Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Auttaako VidIQ tai TubeBuddy sinua parhaiten kasvattamaan YouTube-kanavaasi?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Auttaako VidIQ tai TubeBuddy sinua parhaiten kasvattamaan YouTube-kanavaasi?

VidIQ vs TubeBuddy: miten valitset? Koska TubeBuddyn perus- ja keskitason hintatason analyyttiset ominaisuudet ovat paremmat, pidän TubeBuddysta parempana. Paras asennus mielestäni on yhdistää TubeBuddy Legend ja VidIQ Pro (noin $ 60/kk), jos sinulla on budjetti. Muussa tapauksessa alle 1000 tilaajaa käyttävien tilien tulee käyttää TubeBuddy Prota.

Ja…

Lue yksityiskohtainen VidIQ vs TubeBuddy -vertailu tehdäksesi parhaan päätöksesi.

Ensinnäkin, kenen pitäisi käyttää toista tai molempia näistä työkaluista? Oletetaan, että olet työskennellyt kovasti loistavien videoiden luomiseksi; teet kaikkesi. Mutta YouTube-kanavasi ei vain katoa mihinkään. Ja tiedät, että materiaalisi on parempaa kuin kilpailijasi, mutta se ei ole heidän omaansa korkeampi. Voit silti päihittää kilpailijasi ja saada korkeamman sijoituksen! Tarvitset hyvän strategian, huolellisen suunnittelun, huippuluokan sisällön ja oikeat työkalut, kuten VidIQ tai TubeBuddy, jotta voit parantaa videosi suorituskykyä YouTube-yhteisössä.

YouTube Studio (aiemmin Creator Studio) hallitsee kanavaasi melko hyvin. Ja pitää silmällä videosisältöäsi ja kaupallistaa sitä. Se on myös melko hyvä vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Ajattele kaupallistamisen haastavia kelpoisuusvaatimuksia ja toistuvia algoritmien päivityksiä. Et voi tehdä sitä YouTube Studiolla. Etkä voi suorittaa avainsanatutkimusta tai ennakoida minkäänlaista optimointia. YouTube Studio ei enää riitä.

Sijoitus YouTubessa on nyt vaikeampaa kuin koskaan. VidIQ ja TubeBuddy ovat kaksi YouTuben hallintatyökalua, jotka voivat auttaa. Tämänkaltaiset työkalut ovat välttämättömiä jokaiselle YouTuberille menestyäkseen ja voittaakseen kilpailijansa.

Ennen kuin teet valinnan, sinun tulee kuitenkin tehdä vakavaa tutkimusta varmistaaksesi, että se sopii sinulle. Joten tässä artikkelissa käymme läpi VidIQ vs TubeBuddy -avainominaisuudet, edut ja haitat jne. Lopuksi sinulla on tiedot, joiden avulla voit tehdä päätöksen näiden kahden työkalun välillä valitsemiesi ominaisuuksien perusteella. .

VidIQ vs TubeBuddy: Lyhyt katsaus

VidIQ on tehokas työkalu YouTube-yleisön kasvun nopeuttamiseen. Voit tarkistaa markkinaraon huippukilpailijoiden VPH (Views Per Hour) ja suositut videot. VidIQ:n avulla voit oppia lisää ja hankkia tarvittavat resurssit yleisön laajentamiseen nopeammin. VidIq hoitaa YouTube-analytiikan, tietojen varmuuskopioinnin, kommenttien hallinnan, digitaalisen markkinoinnin, sosiaalisen median, pikkukuvien tuotannon jne. Ja se on Google Chrome -laajennus.

TubeBuddy pyrkii tehostamaan videomarkkinointiasi. Se saavuttaa tämän käyttämällä ominaisuuksia, jotka lisäävät tehokkuutta ja joukkokäsittelyä. Lisäksi TubeBuddy tarjoaa parempia tilastoja ja auttaa YouTube-videoiden hakukoneoptimoinnissa. Tämä all-inclusive-sovellus toimii keskitetysti kaikkiin YouTube-markkinointivaatimuksiisi. Se on myös Google Chromen laajennus.

VidIQ vs TubeBuddy: plussat ja miinukset

VidIQ plussat ja miinukset

Plussat:

 • Tarjoaa ikuisesti ilmaisen suunnitelman
 • Koulutus (VidIQ Academy) on erittäin hyvä
 • On mobiilisovellus
 • Tarjotaan laajennuksena sekä Chrome- että Firefox-selaimissa

Haittoja:

 • Ei tapaa viedä avainsanoja suoraan CSV-/excel-arkkiin
 • Ei niin helppoa oppia käyttämään

TubeBuddy plussat ja miinukset

Plussat:

 • Tarjoaa ikuisesti ilmaisen suunnitelman
 • Edullinen
 • On mobiilisovellus
 • Tarjotaan Chrome-, Firefox-, Edge- ja Opera-selainlaajennuksina

Haittoja:

 • Ei tarjoa koulutusta
 • Ohjelmassa on melko jyrkkä oppimiskäyrä

VidIQ vs Tubebuddy: Hinnoittelusuunnitelmat

TubeBuddy ja VidIQ tarjoavat ilmaisia ​​versioita ja premium-paketteja. Jokainen tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja eri käyttäjille heidän tarpeidensa mukaan. Tarkastellaan kuhunkin suunnitelmaan liittyviä kustannuksia, katsotaan, mikä on paras hinnoittelu ja mitä kukin ilmaisversio tarjoaa.

VidIQ hinnoittelu

Ilmaispaketin ominaisuudet ovat huomattavasti vähemmän laajoja kuin TubeBuddyn tarjoamat. Se antaa käyttäjille pääsyn vain Video Scorecardiin, Live Stats -palkkiin ja perusvideoanalytiikkaan verrattuna TubeBuddyn moniin ilmaisiin palveluihin.

VidIQ-hinnoittelu tarjoaa kaksi premium-pakettia ja yritystason suunnitelman.

VidIQ Pro -suunnitelma

VidIQ Pro Plan tarjoaa sinulle enemmän pääsyä sen ominaisuuksiin, jolloin voit käyttää muutamia Web Suite -työkaluja. Näitä ovat videoanalytiikka ja avainsanatutkimus. Suurin osa sen Chrome- ja Firefox-laajennusominaisuuksista on myös saatavilla. Tämä alkaa 7,50 dollarista kuukaudessa.

VidIQ Boost Plan

VidIQ Boost Plan avaa kaikki VidIQ:n palvelut (ilman sen maksimiominaisuuksia). Ominaisuudet, kuten avainsanatutkimus, YouTube SEO -optimointi ja pikkukuvien esikatselu, ovat vain tässä paketissa. Boost alkaa 39 dollarista/kk.

VidIQ Max

Saat kaikki VidIq-työkalut sekä My Coachin. Tämä antaa sinulle Live Group Coachingin ja rajoittamattoman pääsyn aikaisempiin tallennettuihin istuntoihin. Ja jos olet YouTube-sisällöntuottaja, yhteisön pääsy on yksinomainen. VidIQ Max alkaa 79 dollarista kuukaudessa.

TubeBuddyn hinnoittelu

TubeBuddyn ilmainen suunnitelma on erinomainen, jos sinulla on tiukka budjetti tai jos olet vasta aloittamassa. Ja se on loistava tapa saada tuntumaa palvelusta. Kun olet tyytyväinen siihen, voit harkita päivittämistä premium-tilaukseen.

Ilmainen versio tarjoaa vain muutamia ominaisuuksia ja rajoitetun pääsyn moniin työkaluihin. Näitä ovat pikkukuvageneraattori, avainsanatutkimuksen tutkija, videolytiikka jne.

Et voi julkaista YouTube-videoita Facebookissa Facebook-videoina. Mutta se antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää työkaluja tutkimusta, “kanavalytiikkaa” ja matalan tason tuottavuutta varten. Voit myös käyttää Paras aika julkaista YouTube -työkalua.

Ja TubeBuddy tarjoaa kolme premium-pakettia. Jos olet keskittynyt saamaan liikennettä kanavallesi, nämä tarjoavat pidemmän luettelon palveluista, jotka ovat ehdottomasti rahan arvoisia.

Sinun kannattaa valita premium-tilaus, jos tiedät tarpeeksi YouTube-kanavista ja sinulla on paljon seuraajia. Se auttaa ehdottomasti kanavaasi. Olemme listanneet alla, mitä kukin TubeBuddy-suunnitelma sisältää.

🔥 Empfohlen:  Amazon Arbitrage – Nämä tehokkaat työkalut auttavat sinua kasvattamaan liiketoimintaasi
TubeBuddy Pro -suunnitelma

TubeBuddy Pro Plan on melko yksinkertainen ja sopii parhaiten aloittelijoille. Pro-suunnitelma tarjoaa ylimääräisen pääsyn useimpiin tuottavuus- ja video SEO -ominaisuuksiin. Se maksaa vain 3 dollaria kuukaudessa. Mutta voit saada 50% alennuksen, jos sinulla on alle 1000 jäsentä.

TubeBuddy Star

Suosituin suunnitelma, TubeBuddy Star, tarjoaa pääsyn kaikkiin joukkoprosessointi- ja promootiotoimintoihin. Tämä suunnitelma on saatavilla hintaan 9,49 $/kk.

TubeBuddy Legend -suunnitelma

Paras ja korkeimman tason suunnitelma on TubeBuddy Legend Plan. Tämä antaa sinulle pääsyn kaikkiin palvelun ominaisuuksiin. Sitä suositellaan enimmäkseen parhaille YouTube-käyttäjille. Kuukausimaksu on 24,49 dollaria/kk.

Yrityssuunnitelma

Lopuksi TubeBuddy tarjoaa yrityssuunnitelman käyttäjille, jotka hallitsevat yli 20 kanavaa. Sinun on neuvoteltava tämän paketin hinta.

VidIQ vs Tubebuddy: Ominaisuudet

YouTube SEO ja avainsanat

VidIQ

VidIQ:lla on useita työkaluja YouTuben hakukoneoptimointiin, mukaan lukien videooptimoinnin tarkistuslista ja SEO-pisteet. Nämä työkalut tarkistavat erilaisia ​​ongelmia, kuten avainsanojen käytön videotunnisteissa ja kuvauksissa jne.

VidIQ:n avainsanatyökalukokoelma kertoo käyttäjän hakuaikeista. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, mitä sisältöä haluat luoda. VidIQ-tehostustyökalu tunnistaa sinulle useita osuvia hakutermejä. Ja näyttää trendikkäitä videoita antamallasi avainsanalla.

VidIQ näyttää haetun termin avainsanapisteet segmentoimalla sen kilpailuun ja hakumäärään, kun teet YouTube-haun. Muut tilastot sisältävät eniten katselukertoja, keskimääräisiä tilaajia ja keskimääräisiä katselukertoja.

TubeBuddy

Video SEO:lle TubeBuddy tarjoaa erityisen osion, jossa on yli 15 työkalua. Keyword Explorer on osa TubeBuddyn latausohjelmistoa. Se on tärkeä työkalu YouTube-kanavien laajentamiseen ja YouTube-katselukertojen kasvattamiseen. Ja se on melko hyödyllinen sinulle määritettäessä, mitä avainsanoja käytät tulostukseen.

Insta-suggest- ja tunnisteluettelot ovat tärkeitä työkaluja videoiden otsikoiden avainsanatutkimukseen ja YouTube-hakukoneoptimointitoimien seurantaan, mikä antaa sinulle visuaalisen hakutuloksen. Lisäksi sen avainsanojen sijoituksen seurantatyökalun avulla voit seurata videoidesi YouTube- ja Google-hakusijoituksia.

Voit myös olla yhteydessä suurempaan yhteisöön käyttämällä automaattista kääntäjää kääntääksesi otsikot ja kuvaukset muille kielille. SEO Studion avulla voit valita ihanteellisen avainsanan Keyword Explorerin käytön jälkeen. Tämän erityisen työkalun avulla voit kirjoittaa otsikoita, videotunnisteita ja kuvauksia, jotka on optimoitu valitsemallesi avainsanalle.

Videoanalyysi ja tiedot

VidIQ

VidIQ:n YouTube-analytiikka näyttää omat ja kilpailijasi videotilastot. Tilastot sisältävät katselukerrat, tykkäykset, YouTube-sijoituksen ja tilaajat. Tämä VidIQ-ominaisuus keskittyy myös videon suorituskyvyn historialliseen etenemiseen ja antaa SEO-pisteet. Näet, miten se onnistui lataushetkestä lähtien ja ovatko videosi trendikkäitä. Tämä on täydellinen, koska se auttaa antamaan sinulle käsityksen siitä, kuinka yleisö reagoi videoosi.

TubeBuddy

Tubebuddyn ‘channelytics’-ominaisuus näyttää tyypilliset suorituskykytilastot. Se näyttää myös sosiaalisen median tilastot, kanavatunnisteet eri videoille ja säilytysanalyysit, jotta voit seurata videon suorituskykyä.

Saat käsityksen brändisi ja sisältösi arvosta yhdistämällä kanavasi Social Bluebookiin. Social Bluebookin päätavoitteena on auttaa sinua laajentamaan liiketoimintaasi. Seuraa kehitystäsi ja opi vauraimmista pelinvaihtajista laskemalla arvosi luojana.

Joukkokäsittelytyökalut

VidIQ

VidIQ:n tuottavuustyökalut tarjoavat vain muutamia vaihtoehtoja joukkokäsittelyyn. Se tukee joukkomuokkausta ja korttien ja päätösruutujen kopioimista. Lisäksi voit viedä kaikki metatietosi laskentataulukkoon ja ladata ne kaikki varmuuskopiona. VidIQ ei kuitenkaan salli joukkomuokkausten tekemistä metatietoihin, soittolistoihin, pikkukuviin ja kuvauksiin.

TubeBuddy

Sen lisäksi, että YouTube-kortit ohjaavat katsojat URL-osoitteisiin, ne voivat auttaa tekemään videoista interaktiivisempia. Voit lisätä nämä kortit kerralla TubeBuddyn Bulk Copy Cards -ominaisuuden avulla.

Kun haluat poistaa videoiden kuvauksia ja otsikoita esimerkiksi edellisestä tapahtumasta ja lisätä ne uuteen, joukkoetsi, korvaa ja liitä on loistava työkalu. Sen avulla voit nopeasti lisätä tai korvata kaikki otsikot, tunnisteet ja kuvaukset suureen kouralliseen elokuviin. Voit myös käyttää tätä sovellusta vanhentuneiden hyperlinkkien massavaihtamiseen. Ja samalla poista kaikki nykyiset viittaukset, jos sinulla on uusi verkkosivusto, johon haluat linkittää videot.

Kommenttien hallinta

VidIQ

VidIQ tekee YouTube-kommenttien valvomisesta vähemmän työlästä, koska sen avulla voit tarkastella videoidesi uusimpia kommentteja yhdeltä kätevältä alueelta. Voit säästää paljon aikaa sen sijaan, että vierailet kunkin videon sivuilla. Voit rajoittaa YouTube-kommenttisi tiettyyn aikaan VidIQ:n edistyneiden kommenttien lajitteluominaisuuksien avulla.

Vaikka YouTube mahdollistaa nyt ketjutetut ja sisäkkäiset kommentit, et voi nopeasti etsiä katsojan aiempia YouTube-kommentteja tai löytää kaikkia hänen kommenttejaan (etkä missaa YouTube-kommenttien hakutyökalujen luetteloa, joka voi myös auttaa). VidIQ voi tehdä tämän. On tärkeää ymmärtää katsojan kommentin konteksti ja se, oletko aiemmin ollut vuorovaikutuksessa kyseisen henkilön kanssa, varsinkin jos sinulla on useampi kuin yksi yhteisön ylläpitäjä.

TubeBuddy

Alat nähdä yhä enemmän kommentteja katsojamääräsi ja tilaajamääräsi kasvaessa. Kaikkien kommenttien valvominen voi aluksi tuntua helpolta, mutta suurten youtube-tilien valvomisesta voi nopeasti tulla taakka, jos saat satoja kommentteja päivittäin.

Käytä TubeBuddyn kommenttisuodatinta löytääksesi kommentit, jotka haluat lukea. Avattava valikko kiinnittää huomiosi seuraaviin kommenttiluokkiin:

 • Tarkempia kysymyksiä kommenteissa
 • Positiivista ja negatiivista palautetta
 • Sellaisia, joihin et ole vielä vastannut
 • Kommentit, joihin et voi vastata
 • Huomautuksia, joissa käytetään rumaa kieltä
🔥 Empfohlen:  Edullinen verkkokauppa, joka myy kaikkia tuotteita, joita voit ajatella, mutta onko pakkauksessa oleva valo laillista?

Nämä ovat vain muutamia tapoja mainostaa YouTube-kanavaasi. Tämä ominaisuus säästää valtavasti aikaa ja on vaatimus kaikille, jotka yrittävät lisätä yleisön sitoutumista tai luoda suhteen seuraajiinsa.

Kojelaudan ilmoituspalkin avulla voit vastata videoidesi kommentteihin. Valitettavasti YouTube poisti tämän toiminnon käytöstä. TubeBuddyssa jokaisen kommenttihälytyksen alla on “Vastaa”-painike.

Kilpailijatutkimus

Kilpailuanalyysi on erittäin hyödyllinen, kun teet avainsanatutkimusta saadaksesi selville, mitkä avainsanat kilpailijasi sijoittuvat. VidIQ:n ja Tubebuddyn kilpailuanalyysiominaisuudet ovat enimmäkseen samanlaisia.

Ensisijainen ero näiden kahden välillä on, että VidIQ sisältää historiallisia tietoja kilpailustasi. Ja TubeBuddyn palvelu näyttää viimeisimmät videohakutulokset.

Joten VidIQ ei ilmoita sinulle, jos joku muu on äskettäin julkaissut videon, jolla on sama nimi kuin sinun, mutta Tubebuddy varoittaa.

Demonetisointivaroitukset

Työsi demonetisointi on tappavaa! Riippumatta siitä, kuinka monta työkalua käytät optimoidaksesi ja saadaksesi videosi parhaaksi, jos et voi kaupallistaa sitä, hukkaat aikaasi.

Muutaman viime vuoden aikana YouTuben algoritmeja ja yhteisön sääntöjä on päivitetty mainostajien painostuksen vuoksi. Niistä on annettu lukuisia tuotemerkkiturvallisuushälytyksiä, jotka ovat edistäneet “YouTube Adpocalypse” -tapahtumaa.

Mainostajat vähensivät kulujaan media-alustalle tänä aikana ja jopa uhkasivat boikotoida suosittuja artisteja, kuten Logan Paul ja PewDiePie. Miksi?

Koska markkinoijat näkivät, että heidän mainoksensa näytettiin seuraavan sisällön rinnalla:

 • Pornografiaa, alastomuutta ja aikuisille suunnattua sisältöä
 • Vihapuhe
 • Sopimaton kieli
 • Terroriviestit
 • Rikosvideot
 • Ampuma-aseisiin liittyviä videoita
 • Radikaalit poliittiset mielipiteet
 • Kiistanalaisia ​​kysymyksiä ja arkaluonteisia tapahtumia

Adpocalypsen seurauksena kaikkien YouTube-kumppaniohjelman jäsenten, jotka haluavat saada mainostuloja, on noudatettava YouTuben tiukempia mainostajille sopivan sisällön vaatimuksia.

VidIQ

Demonetisoinnin estäminen on suuri taakka monille YouTube-käyttäjille. Siten VidIQ:n kiistanalainen avainsanatoiminto on kätevä. Se voi tunnistaa metatiedoissa käytetyt sopimattomat sanat tai ilmaukset tai sitä voidaan rangaista ongelmallisista.

TubeBuddy

Tubebuddyn demonetisoinnin tarkastustyökalu varmistaa, että noudatat YouTuben ohjeita. Se voi automaattisesti arvioida, mitkä videot voidaan poistaa tai lisätä mustalle listalle. Se voi myös auttaa sinua tunnistamaan materiaalissasi lauseita, jotka voivat rangaista videoitasi ja estää näin merkittävän menetyksen.

Metatietojen varmuuskopiointi

Voit ladata kaikki YouTube-videosi metatiedot tallennusta varten VidIQ:sta ja TubeBuddysta. Ja hallitse tietoja Google Docsissa ja Excelissä.

Mobiilisovellus

Voit ladata ja käyttää VidIQ-mobiilisovellusta ilmaiseksi. Suurin osa ominaisuuksista keskittyy avainsanoihin ja tunnisteisiin. Ja YouTuben SEO-työkalu on loistava.

TubeBuddyn mobiilisovellus voidaan myös ladata ja käyttää maksutta. Mutta saadaksesi pääsyn kaikkiin sovelluksen ominaisuuksiin sinun on maksettava TubeBuddy Mobile Unlimitedista. Se maksaa sinulle 2,99 dollaria yksinään tai osana tilaussuunnitelmaa ilman lisäkustannuksia. Suurin osa toiminnoista on omistettu tunnisteiden ja kommenttien hallintaan.

Sosiaalisen median markkinointi

Sosiaalisen median markkinointi ja YouTube-kanavasi ja -videoidesi mainostaminen on rakentava tapa lisätä katselukertoja ja tilaajia. Digitaalisen markkinoinnin ja myynninedistämisen avulla sosiaalinen media on ihanteellinen houkuttelemaan ihmisten huomio ja saamaan heidät vierailemaan YouTube-kanavallasi.

Videoitasi voidaan mainostaa Facebookissa kummalla tahansa alustalla. Miljardien aktiivisten käyttäjien Facebook-verkosto on erittäin suosittu ja voi olla hyödyllinen sivullesi.

VidIQ ja TubeBuddy seuraavat sitoutumistilastoja Twitterissä, Facebookissa ja Redditissä. TubeBuddy tukee myös sosiaalista jakamista Twitterissä.

YouTube-tagien hallinta

Sekä VidIQ että TubeBuddy ehdottavat ja luokittelevat tunnisteita videollesi heti, kun lataat sen. Suurin osa suosituksista on hyvin tutkittuja ja optimoituja hakukoneille. Ja tagiehdotukset ovat käytännöllisiä ja erinomaisia. Rivejä voidaan järjestää uudelleen vetämällä ja pudottamalla.

Tuottavuustyökalut

VidIQ

Pikkukuvageneraattori: YouTube tekee automaattisesti pikkukuvan puolestasi, mutta siitä ei ole mitään hyötyä. Harvat ihmiset napsauttavat ovelasta pikkukuvasta videoon. VidIQ Thumbnail Generatorin ja Editorin avulla voit tehdä mukautettuja pikkukuvia suoraan VidIQ-laajennukseen. Anna katsojien katsoa nopeasti materiaalia ennen kuin he jatkavat. Näet – napsautussuhde nousee paljon!

TubeBuddy

Pikkukuvageneraattori: Videon pikkukuva on ensimmäinen asia, jonka YouTube-selaimet näkevät. Ja se joko tekee vankan ensivaikutelman tai putoaa. Kanavasi liikenne kasvaa ammattimaisesti tehdyn pikkukuvan avulla. Niiden luominen perinteisillä työkaluilla, kuten Photoshop-ohjelmistolla, ei ole koskaan ollut helppoa, minkä vuoksi TubeBuddyn mahtava pikkukuvatyökalu houkuttelevan YouTube-kuvalatauksen luomiseen on niin suosittu.

Emojin valitsin: Tutkimusten mukaan emojien käyttö markkinointitiedoissa on lisääntynyt jopa 775 % vuosittain. Emojit ovat hakuystävällisiä YouTubessa, ja niitä voidaan käyttää tiettyjen videoiden etsimiseen, kunhan ne ovat asiaankuuluvia. Voit käyttää niitä kuvauksissasi ja otsikoissasi nyt, kun YouTube hyväksyy nämä pienet ilmeikkäät tiedot. Voit lisätä materiaaliisi emojiconeja Emoji-valitsimen avulla, jotta se erottuu joukosta samankaltaisia ​​videoita.

Jäsenedut

VidIQ Rewards tarjoaa alennuksia ääni-, grafiikka-, videosovelluksista jne. Asiakkaan suunnitelma määrittää tarjoukset ja tarjoukset.

TubeBuddyn maksavat tilaajat voivat saada kymmenen tarjousta ja alennusta videoita, musiikkia ja grafiikkaa tarjoavilta yrityksiltä. Esimerkiksi Wondersharen videoeditointiohjelmisto Filmora on 30 % halvempi ja sisältää ilmaisen 30 päivän kokeilujakson.

Asiakaspalvelu

VidIQ vs TubeBuddy: kumpi on parempi tuen suhteen?

VidIQ:n ohjekeskus tarjoaa mitä tahansa video-opetusohjelmaa ja ajantasaisia ​​artikkeleita. TubeBuddylla on kattava tukisivu ja virallinen TubeBuddyn YouTube-kanava.

🔥 Empfohlen:  Napsautussuhdetta lisäävän blogikuvauksen kirjoittaminen (vinkeillä ja esimerkeillä)

Kaupallistaminen ja sponsorointi

Molemmat tuotteet, VidIQ ja Tubebuddy, tarjoavat kaupallistamis- ja sponsorointivaihtoehtoja. VidIQ:n kaupallistamissivu tarjoaa tietoa odotetuista voitoistasi, kanavista, joihin olet linkitetty, jne.

Sitä vastoin TubeBuddyn kaupallistamisvaihtoehto on melko yksinkertainen. Se näyttää vain tulot videoidesi mainoksista ja sponsoroinnista.

Yhteistyöohjelmat

Affiliate-markkinointi on toinen erinomainen tapa ansaita rahaa verkossa. Ja VidIQ:lla ja TubeBuddylla on erinomaiset kumppaniohjelmat. Voit ansaita jopa 25 % VidIQ-kumppanina. Ja jopa 30 % TubeBuddyn tytäryhtiönä. He molemmat suorittavat ohjelmiaan talon sisällä käyttämällä erityisiä tytäryhtiömarkkinointiohjelmistoja, ja saat palkkiosi PayPalin kautta.

VidIQ

Oletuksena saat 15 % ostoksista, mutta kun myyntiä tehdään enemmän, tämä prosenttiosuus nousee 20 %:iin ja 25 %:iin.

TubeBuddy

Ansaitset jopa 30 % toistuvasti TubeBuddysta niin kauan kuin suosittelemasi ihmiset ovat maksavia asiakkaita.

Vaihtoehtoja TubeBuddylle ja VidlQ:lle

Tarkastelimme VidIQ vs TubeBuddy, mutta voit harkita muita työkaluja.

TuBeast

Muiden työkalujen luettelon ensimmäisenä TuBeast on Chrome-laajennus ja verkkoalusta, joka tarjoaa edistyneitä työkaluja ja ominaisuuksia. Voit optimoida kanavasi ja videosi ja luoda osuvaa ja markkinaraon kohdistettua sisältöä.

Tärkeimpien ominaisuuksien avulla voit analysoida epäreiluja markkinakäytäntöjä, saada syvällistä tietoa omasta ja muista kanavistasi ja paljon muuta.


Vudini

Video SEO ja videokaupan alusta Vudini auttaa yrityksiä luomaan kannattavan asiakashankintakanavan. Se tekee sen älykkäämmän tekoälypohjaisen videojulkaisun ja avainsanakohdistuksen avulla YouTubessa, Googlessa ja sosiaalisessa mediassa. Ja se on Googlen hyväksymä.


Social Blade

Social Blade tarjoaa tietoa sisällöntuottajien kehityksestä ja suorituskyvystä, mukaan lukien tiedot muista alustoista kuin YouTubesta. Voit käyttää sen julkista tietokantaa tarkistaaksesi kuinka hyvin joku on pidetty Facebookissa, Instagramissa, Twitchissä ja muilla sosiaalisen median alustoilla.


Pikatilastoja YouTubesta

 • YouTubella on noin 2,6 miljardia käyttäjää.
 • Vuonna 2021 YouTuben maailmanlaajuiset mainostulot olivat noin 28,84 miljardia dollaria.
 • YouTubella on yli 51 miljoonaa aktiivista kanavaa vuonna 2022.
 • YouTube on toiseksi suosituin vaikuttajamarkkinoinnin alusta.
 • Videoita katsotaan 1 miljardi tuntia päivässä. Se on noin 5 miljardia YouTube-videota.

Johtopäätös: VidIQ vs TubeBuddy – kumpi on parempi?

Ennen kuin siirrymme johtopäätökseemme, tässä on tärkeä kohta. Jos materiaalisi ei ole tarpeeksi hyvä, mikään videooptimointi- ja hakukoneoptimointitekniikoilla ei voi asettaa videoitasi paremmuusjärjestykseen. Jos sisältösi on heikkolaatuista, videosi eivät näy minnekään YouTuben hakutuloksissa.

Työkalut, kuten VidIQ ja TubeBuddy, voivat auttaa sinua optimoimaan materiaalisi ja nostamaan hakumääräsi parhaiden joukkoon. Mutta he eivät voi auttaa sinua tuottamaan tehokasta sisältöä! Joten on parasta aloittaa tuottamalla videosisältöä, joka tarjoaa yleisöllesi enemmän arvoa. Päätä sitten SEO-tekniikoista parempien tulosten saavuttamiseksi.

VidIQ ja TubeBuddy tarjoavat merkittäviä toimintoja, jotka auttavat YouTube-alkuasi. Pelkästään tekeminen ei riitä, jos tavoitteesi on saada 4 000 katselutuntia YouTubessa ja saada käyttöösi YouTuben kaupallistamisominaisuudet. YouTube-kumppaniohjelmaan (YPP) pääsy edellyttää, että sinulla on 4 000 katselutuntia viimeisen 12 kuukauden aikana ja 1 000 tilaajaa. Voit hakea YPP-ohjelmaan heti, kun ylität rajan. Kun olet saanut luvan, voit alkaa näyttää mainoksia videoissasi.

VidIQ vs TubeBuddy

Sinulla on älykkäitä työkaluja, joiden avulla voit laajentaa kanavaasi, tehdä siitä menestystarina ja ansaita rahaa verkossa. VidIQ vs TubeBuddy – kumpi valita?

Lopuksi, mitä tulee SEO-työkaluihin ja ominaisuuksiin, TubeBuddy voittaa. Se tarjoaa erilaisia ​​työkaluja, jotka voivat parantaa videosi asemaa YouTuben suosituksissa ja hakutuloksissa ja ohjata sinua kohti parannusta. Vaikka VidIQ tarjoaa useita merkittäviä työkaluja avainsanojen ja tunnisteiden tutkimiseen, siitä puuttuu silti monia olennaisia ​​SEO-toimintoja, joita Tubebuddy tarjoaa halvemmalla. Netissä olevat arvostelut eivät ole vakuuttavia; jotkut äänestävät VidIQ:ta ja toiset vannovat TubeBuddya. Hyvä uutinen on, että sekä VidIQ että TubeBuddy tarjoavat ilmaisen version, jossa on tarpeeksi ilmaisia ​​ominaisuuksia, jotta niitä voidaan testata. Mutta valintasi perustuu siihen, mitä ominaisuuksia arvostat eniten.

Ja…

Valitsetpa minkä työkalun tahansa, toivotamme sinulle onnea YouTube-rahaa ansaitseviin seikkailuihisi.

Etsitkö lisäapua YouTube-kanavasi kasvattamiseen? Tutustu YouTube-työkaluluetteloomme, joka kattaa kaiken tuottavuudesta avainsanatutkimukseen videoihin ja musiikkiin.

Ja tässä on muutamia muita artikkeleita, joista saatat nauttia.