Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Atul Rai, Staqu Technologiesin perustaja ja toimitusjohtaja, jakaa vision saumattomasta kuva-analyysistä ja tiedonpoistoratkaisuista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Atul Rai, Staqu Technologiesin perustaja ja toimitusjohtaja, jakaa vision saumattomasta kuva-analyysistä ja tiedonpoistoratkaisuista

Tekoälypohjaisilla palveluilla tarkoitetaan palveluita, jotka hyödyntävät tekoälyteknologiaa suorittamaan tehtäviä, jotka muutoin edellyttäisivät ihmisälyä. Tekoälyllä (AI) voi olla merkittävä rooli sisäisen turvallisuuden toiminnan tehokkuuden ja tehokkuuden parantamisessa.

Tekoälyä voidaan käyttää analysoimaan valtavia tietomääriä useista eri lähteistä, kuten sosiaalisesta mediasta, satelliittikuvista ja anturiverkoista, mahdollisten turvallisuusuhkien tunnistamiseksi ja estämiseksi ennen niiden ilmenemistä. Tekoäly auttaa eri sektoreita, kuten valmistusta ja kiinteistöalaa, parantamaan tuotteita ja palveluita.

Tekoälyteollisuus Intiassa kasvaa nopeasti ja sillä on potentiaalia olla merkittävä rooli maan talouskasvussa. Intian tekoälyteollisuuden yhdistetyn vuosikasvun (CAGR) odotetaan olevan korkea tulevina vuosina. NASSCOMin ja EY:n raportin mukaan Intian tekoälyteollisuuden odotetaan kasvavan noin 20–25 % CAGR:llä vuosina 2019–2025.

StartupTalky: Atul, mitä palvelua yrityksesi tarjoaa? Mikä oli se motivaatio/visio, jolla aloitit?

Atul: Minä (Atul Rai) yhdessä ystävieni Anuragin ja Pankajin kanssa perustimme vuonna 2015 Staqun, joka on palkittu tekoälytutkimuksen startup, jolla on yli 7 vuoden kokemus ratkaisemaan audio-video-tiedonhallinnan automatisointiongelmaa. verkkotunnuksen JARVIS-tuotteemme kautta. Visiomme on tarjota saumaton ratkaisu kaikkiin kuva-analyysiin ja tiedon poimimiseen liittyviin ongelmiin.

JARVIS-teknologia kehitettiin alun perin kotimaan turvallisuutta varten, mutta saavutettuamme poikkeuksellisia tuloksia, levisimme myöhemmin siipemme muille julkisille ja yksityisille sektoreille, mukaan lukien kiinteistöt, valmistus ja vähittäiskauppa, sekä yrityksille, kuten älykkäät kaupungit, infrastruktuuri ja Covid-19. ratkaisuja. Staquin edistyneellä videoanalytiikkatyökalulla JARVIS varustetut kamerat voivat tarjota arvokkaita näkemyksiä samalla kun ne valvovat kaikkia parametreja kohteen havaitsemisessa, väkijoukon analytiikan, kävijämäärien analytiikan, jonojen hallinnan, lämpökartta-analyysin, väkivallan havaitsemisen, palo- ja savunilmaisujen, älykkään pysäköinnin hallinnan, liikenneruuhkien havaitsemisen ja käyttäytymisen suhteen. muutoksia, joita perinteiset kamerat eivät voi arvioida tai ennakoida.

Suorilla linjoilla meillä on yli 100 yritystä, jotka työskentelevät kanssamme, mukaan lukien eräät huippubrändit, kuten Raymond, Café Coffee Day, Starbucks, Chaayos, Crocs, GMR, JK Cement, Agrocel ja muut. Lisäksi yhdeksän osavaltion poliisivoimaa tekee yhteistyötä kanssamme vastatakseen turvallisuuden valvontaan ja rikosten tunnistamiseen.

StartupTalky: Mitä uusia ominaisuuksia on lisätty viimeisen vuoden aikana? Mitkä ovat SaaS-tuotteesi USP-ehdot?

Atul: Mitä tulee turvallisuuden ja data-analytiikan mahdollistamiseen täysin integroidun teknologian avulla, olemme kilometrejä edellä kilpailijoita tässä segmentissä. Ensimmäinen etu on, että JARVIS-alusta on plug-and-play, mikä tarkoittaa, että jos sinulla on kamera, sinun ei tarvitse asentaa mitään laitteistoa. kaikki mitä tarvitaan on toimiva internetyhteys. Toiseksi analysoimme videovirran lisäksi CCTV:n äänidataa. Tämä tarkoittaa, että kohtaukset analysoidaan käyttämällä sekä ääni- että videodataa (bimodaalinen data), jolloin ei jätetä aukkoja. Lopuksi tarjoamme videonhallintaohjelmiston, jonka avulla käyttäjät voivat koota kaikki syötteet eri paikoista ja tarkastella niitä kaikkia reaaliajassa sekä vastaanottaa reaaliaikaisia ​​hälytyksiä. Joten vaikka kilpailevat yhtiömme näyttävät tapahtuman jälkeisiä analyyseja tai päivittäisiä raportteja, me toisaalta mahdollistamme reaaliaikaiset syötteet. Lisäksi kohdistamme CCTV-kameroiden lisäksi myös droneihin, ja Jarvis-alusta pystyy jopa analysoimaan mobiilistriimiä.

🔥 Empfohlen:  Krishna Kumar, Learnbayn perustaja ja toimitusjohtaja, joka tarjoaa kattavaa tietotiede-, tekoäly- ja ML-koulutusta uran etenemisen tuella

StartupTalky: Miten tekoäly- ja analytiikkateollisuus on muuttunut viime vuosina ja miten yrityksesi on sopeutunut näihin muutoksiin?

Atul: Viime vuosina muutokset analytiikkateknologioissa ovat olleet nopeita ja laajalle levinneitä. Datan ja analytiikan merkitys oli kasvanut siihen pisteeseen, että sitä kutsuttiin uudeksi öljyksi tai kullaksi.

Nykypäivän kilpailluilla markkinoilla nykyaikaiset yritykset ovat alkaneet tunnustaa data-analytiikan arvon, koska ne ovat vahvasti riippuvaisia ​​datalähtöisistä ratkaisuista hallitsevien tarinoiden tai vaistojen sijaan tarkempien valintojen tekemiseksi, tehokkuuden maksimoimiseksi ja älykkyyden lisäämiseksi. Ei ole yllätys, että yritykset investoivat voimakkaasti visuaalisen datan analytiikkaan parantaakseen kaikkea vähittäismyynti- ja valmistustoiminnoista turvallisuuteen.

Huippuluokan kuvantunnistusteknologian ja kohteiden, väkijoukon, kehän ja ajoneuvojen älykkään valvonnan ansiosta JARVIS on osoittautunut yhdeksi yksinkertaisimmista erittäin konfiguroitavista tekoälypohjaisista videoanalytiikkamoottoreista. JARVIS tarjoaa käyttäjäystävällisen kojelaudan, jonka avulla asiakkaat voivat seurata kriittisiä tapauksia ja reagoida asianmukaisesti. Video Wall -paneeli mahdollistaa kaikkien kameroiden keskitetyn valvonnan eri paikoista yhdeltä näytöltä. Lisäksi JARVIS Video Analytics tarjoaa luotettavia, dynaamisia ja kattavia ratkaisuja yli 40 käyttötapauksessa. Lisäksi yli 85 analytiikan oivallukset parantavat dramaattisesti operatiivista älykkyyttä ja nopeuttavat tilannetietoisuutta.Atul: Staquilla pysymme ajan tasalla kaikista teknologisista ja teollisuuden suuntauksista. Luemme mielellämme uusimpia tekoälyn (AI) tutkimuspapereita, joissa on hyvä määrä lainauksia. Twitterissä seuraamme myös tutkijoita ja teknologeja, jotka jakavat erittäin oivaltavia näkökulmia tekoälyyn. Lisäksi tiimimme kuuntelee mielellään podcasteja ja seuraa teknologia-alan sisällöntuottajien elämää YouTubessa.

StartupTalky: Mitä keskeisiä mittareita seuraat tarkistaaksesi yrityksen kasvun ja suorituskyvyn?

Atul: Tulot ovat yksi oivaltavimmista liiketoimintamittareista, joita seuraamme säännöllisesti Staquissa. Analysoimalla yrityksemme myyntiä voimme selvittää, kuinka hyvin tuotteemme ja palvelumme menestyvät alalla ja ovatko markkinointitaktiikkamme tehokkaita. Haluamme myös seurata yrityksemme verkkosivujen kävijämäärää kuukausittain, koska se on loistava tapa arvioida tuotetarjontamme hypeä ja yrityksen yleistä julkista kuvaa. Lisäksi seuraamme asiakastyytyväisyysindeksiämme säännöllisesti palautteen ja kyselyiden avulla varmistaaksemme, että he ovat tyytyväisiä tarjontaamme.

StartupTalky: Mitkä olivat yrityksesi merkittävimmät haasteet viime vuosina ja miten selvisit niistä?

Atul: Vaikein haaste oli tekoälyn markkinointi, joka oli uusi idea vuonna 2015. Kun tekoäly esiteltiin ensimmäisen kerran, useimmat ihmiset ajattelivat sitä robotteina, jotka voisivat suorittaa ihmisen tehtäviä. Markkinoiden kehittyessä ja oikeat sijoittajat tulivat mukaan tähän esteeseen kuitenkin puututtiin tehokkaasti. Lisäksi Intia jää jäljessä useimmissa paikoissa alle 5 megapikselin kamerajärjestelmien infrastruktuurissa. Tämän seurauksena meidän on täytynyt kehittää ominaisuuksia, jotka käsittelevät matalaresoluutioisia videosyötteitä, usean kameran salakuljetusta ja muita ongelmia. Kuten kaikki muutkin yritykset, jouduimme kohtaamaan myös muita haasteita, mutta onneksi meillä on omistautunut henkilökunta, joka näkee jokaisen esteen mahdollisuutena yrityksen kokonaiskasvulle.

StartupTalky: Asiakkaan menestyksestä on tullut tärkeämpää kuin koskaan. Kuinka pidät asiakkaasi sitoutuneena lopettamaan vaihtuvuuden?

Atul: Jos käyttäjäkokemus ohjelmistoista tai sovelluksista on AI-alueella hidasta, häiriötöntä tai muutoin monimutkaista toteuttaa, he eivät todennäköisesti ottaisi sitä käyttöön tai hankkivat asiantuntemusta sen avulla, mikä lisää todennäköisyyttä, että he eivät pysy uskollisina. Asiakkaat haluavat tuntea itsensä arvostetuiksi ja hyväksytyiksi tukemissaan yhteisöissä, ja jos heillä on negatiivinen vuorovaikutus yrityksen kanssa, he lähtevät.

🔥 Empfohlen:  Mahesh Murthy: Pinstormin perustaja ja toimitusjohtaja

Siksi Staquilla käytämme ennakoivaa asiakaspalvelua, joka pyrkii aktiivisesti tunnistamaan ja ratkaisemaan ongelmat ennen kuin ne vaikuttavat negatiivisesti asiakaskokemukseen. Parannamme asiakaskokemusta myös muiden viestintäkanavien, kuten markkinointisisällön ja sosiaalisen median kanavien kautta, vähentääksemme asiakasvaihtuvuutta.

StartupTalky: Mitä eri strategioita käytät markkinoinnissa? Kerro meille kaikista toteuttamistasi kasvuhakkereista.

Atul: Hyvin harkittu markkinointistrategia vaatii vahvaa näkemystä, omistautumista ja tutkimusta sekä aikaa ja energiaa. Staquilla on vankka tiekartta varmistaakseen, että kaikki markkinointistrategiat integroidaan jatkossakin tuotevalikoimaamme. Ensimmäinen askel liiketoimintamme laajentamisessa uusille asiakasmaantieteellisille alueille on pystyä tavoittamaan oikeat kohdeasiakkaat oikeiden välineiden kautta oikeaan aikaan. Seuraamme myös asiakkaidemme näkemyksiä, jotka kuvaavat markkina-arvoja, potentiaalia ja tulevaisuudennäkymiä. Lisäksi pidämme markkinointistrategiamme ajan tasalla analysoimalla kampanjamme tehokkuutta. Tämä antaa meille myös mahdollisuuden muokata ja muokata lähestymistapaamme liiketoiminnan ja markkinoiden kehittyessä ja muuttuessa.

StartupTalky: Sisältömarkkinointi ja yhteisön rakentaminen ovat asia, josta kaikki puhuvat SaaSissa, miten aiot hyödyntää sitä?

Atul: Lähes jokainen SaaS-yritys (sekä B2C että B2B) hyödyntää nyt sisältöä osana brändäysstrategiaansa orientoituakseen erikoistuneen ajattelun johtajana tarjoamalla yleisölleen arvokkaita, oivaltavia resursseja. Merkittävän sisällön luominen vaatii paljon vaivaa, mutta se kannattaa sijoittaa, varsinkin jos se on ikivihreä ja voi lisätä tuloksia ja voittoja pitkällä aikavälillä. Koska jokaiseen SaaS-ratkaisuun on liitetty avainsanoja, aloitamme houkuttelevan sisältömme ottamalla huomioon termit, joita käyttäjät hakevat Googlesta etsiessään tekoälyn dataanalytiikkatuotetta tai -palvelua. Uskomme sellaisen sisällön suunnitteluun, joka tarjoaa käyttökelpoista tietoa lukijalle ja saa potentiaalisen asiakkaan rekisteröitymään SaaS-tuotteemme/-palveluumme.

StartupTalky: Mitä tärkeitä työkaluja ja ohjelmistoja käytät yrityksesi sujuvaan pyörittämiseen?

Atul: Ohjelmistotyökalut ovat kriittisiä sekä sisäisen että ulkoisen työn yksinkertaistamisessa. Salesforce, Keka ja Slack ovat muutamia työkaluja, joita käytämme liiketoimintaprosessiemme virtaviivaistamiseen. Kokeilemme myös Eddy AI:tä sähköpostin automatisointiin.

StartupTalky: Mitä mahdollisuuksia näet alasi tulevaisuuden kasvulle Intiassa ja muualla maailmassa? Millaista eroa markkinakäyttäytymisessä olet nähnyt Intian ja maailman välillä?

Atul: Miljardeja kameroita käytetään valvontaan ympäri maailmaa. Kun tähän lisätään, älypuhelimiin ja muihin henkilökohtaisiin laitteisiin on istutettu miljardeja kameroita, ja meillä on hämmästyttävä ekosysteemi, joka tuottaa käsittämättömiä määriä videodataa joka minuutti. Siksi videoanalytiikka on nopeasti kehittyvä ala ympäri maailmaa, ja se jatkaa laajentumistaan ​​tulevina vuosina datavolyymien kasvaessa eksponentiaalisesti vuosi toisensa jälkeen. Tämän seurauksena meidän on jatkuvasti päivitettävä resurssejamme, jotta voimme hyödyntää big dataa. Samalla tälle alalle erottuu se, että se koskee kaikkien maailman yritysten kehitystä. Se on myös kukoistava ala nuorille mahdollisille opiskelijoille, koska siellä on paljon jäsentämätöntä dataa, mikä tarkoittaa, että siellä on paljon mielenkiintoisia työmahdollisuuksia.

🔥 Empfohlen:  Asiakkaiden tuonti ja vienti Magento 2:ssa

StartupTalky: Mitä opetuksia tiimisi sai viimeisen vuoden aikana ja miten ne vaikuttavat suunnitelmiisi ja strategioihin?

Atul: Tekoälyalalla työskentely on opettanut meille asiakaspalautteen kuuntelemisen ja vastaanottamisen arvon. Näin voimme innovoida, uudistaa ja tehdä jatkuvasti muutoksia ja muutoksia asiakkaiden käyttötapausten ja mieltymysten mukaan. Tuotevalikoimaamme ja asiakkaisiimme keskittymisen lisäksi ymmärsimme myös työntekijöihimme sijoittamisen tärkeyden, koska he ovat arvokkainta omaisuutta.

StartupTalky: Miten aiot laajentaa asiakkaita, tuoteominaisuuksia ja tiimipohjaa tulevaisuudessa?

Atul: Kasvu ja laajentuminen ovat tärkeitä näkökohtia kaikille yritysten omistajille ja yrittäjille. Meille laajentuminen ei kata vain liiketoiminnassa vetovoiman parantamista ja uusien tuotteiden tai palveluiden tarjoamista, vaan myös työntekijöiden ja osakkeenomistajien arvojen optimointia, markkinointiponnistelujen tehostamista, kumppanuuksien solmimista, fuusioitumista tai toisen yrityksen hankkimista sekä etenemistä verkossa. Video- ja kuvadatan osuus kaikesta Internetin tiedosta on 60–70 %, joten kasvustrategiamme on maksimoida kaikilla rintamilla. Tärkeintä on kuitenkin palvella mahdollisimman monia toimialoja ottamalla käyttöön JARVIS automatisoimaan niiden sisäistä toimintaa.

StartupTalky: Yksi vinkki, jonka haluaisit jakaa toisen SaaS-perustajan kanssa?

Atul: Kun tarkastellaan markkinoita kokonaisuutena, ohjelmistojen kehittäminen on entistä helpompaa asentaa, ja ala on yhä ruuhkaisempi. Meillä on nyt enemmän saatavilla olevia taitoja, kehittyneempiä tekniikoita ja niin edelleen, jotka kaikki vähentävät ohjelmistokehityksen esteitä. Se, mikä erottaa sinut muista, on brändisi ja kykysi löytää potentiaalisia asiakkaita ja ottaa heihin yhteyttä. Mikä tärkeintä, jokaisen menestyvän yrityksen on puututtava ongelmiin ja puutteisiin, joita mikään muu tuotemerkki ei tällä hetkellä korjaa.

Voit lukea muut Recap’22-haastattelut täältä.

Table of Contents