi tehdä molempia. Valitsit joko kevyen kehyksen, kuten Genesis, tai etsit megateemaa, jonka avulla voit tehdä sen, mutta joka myös hidasti sivustoasi turvotuksen myötä.

Onneksi uudet WordPress-teemat ovat onnistuneet pakata suunnittelun joustavuutta kevyeen pakettiin, joka ei hidasta sivustoasi.

The Astra teema Brainstorm Force on tämän paketin eturintamassa. Se tarjoaa sinulle kasoja valmiita esittelysivustoja, paljon ohjaimia reaaliaikaisessa WordPress-muokkausohjelmassa ja paljon muuta yllättävän kevyessä muodossa, jonka ansiosta sivustosi latautuu melko nopeasti.

Astra-teemakatsauksessani otan sinut läpi kaiken, mitä tämä teema voi tehdä sinulle. Astra on joustava ja monikäyttöinen, joten riippumatta siitä, minkä tyyppistä sivustoa suunnittelet, se voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Astra-teema selitetty tarkemmin

Minulla oli äskettäin tilaisuus kirjoittaa SmartBloggerin asiantuntijapostaus jossa pyysin WordPress-asiantuntijoita suosittelemaan yhtä ilmaista teemaa aloitteleville bloggaajille. Toivoin kerääväni erilaisia ​​mielipiteitä ja kirjoittavani pitkän postauksen, joka sisälsi joukon erilaisia ​​WordPress-teemoja.

Tämän postauksen kirjoittaminen vei kuitenkin minulta enemmän aikaa ja vaivaa kuin luulin. Kyllä – 11 asiantuntijasta, joita pyysin, heistä huikeat 7 suositteli Astra-teemaa, mikä on melko villiä, kun ottaa huomioon, että heillä oli tuhansia ilmaisia ​​teemoja, joista valita.

Joten – miksi Astra on niin suosittu? Miksi yli puolet WordPress-asiantuntijoista, joiden kanssa puhuin, suositteli Astraa?

Luulen, että se on useiden eri tekijöiden yhdistelmä, joita käsittelen yksityiskohtaisemmin, kun pääsemme syvemmälle tähän Astra-teeman katsaukseen:

 1. Se on monikäyttöinen – Voit käyttää Astraa minkä tahansa tyyppisille verkkosivuille. Portfoliosta verkkokauppaan ja kauneusblogiin… Astra saa sen toimimaan.
 2. Se on kevyt – Pakkauksesta otettuna Astra “painoa” alle 50 kilotavua. Tiedän, että tämä luku ei merkitse paljon ilman kontekstia, mutta luota minuun, että se on , mikä tarkoittaa, että sivustosi latautuu nopeasti.
 3. Se on joustava ja helppo muokata – Astra käyttää reaaliaikaista WordPress-muokkausohjelmaa, jonka avulla voit muokata teemaasi, mikä tarkoittaa, että voit muokata asioita reaaliaikaisessa esikatselussa ilman koodaustaitoja. Lisäksi saat vaihtoehtoja mukauttajassa.
 4. Se toimii vedä ja pudota -sivujen rakennusohjelmien kanssa – Astra on rakennettu integroitumaan vetämällä ja pudottamalla sivujen rakentajiin, kuten Elementor ja Beaver Builder, mikä on erittäin suosittu lähestymistapa WordPress-sivuston rakentamiseen nykyään.
 5. Saat satoja valmiita esittelysivustoja – Katso, en ole suunnittelija, enkä voi rakentaa verkkosivustoa tyhjästä. Tiedän, että jotkut teistä ovat samassa veneessä. Siksi on niin mahtavaa, että Astra tarjoaa valtavan kokoelman maahantuotuja esittelysivustoja useille eri markkina-alueille.
🔥 Empfohlen:  Canva ja WordPress – 2 loistavaa työkalua, joita voit yhdistää [Step-by-step Guide]

Neljä Astra-teeman ydinominaisuutta, joista pidät

Aluksi aion kaivella hieman syvemmälle niitä ydinominaisuuksia, jotka tekevät Astrasta niin suositun. Kaikki nämä ydinominaisuudet koskevat sekä ilmaista että premium-versiota, vaikka premium-versio antaa sinulle “enemmän” toimintoja kullakin alueella.

1. Astra on kevyt ja valmis lastattavaksi nopeasti

Yllä kerroin, että Astra on kevyt ja “painoa” alle 50 kt. Mutta miten se todellisuudessa kääntyy todelliseen maailmaan? Mitä merkitystä tällä numerolla on?

Selvittääksemme sen, suoritetaan suorituskykytestejä Pingdomilla.

Jotta tämä olisi reilu testi, tuon täydellisen Astra-demosivuston (). Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että sivustoni näyttää ja toimii kuin valmis WordPress-sivusto, jonka saatat nähdä luonnossa – se on ei joitakin “barebones” keskeneräisiä sivustoja, jotka tein saadakseni tuloksia.

testisivustoni latautui alle yhden sekunnin:

Vaikka Astra ei voikaan olla nopea sivusto – sinun on silti otettava käyttöön muita suorituskykyyn liittyviä näkökohtia, kuten kuvien optimointi ja kevyiden lisäosien käyttö – se voi antaa sinulle suorituskyvyn kannalta optimoidun perustan, joka auttaa sinua menestymään.

Niin kauan kuin teet, sivustosi latautuu nopeasti, kun käytät Astraa.

2. Voit tuoda tonnia erilaisia ​​esittelysivustoja

Vaikka voit muokata Astra-teemaa alusta alkaen sivustosi rakentamiseksi, sinun ei myöskään tarvitse tehdä sitä, koska Astra sisältää valtavan kirjaston valmiita esittelysivustoja, jotka voit tuoda vain muutamalla napsautuksella ().

Astran esittelysivustoissa on muutamia asioita, jotka ovat erityisen hyviä.

Ensinnäkin ne kaikki on rakennettu vedä ja pudota -editoreilla, mikä tarkoittaa, että demosisällön mukauttaminen on erittäin helppoa. Tämän lisäksi voit itse valita haluamasi editorin, jota useimmat muut teemat eivät anna sinun tehdä. Voit valita seuraavista:

 • Alkuperäinen WordPress-lohkoeditori (Gutenberg)
 • Elementor
 • Majavan rakentaja
 • Brizy

Sieltä voit valita lähes sadasta valmiiksi rakennetusta esittelysivustosta. Jotkut näistä vaativat maksullisen version, mutta ~44+ niistä on edelleen saatavilla ilmaiseksi.

Hienoa on, että nämä esittelysivustot on jaettu useisiin eri nicheihin. Löydät esimerkiksi ilmaisia ​​esittelysivustoja:

 • Ravintolat
 • Matkablogit
 • verkkokaupat
 • Portfoliosivustot
 • Hammaslääkärit
 • …jne.

Joten riippumatta siitä, mistä sivustosi on kyse, voit todennäköisesti löytää esittelysivuston, jota voit käyttää perustana.

Sivuston napsauttaminen avaa live-esikatselun. Tämän jälkeen voit tuoda sivuston napsauttamalla Tuo sivusto painiketta ja Astra hoitaa loput:

Koska päätin käyttää Elementoria demosivustoni pohjana, pystyin sitten mukauttamaan kaikkea demosisältöä Elementorin visuaalisen vedä ja pudota -editorin avulla:

3. Voit mukauttaa sivustoasi WordPress-muokkaustyökalulla

Itse teeman mukauttamiseen Astra käyttää reaaliaikaista alkuperäistä WordPress-muokkaustyökalua. Tämän lähestymistavan etuna on, että kun teet muutoksia sivupalkissa, sivustosi esikatselu päivittyy vastaamaan näitä muutoksia:

Monet teemat käyttävät nykyään WordPress-muokkaustyökalua, mutta Astrasta ainutlaatuisen tekee se, kuinka monta mukautusvaihtoehtoa se tarjoaa, jopa ilmaisessa versiossa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä vanha länsimainen etsitty juliste Photoshopissa

Vaikka jokaisen vaihtoehdon näyttäminen vaatisi kokonaisen oman postauksensa, riittää, kun sanot, että sinulla on hallinta.

Voit esimerkiksi valita useista eri otsikkoasetteluista ja mukauttaa kaikkia välilyöntejä:

Tai voit lisätä nopeasti navigointipolkuja ilman, että sinun tarvitsee muokata teemasi koodia, kuten monet muut teemat tekevät:

Pohjimmiltaan nämä asetukset tekevät Astrasta niin mukautuvan, ja niiden avulla voit muuttaa Astrasta täydellisen teeman.

4. Astra on rakennettu pariksi WordPress-sivunrakennusohjelman kanssa

Jos aiot käyttää sivunrakennustyökalua osan tai koko sisällöstäsi, pidät Astran sivutason asetuksista, jotka antavat sinulle 100-prosenttisen hallinnan sivunrakennustyökalusi kankaasta.

Yksittäisille viesteille tai sivuille voit:

 • Muuta leveyttä
 • Valitse sivupalkkien määrä
 • Poista käytöstä tietyt kohteet, kuten otsikko, otsikko, suositeltu kuva jne.

Jos esimerkiksi sivustossasi on tavallisesti sivupalkki, mutta haluat luoda täysleveän myyntisivun sivunrakennustyökalulla, voit poistaa sivupalkin käytöstä ja muuttaa sivupalkin leveyttä.

Astra Free vs Pro: Mikä versio sopii sinulle?

Astran ydinteema on saatavilla ilmaiseksi WordPress.org-sivustolta. Pro-versio alkaa tutustumishinnasta 47 dollaria/vuosi, ja saatavilla on myös elinikäisiä tarjouksia.

Niin…kumpi sopii sinulle? Tarvitsetko premium-version sivuston rakentamiseen? Vai sopiiko ilmainen versio sinulle?

Näihin kahteen jälkimmäiseen kysymykseen, et Pro-versiota rakentaa upean näköinen sivusto. Käytän ilmaista versiota joillakin sivustoillani, ja se antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset perussivuston luomiseen, varsinkin jos aiot käyttää myös WordPress-sivunrakennusohjelmaa.

On kuitenkin joitain syitä harkita Pron käyttöä. Haluan jakaa joitain kohokohtia…

Lisää tuottavia esittelysivustoja

Jos ostat Astra Pro Growth -paketin, avaat jokaisen tuotavan esittelysivuston. Saat myös pääsyn kaikkiin kehittäjän muihin laajennuksiin, mukaan lukien hyödylliset työkalut, kuten Schema Pro, jolla voit lisätä rich snippet -katkelmia, WP Portfolio, joka auttaa sinua lisäämään portfolion, sekä paljon muuta.

Astran ilmainen versio antaa silti mahdollisuuden muokata otsikkoasi, mutta Astra Pro tarjoaa sinulle paljon edistyneempiä vaihtoehtoja otsikon mukauttamiseen ainutlaatuisemmilla tavoilla. Saat ominaisuuksia, kuten:

 • Mobiiliotsikot – Luo mahtava mukautettu mobiilikokemus.
 • Tahmea otsikko – saa valikosta “kiinni”, vaikka käyttäjä rullaa alaspäin.
 • Mega menu – luo megavalikko parantaaksesi navigointia.

Lisää tyylivaihtoehtoja

Vaikka Astran ilmainen versio tarjoaa perusvärien ja typografian hallinnan, Astra Pro käyttää sen steroideihin, jolloin voit mukauttaa väriä ja typografiaa lähes jokaiselle sivustosi elementille.

Lisää asetteluvaihtoehtoja

Samoin Astra Pro tarjoaa myös paljon enemmän asetteluvaihtoehtoja sisällöllesi ja blogillesi. Voit esimerkiksi valita useista blogiarkiston asetteluista ja lisätä sisältöä otsikon ylä- tai alapuolelle.

Tarkemmat liitännäisintegraatiot

Astran ilmainen versio on yhteensopiva WooCommercen ja Easy Digital Downloads -sovelluksen kanssa, mutta Astra Pro laittaa ne ylikierroksille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lopettaa TikTokin seuraaminen: Nopea ja helppo opas

Saat runsaasti WooCommerce-vaihtoehtoja, kuten muunnosystävällisen kaksivaiheisen kassan, Ajax-kärryn ja paljon muuta.

Tämän lisäksi Astra Pro tarjoaa myös omistetut integraatiot LearnDashille ja LifterLMS:lle, mikä on mahtavaa, jos aiot käynnistää oman verkkokurssin WordPressin avulla.

Kannattaako siis hankkia Astra Pro?

Olet todennäköisesti huomannut, että käytin sanaa “enemmän” paljon kuvaillessani Astra Pron uusia ominaisuuksia. Mielestäni se on tavallaan pointti – Astra Pro ei ole luonnostaan ​​”parempi”, koska se on täsmälleen sama ydinteema.

Sen sijaan Astra Pro tarjoaa sinulle entistä enemmän ilmaiseksi saamaasi hyvää.

Jos asensit ilmaisen version ja sen avulla voit jo tehdä kaiken mitä haluat – se on hienoa! Voit lopettaa – et tarvitse Pro-versiota.

Mutta jos huomaat törmääväsi joihinkin seiniin – kuten haluat todella tahmean otsikon tai haluat toisenlaisen blogiarkiston asettelun – se on melko hyvä osoitus siitä, että tarvitset Astra Prota.

Minun neuvoni on tämä – aloita ilmaisesta teemasta ja katso, miten se menee. Jos osut näihin seiniin, päivittäminen Astra Proksi on itse asiassa Astra Pro on itse asiassa , ei teema. Joten käytät edelleen samaa teemaa, jonka olet jo asentanut – asennat vain Astra Pro -laajennuksen päälle.

Lisäksi kaikki Astra Pron toiminnot ovat modulaarisia, joten voit valita tarkalleen, mitä ominaisuuksia käytät, mikä pitää sivustosi kevyenä:

Astra-teeman arvostelu: viimeiset ajatukset

Jos minun pitäisi suositella yhtä yleistä WordPress-teemaa ihmisten käyttöön – se olisi Astra.

Valtavan valikoiman mukautusvaihtoehtoja mahdollistaa Astran käytön kirjaimellisesti minkä tahansa tyyppisille sivustoille.

Lisäksi Astran mukauttaminen ei vaadi erityisosaamista, koska se käyttää WordPress Customizeria. Kyllä – sinun ei tarvitse olla kehittäjä luodaksesi mukautetun sivuston.

Entä jos et halua rakentaa verkkosivustoa tyhjästä? Voit tuoda yhden noin 100 esivalmistetusta esittelysivustosta, jotka kaikki on rakennettu haluamallasi sivunrakennustyökalulla.

Ja lopuksi, tärkeintä on, että Astra on erittäin kevyt ja suorituskyky on optimoitu, mikä tarkoittaa, että saat kaikki muut edut samalla, kun sivustosi latautuu nopeasti.

Joten käytätkö ilmaista versiota tai Astra Prota, laita tämä työkaluvyöllesi ja harkitse sitä seuraavaa rakentamaasi WordPress-sivustoa varten.


Table of Contents