Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Avainsanan läheisyys: mitä se tarkoittaa hakukoneoptimoinnissa? (esimerkein)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Avainsanan läheisyys: mitä se tarkoittaa hakukoneoptimoinnissa? (esimerkein)

Tämä opas selittää avainsanan läheisyyden.

Alta saat selville, mitä avainsanan läheisyys on ja miten se koskee hakukoneoptimointia (SEO). Saat myös luettelon esimerkkejä hakukoneoptimoinnin avainsanojen läheisyydestä, jotta tiedät, miltä tämä käytäntö näyttää verkkosivustolla. Siellä on myös osio siitä, kuinka paljon avainsanojen läheisyys merkitsee sijoitusalgoritmeja, sekä tärkeitä ohjeita verkkosivujesi oikeasta optimoinnista.

Tämän sivun loppuun mennessä ymmärrät kaiken avainsanailmauksista ja Web-sivun läheisyydestä.

Mikä on avainsanan läheisyys?

Avainsanan läheisyys on avainsanailmauksen yksittäisten sanojen välinen etäisyys tekstissä. Avainsanoilla voi olla alhainen tai suuri läheisyys toisiinsa liittyville hakutermeille.

Avainsanojen läheisyyden tyypit

Matala läheisyys

Matala avainsanan läheisyys viittaa avainsanailmaukseen, jossa on yksittäisiä sanoja erotettu kahdella tai useammalla sanalla samassa lauseessa. Alhainen läheisyys vähentää avainsanan merkitystä hakukoneoptimoinnin kannalta.

Korkea läheisyys

Suuri avainsanan läheisyys viittaa avainsanailmaukseen, joka on tarkassa hakujärjestyksessä tai jossa on vain yksi sana, joka erottaa avainsanan samassa lauseessa. Suuri läheisyys lisää avainsanan relevanssia hakukoneoptimoinnissa.

Esimerkkejä avainsanojen läheisyydestä

Tässä on muutamia esimerkkejä avainsanojen läheisyydestä, jotka auttavat sinua ymmärtämään, kuinka tämä käsite toimii hakukoneoptimoinnissa ja sisällön kirjoittamisessa.

Näiden esimerkkien avainsanalause on “parhaat siniset mekot”.

  • Myymme parhaat siniset mekot verkossa: Siinä on korkea avainsanan läheisyys, koska se käyttää tarkan haun ilmausta.
  • Tarjoamme parhaat uudet siniset mekot: Se on lähellä avainsanaa, koska “parhaiden” ja “sinisten mekkojen” välinen etäisyys on yksi sana.
  • Meillä on parhaat siniset mekot: Se on lähellä avainsanaa, koska “paras sininen” ja “mekot” välinen etäisyys on yksi sana.
  • Meillä on parhaat muotisuunnittelijan siniset mekot: Avainsanojen läheisyys on alhainen, koska “parhaiden” ja “sinisten mekkojen” välinen etäisyys on kaksi sanaa.
  • Meillä on parhaat tyypit uusia sinisiä mekkoja: Avainsanojen läheisyys on alhainen, koska “parhaiden” ja “sinisten mekkojen” välinen etäisyys on kolme sanaa.
🔥 Empfohlen:  Miksi Dubaissa on hylättyjä superautoja ja mitä niille superautoille tapahtuu?

Kuten näet, avainsanan läheisyys eroaa avainsanatiheyden ja avainsanan näkyvyyden käsitteistä. Läheisyydellä ei ole mitään tekemistä tiheyden (avainsanailmauksen prosenttiosuus sivulla) tai näkyvyyden (mihin avainsana on sijoitettu sivulla) kanssa.

Onko avainsanan läheisyydellä merkitystä hakukoneoptimoijalle?

Avainsanojen läheisyydellä on merkitystä hakukoneoptimoijalle, koska se lisää verkkosivun osuvuussignaalia tietyille avainsanoille. Mitä lähempänä avainsanailmaus on verkkosivulla, sitä osuvammaksi sisällöstä tulee aiheeseen liittyville hakutermeille.

On tärkeää ymmärtää avainsanan läheisyys SEO:ssa, jotta osaat hyödyntää avainsanojen näkyvyyttä, mikä on toinen hyödyllinen käytäntö sivun hakukoneoptimoinnissa. Avainsanojen läheisyys tietyissä HTML-kohdissa sivulla voi auttaa parantamaan verkkosivujesi sijoitusta hakukoneiden tulossivuilla (SERP).

Yksi asia, jota sinun on vältettävä avainsanojen läheisyydessä ja hakukoneoptimoinnissa, on avainsanojen täyttäminen, mikä tarkoittaa käytäntöä toistaa avainsanoja sivulla manipuloidaksesi sivuston sijoitusta hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä. Vaikka Googlen Verkkovastaavan ohjeiden mukaan ei ole olemassa erityistä avainsanatiheyden (tai avainsanatiheyden) kynnystä, hyvä strategia on sekoittaa sisältöön erilaisia ​​termejä, joiden avainsanan läheisyys on alhainen, jotta vältytään mahdolliselta algoritmirangaistukselta.

Nyt kun tiedät, mitä avainsanojen läheisyys on ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti sivun hakukoneoptimoinnissa, voit myös tutustua näihin liittyviin oppaisiin kuinka moneen avainsanaan sivua kohden kannattaa keskittyä ja kuinka avainsanoja laitetaan artikkeliin SEO.

Avainsanan läheisyysyhteenveto

Toivottavasti pidit tästä avainsanojen läheisyyttä koskevasta oppaasta.

Kuten huomasit, avainsanan läheisyys viittaa avainsanailmauksen yksittäisten sanojen väliseen etäisyyteen tekstissä. Ja avainsanoilla voi olla alhainen tai suuri läheisyys hakukoneoptimoinnissa liittyville hakutermeille. Siksi se on tärkeä ymmärtää sivun hakukoneoptimoinnissa, jotta voit tehokkaasti käyttää avainsanojen läheisyyttä parantaaksesi verkkosivustosi sijoitusta hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Tämä työkalu on kaikki mitä perheesi tarvitsee pysyäkseen turvassa verkossa