Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Avainsanan vaikeusasteen määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Avainsanan vaikeusasteen määritelmä & Merkitys

Mikä on avainsanan vaikeus?

Avainsanan vaikeusaste on pisteytysmittari, jota avainsanatutkimustyökalut käyttävät arvioidakseen, kuinka vaikeaa olisi sijoittua Googlen 10 parhaan joukkoon tietyllä avainsanalla. Avainsanan vaikeusaste (KD) perustuu parhaiden URL-osoitteiden käänteislinkkiprofiilien vahvuuteen. KD-pisteet vaihtelevat välillä 1-100, ja 100 on vaikein.

Verkkotunnuksen auktoriteetti, sivun auktoriteetti, hakutarkoitus ja käänteiset linkit ovat tärkeimpiä KD-pisteisiin vaikuttavia tekijöitä. Avainsanatutkimustyökalut käyttävät erilaisia ​​menetelmiä tämän mittarin mittaamiseen, minkä vuoksi avainsanan KD-pistemäärä riippuu yleensä työkalusta.

KD-mittari liittyy myös hakujen määrään. Avainsanoilla, joiden KD-pisteet ovat alle 30 %, on yleensä alhainen hakumäärä ja alhainen kilpailu, mikä tekee niistä sopivia termejä kohdistamiseen verkkosivustoille, joilla on alhainen verkkotunnuksen auktoriteetti.

Monet verkkosivustojen omistajat kohdistavat kuitenkin edelleen avainsanoihin, joiden KD-pisteet ovat 30–70 % kilpailusta huolimatta heidän suuremman hakumääränsä vuoksi.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  NorthMist – Muodin ja kestävän kehityksen upea fuusio