Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Auburn Digital Solutionsin ankara Kedia korostaa brändien kasvavaa suuntausta, jotka ymmärtävät verkkojalanjälkensä laajentamisen edut

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Auburn Digital Solutionsin ankara Kedia korostaa brändien kasvavaa suuntausta, jotka ymmärtävät verkkojalanjälkensä laajentamisen edut

Digitaalisen markkinoinnin liiketoiminta auttaa yrityksiä mainostamaan tuotteitaan tai palveluitaan erilaisten verkkokanavien, kuten sosiaalisen median, hakukoneiden, sähköpostin ja verkkosivujen kautta. Digitaalisen markkinoinnin liiketoiminnan tavoitteena on lisätä bränditietoisuutta ja kasvattaa myyntiä kohdistettujen ja mitattavien kampanjoiden avulla.

Digitaalisen markkinoinnin teollisuuden CAGR vaihtelee lähteen ja analysoitavan markkinoiden tietyn alasegmentin mukaan. Yleisesti ottaen globaali digitaalisen markkinoinnin teollisuus on kuitenkin kasvanut tasaista vauhtia. On tärkeää huomata, että digitaalisen markkinoinnin CAGR:n odotetaan kasvavan tulevaisuudessa mobiililaitteiden lisääntyvän käytön ja digitaalisten asiakkaiden tavoittamiseen tähtäävien kanavien kasvavan suosion myötä.

KPMG:n raportin mukaan digitaalisen mainonnan markkinat Intiassa ovat kasvaneet 14 000 INR:iin (noin 2 miljardiin dollariin) vuoden 2020 loppuun mennessä, ja CAGR on kasvanut 22,6 % vuosina 2016–2020.

StartupTalky: Harsh, mitä palvelua yrityksesi tarjoaa? Mikä oli se motivaatio/visio, jolla aloitit?

Kova Kedia: Autamme brändejä rakentamaan, kommunikoimaan ja saavuttamaan paremman yleisön näkyvyyden suorituskykymarkkinoinnin, brändinrakennusstrategian sekä luovien teknisten ja viestintäratkaisujemme avulla. Auburn aloitti visionsa tarjota täydellisen kokoelman teknologialähtöisiä ratkaisuja, ja nykyään olemme suosituin nimi, kun tarjoamme asiakkaille digitaalisia ratkaisuja heidän online-läsnäolonsa ja asiakasyhteyksiensä parantamiseksi. Tekoälypohjaisen markkinoinnin tarjoamisesta brändisuunnitteluun ja sosiaalisen median hallintaan digitaaliseen PR:ään tarjoamme yhden luukun ratkaisun kaikkiin skaalautuvuus- ja kestävyystarpeisiisi.

StartupTalky: Mitä uusia palveluita on lisätty viimeisen vuoden aikana? Mikä on/ovat palvelusi USP:t?

Kova Kedia: Olemme viime aikoina lisänneet valikoimaamme useita palveluita, joista merkittäviä ovat tekoälypohjainen markkinointi, moniulotteinen videotuotanto ja edistynyt attribuutio potentiaalisten ostajien kohdentamiseksi. Lisäksi Auburn on myös tehnyt kattavia päivityksiä brändinrakennusratkaisuihinsa ja optimoinut kosketuspisteitä muun muassa paremman kattavuuden, kohdistettujen mainosten ja ylivoimaisen asiakkaiden sitouttamisen tarjoamiseksi.

Ainutlaatuisuuden säilyttäminen ja räätälöityjen ratkaisujen tarjoaminen erottavat meidät aikalaisistamme. Olemme ylpeitä palveluidemme kokonaisvaltaisesta luonteesta, joka varmistaa, että brändit saavat täydellisen ratkaisun kaikkiin markkinoinnin ja brändin rakentamisen vaatimuksiin yhdestä paikasta.

StartupTalky: Miten digitaalisen markkinoinnin toimiala on muuttunut viime vuosina ja miten yrityksesi on sopeutunut näihin muutoksiin?

Kova Kedia: Vaikka digitaalisen markkinoinnin ala on ollut olemassa jo jonkin aikaa, se on vasta äskettäin alkanut vahvistua Intiassa. Nykyään brändit eri toimialoilla ovat alkaneet ymmärtää valtavia etuja, jotka liittyvät niiden jalanjälkien laajentamiseen verkossa. Tämä oivallus yhdistettynä kasvavaan Internet-yhteyteen on mullistanut digitaalisen brändäystilan kaikkialla maailmassa.

Tämän päivän skenaariota tarkasteltaessa voidaan helposti päätellä, että olemme tänään digitaalisen muutoksen kärjessä ja Auburn on täysin valmistautunut osallistumaan ja myötävaikuttamaan tähän vallankumoukseen. Olemme mukauttaneet itseämme ja mukauttaneet ratkaisujamme vastaamaan asiakkaiden nopeasti muuttuviin vaatimuksiin, jotka haluavat olla suuria digitaalisessa maailmassa. Auburn tarjoaa nykyään edistyneimmät ja kehittyneimmät digitaaliset brändäyspalvelut, jotka auttavat brändejä skaalaamaan ja ylläpitämään digitaalista brändäysstrategiaansa.

🔥 Empfohlen:  Seuraa automaattisesti Photoshopissa viettämääsi aikaa

Kova Kedia: Auburn Digital Solutionsilla pidämme tarkasti silmällä muuttuvia trendejä pitämällä jatkuvaa yhteyttä kaikkiin liiketoimintaekosysteemin sidosryhmiin. olemme jatkuvasti vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja keräämme heiltä palautetta tehdäksemme tarvittavia muutoksia ratkaisuihimme ja palveluihimme. Seuraamme myös tiiviisti asiakkaiden pulssia ja alan tulevia muutoksia osallistumalla kansainvälisiin konferensseihin, seminaareihin, symposiumeihin ja muihin digitaalisen markkinoinnin ja siihen liittyvien alojen johtaviin tapahtumiin. Lisäksi vaihdamme ideoita luovien tiimien, markkinointijohtajien ja muiden alojen mainosalan ammattilaisten kanssa, koska se auttaa meitä sisällyttämään uusia lähestymistapoja brändin rakentamiseen.

StartupTalky: Mitä keskeisiä mittareita seuraat tarkistaaksesi yrityksen kasvun ja suorituskyvyn?

Kova Kedia: Asiakastyytyväisyys on keskeinen mittari, ja teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ymmärtääksemme kunkin tilin palvelutason ja tehdäksemme tarvittavat muutokset ratkaisujemme tehostamiseksi edelleen. Asiakaskeskeiset ohjelmat, jotka lisäävät säilyttämistä tai vaikuttamista, ovat toinen tärkeä mittari, jota seuraamme tarkasti saadaksemme tarkan käsityksen siitä, kuinka hyvin asiakkaat ottavat palvelumme vastaan.

Lisäksi organisaation suorituskyky sekä ylä- että alalinjalla
kasvuparametreja, kuten myynti, liikevaihto, kannattavuus ja kate
seurataan jatkuvasti yrityksen suorituskyvyn arvioimiseksi.StartupTalky: Mitkä olivat yrityksesi merkittävimmät haasteet kuluneen vuoden aikana ja miten voitit ne?

Kova Kedia: Liiketoimintaympäristön nopeasti muuttuva luonne on toimialamme suurin haaste. Erityisesti digitaalisen markkinoinnin segmentti on erittäin epävakaa, mikä velvoittaa meidät jatkuvasti arvioimaan ja päivittämään palveluitamme ja ratkaisujamme.

Olemme myös nähneet useiden digitaalisten mainostoimistojen syntymisen, mikä on johtanut kiristyneeseen kilpailuun segmentissä. Lisäksi toimimme erittäin dynaamisella toimialalla, joten uusien työntekijöiden kouluttaminen ja sen jälkeen heidän työssä pitäminen on yksi merkittävimmistä haasteista.
meitä menneisyydessä. Vaikka meihin on juurtunut olla aina valppaana
uusia trendejä, dynaamisuuden vuoksi jäämme väistämättä huomaamatta muutaman, kuten mainittiin
tekemämme työn luonne.

StartupTalky: Hyvä palvelu on asia, josta kaikki puhuvat palvelualalla. Miten varmistat, että asiakkaasi ovat onnellisia?

Kova Kedia: Me Auburnilla olemme kehittäneet asiakaslähtöisyyden kulttuuria toiminnallisissa menettelyissämme ja toimintamekanismeissamme. Noudatamme liiketoiminnassamme korkeinta läpinäkyvyyttä ja työetiikkaa, mikä on auttanut meitä tarjoamaan erinomaisia ​​palveluita asiakkaillemme. Itse asiassa olemme edenneet siihen asti, että luokittelemme yrityksemme eri rooleja asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten perusteella. Emme myöskään koskaan välttele investointeja palveluidemme päivittämiseen, ja tämä on auttanut meitä pysymään oppimiskäyrän edellä ja toimittamaan alan johtavia ratkaisuja asiakkaillemme.

🔥 Empfohlen:  Googlen, Cornellin ja UC Berkeleyn tutkimusryhmä esitteli OmniMotionin: Peliä muuttavan tekoälymenetelmän tiheän ja pitkän kantaman liikkeen arviointiin videoissa

StartupTalky: Mitä eri strategioita käytät markkinoinnissa? Kerro meille kaikista toteuttamistasi kasvuhakkereista.

Kova Kedia: Auburn tarjoaa yrityksille joukon strategioita ja brändinrakennusratkaisuja saavuttaakseen haluamansa tavoitteet ja suorituskyvyn digitaalisen markkinoinnin ja brändäyksen vaatimuksissa. Olemme erinomaisia ​​käsitteellessämme asiakkaidemme strategisen markkinoinnin perusnäkökohtia, joihin kuuluvat segmentointi, kohdistaminen ja asemointi.

Markkinoinnin taktisella puolella tarjoamme kokonaisvaltaisia ​​ratkaisuja
liidien luomiseen, sosiaalisen median strategian päivittämiseen, digitaalisten mainosten luomiseen ja verkkosivujen optimointiin parantamaan näkyvyyttä ja yleisövuorovaikutusta. Kasvuhakkeroinnin osalta olemme onnistuneet kasvattamaan alennusmeklariyrityksen yhdeksi Intian suurimmista pörssinvälittäjistä ja vähentämään niiden hankintakustannuksia rajusti.

StartupTalky: Ulkomaiset asiakkaat – tätä useimmat palveluyritykset etsivät. Mikä on ollut kokemuksesi?

Kova Kedia: Laajennamme nopeasti maailmanlaajuista jalanjälkeämme, kun yhä useammat mahdolliset asiakkaat eri puolilta maailmaa lähestyvät meitä hakemaan digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja. Olemme jo laajentaneet asiakaskuntaamme Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Lähi-idässä, ja tulevina vuosina odotamme kattaa useampia maita saavuttaaksemme korkean liiketoiminnan ja kannattavuuden kasvun. Kokemuksemme ulkomaisten asiakkaiden kanssa työskentelystä on ollut fantastinen ja haluamme vauhdittaa tulevien vuosien aikana lisää ulkomaisten asiakkaiden hankintaa.

StartupTalky: Mitkä ovat tärkeimmät työkalut ja ohjelmistot, joita käytät yrityksesi sujuvaan pyörittämiseen?

Kova Kedia: Teknologian integrointi on aina ollut yksi liiketoimintamme painopistealueista. Olemme onnistuneesti integroineet palveluihimme uuden aikakauden ratkaisuja, kuten tekoäly, ML ja automaatio, ja jatkamme edistyneiden innovaatioiden kokeilua tarjotaksemme parhaat ratkaisut mahdollisille asiakkaille. Tiimimme hyödyntää laajasti Likeweb Prota ja median oston ja raportoinnin hallintaan käytämme mm. DV360:ta ja Data Studiota. Moz, Screaming frog, Radian 6 ja Simplify 360 for ORM ovat muita työkaluja, joita käytämme digitaalisen markkinoinnin ratkaisujen toimittamiseen asiakkaillemme.

StartupTalky: Mitä mahdollisuuksia näet tulevaisuuden kasvulle digitaalisen markkinoinnin alalla Intiassa ja muualla maailmassa? Millaista eroa markkinakäyttäytymisessä olet nähnyt Intian ja maailman välillä?

Kova Kedia: Digitaalinen vallankumous on edessämme ja se on epäilemättä avannut uusia mahdollisuuksia kaikille liiketoimintaekosysteemin sidosryhmille. Olemme todistamassa digitaalisten mainosten, brändin rakentamisen ja maailmanlaajuisten markkinoinnin tiedotuskampanjoiden kysynnän kasvua. Digitaalisuuden vaikutus näkyy hyvin myös OTT:n leviämisessä, sosiaalisen median vaikutuksessa ja virtuaalimaailmojen nousuna metaversumialustojen muodossa. Auttaaksemme asiakkaitamme hyödyntämään näitä mahdollisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla olemme yhdenmukaistaneet ratkaisumme ja päivittäneet strategioitamme uuden aikakauden innovaatioilla ja luovalla teknologialla.

StartupTalky: Mitä opetuksia tiimisi sai kuluneen vuoden aikana ja miten ne vaikuttavat tulevaisuuden suunnitelmiisi ja strategioihin?

Kova Kedia: Markkinadynamiikka muuttuu jatkuvasti, joten tiimimme keskittyy edelleen mahdollisten asiakkaiden muuttuviin referensseihin. Olemme hyvin ymmärtäneet, että tässä nopeasti muuttuvassa yritysmaailmassa meidän on pysyttävä ketteränä, ketteränä ja keskittyneenä tarjotaksemme korkeimmat asiakastyytyväisyysstandardit. Emme voi luottaa pelkästään tekoälyyn ja ML:ään, sillä inhimillinen kosketus ja palvelusuuntautuneisuus ovat yhtä tärkeitä molempien maailmojen parhaan saavuttamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Joitakin tuntemattomia faktoja Domino's Pizzasta, jotka hämmästyttävät sinut

StartupTalky: Miten aiot laajentaa asiakkaita, palvelutarjontaa ja tiimipohjaa tulevaisuudessa?

Kova Kedia: Työskentelemme aggressiivisesti tarjotaksemme asiakkaillemme digitaalisen muunnoskokemuksen. Investoimme huomattavan määrän rahaa teknologiaan ja pyrimme rakentamaan yhden Intian suurimmista digitaalisen markkinoinnin toimistoista, jolla on merkittävä globaali läsnäolo. Pyrimme edelleen kehittämään ja laajentamaan olemassa olevaa palveluvalikoimaamme niin, että yritys tulee kokonaisvaltaiseksi ja yhden luukun ratkaisuksi kaikkiin digitaaliseen markkinoinnin ja brändinrakennusharjoituksiin liittyviin tarpeisiin markkinoinnin maailmassa.

StartupTalky: Yksi vinkki, jonka haluaisit jakaa toisen palveluyrityksen perustajan kanssa?

Kova Kedia: Sen sijaan, että odottaisit mahdollisuutta koputtaa ovellesi, jatka mahdollisuuksien ovien koputtamista. On India Inc:n aika, joten meidän pitäisi työskennellä uskomattoman kovasti saavuttaaksemme massiivisen maailmanlaajuisen mittakaavan, kuten Yhdysvallat ja Iso-Britannia ovat nähneet aiemmin. Maamme tulee olemaan maailmantalouden seuraava kasvumoottori, ja digitaalisella muutoksella tulee olemaan ratkaiseva rooli vaurauden moninkertaistamisessa kaikkialla maailmassa.

Voit lukea muut Recap’22-haastattelut täältä.

Table of Contents