Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Asus esittelee pienen, tehokkaan puhelimen, jota olet odottanut 28. heinäkuuta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Asus esittelee pienen, tehokkaan puhelimen, jota olet odottanut 28. heinäkuuta

Asus on ilmoittanut Zenfone 9:n julkaisupäivän. Laite esitellään 28. heinäkuuta useissa paikoissa, mukaan lukien New Yorkissa klo 9.00 ET. Asus paljasti julkaisupäivän Twitter-viestissä, jossa lukee “Kokoon kompakti. Suuret mahdollisuudet”. Tämä osoittaa selvästi, että Zenfone 9 on kompakti puhelin, joka on täynnä tehokkaita laitteita.

Emme malta odottaa, että pääsemme jakamaan tämän jännittävän uutisen kanssasi – lähetämme livenä 28. heinäkuuta klo 21.00 (UTC+8) paljastaaksemme kaikkien aikojen napatuimman Zenfone 9:n!

Tallenna päivämäärä 👉 https://t.co/E7CuOIAvoE

— ASUS (@ASUS) 13. heinäkuuta 2022

Tweetissä näkyy myös Zenfone 9:n etupaneeli. Siinä puhelin näkyy litteällä näytöllä ja rei’itettynä. Tämä antaa meille paremman kuvan suunnittelusta. Näemme, että rei’ityskamera on asetettu kauemmaksi laitteen reunasta, kuten se oli edeltäjässäkin, ja näytön ylä- ja sivuilla on epäsymmetriset kehykset, joiden alareunassa on paksumpi leuka. Kuten Zenfone 8:ssa, virtapainike ja äänenvoimakkuuden säätimet sijaitsevat oikealla puolella.

Asus ei ole vielä julkaissut muita puhelimen yksityiskohtia, mutta vuodot ovat antaneet meille paljon jatkamista. Äskettäin puhelimen valmistaja julkaisi mainosvideon, joka esitteli vahingossa Zenfone 9:n täydellisen suunnittelun ja tärkeimmät tiedot. Videolla Zenfone 9 näkyy uudistetulla takapaneelilla, jonka kameraanturit on suljettu paksuihin metallirenkaisiin.

Asus Zenfone 9

Laitteen sanotaan saavan sivulle asennetun sormenjälkitunnistimen näytön sisäisen sijaan. Yksi keskeinen uutuus on, että virtapainiketta voidaan käyttää ns. Swift-näppäimenä, jossa eleet auttavat navigoimaan puhelimen valikoissa. Odotamme näkevämme Zenfone 9:n neljässä eri värivaihtoehdossa: musta, valkoinen, punainen ja sininen.

Asus Zenfone 9 toimitetaan todennäköisesti 5,9 tuuman AMOLED-paneelin kanssa 120 Hz:n virkistystaajuudella. Se voi saada virtansa Snapdragon 8+ Gen 1:stä, ja siihen voidaan yhdistää jopa 16 Gt RAM-muistia ja 256 Gt sisäänrakennettua tallennustilaa. Kameraosastolla Zenfone 9:ssä voi olla 50 megapikselin Sony IMX766 -pääkenno ja laajakulmakamera. Tämän lisäksi laite voisi saada 4300 mAh:n, 3,5 mm:n kuulokeliitännän ja IP68-luokituksen pölyn- ja vedenkestävyydelle.

🔥 Empfohlen:  Akanksha Sharma, CITTA:n toimitusjohtaja ja perustaja, tuo yhteen intialaisen lastenhoidon viisautta ja tiedettä nykyaikaisille vanhemmille

Meillä on kaikki Asus Zenfone 9 -uutiset sinulle 28. heinäkuuta, mutta odota lisää huhuja sillä välin.