Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Automatisoitu dropshipping: kaikki tapa automatisoida yrityksesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Automatisoitu dropshipping: kaikki tapa automatisoida yrityksesi

Oletko kyllästynyt viettämään tuntikausia tilausten täyttämiseen, varaston seuraamiseen ja toimituksen hallintaan dropshipping-yrityksesi osalta? Yrittäjänä voit tehdä paljon vain itse, ja näistä tehtävistä voi nopeasti tulla ylivoimaisia.

Tässä tulee esiin automaattinen dropshipping. Käyttämällä oikeita työkaluja ja palveluita voit ajaa dropshipping-liiketoimintaasi automaattiohjauksella, mikä säästää arvokasta aikaa ja energiaa.

Mitä on automaattinen dropshipping?

Automaattinen dropshipping on prosessi, jossa käytetään kolmatta osapuolta hoitamaan tehtäviä, kuten varastonhallintaa. Tavoitteena on poistaa arkipäiväisiä tai ikäviä tehtäviä, jotta yrittäjä voi keskittyä tärkeimpään: markkinointiin ja asiakaspalveluun. Tilausten manuaalisen hyväksymisen, lähettämisen, pakkaamisen ja toimituksen sijaan automaattinen dropshipping-yritys luottaa tekniikkaan, joka virtaviivaistaa kauppiaan työnkulkua.

Automaattisen dropshippingin plussat ja miinukset

Automaattinen dropshipping on loistava tapa hoitaa verkkokauppaa. Tässä on pari syytä, miksi:

Plussat

1. Vähennä kustannuksia

Automaattinen dropshipping voi olla tehokas tapa vähentää kustannuksia dropshipping-liiketoiminnassasi. Yksi tapa auttaa vähentämään kustannuksia on minimoida tietojen epätarkkuudet ja inhimilliset virheet. Tämä johtaa vähemmän tappioihin, jotka johtuvat virheellisistä tiedoista tai virheistä tilausten täyttämisessä. Lisäksi automaattinen dropshipping antaa sinun suorittaa toistuvia tehtäviä, kuten varastonhallinta paljon nopeammin ja tehokkaammin. Tämä auttaa sinua säästämään rahaa ja aikaa, jonka voit sijoittaa yrityksesi muihin osa-alueisiin.

2. Paranna tehokkuutta

Kun automatisoit dropshipping-tehtävät, parannat merkittävästi yrityksesi tehokkuutta. Sen sijaan, että odotat manuaalisia hyväksyntöjä, tarkastuksia ja yhteydenottoja, hyödyt järjestelmällisistä työnkuluista, jotka säästävät paljon jalkatyötä. Aseta säännöt kerran ja anna tekniikan hoitaa loput. Tämä parantaa toimintasi laatua, jotta voit skaalata liiketoimintaasi nopeasti.

Haittoja

1. Edellyttää teknistä osaamista

Kun on kyse dropshipping-liiketoimintasi automatisoinnista, on tärkeää ymmärtää, kuinka ohjelmistoja ja digitaalisia työkaluja käytetään oikein. Tämä edellyttää oikeiden alustojen löytämistä käyttöönottoa varten ja jatkuvan ylläpidon ja päivitysten suorittamista. Mutta jos sinulla on vaikeuksia tai sinulla on vain vähän teknistä asiantuntemusta, tämä voi olla merkittävä este, joka on voitettava etenkin alkuvaiheessa.

🔥 Empfohlen:  DuckDuckGo-liiketoimintamalli | Kuinka DuckDuckGo tienaa rahaa

Kuinka automatisoida dropshipping-kauppa

1. Hanki automaattiset dropshipping-työkalut Shopify App Storesta

Shopify on erinomainen valinta automatisoidun dropshipping-verkkokaupan rakentamiseen, mukauttamiseen ja käynnistämiseen. Kun olet luonut verkkokaupan, voit asentaa dropshipping-ohjelmiston, joka on järkevä yrityksesi kannalta. Shopify App Storessa on monia vaihtoehtoja all-in-one dropshipping-automaatioohjelmistoille, mukaan lukien:

  1. AutoDS All-In-One Dropshipping: Jos haluat löytää ja tuoda dropshipping-tuotteita Alibabasta, Amazonista ja muista sivustoista, tämä sovellus on loistava valinta. Sovellus täyttää automaattisesti tilaukset ja päivittää seurantanumerot, mikä tekee yrityksesi hallinnasta helppoa.
  2. Automaly dropshipping: Tämän sovelluksen avulla voit helposti lähettää tilauksia alustoista, kuten CJDropshipping ja AliExpress. Automizelyssä on myös automaattisia ominaisuuksia oikean tuotteen hinnoittelun löytämiseksi, mikä tekee siitä loistavan all-in-one-vaihtoehdon.
  3. Kaksitasoinen: Jos työskentelet useiden dropshipping-toimittajien kanssa, Duoplane voi auttaa sinua virtaviivaistamaan tilauksesi käsittelyä. Tämä automaatiotyökalu automatisoi täysin usean toimittajan tilausvirtasi ja vapauttaa aikaasi keskittyä yrityksesi kasvattamiseen.

2. Tee yhteistyötä dropshipping-toimittajasi kanssa tilausten käsittelyn tehostamiseksi

Tilausten käsittely on ehkä arvokkain dropshippereiden käytettävissä oleva automaatiovaihtoehto. Kun asiakas tilaa verkkosivustoltasi, sinun on lähetettävä toimittajalle asiakastiedot. Sen sijaan, että kirjoittaisit kaikki tiedot manuaalisesti toimittajallesi, useimmat sovellukset pyytävät sinua napsauttamaan painiketta ja tilaus lähetetään toimittajalle automaattisesti. Duoplanen kaltaiset alustat toimivat myös useiden dropshipping-toimittajien kanssa ja reitittävät tilaukset toimittajille niiden kapasiteetin perusteella.

Kun automatisoit tilausten käsittelyn, poistat mahdolliset viivästykset, mikä tarkoittaa, että asiakkaasi saavat tuotteet nopeammin. Kanssa 58 % kuluttajista Kun teet ostoksia verkossa etsiessäsi nopeinta toimitusvaihtoehtoa, tällainen automaatio voi muuttaa dropshipping-myymälääsi.

3. Optimoi hinnoittelu yrityksellesi

Monissa automaattisissa dropshipping-ohjelmistotyökaluissa on ominaisuuksia, joilla automatisoidaan, synkronoidaan ja automatisoidaan hintatietoja. Esimerkiksi Automizelyssa on “hintakerroin”-ominaisuus, jonka avulla voit luoda hinnoittelusääntöjä ja ottaa niitä käyttöön automaattisesti aina, kun lisäät uusia tuotteita kauppaasi.

🔥 Empfohlen:  Uber Stats 2023 – Kaikki numerot – Kaikki tosiasiat

Kun käytät automaattista hinnoittelua, varmista, että määrität parametrit, jotka turvaavat voittosi. Viimeinen asia, jonka haluat, on löytää itsesi myyväsi tuotteita hinnalla, jossa päädyt tappioon. Samoin haluat välttää liian korkeita hintoja. Luodaksesi kannattavaa dropshipping-liiketoimintaa, muista pysyä kilpailukykyisessä hintaluokassa.

4. Kohdista varastonhallinta kaikkien toimittajien kesken

Mitä tulee dropshipping-toimitukseen, varaston tarkkuuden saavuttaminen on ratkaisevan tärkeää, jotta vältytään kalliilta haasteilta, kuten yli- ja loppuvarastoja. Duoplanen toimittajien varastosyötteiden avulla voit pysyä kunkin toimittajan varastotasosi tasolla. Näin voit reitittää tilauksesi oikeille toimittajille heidän suorituskyvyn perusteella.

Kun nämä reaaliaikaiset varastotiedot ovat käden ulottuvilla, voit välttää tarpeettomia kustannuksia ja tehdä tietoisempia päätöksiä tarjoten samalla asiakkaillesi paremman käyttökokemuksen.

5. Automatisoi tilausten seuranta

Verkkokaupassa on tärkeää pitää ostajat ajan tasalla pakettiensa tilasta. Automaattisen tilauksen seurannan avulla voit tarjota heille reaaliaikaisia ​​​​päivityksiä heidän paketistaan. Tämä voi auttaa luomaan positiivisen käsityksen brändistäsi, esim yli 87 % kuluttajista kokee ostokokemuksen paremmaksi, kun tarjolla on reaaliaikainen tilausten seuranta.

AutoDS tarjoaa automaattiset seurantanumeropäivitykset, kun taas Duoplane täyttää lähetyssyötteet automaattisesti toimittajan seurantatiedoilla. Näiden sovellusten avulla voit parantaa oston jälkeistä asiakaskokemusta ja rakentaa pitkäaikaista brändiuskollisuutta.

Johtopäätös

Dropshipping-liiketoimintasi automatisointi voi vapauttaa aikaasi, jotta voit keskittyä markkinointiin ja asiakaspalveluun. Keskittämällä voimasi siihen manuaalisten tehtävien sijaan, skaalaat yrityksesi kasvua todennäköisemmin.

Automatisoitu dropshipping on täysin mahdollista, ja se voi ulottua myös markkinointitoimiisi. Jos keskityt tekemään sellaista työtä, jossa olet hyvä, ja automatisoit loput, voit johtaa menestyvää liiketoimintaa aivan itseksesi.

Haluatko oppia lisää?

Table of Contents