Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Asunnon vuokraaminen Airbnb:ssä Pikaopas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Asunnon vuokraaminen Airbnb:ssä Pikaopas

Kuinka Airbnb asunto

Tiesitkö, että Airbnb:n keskimääräinen majoittaja tekee noin 1 150 dollaria kuukausi? Tietenkin tuo tulo riippuu suuresti sijainnistasi, kiinteistötyypistäsi ja siitä, kuinka usein vuokraat paikkasi.

Jos harkitset asunnon vuokraamista Airbnb:stä, on olemassa oikea tapa tehdä se tulojen maksimoimiseksi. Ymmärrät sen väärin, ja voit menettää rahaa joka kuukausi.

Tässä on nopea oppaamme asunnon Airbnb:stä ja kaikesta mitä sinun tulee ottaa huomioon ennen kuin aloitat.

Miltä ylimääräisen yli 1000 dollarin ansaitseminen kuukaudessa kuulostaa? 👇

Jos sinä rekisteröidy Airbnb-majoittajaksi linkkimme kautta, voit saada kokonaan ILMAINEN 30 minuutin puhelu perustajamme Nickin kanssa, joka näyttää sinulle tarkalleen, kuinka voit määrittää Airbnb-profiilisi supermajoittajaksi. Hän murskaa sen ja antaa sinulle tarkat vaiheet, joita hän käyttää ansaitakseen yli 1000 dollaria kuukaudessa. Rekisteröidy vain yllä olevan linkin kautta ja lähetä meille sähköpostia.

Mitä tulee ottaa huomioon ennen kuin teet tämän

Ennen kuin aloitat asunnon uudistamisen aloittaaksesi lyhytaikaisen vuokra-asunnon, sinun on tiedettävä muutama seikka.

Onko alueellasi kysyntää?

Jos asuntosi ei ole Airbnb-hotspotissa, sinulla voi olla vaikeuksia ansaita rahaa alustalla. Asunnon ansaintapotentiaali riippuu sijainnistasi, joten tutki AirDNA:ta varmistaaksesi, että alueellasi on kysyntää.

Jos alueellasi on paljon Airbnb:itä, olet kuumalla paikalla. Monet ihmiset hyödyntävät Airbnb:n arbitraasimallia hotspoteissa, mikä tarkoittaa, että kilpailua on enemmän.

Vakuutuksen hankkiminen

Useimmilla isännillä ei ole ongelmia vieraiden kanssa, mutta aina löytyy kauhutarinoita, joista tulee varoittavia tarinoita.

Suojellaksesi asuntosi sinun on varmistettava, että sinulla on hyvä vakuutus. Onneksi kaikki suoraan Airbnb:n kautta tehdyt varaukset katetaan automaattisesti, lyhytaikaisella omaisuusvakuutuksella jopa miljoonan dollarin arvoon.

Korvausvaatimusten tekeminen voi kuitenkin olla haastavaa, joten sinun kannattaa harkita myös lisävastuuvakuutusta.

Voitko Airbnb-huoneistosi?

Saatat ihmetellä, voitko Airbnb-asuntoja tarjota samalla tavalla kuin Airbnb-talon. Kun teet tutkimusta, tarkista, voitko käyttää Airbnb:tä laillisesti asunnossasi kaupungissasi. Voit kompastua kolmella eri tavalla:

 1. Paikallisviranomaisi

Kaikki kaupungit eivät salli lyhytaikaista vuokrausta. Tarkista paikalliset kaavoitussäännöt varmistaaksesi, että voit ylläpitää Airbnb:tä kaupungissasi. Joissakin suurissa kaupungeissa, kuten New Yorkissa, Los Angelesissa ja Santa Monicassa, on tiukkoja rajoituksia Airbnb-vuokrauksille, joten tee tutkimusta.

 1. Vuokranantajasi
🔥 Empfohlen:  Pikaopas Facebook Touchin käytön aloittamiseen

Seuraavaksi sinun on varmistettava, että vuokranantajasi on tyytyväinen asunnon edelleenvuokraukseen. Monet vuokranantajat ovat skeptisiä, joten saatat joutua tekemään vankan suunnitelman näyttääksesi heille, mitä hyötyä heille on, jos voit vuokrata loma-asunnon kotoa käsin.

 1. Sinun HOA

Varmista lopuksi, että rakennussäännöt tai HOA sallivat Airbnb:n toiminnan. Monet asunnonomistajien yhdistykset eivät salli loma-asuntoja ja niillä on rajoituksia säännöissään.

Airbnb-isäntävaatimukset: Mitä sinun tulee tehdä?

Airbnb:llä on muutamia vaatimuksia jokaiselle sivuston listalle. Kun lataat vuokra-asunnon, sinun on noudatettava niiden neljää sääntöä:

 • Ole reagoiva: Sinun tulee vastata kaikkiin tiedusteluihin 24 tunnin kuluessa.
 • Hyväksy matkatoiveet: Hyväksy kaikki matkapyynnöt, kun asuntosi on vapaana.
 • Vältä peruuttamista vieraille: Sinua rangaistaan ​​mahdollisten vieraiden peruuttamisesta, joten vältä niin, jos voit.
 • Säilytä korkea yleisarvosana: Airbnb:t, joilla on alhainen luokitus, poistetaan nopeasti tai alennetaan rankingissa, joten pyri alusta alkaen korkeaan isäntäluokitukseen.

Valmista itsesi ja talosi

Jos olet valmis hyppäämään sisään ja vuokraamaan asuntosi Airbnb:ssä, näin saat itsesi ja asuntosi valmiiksi.

Korjaa paikkaasi

On aika alkaa katsoa asuntoa kuin hotellia, ei kotia. Vaikka se voidaan asentaa sinulle hyvin, se ei todennäköisesti sovi lyhytaikaisille vieraille.

Vuokrattavien huoneiden vuoteiden tulee olla korkealaatuisia ja niissä on uudet vuodevaatteet ja mukavat patjat. Haluat myös häivyttää ja depersonalisoida, jotta ihmiset eivät tunnu tunkeutuvansa kotiin jäädessään.

Varaa laadukkaat mukavuudet

Myönteisten arvostelujen saamiseksi tarvitset upeita mukavuuksia. Airbnb:llä on luettelo tärkeimmistä mukavuuksista, joita he odottavat kaikilta asunnonomistajilta:

 • Vessapaperi
 • Saippua (käsille ja vartalolle)
 • Yksi pyyhe per vieras
 • Yksi tyyny per vieras
 • Liinavaatteet jokaiselle vierasvuodelle

Nämä ovat välttämättömyystarvikkeita, mutta sinun pitäisi mennä yli ja pidemmälle tarjoamalla joitain lisäyksityiskohtia:

 • Nopea WiFi ja suoratoistopalvelut
 • Ylimääräiset pyyhkeet ja vuodevaatteet
 • Tervetuliaiskori, jossa on välipaloja ja juomia
 • Kahvinkeitin
 • Pesulapalvelut

Huippusiisti koti

Yksi Airbnb:n yleisimmistä valituksista on siisteys. Vieraat odottavat, että Airbnbs on tahraton, aivan kuten he saisivat hotellissa.

Kun sinulla on budjetti, voit siivota asuntosi itse, varmista vain, että teet syväsiivouksen ja täytät poikkeuksellisen korkeat standardit.

Kun alat ansaita voittoa Airbnb:stäsi, on parasta palkata ammattimainen siivoustiimi huolehtimaan tästä puolestasi.

🔥 Empfohlen:  Aloittelijan opas koodin muokkaamiseen WordPressissä

Ota upeita kuvia

Tietosi valokuvat houkuttelevat vieraita ja rohkaisevat heitä varaamaan majoitusta kanssasi. Tummat, huonolaatuiset valokuvat ovat punainen lippu ja antavat vaikutelman, että olet epäammattimainen isäntä.

Sinun ei tarvitse palkata valokuvaajaa aloittaaksesi, vaan keskity vaaleisiin, kirkkaisiin valokuviin, jotka esittelevät jokaista Airbnb-huonettasi.

Jos sinulla on siihen varaa, paikallinen ammattivalokuvaaja auttaa sinua ottamaan upeita kuvia yritystiedoistasi, ja saat ensimmäiset vieraasi paljon nopeammin.

Listaa asuntosi Airbnb:ssä

Nyt on aika listata vuokra-asuntosi Airbnb:ssä. Listausprosessi on uskomattoman helppoa – luo vain uudet tiedot profiilisi Isäntä-osioon.

Airbnb opastaa sinut omaisuuden lataamisen vaiheiden läpi ja selittää jokaisen vaiheen.

Asuntotietojen näkyminen hauissa voi kestää jopa 72 tuntia, joten älä huoli, jos niitä ei hyväksytä heti.

Kohtauksen asettaminen

Tässä latausprosessin osassa lisäät valokuvasi, kuvauksesi ja hakukoneoptimointitietosi. Kaikki tämä on tärkeää vieraiden houkuttelemiseksi ja kiinteistösi näkymisen paikallisissa hakutuloksissa.

Kuvat

Kolme ensimmäistä kuvaa ovat tärkeimmät, koska ne näkyvät hakutuloksissa. Esittele mukavuuksia, jotka tekevät asunnostasi erityisen, ainutlaatuisia ominaisuuksia ja omituisia huoneita. Kaikkien kuviesi tulee olla suuria (1024 x 683 px) parhaan laadun saavuttamiseksi.

Kuvaus

Kuvauksesi on oltava houkutteleva ja optimoitu avainsanoilla, jotta voit parantaa sijoitustasi. Varmista, että sisällytät kaikki mukavuudet, joita sinulla on, mikä on erityistä sijainnissasi ja kaikkea muuta, mikä houkuttelee vieraita.

Yhteenvedossasi on vain 250 merkkiä, joten ota ne huomioon.

Kuinka aloittaa talosi vuokraaminen Airbnb:llä

Airbnb-isännöitsijäksi tuleminen on oppimiskokemus, ja opit kaiken tarvittavan. Mutta on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua saamaan paremman kokemuksen alusta alkaen.

Suojaa identiteettiäsi

Kun kutsut tuntemattomia kotiisi, on aina olemassa riski. Varmista, että poistat kaikki henkilökohtaiset asiakirjat, joita joku voi käyttää henkilöllisyytesi varastamiseen. Useimmat vieraat eivät lähde tutkailemaan henkilökohtaisia ​​tavaroitasi, mutta on parempi olla varma kuin katua.

Vältä mahdollisia kyykkyjä

Useimmat lyhytaikaiset vuokrat on vuokrattu viikoksi kerrallaan. Ellet aio tarjota keskipitkän aikavälin oleskelua osana isännöintistrategiaasi, vältä pitkäaikaisia ​​yli 30 päivän varauksia koskevia pyyntöjä. Saatat kohdata ongelmia squattereiden kanssa.

Hanki oikea hintataso

Hinnoittelu voi olla hankalaa, kun olet uusi Airbnb. Aseta se liian alhaiseksi, niin sinulla on vaikeuksia saada voittoa; liian korkea, ja menetät varauksia.

🔥 Empfohlen:  Twitter-tilien yhdistäminen 5 helpossa vaiheessa: Pikaopas

Tutki AirDNA:ta löytääksesi parhaat vuokrahinnat. Näet paikallisen kilpailun ja sen, mitä iltahintoja he veloittavat.

Voit myös käyttää palvelua, kuten PriceLabsia, asettaaksesi dynaamisen hinnoittelun puolestasi. PriceLabs tekee tutkimuksen puolestasi ja säätää automaattisesti yökohtaisia ​​hintojasi kysynnän ja kilpailun perusteella, jotta saat aina parhaat hinnat.

Tarjoa itsepalvelusisäänkirjautumisia

Kukaan ei pidä hitaasta sisäänkirjautumisprosessista. Kun vieraat ovat matkustaneet tuntikausia päästäkseen asuntoosi, viimeinen asia, jonka he haluavat, on tavata ja tervehtiä omistajaa. Itsesisäänkirjautuminen tarkoittaa vähemmän työtä sinulle ja parempaa kokemusta vieraille.

Sinun on investoitava älylukkoon ja online-sisäänkirjautumispalveluun, joka pitää asuntosi turvassa ja antaa vieraille mahdollisuuden kirjautua sisään mihin aikaan päivästä tahansa.

Tämä ei ainoastaan ​​tee sisäänkirjautumiskokemuksesta paljon virtaviivaisempaa, vaan myös sitä, että on vähemmän mahdollisuuksia, että avaimet ovat lukittuina tai ihmiset jäävät tervetulleeksi kauemmaksi.

Optimoi ja automatisoi

Mitä enemmän voit optimoida ja automatisoida Airbnb:täsi, sitä helpompi se on hallita. Tässä on muutamia asioita, jotka voit automatisoida työtaakkaasi keventämiseksi:

 • Automatisoi viestit lyhentääksesi vastausaikojasi.
 • Tarjoa itsepalvelusisäänkirjautuminen älylukon ja online-vieraskirjan avulla.
 • Käytä dynaamista hinnoittelua määrittääksesi parhaat yöhinnat.
 • Käytä online-kalenteria synkronoidaksesi varauksesi, siivousajat ja vapaat päivämäärät.

Käyttämällä online-työkaluja Airbnb-tietojesi automatisointiin ja optimointiin saat paremman vieraskokemuksen ja tehostat varaustasi kuormittamatta työtaakkaasi liikaa.

Johtopäätös

Asunnon vuokraaminen Airbnb:ssä on loistava tapa ansaita ylimääräisiä kuukausituloja. Halusitpa sitten maksaa velat tai vuokrasi matkoillasi, Airbnb on helppo ratkaisu.

Mutta varmista, että tarkistat kaikki lakivaatimukset ennen kuin aloitat – viimeinen asia, jonka haluat, on vihainen vuokranantaja!

Kuinka Airbnb asunto