Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Auttaako sisällön ainutlaatuisuus rankingissa?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Auttaako sisällön ainutlaatuisuus rankingissa?

Julkaisija, jonka sisältöä kopioivat tuhannet sivustot, poistettiin Googlesta DMCA-prosessin kautta. Henkilö kysyi Googlen John Muellerilta, onko sisällön ainutlaatuisuudella väliä, ja jos ei, tarkoittaako se ajanhukkaa taistella sisältövarkauksia vastaan.

Muellerin kommenttien konteksti

Sekaannusten välttämiseksi on tärkeää huomata, että John Muellerin lausunnot annettiin vastauksen yhteydessä kysymykseen, joka koski sisältöä, jota kopioitiin ja toistettiin yli 3 000 sivustolla.

Joten kun John puhuu “sisällön ainutlaatuisuudesta”, hänen sanansa ovat alkuperäisen sisällön kapeassa kontekstissa.

Aiemmin John on sanonut, että ainutlaatuinen sisältö on tärkeää. Sana ainutlaatuinen näissä aikaisemmissa lausunnoissa on esitetty alkuperäisyyden yhteydessä eikä varastetun sisällön yhteydessä.

Haluan vain tehdä kontekstin selväksi, jotta vältytään siltä vaikutelmalta, että se, mitä John neuvoo tässä yhteydessä, pätee toiseen kontekstiin, jota se ei koske.

Massiivinen sisältövarkaus ja sijoitukset

Kysymyksen esittäjä antoi ymmärtää, että heidän sijoituksensa eivät olleet niin hyviä. Seurauksena oli, että syy huonoon sijoitukseen liittyi niiden sisällön toistamiseen tuhansilla muilla sivustoilla.

Mutta kun he poistivat tuhansia sivustoja, jotka kopioivat heidän sisältöään, sivustojen sijoitus ei parantunut.

Sisällön poistamiseen käytetty oikeudellinen prosessi perustui Yhdysvaltain lain nimeltä Digital Millennium Copyright Act (DMCA).

Mikä on DMCA?

DMCA tarjoaa oikeuskeinon, jossa Googlen kaltaisille yrityksille myönnetään koskemattomuus joutumasta oikeuteen toiselta varastetun sisällön julkaisemisesta, kunhan ne tarjoavat alkuperäiselle sisällön julkaisijalle tavan pyytää sisällön poistamista.

DMCA-poistopyyntö tarjoaa julkaisijalle tavan pyytää Googlea poistamaan heiltä varastettu sisältö.

Seuraavaksi Google lähettää loukkaavalle osapuolelle ilmoituksen valituksesta ja antaa heille mahdollisuuden kiistää vaatimus.

Jos väitetty loukkaava osapuoli päättää riitauttaa vaatimuksen, DMCA:n jättäneen henkilön on vietävä se tuomioistuimeen.

DMCA-ilmoituksen jättäminen ei ole yksinkertaista, se on erittäin vakava oikeudellinen prosessi, ja julkaisijoiden tulisi harkita asianajajan neuvoja saadakseen lisätietoja DMCA-prosessista, jos he harkitsevat sen jättämistä.

🔥 Empfohlen:  Löydä 20 parasta freelance-kirjoitusvinkkiä fantastisen sisällön luomiseen

Onko sen arvoista suojata sisältöä varkauksilta?

Tämä on kysymys:

“Jokaisen sivustoni artikkelin alussa on tietty lause. Google-haun avulla löysin tämän tarkan lauseen, että 3 000 porttisivustoa oli varastanut sisällöni, ja kuuden kuukauden kuluessa sain ne kaikki poistettua Googlen hakemistosta DMCA:n kautta.

Tein hienoa työtä, mutta sillä ei ollut vaikutusta asemaani.

Joten kysymys: Eikö sivuston sisällön yleisen ainutlaatuisuuden merkittävällä kasvulla ole vaikutusta sivuston sijoitukseen ja näkyvyyteen hakutuloksissa?

Eikö sitten ole vaivan arvoista taistella sisältövarkauksia vastaan?”

Sisällön ja sijoituksen ainutlaatuisuus

John Mueller keskittyi vastauksessaan kysymykseen, onko sisällön ainutlaatuisuudella merkitystä sijoituksissa.

Mueller vastasi:

“Tietäkseni algoritmeissamme ei ole näkökohtaa, joka sanoisi, että tämä on jotain, joka on hyvin ainutlaatuinen tälle yhdelle verkkosivustolle ja tulee olemaan, koska tässä on jotain hyvin ainutlaatuista, ja sijoitamme sen korkeammalle kaikenlaisissa muissa kyselyissä. .

Joten jos myyt, en tiedä… ainutlaatuisen tyyppisiä kenkiä ja joku etsii kenkiä, ei ole niin, että asettaisimme sivustosi paremmuusjärjestykseen, koska se on ainutlaatuinen kenkätyyppi, vaan sinulla on kenkiä. etsivät kenkiä, ja kenties muillakin sivustoilla on kenkiä, ja luokittelemme ne sieltä löytämämme kenkäsisällön perusteella.

Joten kyse ei ole siitä, että käymme läpi ja sanomme, että tässä on jotain hyvin ainutlaatuista, joten meidän pitäisi sijoittaa se korkeammalle tälle yleistermille.”

Kannattaako tehdä DMCA?

Mueller vastasi seuraavaksi kysymyksen osaan, joka koski, kannattaako tehdä DMCA.

Hän kommentoi:

“Jos sinulla on jotain ainutlaatuista ja joku etsii sitä ainutlaatuista asiaa, yritämme näyttää sivustosi siellä.

Ja tämä on tavallaan syynä myös sellaisiin asioihin, kuten DMCA-valitusprosessi, jossa voit sanoa hyvin, että joku muu on sijoittunut ainutlaatuisiin asioihini, enkä halua niiden näkyvän, koska se on minun sisältöäni tai minulla on siihen tekijänoikeus. vähintään.

🔥 Empfohlen:  Myynti Mercarissa vs. myynti eBayssa

Ja sitä varten prosessi on järkevä.

Mutta sellaisessa yleisessä tapauksessa, jossa joku etsii jotain yleistä ja sinulla on ainutlaatuisia asioita, jotka liittyvät myös tähän yleiseen luokkaan, en usko, että sijoittaisimme sivujasi korkeammalle vain siksi, että ne ovat ainutlaatuisia asioita.

Joten luulen, että jos huomaat, että muut sivustot sijoittuvat juuri sinun asiallesi, sen ainutlaatuisen asian perusteella, joka sinulla on verkkosivustossasi ja sinulla on tekijänoikeus sisältöösi ja muihin vastaaviin, voit käyttää siihen DMCA-prosessia, se on aivan loistava työkalu sen puhdistamiseen.

Mutta ei ole niin, että sijoitamme verkkosivustosi korkeammalle vain siksi, että olemme nähneet verkkosivustollasi ainutlaatuisia asioita.”

Ainutlaatuinen sisältö ja sijoitukset

Kysymyksen esittäjä ilmeisesti teki Google-haun ainutlaatuisella lauseella, joka sisältyi sisältöön. He olettivat, että kopioidulla sisällöllä oli negatiivinen vaikutus heidän sijoitukseensa, mutta sisällön poistamisen jälkeen sijoitukset eivät parantuneet.

Jos jokin toinen sivusto ylittää sivustosi tarkalla kopiolla koko verkkosivustasi, se on ongelma. Mutta jos tuhannet sivustot kopioivat sisältöä eivätkä ylitä, se ei ehkä ole huonoihin sijoituksiin liittyvä ongelma.

Ongelma on muualla.

Joskus etsimme syitä, miksi sijoitukset eivät ole siellä, missä niiden pitäisi olla. Mutta syy ei aina ole jokin outo, kuten varastettu sisältö tai todella huonot linkit.

Saattaa olla, että sisältöä tai sivuston laatua on parannettava tai sivusto tarvitsee parempaa mainostamista.

Lainaus

Miksi 3 000 DMCA:n ilmoittaminen ei parantanut sijoitusta?

Katso 43:15 minuutin kohdalla:

Table of Contents