Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Aura: All-In-One Digital Threat Protection Platform

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Aura: All-In-One Digital Threat Protection Platform

Kyberturvallisuudesta on tullut keskeinen osa jokapäiväistä elämäämme, selaako ihminen sosiaalista mediaa kotonaan tai muodostaa yhteyden julkisiin WiFi-hotspoteihin. Pilvipalveluiden ja globaalien yhteyksien ansiosta kyberuhat voivat tulla mistä tahansa ja milloin tahansa. Siksi henkilökohtaisten järjestelmien, verkkojen ja tilien suojaaminen on välttämätöntä.

Löydät useita kyberturvallisuustyökaluja ja -ohjelmistoja, jotka suojaavat yrityksiä kyberhyökkäyksiä vastaan, mutta yksittäisille henkilöille on tarjolla rajoitetusti ratkaisuja. Silloin Aura tuli apuun. Se on yhdysvaltalainen teknologiayritys, joka tarjoaa yksilöille ja perheille all-in-one digitaalisia uhkien suojausratkaisuja.

Tämä artikkeli auttaa sinua paljastamaan kaiken Aurasta sen aloitustarinasta, perustajasta ja tehtävästä sen liiketoiminta- ja tulomalliin, rahoitukseen ja suunnitelmaan.

Aura – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi Aura

Päämaja Boston, Massachusetts, Yhdysvallat
sektori Kyberturvallisuus
Perustajat Hari Ravichandran
Perustettu 2017
Tulot 2,5 miljardia dollaria (2022)
Verkkosivusto Aura.com

Aura – Tietoja
Aura – Teollisuus
Aura – perustajat ja tiimi
Aura – Startup Story
Aura – Missio ja Visio
Aura – Liiketoimintamalli
Aura – tulomalli
Aura – Tuotteet ja palvelut
Aura – kohtaamat haasteet
Aura – Rahoitus ja sijoittajat
Aura – Fuusiot ja yritysostot
Aura – Kasvu
Aura – Yhteistyökumppanit
Aura – Palkinnot ja saavutukset
Aura – Kilpailijat
Aura – Tulevaisuuden suunnitelma

Aura – Tietoja

Aiemmin nimellä Affinity Solutions tunnettu Aura on digitaalisten tietoturvaohjelmistojen kehittäjä, joka on suunniteltu suojaamaan yksityisyyttä ja estämään identiteettivarkauksia. Sen all-in-one älykäs turvallisuusratkaisu hallitsee ja suojaa henkilötietoihin liittyviä riskejä, jolloin koko perhe voi hallita kyberturvallisuustarpeita helposti ja tehokkaasti. Yli 1,7 miljoonaa asiakasta luottaa yrityksen tarjontaan.

Aura – Teollisuus

Aura palvelee kyberturvallisuusalaa, jonka markkinakooksi arvioitiin 153,65 miljardia dollaria vuonna 2022. Markkinat voivat kasvaa 424,97 miljardiin dollariin vuoteen 2030 mennessä CAGR:n ollessa 13,8 % vuosina 2023-30.

Vahvojen kyberturvaohjelmistojen ja -ratkaisujen avulla yksityishenkilöt ja yritykset voivat suojata järjestelmiään, ohjelmiaan ja verkkoaan digitaalisilta hyökkäyksiltä. Covid-19-pandemia lisäsi merkittävästi tietoturvaratkaisujen tarvetta hallinnon ja terveydenhuollon sektoreilla, mikä johti markkinoiden kasvuun.

Nousevan teknologisen kehityksen sekä digitaalisten kanavien ja sähköisen kaupankäynnin alustojen käytön vuoksi tarve vankille digitaalisille tietoturvaratkaisuille kasvaa, mikä luo laajentumismahdollisuuksia alan keskeisille toimijoille. Auran lisäksi kyberturvallisuusmarkkinoita johtavat Cisco Systems, Inc., IBM Corporation, Fortinet, Inc., Microsoft Corporation ja ProofPoint, Inc..

Aura – perustajat ja tiimi

Hari Ravichandran on Auran perustaja. Hän opiskeli tietotekniikan BS-tutkintoa Mississippi State Universitystä, sähkötekniikkaa Stanfordin yliopistosta ja meni Warton Schooliin MBA-tutkintoon.

Auran lisäksi hän perusti Endurance International Groupin ja Jump Venturesin. Tällä hetkellä Hari on Aura and Jump Venturesin toimitusjohtaja.

Auran tiimissä on yli 660 työntekijää, joilla on syvällinen kokemus identiteetistä, yksityisyydestä ja turvallisuudesta.

Aura – Startup Story

Auran perusti Hari Ravichandran vuonna 2017. Ravi yllättyi, kun hän sai tietää, että hänen luottotietonsa oli varastettu vuonna 2014. Tämän seurauksena hän käytti paljon aikaa selvittääkseen, mitä hän voi tehdä. Tutkimuksensa aikana hän oppi, että digitaalinen turvallisuus oli merkittävä ongelma, johon ei ole tehokasta ratkaisua. Apua saaneet tuotteet olivat kalliita, hämmentäviä ja vaikeita käyttää. Mutta kriittisin huolenaihe oli, että mikään tuote ei voinut tarjota hänelle kaikkia tarvittavia ratkaisuja.

Hän inspiroitui perustamaan yrityksen, joka takaa ihmisille turvallisen verkkokokemuksen. Joulukuussa 2017 perustettiin iSubscribed yksinkertaistamaan verkkoturvallisuutta. Yhtiö lanseerasi Intrustan virustorjunnan ja osti Intersections Inc:n ja Identity Guardin vuonna 2018. Heinäkuussa 2019 iSubscribed ja Intersections Inc. nimettiin uudelleen yhdistyneeksi liiketoimintakokonaisuudeksi Aura.

Vuonna 2022 yhtiö lisäsi automaattisen salasanan vaihdon ja integroi lapsilukon älykkääseen turvallisuusalustaan. Tällä hetkellä yritys palvelee yli miljoona jäsentä maailmanlaajuisesti.

Aura – Missio ja Visio

Auran missiona on luoda turvallisempi internet kaikille. Yhtiö pyrkii antamaan ihmisille mahdollisuuden elää varmana siitä, että heidän identiteettinsä, laitteensa ja verkkotilinsä pysyvät turvassa, suojattuina ja yksityisinä, minne he menevätkin. Se on omistettu kattavan digitaalisen turvallisuuden tekemiseen, joka on kaikkien saatavilla.

Aura – Liiketoimintamalli

Aura tarjoaa identiteettivarkauksilta suojaustyökaluja, jotka estävät asiakkaiden tietojen hakkeroinnin ja suojaavat identiteettivarkauksilta. Yksityishenkilön tietoja seurataan taloustoimien, sosiaaliturvan, henkilötietojen, kotinimikkeen sekä rikos- ja tuomioistuintoiminnan varalta.

Lisäksi Aura pitää silmällä tiedonvälittäjiä ja pimeää verkkoa. Ohjelmisto tarkkailee epäilyttävää toimintaa asiakkaiden pankki-, eläke- tai muilla rahoitustileillä. Henkilö voi käyttää useita ominaisuuksia, kuten luottolukko, kadonnut lompakko, kuukausittaiset ja vuosittaiset luottotietotoimiston raportit jne.

Aura – tulomalli

Auran kaikkiin suunnitelmiin sisältyy 1 miljoonan dollarin vakuutus ja 24/7-asiakastuki. Yritys tarjoaa kolme suunnitelmaa – perhe, pari ja henkilö – 14 päivän ilmaiselle kokeilujaksolle. Alla on kaikkien kolmen suunnitelman hinnoittelu –

Suunnitelman hinnoittelu

Perhe 37 dollaria/kk
Pari 22 dollaria/kk
Yksilöllinen 12 dollaria/kk


Aura – Tuotteet ja palvelut

Aura tarjoaa laajan valikoiman digitaalisia turvaominaisuuksia, mukaan lukien:

 • Suojaus rahoituspetoksista
 • Virustorjunta
 • Suojaus identiteettivarkauksilta
 • VPN ja online-tietosuoja
 • Suojaus identiteettivarkauksilta
 • Salasanan hallinta
 • Roskapostisuojaus
 • Lapsilukko ja turvallinen pelaaminen

Aura – kohtaamat haasteet

Dot-com-onnettomuus vuonna 2000 oli Auralle suurin haaste. Mainontaan perustuva malli tuki yrityksen liiketoimintaa. Ja kun romahdus iski, monet mainostajat vetäytyivät ja aiheuttivat merkittävän tulon laskun. Lisäksi Aura menetti paljon rahoituksestaan.

Aura – Rahoitus ja sijoittajat

Neljällä rahoituskierroksella Aura keräsi yhteensä 500,7 miljoonaa dollaria. Yhtiö suoritti viimeisimmän rahoituskierroksen – Series F Round -kierroksen 19. lokakuuta 2021 ja keräsi 200 miljoonaa dollaria. Auraa tukee kuusi sijoittajaa, joista tärkeimmät ovat Accel, Madrone Capital Partners, Warburg Pincus, WndrCo ja General Catalyst.

Päivämäärä Kierrosten sijoittajien lukumäärä Kerätyt varat Pääsijoittaja

9. lokakuuta 2021 Sarja F 6 200 miljoonaa dollaria Madrone Capital Partners
9. kesäkuuta 2021 Sarja E 1 150 miljoonaa dollaria Warburg Pincus
15. heinäkuuta 2019 Venture kierros 2 150 miljoonaa dollaria WndrCo, yleinen katalysaattori
24. maaliskuuta 2016 Siemenkierros 675 000 dollaria

Aura – Fuusiot ja yritysostot

Aura osti 2 yritystä, mukaan lukien Circle Median 9.12.2021 ja Pangon 7.7.2020.

Aura – Kasvu

Ratkaisemalla yli 150 000 identiteettipetostapausta Auran vuotuinen liikevaihto vuonna 2022 kasvoi 220 miljoonasta dollarista vuonna 2021 300 miljoonaan dollariin vuodessa. Sen rahan jälkeinen arvostus oli 2,5 miljardia dollaria vuonna 2022. Työntekijöiden määrä kasvoi -16 %, ja kuukausittainen verkkokasvu on -19,27 % 2 290 488 käynnillä.

Aura – Yhteistyökumppanit

Aura tekee yhteistyötä useiden toimialojen kanssa, mukaan lukien työsuhde-etuudet, teknologiatoimittajat, autoliikkeet, ammattijärjestöt, vakuutusasiamiehet ja jälleenmyyjät. Alla on listattu joitain sen yhteistyökumppaneita:

 • Blue Star Families New England
 • Kidas
 • Robert Downey Jr.
 • Cyversity
 • Kyber-eläkeläiset
 • Timberwolves
 • DonorsChoose.org

Aura – Palkinnot ja saavutukset

Jotkut Auralle myönnetyistä palkinnoista ovat seuraavat:

 • Se on nimetty “Mom’s Choice Awards” -kultaiseksi saajaksi perheystävällisistä sovelluksista ja ohjelmistoista.
 • Inc. Magazines 2022:n Best in Business Award -palkinto turvallisuuskategoriassa.

Aura – Kilpailijat

Auran parhaat kilpailijat on lueteltu alla:

 • Kape Technologies
 • Identiteettivoima
 • Allure Security
 • LifeLock
 • CPP-ryhmä
 • Identiteettivartija
 • Turvallinen paimen
 • Keeper Password Manager

Aura – Tulevaisuuden suunnitelma

Aura aikoo vakiinnuttaa itsensä hiilineutraaliksi yritykseksi vuoden 2023 loppuun mennessä.

UKK

Mitä Aura tekee?

Aura on digitaalisen tietoturvaohjelmiston kehittäjä, joka on suunniteltu suojaamaan yksityisyyttä ja estämään identiteettivarkauksia. Sen all-in-one älykäs turvallisuusratkaisu hallitsee ja suojaa henkilötietoihin liittyviä riskejä, jolloin koko perhe voi hallita kyberturvallisuustarpeita helposti ja tehokkaasti.

Kuka on Auran perustaja?

Auran perusti Hari Ravichandran vuonna 2017.

Ketkä ovat Auran pääkilpailijat?

Auran parhaat kilpailijat on lueteltu alla:

 • Kape Technologies
 • Identiteettivoima
 • Allure Security
 • LifeLock
 • CPP-ryhmä
 • Identiteettivartija
 • Turvallinen paimen
 • Keeper Password Manager

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Generation Alpha: Kuinka brändit voivat muodostaa yhteyden Digital Natives 2.0:aan