Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Auttaako SEO yritystäni kasvamaan? (Jos on, niin miten)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Auttaako SEO yritystäni kasvamaan? (Jos on, niin miten)

SEO tarkoittaa hakukoneoptimointia. Se on prosessi, jolla parannetaan verkkosivustosi näkyvyyttä ja suorituskykyä hakukoneissa, kuten Googlessa. SEO voi auttaa sinua lisäämään orgaanista liikennettä, liidejä ja myyntiä verkkosivustollesi.

Mutta miten hakukoneoptimointi auttaa yritystäsi kasvamaan? Mitä hyötyä SEO:sta on yrityksellesi? Ja miten voit toteuttaa SEO tehokkaasti yrityksellesi?

Tässä artikkelissa vastaamme näihin kysymyksiin ja näytämme sinulle yhdeksän todistettua tapaa, kuinka SEO voi auttaa yritystäsi kasvamaan.

Auttaako SEO yritystäni kasvamaan?

SEO auttaa yritystäsi kasvamaan rakentamalla brändillesi pitkän aikavälin pääomaa, optimoimalla näkyvyyttäsi verkossa, lisäämällä verkkosivuston liikennettä ja tuomalla lisää viittauksia. Tämän seurauksena SEO auttaa yritystäsi kasvattamaan liidien, myynnin ja tulosten määrää.

Kuinka SEO auttaa yritystäsi kasvamaan

1. SEO kasvattaa näkyvyyttäsi verkossa

Yksi tärkeimmistä tavoista, joilla SEO auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi, on se, että se lisää näkyvyyttäsi verkossa. Verkkonäkyvyys viittaa siihen, kuinka helposti ja usein verkkosivustosi näkyy hakukoneiden tulossivuilla (SERP:t) osuvilla avainsanoilla.

Mitä suurempi näkyvyytesi verkossa, sitä todennäköisemmin houkuttelet potentiaalisia asiakkaita, jotka etsivät yritykseesi liittyviä tietoja, tuotteita tai palveluita. Backlinkon tutkimuksen mukaan Googlen ensimmäinen tulos saa 31,7 % kaikista klikkauksista, kun taas kymmenes tulos vain 0,78 %.

Siksi sinun on optimoitava verkkosivustosi avainsanoilla, jotka vastaavat yleisösi tarkoitusta, liiketoimintatavoitteitasi ja sisältömuotoasi. Sinun on myös luotava laadukasta, osuvaa ja informatiivista sisältöä, joka vastaa yleisösi kyselyihin ja tarjoaa arvoa ja ratkaisuja.

2. SEO auttaa yritystäsi tavoittamaan oikean yleisön

Toinen hakukoneoptimoinnin etu yrityksellesi on, että se auttaa tavoittamaan oikean yleisön. Oikea yleisö on ryhmä ihmisiä, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneita yrityksestäsi ja joista tulee asiakkaitasi.

Avainsanatutkimuksen avulla voit tunnistaa, mitä sanoja ja lauseita kohdeyleisösi käyttää etsiessään yritykseesi liittyviä tietoja, tuotteita tai palveluita. Voit myös käyttää työkaluja, kuten Google Analyticsia ja Google Search Consolea, analysoidaksesi yleisösi käyttäytymistä, mieltymyksiä, tarpeita ja haasteita.

Ymmärtämällä yleisösi tarkoitukset ja tarpeet voit luoda sisältöä, joka vastaa heidän odotuksiaan ja tarjoaa ratkaisuja. Voit myös käyttää SEO-tekniikoita, kuten otsikkotunnisteita, metakuvauksia, otsikoita, kuvia, linkkejä jne. tehdäksesi sisällöstäsi osuvampaa ja houkuttelevampaa yleisöllesi.

🔥 Empfohlen:  Kuka on vastuussa, jos terveydenhuollon tekoäly epäonnistuu?

3. SEO tuo päteviä liidejä verkkosivustollesi

Hakukoneoptimoija kasvattaa myös liiketoimintaasi tuomalla laadukkaampia viittauksia verkkosivustollesi. Hyväksytyt liidit ovat ihmisiä, jotka ovat osoittaneet kiinnostusta yritystäsi kohtaan ja jotka todennäköisemmin konvertoituvat asiakkaiksi.

Sijoitamalla korkealle SERP-tuloksissa osuvien avainsanojen perusteella voit houkutella lisää orgaanista liikennettä verkkosivustollesi. Orgaaninen liikenne viittaa vierailijoihin, jotka tulevat verkkosivustollesi maksuttomista lähteistä, kuten hakukoneista.

BrightEdgen mukaan orgaaninen liikenne muodostaa 53 % kaikesta verkkosivuston liikenteestä. Tämän seurauksena orgaaninen liikenne on arvokkaampaa kuin maksettu liikenne, koska se on kohdistetumpaa, johdonmukaisempaa ja kustannustehokkaampaa. Ihmiset, jotka tulevat verkkosivustollesi orgaanisista lähteistä, ovat todennäköisemmin kiinnostuneita tarjonnastasi ja heillä on suurempi ostoaike.

4. SEO voi auttaa sinua saamaan enemmän kävijöitä

Toinen hakukoneoptimoinnin etu yrityksellesi on, että se voi auttaa sinua muuttamaan liidejä asiakkaiksi. Konversiolla tarkoitetaan toimintaa, jonka haluat vierailijoiden tekevän verkkosivustollasi, kuten uutiskirjeen tilaaminen, e-kirjan lataaminen, tarjouksen pyytäminen tai ostoksen tekeminen.

Kuten toisessa oppaassamme, joka käsittelee Voiko hakukoneoptimointi parantaa tulosprosenttiani, selitetään, optimoimalla verkkosivustosi hakukoneoptimointia varten voit lisätä mahdollisuuksia tehdä kävijöistäsi asiakkaita, koska hakukoneoptimointi vaikuttaa tulosprosentin optimointiin.

Joitakin tapoja optimoida verkkosivustosi muuntamista varten ovat:

  • Hakukoneoptimoinnin käyttäminen optimoidaksesi yrityksesi parhaat avainsanat.
  • Sivuston nopeuden parantaminen SEO-tekniikoilla.
  • Selkeiden ja houkuttelevien toimintakehotusten luominen, jotka kertovat vierailijoille, mitä tehdä seuraavaksi.
  • Suunnittele aloitussivut, jotka ovat osuvia, houkuttelevia ja vakuuttavia.
  • Tarjoamalla sosiaalisia todisteita ja kokemuksia, jotka osoittavat uskottavuutesi ja arvosi.
  • Tarjoaa kannustimia ja alennuksia, jotka motivoivat kävijöitäsi toimiin.
  • Käytä analytiikka- ja testaustyökaluja tulosprosenttisi mittaamiseen ja parantamiseen.

5. SEO Paranna tuotemerkkitietoisuutta

Toinen tapa SEO auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi on se, että se parantaa bränditietoisuuttasi. Bränditietoisuus viittaa siihen, missä määrin kohdeyleisösi tunnistaa ja muistaa brändisi.

Sijoitamalla korkealle SERP:ssä osuvien avainsanojen perusteella voit lisätä brändisi näkyvyyttä ja näkyvyyttä. Mitä enemmän ihmiset näkevät tuotenimesi, logosi ja verkkosivustosi hakutuloksissa, sitä paremmin he tuntevat yrityksesi.

🔥 Empfohlen:  Mikä on Speed ​​to Lead? + Kuinka parantaa omaasi

Bränditietoisuus voi myös johtaa brändin tunnettuuteen, mikä tarkoittaa yleisösi kykyä tunnistaa brändisi muiden kilpailijoiden joukosta. Brändin tunnettuus voi johtaa brändiuskollisuuteen, joka on asiakkaidesi taipumus valita brändisi muiden edelle ja suositella sitä muille.

6. SEO lisää luottamusta ja uskottavuutta

SEO voi myös auttaa lisäämään yrityksesi luottamusta ja uskottavuutta. Luottamus ja uskottavuus ovat tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, miten yleisösi näkee yrityksesi ja kuinka todennäköisesti he tekevät kauppaa kanssasi.

Sijoitamalla korkealle Googlessa, Yahoossa ja Bingissä osuvien avainsanojen perusteella voit osoittaa auktoriteettisi ja asiantuntemuksesi alallasi. Hakukoneet, kuten Google, käyttävät erilaisia ​​signaaleja, kuten käänteisiä linkkejä, arvosteluja, arvioita jne. arvioidakseen verkkosivustosi laatua ja osuvuutta. Siksi mitä korkeammalle sivustosi sijoittuu, sitä luotettavammalta ja uskottavammalta se näyttää hakukoneiden ja käyttäjien silmissä.

Luottamus ja uskottavuus voivat myös johtaa maineeseen, joka on yleisvaikutelma, jonka yleisösi saa yrityksestäsi. Maine voi vaikuttaa asiakkaidesi tyytyväisyyteen, säilyttämiseen ja edunvalvontaan.

7. SEO auttaa sinua voittamaan kilpailun

Toinen hakukoneoptimoinnin etu yrityksellesi on, että se auttaa sinua voittamaan kilpailun. Kilpailu viittaa muihin yrityksiin tai verkkosivustoihin, jotka sijoittuvat samoilla avainsanoilla ja kohdistavat samaan yleisöön kuin sinä.

Sijoitamalla kilpailijoitasi korkeammalle SERP:issä osuvien avainsanojen perusteella voit saada kilpailuetua ja houkutella lisää asiakkaita. Voit myös käyttää SEO-tekniikoita, kuten kilpailijoiden analysointia, avainsanavälianalyysiä, sisältövajeanalyysiä jne., tunnistaaksesi ja hyödyntääksesi kilpailijoidesi heikkouksia ja mahdollisuuksia.

Tehostamalla kilpailijoitasi SEO:ssa voit myös kasvattaa markkinaosuuttasi, joka on asiakkaiden tai myynnin prosenttiosuus suhteessa kokonaismarkkinoihin. Markkinaosuus voi vaikuttaa kannattavuuteen, kasvuun ja kestävyyteen.

8. SEO tarjoaa pitkän aikavälin arvon

Viimeinen syy, miksi SEO voi kasvattaa liiketoimintaa, on se, että se tarjoaa pitkäaikaista arvoa. Toisin kuin muut markkinointistrategiat, kuten pay-per-click (PPC) tai sosiaalisen median markkinointi, SEO ei vaadi jatkuvia investointeja tai ylläpitoa.

Kun olet saavuttanut korkean sijoituksen asianmukaisten avainsanojen SERP-tuloksissa, voit nauttia tasaisesta orgaanisesta liikenteestä, liideistä ja myynnistä pitkän aikaa ilman, että tarvitset välttämättä enemmän aikaa tai rahaa SEO-kampanjaan.

🔥 Empfohlen:  5 suurinta myyntihaastetta SaaS-myynnissä ja kuinka voit voittaa ne

Tämä ei tietenkään tarkoita, että voit sivuuttaa tai laiminlyödä SEO:n saavutettuasi korkean sijoituksen. Sinun on silti seurattava ja päivitettävä SEO-strategiaasi säännöllisesti säilyttääksesi tai parantaaksesi sijoitustasi. Sinun on myös mukauduttava muuttuviin käyttäjien käyttäytymiseen ja hakukonealgoritmeihin.

Mutta verrattuna muihin markkinointistrategioihin SEO tarjoaa korkeamman sijoitetun pääoman tuottoprosentin (ROI) pitkällä aikavälillä. Esimerkiksi BrightEdgen tutkimuksen mukaan hakukoneoptimointi tuottaa yli 1000 % enemmän liikennettä kuin orgaaninen sosiaalinen media. SEO tuottaa myös enemmän tuloksia ja tuloja kuin muut markkinointikanavat, kuten PPC. Katso tästä aiheeseen liittyvästä oppaasta, joka vastaa kysymykseen Onko SEO parempi kuin PPC, saadaksesi lisätietoja SEO:sta ja maksetuista markkinointikampanjoista.

Yhteenveto aiheesta If SEO auttaa yritystäni kasvamaan

SEO on tehokas ja välttämätön digitaalisen markkinoinnin työkalu, joka voi auttaa yritystäsi kasvamaan ja saavuttamaan verkkotavoitteesi. SEO voi auttaa sinua parantamaan verkkonäkyvyyttäsi, tavoittamaan oikean yleisön, tuomaan päteviä liidejä, muuttamaan liidejä, parantamaan bränditietoisuutta, lisäämään luottamusta ja uskottavuutta, päihittämään kilpailijat ja tarjoamaan pitkäaikaista lisäarvoa. SEO ei kuitenkaan ole kertaluonteinen tai helppo tehtävä. Se vaatii tutkimusta, suunnittelua, toteutusta, seurantaa ja parantamista. Mutta jos asetat hakukoneoptimoinnin etusijalle, se voi auttaa kasvattamaan yritystäsi ja nousemaan alasi huippujohtajaksi.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents