Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

AT&T: Transforming Communication Through Innovation

Seuraava artikkeli auttaa sinua: AT&T: Transforming Communication Through Innovation

AT&T

Televiestinnällä on ollut myönteinen vaikutus yhteiskuntaan auttamalla yrityksiä kasvattamaan verkkoaan. Se helpottaa pitkän matkan viestintää sähköisten tilojen kautta. Vaikka elämme globaalissa kylässä, jossa jopa Amerikka on vain puhelinsoiton päässä, tietoliikenteen alkuvaiheet eivät olleet niin helppoja. AT&T-yhtiö on sen jälkeläinen American Telephone and Telegraph Company jolla on ylpeys yhdistää useimmat osat Amerikkaa puhelinverkkojen kautta.

Yrityksen nimi AT&T Inc

Päämaja Whitacre Tower, Dallasin keskusta, Texas
Ala Tietoliikennetekniikka
Perustajat Alexander Graham Bell, Gardiner Greene, Hubbard
Perustettu 5. lokakuuta 1983
Verkkosivusto Att.com

AT&T – Tietoja
AT&T – Teollisuus
AT&T – perustajat ja tiimi
AT&T – Startup Story
AT&T – Missio ja visio
AT&T – Nimi ja logo
AT&T – Liiketoimintamalli
AT&T – tulomalli
AT&T – Työntekijät
AT&T – kohtaamat haasteet
AT&T – Rahoitus ja sijoittajat
AT&T – Fuusiot ja yritysostot
AT&T – Palkinnot ja saavutukset
AT&T – Kilpailijat
AT&T – Tulevaisuuden suunnitelmat

AT&T – Tietoja

AT ja T -yhtiön alkuperä juontaa juurensa vuoteen 1876, jolloin Alexander Graham Bell keksi ensin puhelimen. Hän sai patentin laitteelle, kun hän teki ensimmäisen kerran ymmärrettävän puheen langallisen lähetyksen. Vuonna 1877, vuosi keksinnön jälkeen, hän ja kaksi muuta sijoittajaa Gardiner C. Hubbard ja Thomas Sanders muodostivat Bell puhelinyhtiö. Myöhemmin, seuraavana vuonna, he myivät sen rahoittajien ryhmälle. Bell-yhtiö kilpaili jo aiemmin johtavan lennätinyhtiön Western Union Companyn kanssa puhelinpalvelujen kehittämisestä. Vuonna 1881 Bell osti Western Electricin, johtavan lennätinlaitteiden valmistajan, ja siitä tuli hallitsevin puhelinlaitteiden valmistaja.

Suurimman osan 1900-luvusta AT ja T hallitsivat Yhdysvaltojen puhelinpalvelua monopolina. Bell Telephone -yhtiö perusti American Telephone and Telegraph Companyn tytäryhtiöksi vuonna 1885. Vuonna 1899 American Bell Company siirsi varansa tytäryhtiölleen, jolloin emoyhtiöksi muodostui AT&T. Yritys nimettiin uudelleen nimellä AT and T Corp. vuonna 1994.

AT&T – Teollisuus

Televiestintäalan arvo Yhdysvalloissa on 412,4 miljardia dollaria vuonna 2021, ja sen odotetaan kasvavan nopeammin tulevina vuosina. Teleyritykset kilpailevat nopeatempoisesta ja laajemmasta verkosta globaaleilla markkinoilla. Menestyäkseen yritykset pyrkivät yhtäläisesti ymmärtämään asiakkaiden tarpeita maailmanlaajuisesti. Globaalit tarpeet muuttuvat jatkuvasti ja toimialan osaaminen ja päivitys ovat välttämättömiä aseman selviämiseksi. Tällä hetkellä monikanavastrategia ja laajoja teknologiainvestointeja ovat pakollisia, koska kasvu on nopeaa, kuten 5G.

AT ja T ovat maailman suurin televiestintäyritys tulojen suhteen. Se on myös kolmanneksi suurin matkapuhelinpalveluja tarjoava yritys. Alan tulot kasvavat raporttien mukaan 17 % vuodessa.

AT&T – perustajat ja tiimi

AT&T:n perustivat Alexander Graham Bell, Thomas A. Watson ja Gardiner Greene Hubbard vuonna 1875. AT&T kävi läpi monia muutoksia ja uudistuksia vuosina 1982–2004.

Alexander Graham Bell

Graham Bell on keksijä, tiedemies ja insinööri, joka keksi käytännöllisen puhelimen. Hän on yksi American Telephone and Telegraph Companyn (AT&T) perustajista vuonna 1885. Hän aloitti ajatuksen yrityksen perustamisesta heti saatuaan puhelimen patenttioikeudet. Hän kasvatti ideaa ja yritystä yhdessä kahden muun sijoittajan kanssa.

Thomas A. Watson

Massachusettsissa Yhdysvalloissa syntynyt Thomas A. Watson oli kirjanpitäjä ja puuseppä ennen kuin Alexander Graham Bell palkkasi hänet. Hänet tunnetaan puhelimen keksinnöstä. Koska hän oli ensimmäisen puhelun vastaanottaja, hänen nimensä oli ensimmäinen puhelimessa sanottu sana. Watson oli erittäin ylpeä roolistaan ​​keksijänä, sillä hän oli kehittänyt monia puhelintarvikkeet mikä auttoi parantamaan käyttökokemusta.

Gardiner Greene

Gardiner Greene Hubbard oli amerikkalainen lakimies, rahoittaja ja yhteisön johtaja. Hän oli Bell Telephone Companyn, joka tunnettiin myöhemmin nimellä AT ja T, toinen perustaja ja ensimmäinen presidentti. Hän oli myös National Geographic Societyn perustaja ja puheenjohtaja.

AT&T – Startup Story

AT ja T yritys aloitti Bell-televiestintäyhtiönä, kun puhelin esiteltiin ensimmäisen kerran. Vuonna 1885 Bellistä tuli amerikkalainen Bell Telecommunication -yhtiö, ja AT&T-yhtiö perustettiin yhdeksi sen tytäryhtiöistä. Vuonna 1899 AT&T osti emoyhtiönsä omaisuuden. Se perusti paikallispuhelinverkon kaikkien tytäryhtiöidensä kanssa Yhdysvaltoihin, ja siitä tuli a monopoli alalla. Monopoli jatkui enimmäkseen 1900-luvulla. Bell-järjestelmä tunnettiin myös lempinimellä Ma Bell.

Myöhemmin, vuonna 1982, Yhdysvaltain sääntelijät hajoittivat AT&T-monopolin ryhmittelemällä ne seitsemään yksittäiseen yritykseen. Näitä uusia yrityksiä kutsuttiin Regional Bell Operating Companies, epävirallisesti Baby Bells. AT&T jatkoi menestyksekkäästi kaukopalvelujen tarjoamista huolimatta lisääntyvästä ulkomaisesta kilpailusta.

SBC (Southwestern Bell Corporation) oli yksi AT&T:n hajoajista. SBC teki useita yritysostoja 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa. Yritysostot sisältävät Metromedian mobiililiiketoiminnan ja useita kaapeliyhtiöitä. Kun SBC osti 2 vauvakelloa ja useita muita televiestintäyrityksiä 1990-luvun loppupuolella, yritys muutti nimensä SBC Communications Inc:ksi. Myöhemmin, vuonna 1998, yritys oli Fortune 500 -listan 15 parhaan joukossa. Vuonna 1999 AT&T oli osa Dow Jones Industrial Averagea.

AT&T osti entisen emoyhtiönsä ja muut yhtiönsä vuosina 2005–2013. Vaikka se noudattaa SBC:n yritysrakennetta ja osakekurssihistoriaa vuodesta 2005 lähtien, se väittää alkuperäisen historiansa ulottuvan vuoteen 1877. Useiden yritysostojen ja uudelleenbrändäyksen jälkeen, mukaan lukien DirecTV ja useat muut satelliittikanavat, AT&T organisoi itsensä uudelleen neljään pääyksikköön. Yksiköt ovat,

  • Viestintä
  • AT&T Mobility
  • Elokuva- ja televisiotuotanto
  • Mainonta ja Analytics

AT&T – Missio ja visio

AT&T:llä oli alalla erilaisia ​​suunnitelmia vuodesta 2013 lähtien, jolloin se asettui selvästi Yhdysvaltojen huippupalveluntarjoajaksi. He suunnittelivat erilaisia ​​laukaisuja, mukaan lukien satelliittiohjattu HBO-televisio joka lanseerattiin vuonna 2020. He sijoittivat ja myivät eri pääomaa monipuolistaakseen yritystä. Nyt he ovat alan lyömätön huippuyritys.

AT&T:n tehtävä on “Innovoi ja saavu ensin”. Yrityksen toiminta-ajatus sisältää liiketoiminnan tarkoituksen, arvon ja tavoitteet.

Heidän visionsa sanoo: ”Haluamme olla maailman ihailluin ja arvokkain yritys”. Rikastuttamalla ja helpottamalla ihmisten elämää he tuovat markkinoille jännittävimmät viestintätavat.

AT&T tunnettiin aiemmin nimellä Bell-yhtiö. AT ja T tarkoittavat American Telephone and Telegraph Companya. Perustajien kunniaksi AT&T:llä oli alkuvaiheessa logo kellosta, joka myöhemmin muotoiltiin tunnukseksi.

AT&T – Liiketoimintamalli

Vaikka AT&T:llä on erilaisia ​​toimintoja ja yrityksiä, valtavirran tulot tulevat viestintätoiminnasta. Ne tarjoavat erilaisia ​​tietoliikennepalveluja, jotka sisältävät langattomat palvelut, TV-laajakaista, ja paljon enemmän. Omaisuuden ja liiketoimintojen hankinta ja luovutus menevät yleensä brändäyskuluihin.

AT&T – tulomalli

AT&T on televiestintäalan johtava palveluntarjoaja. Se saa tulonsa useista lähteistä, mukaan lukien langattomien puhelinten liiketoiminta, laajakaista ja televisiotoiminta. Liikevaihto muodostuu pääsääntöisesti tilausmatkaviestin-, kiinteän verkon ja langattomista laajakaistapalveluista.

AT&T – Työntekijät

Tammikuussa 2022 AT&T:llä oli 2 03 000 työntekijää. Tämä luku on laskenut 11,74 prosenttia sen jälkeen. Ylimmät virkamiehet ovat ryhtyneet toimiin oven lasin säilyttämiseksi luomalla ystävällisen ilmapiirin ja ottamalla vastaan ​​toimia työllisyyden arvon parantamiseksi. AT&T on työpaikka, jonka vaihtuvuus on 90 prosenttia ensimmäisenä työvuotena. AT&T:n työntekijät pääsevät käyttämään yrityksensä palveluita alennettuun hintaan ja myös televisiovaihtoehtoja, kuten HBO Max ja STARZ ilman lisäkustannuksia.

AT&T – kohtaamat haasteet

Kuten kaikilla muillakin aloilla, myös televiestinnällä on hyvät ja huonot puolensa. AT&T on myös kohdannut monia haasteita ja kamppailuja saavuttaakseen suurimman yrityksen aseman. Yrityksen kolme suurta haastetta ovat

  • Time Warner -fuusion puolustaminen ja sääntelyviranomaisten vakuuttaminen
  • Puolustaa nollaluokitusstrategioitaan. Tarjoamalla DirecTV:n datavapaata käyttöä mobiili- ja kotilaitteissa siitä tuli epäreilu strategia muille suoratoistoyrityksille, kuten Netflixille.
  • Taistelu velkatason pitämiseksi kurissa myös yritysostojen jälkeen

AT&T – Rahoitus ja sijoittajat

Yritys käy läpi rahoituskierroksia usein saadakseen varoja yritysverkoston sujuvaan pyörittämiseen. Viime rahoituskierroksella tammikuussa 2023 on kerätty 2 200 000 dollaria Kansas Office of Broadband Development.

AT&T – Fuusiot ja yritysostot

Yrityksellä on suurempi historia yritysostoista. AT&T:n kokonaishankintoja on tähän mennessä 32. Viimeisimmät ja keskeiset hankinnat on lueteltu alla.

Hankinta Hankintapäivä

AlienVault Heinäkuu 2018
AppNexus Kesäkuu 2018
Kuitu torni tammikuuta 2017
Iusacell marraskuuta 2014
Nextel Meksiko tammikuuta 2015
AppNexus Kesäkuu 2018
Langaton NextWave 2005
Centennial Wireless 1988

AT&T – Palkinnot ja saavutukset

  • AT&T on voittanut JD Power 2021 -kilpailun Business Wireline Satisfaction Award -palkinto suuryrityksille ja keskisuurille yrityksille toista vuotta peräkkäin.
  • Vuodesta 2017-2021 lähtien yhtiö on tunnustettu ykköseksi tietoliikenneyhtiöksi muun muassa innovaatioiden, sosiaalisen vastuun ja inhimillisen pääoman johtamisen perusteella.
  • AT&T Business voitti myös vuoden 2020 yritys -palkinnon Global Cellular Internet of Things (IoT) -teollisuus, Parhaiden käytäntöjen huippuosaamista. Yrityskonsulttiyritys Frost & Sullivan myönsi palkinnon AT&T Businessille visionäärisestä innovaatiosta, markkinoiden johtavasta suorituskyvystä ja vertaansa vailla olevasta asiakaspalvelusta.

AT&T – Kilpailijat

Yritys on monikansallinen holdingyhtiö ja sillä on suurimmat matkapuhelinpalvelut. Tämä vaatii kilpailijoita kaikkialta maailmasta. Tässä on luettelo AT&T:n johtavista kilpailijoista.

AT&T – Tulevaisuuden suunnitelmat

Yhtiöllä on vahva kasvupotentiaali nykyisen kilpailukyvyn ansiosta makrotaloudellinen ympäristö. Vuonna 2022 AT&T:n osakkeet ovat nousseet kasvavassa 3,9 prosentissa. Vuoteen 2025 mennessä 75 prosenttia sen verkkojalanjäljestä palvellaan kuitu- ja 5G-verkon kautta. Se on myös vähentänyt kuparipalveluiden jalanjälkeään 50 %.

UKK

Kuka on tällä hetkellä AT&T:n toimitusjohtaja?

John T. Stankey on AT&T:n toimitusjohtaja 1.7.2020 alkaen.

Mihin AT&T:tä käytetään?

Mihin AT&T:tä käytetään? AT&T Inc (AT&T) on televiestintä-, media- ja teknologiapalvelujen tarjoaja. Yritys tarjoaa langatonta viestintää, data/laajakaista- ja Internet-palveluita, paikallis- ja kaukopuhelinpalveluita, tietoliikennelaitteita ja hallittua verkkoa.

Kuinka paljon velkaa AT&T:llä on?

Pitkäaikainen velka syyskuun 2022 neljänneksellä oli 123,854 miljardia dollaria.

Mikä on AT&T:n suurin hankinta?

AT&T:n tähän mennessä suurin hankinta on WarnerMedia 108,7 miljardilla dollarilla vuonna 2016.

🔥 Empfohlen:  Voot – Transforming Free Freemium