Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Autonpesuyrityksen perustaminen: 11 askelta, jotka sinun tulee ottaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Autonpesuyrityksen perustaminen: 11 askelta, jotka sinun tulee ottaa

Autonpesuyrityksen perustamisen oppiminen tyhjästä voi olla pelottavaa, mutta se ei ole mahdotonta. Tämä blogikirjoitus opettaa sinulle, kuinka voit aloittaa autonpesuyrityksen tyhjästä.

Joten etsitpä uutta uraa tai haluat perustaa oman yrityksen, tämä viesti opastaa sinua prosessin läpi, jotta polustasi tulee mahdollisimman helppoa.

Vaihe 1: Valitse autopesuyrityksen tyyppi

Autonpesuyrityksen perustaminen on jännittävä tapa ansaita rahaa hyödyntäen teknologian voimaa.

Autonpesuyrityksiä on kaikenmuotoisia ja -kokoisia siirrettävistä autopesuista, joissa matkustat asiakkaan luokse pakettiautossa, täyden palvelun automatisoituihin autopesuihin, joissa on useita paikkoja, jotka käsittelevät autot nopeasti ja tehokkaasti.

Tässä on luettelo mahdollisista autonpesuyrityksistä, jotka vaihtelevat edullisista suuriin investointeihin:

 • Franchise – Suuret autopesuyritykset voivat tarjota sinulle mahdollisuuden ryhtyä franchising-saajaksi. Se on loistava tapa aloittaa hyväksi havaittu liiketoimintamalli riskien vähentämiseksi.
 • Täysi palvelu – Täyden palvelun autopesulassa tarjotaan yhdistelmä sisä- ja ulkopalveluita. Siellä voi olla automatisoituja ulko- tai sisäpalveluita sekä lisäosia tarkempaan siivoukseen.
 • Automaattiset autopesut – Löydät tämän tyyppiset autopesut huoltoasemien läheltä erillisinä rakennuksina. Tämäntyyppiset autopesut ovat eniten käytettyjä ja niiden osuus kokonaismarkkinaosuudesta vuonna 2020 on noin 50 %.
 • Itsepalvelupesula – Yksinkertaisin autopesuliiketoiminta, itsepalvelupesula, jonka avulla auton omistajat voivat tehdä kaiken työn itse toimitetuilla laitteilla. Korkeapaineletkut, sienet ja saippuat ovat kaikki saatavilla.

Kun olet valinnut haluamasi autonpesuyrityksen, sinun on ymmärrettävä, kuinka monta muuta samanlaista yritystä on alueella.

Kilpailusta käsityksen saaminen antaa käsityksen siitä, kuinka voit saada kilpailuetua markkinoillasi.

Vaihe 2: Tutki kilpailua

Pienellä tutkimuksella ja jalkatyöllä voit saada yrityksesi menestymään tutkimalla paikallista kilpailua.

Ellei sinulla ole aikaisempaa kokemusta autonpesuyrityksen pyörittämisestä, on monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon, jotka vaikuttavat voittoosi ja kuluihisi.

 • Kuinka paljon veloitat pääpalvelustasi?
 • Onko sinulla lisämyyntipalveluita?
 • Kuinka paljon sinun tulee veloittaa lisämyyntipalveluistasi?
 • Tarvitseeko sinun palkata henkilökuntaa ja jos on, kuinka paljon sinun pitäisi maksaa heille?

Kaikkiin näihin kysymyksiin saat vastauksen yksinkertaisesti tutkimalla kilpailuasi.

Se, että näet, mitä alueen menestyvät autopesut tekevät, antaa selkeyttä, kun teet yrityksesi kannalta vaikeita päätöksiä.

Vaihe 3: Kirjoita liiketoimintasuunnitelmasi

Autopesun liiketoimintasuunnitelman laatiminen on paras tapa varmistaa menestys. Liiketoimintasuunnitelmasi tulee sisältää kaikki toimintasi tiedot, mukaan lukien aukioloajat, markkinointisuunnitelma, tarjoamasi palvelut ja hinnoittelurakenne.

Sinun on myös mietittävä, kuinka markkinoit autopesuasi, mitä tarvikkeita ja laitteita tarvitaan ja mitä toimintaprosesseja tulisi olla käytössä.

Lisäksi on tärkeää ottaa huomioon autopesuliiketoimintasi oikeudelliset ja taloudelliset näkökohdat. Sinun on tiedettävä, millaisen vakuutuksen tarvitset ja kuinka monta työntekijää aiot palkata.

Yksityiskohtaisen liiketoimintasuunnitelman laatimista omalle autopesuyrityksellesi vaaditaan myös neuvoteltaessa pankkien kanssa lainojen takaamiseksi.

Se on yksi asiakirja, joka valmistaa sinut kannattavan liiketoiminnan harjoittamiseen.

Vaihe 4: Rekisteröi autopesuyrityksesi

Ennen kuin voit avata yrityksen autopesualalla, sinun on noudatettava osavaltiosi paikallisia lakeja ja määräyksiä.

Verokantojen, vakuutusvaatimusten, hyödykkeiden käyttökoodien, yritysyksiköiden ja muiden ymmärtäminen on pakollista ennen ovien avaamista.

Viime kädessä kuntasi ja osavaltiosi säätelevät autonpesuyrityksen rekisteröintiprosessia. Verkkotutkimuksen tekeminen tai paikallisille osastoille soittaminen auttaa saamaan selkeää tietoa prosessista.

Vaikka jotkut oman autopesulan avaamisen osat ovat melko yksinkertaisia, kuten nimen valitseminen, toiset osat ovat monimutkaisempia, kuten yrityskokonaisuuden rekisteröinti.

🔥 Empfohlen:  11 parasta henkilökohtaisen talouden podcastia, jotka auttavat kasvattamaan varallisuuttasi

Perusta liiketoimintayksikkösi

Ensimmäinen askel yrityksen rekisteröinnissä on tunnistaa yrityskokonaisuuden tyyppi, jonka haluat luoda, kuten:

 • Yksinomainen elinkeinonharjoittaja
 • LLC
 • Kumppanuus
 • Yhtiö

Kukin näistä vaihtoehdoista sisältää omat ainutlaatuiset verovelvoitteensa, oikeudelliset määräykset ja useita muita tekijöitä.

Oman tutkimuksen tekeminen kustakin vaihtoehdosta tai asianajajan kuuleminen on tärkeää, koska kullakin liiketoimintayksiköllä on vaikutuksia sinuun ja talouteen.

Jotkin liiketoimintayksiköt antavat sinun erottaa yrityksesi ja henkilökohtaisen taloutesi siten, että jos yrityksellesi tapahtuu jotain, pankit voivat vain ajaa yrityksesi omaisuutta.

Sinun on keksittävä yrityksen nimi ja tiedosto Doing Business As (DBA) -nimi, jotta sinut voidaan tunnustaa laillisesti.

Kun olet kerännyt kaikki tarvittavat asiakirjat ja hakemukset, lähetä ne valtionvirastoon hyväksymisprosessin aloittamiseksi.

Sinun on vielä suoritettava muutama vaihe ennen kuin aloitat autonpesun, mutta olet matkalla.

Jos haluat rekisteröidä LLC:n, voit tehdä sen aina nopeasti ja helposti Northwest Registered Agentsin avulla. He hoitavat paperityösi ja hakemuksesi vain 39 dollarilla.

Hanki verotunnus

Toinen vaatimus, ennen kuin aloitat ajoneuvojen tarkistuksen, on hankkia verotunnus, joka tunnetaan myös nimellä Employer Identification Number (EIN).

Se on pohjimmiltaan sosiaaliturvatunnus, mutta yrityksellesi. Vain yksityiset yrittäjät, joilla ei ole työntekijöitä, voivat ohittaa EIN-prosessin. He käyttävät sen sijaan sosiaaliturvatunnustaan ​​maksaessaan yritysveroja.

IRS vaatii tämän numeron, jotta he voivat seurata yrityksesi tuloja verotusta varten.

Kun ilmoitat verot vuoden lopussa, käytät EIN-numeroasi yrityksesi tunnistamiseen. Ajan myötä hallituksella on kirjaa siitä, kuinka yrityksesi jakaa rahansa ja noudatatko asianmukaisia ​​varainhoitosäännöksiä vai et.

On myös tärkeää hankkia verotunnus, jotta voit avata yrityspankkitilin autopesuyrityksesi nimiin.

Ilman voimassa olevaa EIN-tunnusta et voi ottaa vastaan ​​maksuja asiakkailta tai edes hakea lisenssejä ja lupia.

Jotkut osavaltiot vaativat jopa valtion verotunnuksen. Useimmissa tapauksissa yritysten on haettava EIN-numero ennen valtion verotunnuksen saamista.

Vaihe 5: Hanki yrityslisenssit ja -luvat

Palvelujen tarjoamiseen yleisölle tarvitaan erityisiä yrityslupia ja toimilupia sekä virallinen osoite ja yrityksen pankkitili. Tämä on pakollista riippumatta siitä, onko sinulla autopesuyritys vai myytkö tuotteita Amazonissa.

Liittovaltion ja osavaltioiden määräykset suojaavat kuluttajia yritysten hyväksikäyttäviltä.

Säännöt päätyvät valvomaan liiketoiminnan eri näkökohtia, kuten:

 • Työntekijöiden palkat ja työtunnit
 • Vakuutus vaaditaan
 • Turvatoimet käytössä

Ota yhteyttä paikallishallinnon virastoon saadaksesi selville, mitkä luvat ja lisenssit tarvitset autopesuyrityksellesi.

Saatat joutua hankkimaan erityisluvan tai -lisenssin, jos tarjoat lisäpalveluita, kuten autojen yksityiskohtia (katso kuinka aloitat autojen yksityiskohtia käsittelevän yrityksen täältä) tai vinyylikääreiden asentamista.

Joissakin tapauksissa tietyntyyppiset yritykset vaativat vuosittaisen rakennustarkastuksen tai turvallisuustarkastuksen jatkaakseen toimintaansa.

Jos liittovaltion, osavaltion ja paikallisten määräysten noudattamatta jättäminen johtaa suuriin sakkoihin tai yrityksesi voidaan joutua sulkemaan lopullisesti.

Muista myös, että saatat joutua rekisteröimään lisälupia, kuten käyttölupia tai sähköntoimittajan toimilupia.

Tämä vaihtelee sijainnistasi riippuen, joten on tärkeää tehdä tutkimusta ja varmistaa, että olet tietoinen kaikista paikallisista laeista ja määräyksistä.

Vaihe 6: Hanki yritysvakuutus

Pienyrityksen ei pitäisi koskaan avata oviaan ilman kunnollista yritysvakuutusta.

Ilman sitä yrityksesi on alttiina riskeille ja vastuulle odottamattomille onnettomuuksille, kuten:

 • Työntekijät loukkaantuvat työssään
 • Asiakas liukastuu ja kaatuu parkkipaikallasi
 • Luonnonkatastrofi vahinko omaisuudellesi
 • Ajoneuvon vaurioituminen puhdistuksen aikana
🔥 Empfohlen:  TPRM: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Yritysvakuutus suojaa sinua oikeudenkäynneiltä ja muilta kuluilta, jotka muuten joutuisit maksamaan omasta pussistasi.

Ilman hyvän kattavuuden tarjoavaa vakuutusta yrityksesi voi joutua maksamaan takaisin maksut, jotka voivat ajaa yrityksesi konkurssiin.

Tarvitsemasi vakuutuksen tyyppi riippuu useista tekijöistä, kuten yrityksesi koosta, sijainnista, työntekijöiden määrästä, käytetyistä laitteista ja tarjoamistasi palveluista.

Yleisin pienyritysten käyttämä vakuutus on yleinen vastuu. Tämän tyypin avulla olet suojattu asiakkaan loukkaantumiselta tai omaisuusvahingoilta.

Toinen pienyritysten yleinen vakuutustyyppi on työntekijän korvaus. Kaikki työntekijäsi ovat suojassa työtapaturmien varalta, ja olet suojattu oikeudenkäynneiltä.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisen vakuutuksen tarvitset, tee ostoksia saadaksesi parhaan tarjouksen.

Muista lukea kaikki ehdot läpi ennen asiakirjojen allekirjoittamista, jotta tiedät tarkalleen, mitä vakuutus sisältää.

Vaihe 7: Avaa yrityspankkitili

Pahimmassa tapauksessa pankeilla tai hallituksella on valtuudet ottaa takaisin henkilökohtaiset rahoitusvarasi.

Jos et maksa velkojasi takaisin tai et noudata lakeja ja määräyksiä, saatat pilata henkilökohtaisen taloutesi ja yrityksesi.

Tämän välttämiseksi sinun on avattava yrityspankkitili.

Tämä pitää henkilökohtaisen taloutesi erillään yrityksesi taloudesta ja rajoittaa riskiä menettää se kaikki konkurssin sattuessa.

Yrityspankkitilin avulla voit saada luottolimiittejä lisäkäyttöpääomaan tai hätävaroihin.

Taloudellisen taakan lisäksi autopesustasi tulee entistä paremmin organisoitu, kun henkilökohtaisia ​​ja yrityskuluja varten on jaettu tili.

Verojen ilmoittaminen vuoden lopussa on helpompaa, koska tiedät tarkalleen, mistä kohteista maksoit ja mitä tuloja syntyi.

Yritysluottokortin avaaminen pankkitililläsi on myös hyvä idea, vaikka sitä ei vaadita.

Tämä luo yrityksellesi uuden luottorajan, joka ei vaikuta henkilökohtaiseen talouteen.

Voit seurata kaikkia kulujasi ja maksujasi yhdestä keskeisestä paikasta, mikä helpottaa kulutuksen seurantaa ja kassavirran hallintaa.

Erottamalla varojasi varmistat henkilökohtaisen taloutesi turvallisuuden ja yrityksesi pitkäikäisyyden.

Vaihe 8: Turvallinen rahoitus

Vaikka autopesusi hinta riippuu täysin aloittamasi pesun tyypistä, tarvitset silti vähintään 50 000–150 000 dollaria avataksesi sen. Vaikka on olemassa vaihtoehtoja aloittaa yritys ilman rahaa, auton pesu vaatii tuhansia dollareita saadakseen pallon pyörimään.

Huippuluokan autopesut voivat nousta miljooniin eri toimialoilla, mukaan lukien:

 • Laitteet
 • Vuokramaksut
 • Vakuutus
 • Työntekijäkustannukset

Tämä ei edes oteta huomioon autonpesuyrityksen juoksevia kustannuksia, kuten laitteiden korjaamista, veden ja sähkön maksamista, jätevesien hävittämistä ja muita sekalaisia ​​kustannuksia.

Jos et ole saanut melko suurta perintöä, sinulla ei todennäköisesti ole 50 000 dollaria käytettävissä yritykseen sijoittamiseen.

Jos sinulla ei ole varoja autonpesuyrityksen perustamiseen, käytettävissä on useita vaihtoehtoja.

Sinun on hankittava rahoitus seuraavista lähteistä:

 • Pankit
 • Sijoittajat
 • Pienyritysapurahoja
 • Valtion lainat

Tästä syystä selkeä ja ytimekäs liiketoimintasuunnitelma on avainasemassa, jotta voit näyttää mahdollisille sijoittajille, että sinulla on hyvin harkittu suunnitelma.

Tutki mahdollisia sijoittajia tai lainanantajia varmistaaksesi, että heillä on hyvä maine ja menestyshistoria pienyritysten omistajien auttamisessa.

Näin voit löytää parhaan rahoitusvaihtoehdon autopesuyrityksellesi.

Vaihe 9: Valitse sijainti

Oikean paikan valintaa autopesullesi ei voi aliarvioida. Se voi olla ero kuuden kuukauden kuluttua sulkemisesta yhteisön perustamiseen, joka säilyy vuosia.

Tässä on joitain tärkeimmistä seikoista, jotka tulee pitää mielessä, kun käynnistät autonpesun:

 1. Kiinteistön koko – Jos aiot rakentaa suuren laitoksen, joka pystyy käsittelemään kymmeniä autoja päivässä, tarvitset lisää tilaa. Automaattiset autopesulat mahtuvat samaan kiinteistöön toisen rakennuksen kanssa, mikä saattaa auttaa sinua säästämään vuokrakuluissa.
 2. Helppokäyttöisyys – Pesupaikan rakentaminen alueelle, johon on rajoitettu pääsy, vaikuttaa negatiivisesti yritykseesi. Haluat, että asiakkaiden on helppo saapua ja lähteä toimipisteellesi sekä tietää tarkalleen missä se on.
 3. Vilkkaasti liikennöivät alueet – Autopesulan rakentaminen alueelle, jossa harva vierailee, ei tarjoa samoja mahdollisuuksia kuin vilkkaasti liikennöidyllä alueella. Enemmän autoja tarkoittaa enemmän pesuja, ja vaikka he eivät valitse sijaintiasi sinä päivänä, he silti tietävät, missä se on.
 4. Vuokran hinta – Vuokra on usein yksi suurimmista kuluista, joita autopesupaikalla on pitkällä aikavälillä. Alueella saattaa olla paljon liikennettä, mutta vuokra voi olla myös kolminkertainen.
🔥 Empfohlen:  Marshallin uusimmassa Bluetooth-kaiuttimessa on neljä ohjainelementtiä 360-äänelle

Sijaintisi testaus ennen talouden sijoittamista on loistava tapa saada käsitys siitä, millaisia ​​autopesuja ihmiset etsivät alueelta.

Perusta pop-up-autopesula jollekin alueelle muutamaksi päiväksi saadaksesi käsityksen siitä, kuinka moni asiakas on valmis vierailemaan sijainnissasi.

Vaihe 10: Ota autopesu käyttöön

Nyt kun olet tehnyt tutkimuksesi, rekisteröinyt yrityksesi ja hankkinut kaikki lailliset asiakirjat, on aika rakentaa ja perustaa autopesusi.

Vaikka kaikki autonpesutyypit vaativat erilaisen asennuksen, noudatat joitain yleisiä vaiheita helpottaaksesi prosessia itsellesi.

Osta Varusteet

Yksi suurimmista taloudellisista sijoituksista, joita teet autopesua avaaessasi, on varusteesi.

Jopa itsepalvelupesulat tarvitsevat sieniä, saippuoita, pölynimureita ja letkuja toimiakseen.

Kaiken kaikkiaan yrityksesi kuluttaa todennäköisesti 2 000–5 000 dollaria pelkkään laitteisiin.

Nämä luvut eivät koske yhtä paljon suurempia autopesuja, kuten täyden palvelun tiloja, joissa on useita automaattipesuja.

Palkkaa työntekijöitä

Ellet aio avata täyden palvelun tai automatisoitua autopesua, sinun on otettava huomioon työntekijöiden palkkaamisen kustannukset.

Vastaanottohenkilölle, autopesulaisille ja yksityishenkilöille on maksettava kohtuullinen palkka, jotta yrityksesi pysyisi kannattavana.

Varmista, että tutkit erilaisia ​​työntekijöiden palkkaamiseen liittyviä työlakeja, kuten terveysetujen perustamista, ylityöpalkkoja ja veroja.

Vaihe 11: Markkinoi autopesusi

Kun autopesusi on juuri avautumassa, sinun on alettava markkinoida sen sijaintia, hintoja ja tarjoamiasi palveluita.

Voit tehdä tämän luomalla verkkosivuston yrityksellesi, muodostamalla sosiaalisen median tilejä, luomalla paikallisia mainoskampanjoita ja käynnistämällä kanta-asiakasohjelmia.

Luomalla nämä viestintäkanavat potentiaalisten asiakaskuntien kanssa voit tehokkaasti levittää sanaa autopesustasi nopeasti ja tehokkaasti saadaksesi lisää asiakkaita.

Oman autopesun avaaminen

Kun ymmärrät oman autopesusi avaamiseen tarvittavat vaiheet, prosessista tulee suoraviivainen. Sinun on luotava suunnitelma, joka hahmottelee visiosi kannattavuudesta, noudatettava kaikkia lakeja ja määräyksiä ja avattava myymäläsi oikeilla laitteilla ja työntekijöillä.

Noudata tämän artikkelin neuvoja, niin saat palaavien asiakkaiden yhteisön, jotka arvostavat rakentamaasi liiketoimintaa.