Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Avainsanatutkimuksen tekeminen Semrushissa helppoa SEO-liikennettä varten

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Avainsanatutkimuksen tekeminen Semrushissa helppoa SEO-liikennettä varten

Tämä opas selittää, kuinka avainsanatutkimusta tehdään Semrushissa.

Alta löydät vaiheittaisen oppaan, jossa on parhaat tavat käyttää Semrushia avainsanatutkimukseen, jotta voit kasvattaa orgaanista verkkosivustosi liikennettä nopeasti ja helposti. Tämä opetusohjelma sisältää kuvakaappauksia ja esimerkkejä todellisista hakutermeistä ja verkkosivustoista, jotka esittelevät erilaisia ​​avainsanamenetelmiä tehokkaan hakukoneoptimointisuunnitelman (SEO) luomiseen.

Pidä tätä lopullisena oppaanasi, kuinka voit löytää Semrushin avulla avainsanoja, jotka voivat tuottaa suurimman orgaanisen liikenteen vähiten hakukoneoptimoinnin kilpailuun, jotta saat parhaan tuoton digitaaliseen markkinointiin.

Paljastus: Tämä sivu sisältää Semrushin tytäryhtiölinkkejä. Voit kokeilla Semrushia ilmaiseksi, mutta kun ostat maksullisen tilauksen, saatan ansaita palkkion.

Kuinka tehdä avainsanatutkimusta Semrushissa

1. Aloita Semrushin avainsanojen yleiskatsausraportista

Ensimmäinen tapa tehdä avainsanatutkimusta Semrushissa on saada nopea analyysi avainsanoista, joihin haluat kohdistaa verkkosivustollasi. Navigoimalla Avainsanojen yleiskatsaus -raporttiin voit etsiä yksittäistä avainsanaa tai analysoida avainsanoja kerralla.

Jos tiedät tietyn avainsanan, johon haluat keskittyä, ja haluat saada nopean analyysin hakukoneoptimointitermistä, lisää kyseinen ilmaus Avainsanojen yleiskatsausraportin hakukenttään ja napsauta Haku-painiketta. Mutta jos sinulla on useita ideoita mahdollisille avainsanoille kohdistamiseen ja haluat nähdä niiden vertailun, lisää kukin niistä (enintään 100) pilkulla erotettuna hakukenttään.

Tätä opetusesimerkkiä varten etsin avainsanailmausta “SEO-vinkkejä” tehdäkseni nopean SERP-analyysin saadakseni selville, kuinka kova kilpailu tästä avainsanailmauksesta on. Kuten alla olevasta kuvasta näet, Semrushin avainsanojen yleiskatsausraportti osoittaa, että avainsanailmauksella on kohtuullinen hakumäärä, mutta erittäin korkea avainsanan vaikeusprosentti.

Tärkeimmät SEO-mittaukset tässä ovat:

 • Hakujen määrä: Keskimääräinen kuukausittaisten hakujen määrä edellisten 12 kuukauden aikana.
 • Avainsanan vaikeusprosentti: Vaikeustaso Googlen 10 parhaan joukkoon sijoittumiseen (0-100 %).
 • Käyttäjän tarkoitus: Kaupallinen, informatiivinen, tapahtumallinen tai navigointi
 • Avainsanatrendi: Hakukiinnostus ajan mittaan.
 • Napsautuskohtainen hinta (CPC): Keskimääräinen rahasumma, jonka mainostajat käyttävät kohdistaakseen avainsanailmauksen Google Adsissa.

Avainsanojen yleiskatsausraportin kolme muuta tärkeää ominaisuutta avainsanatutkimukseen ovat:

 • Avainsanamuunnelmat: Mikä tahansa siemenavainsanasi muunnelma missä tahansa järjestyksessä.
 • Kysymyksiä: Kysymyspohjaiset avainsanat, jotka perustuvat siemenavainsanaasi.
 • Aiheeseen liittyvät avainsanat: Lisää avainsanaideoita alkuavainsanasi perusteella.

Jos vierität raporttia alaspäin, näet SERP-analyysiosion, joka antaa sinulle nopean yleiskatsauksen Googlen parhaimmillaan olevista URL-osoitteista tietyllä avainsanallasi. Voit lajitella 10 parhaan ja 100 parhaan verkkosivun välillä nähdäksesi Semrush Authority Score -pisteet, viittaavien verkkotunnusten lukumäärän ja käänteisten linkkien kokonaismäärän, arvioidun hakuliikenteen ja avainsanojen määrän, jonka URL-osoite sijoittuu Googlessa.

Semrushin avainsanojen yleiskatsauksen raportissa olevien hakukoneoptimointitietojen perusteella en haluaisi käyttää aikaa tai energiaa lyhyen hakusanalausekkeen “SEO-vinkkejä” sijoittumiseen, koska kilpailu on liian vaikeaa. Tarvitsen huomattavan määrän viittaavia verkkotunnuksia ja käänteisiä linkkejä vain kilpaillakseni kymmenen parhaan joukossa.

Jos kuitenkin napsautan “Näytä kaikki” -painiketta raportin Avainsanojen muunnelmat-, Kysymykset- tai Aiheeseen liittyvät avainsanat -osion alla, saan lisäideoita kohdistettavaksi avainsanojen avainsanojen avulla, joka selitetään seuraavassa.

Kokeile tätä Semrush-ominaisuutta ILMAISEKSI tänään.

2. Sukella syvemmälle Keyword Magic Tool -työkalulla

Seuraava tapa tehdä avainsanatutkimusta Semrushilla on käyttää Keyword Magic Tool -työkalua. Tämän työkalun avulla voit sukeltaa syvemmälle mihin tahansa avainsanailmaukseen ja löytää tuhansia uusia ideoita SEO-aiheisen sisällön luomiseen.

Tämän oppaan edellisessä vaiheessa päätimme, että avainsanailmauksen “SEO-vinkkejä” kohdistaminen olisi liian vaikeaa. Analysoimalla kyseistä termiä Semrush Keyword Magic Tool -työkalussa voin kuitenkin löytää helpompia avainsanoja kohdistettavaksi, jotka voivat tuottaa nopeasti orgaanista hakuliikennettä verkkosivustolleni paljon pienemmällä vaivalla.

Sinun on syötettävä aiheidea Keyword Magic Tool -hallintapaneeliin ja napsautettava Haku-painiketta saadaksesi luettelo SEO-kampanjasi parhaista avainsanoista. Se myös tallentaa viimeaikaiset hakusi, jotta voit käyttää niitä uudelleen tulevaisuudessa, kuten alla olevasta kuvasta näet.

Kun olet hakenut avainsanaa, sinut ohjataan avainsanaehdotussivulle alla olevan esimerkin mukaisesti.

Avainsanataikatyökalun yläosassa on useita suodatusvaihtoehtoja:

 • Kaikki: Luettelo kaikista avainsanoista, jotka sisältävät siemenavainsanasi.
 • Kysymyksiä: Kysymykseen perustuvat avainsanat, jotka sisältävät siemenavainsanasi.
 • Laaja haku: Avainsanasi muunnelmia missä tahansa järjestyksessä.
 • Ilmausosuma: Lauseet, jotka sisältävät tarkan haun siemenavainsanasi eri järjestyksessä.
 • Tarkka vastaavuus: Avainsanalausekkeet, jotka sisältävät vain aloitusavainsanasi tarkan haun järjestyksessä.
 • Aiheeseen liittyvä: Termit ja ilmaukset, jotka liittyvät siemenavainsanaasi.
🔥 Empfohlen:  Kuinka saada Dofollow-käänteisiä linkkejä (15 tapaa luoda SEO-linkkejä)

Tarjolla on myös suodatusvaihtoehtoja avainsanojen määrälle, hakutarkoitukselle, avainsanan vaikeusasteelle ja muille, joiden avulla voit poistaa tietyntyyppiset avainsanaehdotukset Semrushin avainsanatutkimusprosessin aikana. Saatat esimerkiksi haluta nähdä vain luettelon avainsanoista, joiden avainsanan vaikeusprosentti on Helppo (15–29 %).

Lisäksi Semrush Keyword Magic Tool -työkalun avulla voit suodattaa avainsanaluetteloasi aiheiden mukaan löytääksesi osuvia termejä ja ilmauksia, jotka kuuluvat tiettyihin luokkiin. Tämä ominaisuus voidaan järjestää tarkemmin aiheeseen liittyvien avainsanojen lukumäärän tai kuukausittaisen hakumäärän mukaan.

Alla olevassa esimerkissä käytin Semrush Keyword Magic -työkalun erilaisia ​​suodatusvaihtoehtoja löytääkseni ilmaukselle laajan haun avainsanoja, “SEO-vinkkejä” sekä termejä, joiden avainsanan vaikeusprosentti on Helppo. Kuten näet, Semrush-tietokannassa on 7 avainsanailmausta, jotka vastaavat näitä kriteerejä, ja ne olisi erittäin helppo kohdistaa hakutermeihin verkkosivustollani orgaanisen liikenteen kasvattamiseksi.

Jos nyt vaihdat vaihdetta ja etsit avainsanailmausta, kuten “parhaat juoksukengät”, saadaksesi avainsanaideoita tuotesisällön arvioimiseksi kaupallisen tarkoituksen perusteella säilyttäen samalla hakukriteerit Laaja haku ja helppo avainsanan vaikeusprosentti, avaamme lukituksen. yli 182 ideaa kohdistaa SEO-sisältöön.

Kuten alla olevasta opetusohjelmakuvasta näkyy, on monia pitkähäntäisiä avainsanailmauksia, jotka sisältävät siemenavainsanan “parhaat juoksukengät”, joiden sijoitus on helppo määrittää ja joilla on kunnollinen hakumäärä orgaaniselle liikenteelle.

Kokeile tätä Semrush-ominaisuutta ILMAISEKSI tänään.

3. Analysoi kilpailijasi hakusanat hakukoneoptimoinnissa

Toinen suosittu tapa käyttää Semrushia avainsanatutkimukseen on analysoida kilpailijasi avainsanoja SEO:lle. Tämä strategia voi auttaa sinua keksimään nopeita avainsanaideoita, jotka on helppo kohdistaa ja jotka tarjoavat paremman tuoton sisältösijoituksellesi.

Siirry sivupalkin Competitive Research -osioon ja napsauta sitten Orgaaninen tutkimus. Etsi Orgaaninen tutkimus -sivulta suosituimman kilpailijasi verkkotunnus.

Kun olet hakenut kilpailijan verkkotunnusta, voit lajitella raportin seuraavien välilehtien mukaan:

 • Yleiskatsaus: Tämä antaa tilannekuvan suosituimmista maksuttomista avainsanoista, sijainnin muutoksista, kilpailijoiden sivustoista, aliverkkotunnuksista jne., jotka voidaan analysoida itsenäisesti muissa välilehdissä.
 • Asemat: Tämän avulla voit analysoida sijoituksia ja suodattaa niitä eri tavoilla löytääksesi hyviä avainsanoja sivustollesi kohdistettavaksi. Lisätietoja tästä on alla.
 • Aseman muutokset: Tämä näyttää muutokset orgaanisten avainsanojen sijainneissa, jotta voit selvittää, nousevatko vai laskevatko tietyt avainsanat SERP:issä.
 • Kilpailijat: Tämä näyttää luettelon analysoidun verkkotunnuksen kilpailijoiden verkkosivustoista, mikä voi auttaa sinua löytämään entistä enemmän verkkosivustoja avainsanatietojen analysoimiseksi.
 • Sivut: Tämä luetteloi verkkotunnuksen hakemisto-URL-osoitteet, jotta voit analysoida ne nopeasti yksitellen.
 • Aliverkkotunnukset: Tämä raportoi kaikki aliverkkotunnukset, jotta voit analysoida niitä myös avainsanatietojen saamiseksi.

Semrush-avainsanatutkimuksen opetusohjelmassa, joka auttaa sinua kasvattamaan verkkosivustosi liikennettä, keskitymme “Sijainnit”-raporttiin. Täältä voit selvittää kaikki kilpailijan verkkotunnuksen sijoituspaikat ja suodattaa luettelon saadaksesi osuvia avainsanoja, joihin voit myös kohdistaa verkkosivustollasi.

Orgaanisen tutkimuksen raportin avulla voit suodattaa avainsanoja sijoituksen, hakumäärän, avainsanan vaikeusasteen, tarkoituksen ja muiden mukaan.

Kuten alla olevasta esimerkistä näet, on 272 avainsanaa, jotka The Wirecutter sijoittuu Googlen 1-10 parhaan joukkoon, ja niissä on sana “paras” erittäin helpolla avainsanan vaikeusasteella (KD) (0-14 %). .

Jos tämä olisi kilpailijasi, voisit käyttää näitä SEO-tietoja luodaksesi pitkän listan kohdistettavia avainsanoja, joiden sijoittuminen SERP:issä olisi suhteellisen helppoa ilman suurta määrää käänteisiä linkkejä. Very Easy KD -prosentit tarkoittavat, että huippuluokan sivuilla ei ole vahvoja linkkiprofiileja; jolloin avainsanailmaukset on helpompi kohdistaa hakukoneoptimointiin.

Kokeile tätä Semrush-ominaisuutta ILMAISEKSI tänään.

4. Käytä avainsanojen puuteanalyysiä sisältösuunnitelman kehittämiseen

Yksi parhaista tavoista käyttää Semrushia avainsanojen löytämiseen on avainsanavaukojen analysointi pitkän aikavälin sisällön julkaisusuunnitelman kehittämiseksi. Semrush Keyword Gap Toolin avulla voit selvittää, mihin avainsanoihin kilpailijasi kohdistavat tuodakseen orgaanista hakuliikennettä, joka puuttuu verkkosivustoltasi.

🔥 Empfohlen:  Yksityiskohtaisen tulostimen kuvakkeen tekeminen Illustratorilla

Avainsanavälityökalun hallintapaneelissa voit syöttää verkkotunnuksesi ja jopa 4 neljä kilpailijaa avainsanatutkimuksen analysointia varten. Sinun on sitten napsautettava Vertaa-painiketta analysoidaksesi kunkin verkkotunnuksen avainsanatiedot keskenään.

Avainsanavälityökalu raportoi paljon avainsanatietoja, joita voit harkita. kuitenkin tämän Semrush-työkalun tärkein ominaisuus on “Puuttuvat”-raporttitaulukko. Tässä taulukossa näkyvät avainsanat, joiden mukaan kilpailijasi sijoittuvat sivustoltasi puuttuviin SERP-arvoihin.

Voit myös käyttää erilaisia ​​suodatusvaihtoehtoja, kuten sijaintia, hakujen määrää, avainsanan vaikeusprosenttia jne. Avainsanojen erotustaulukon mukauttamiseen edelleen löytääksesi parhaat avainsanat kohdistamiseen verkkosivustollesi.

Alla olevassa esimerkissä voit nähdä, että vertasin kahta verkkotunnusta toisiinsa (socialmediatoday.com ja socialmediaexaminer.com). Suodatin sitten avainsanatiedot näyttämään vain puuttuvat avainsanat, jotka sisältävät sanan “miten” ja joilla on Easy KD -pisteet, jotka socialmediaexaminer.com sijoittuu SERP:issä, joita socialmediatoday.com ei ole.

Käyttämällä Semrush Keyword Gap Toolissa raportoituja avainsanatietoja voit helposti laatia sisältösuunnitelman asiaankuuluville artikkeleille, jotka voitaisiin julkaista socialmediatoday.com-sivustolla ja jotka on helppo luokitella ja jotka voivat kasvattaa orgaanista hakuliikennettä ilman paljon sivuston ulkopuolista käyttöä. SEO pyrkimys mukana.

Kokeile tätä Semrush-ominaisuutta ILMAISEKSI tänään.

5. Yhdistä Google-tilisi orgaanisen liikenteen tilastoja varten

Toinen tapa tehdä avainsanatutkimusta Semrushissa on yhdistää Google Analytics- ja Search Console -tilisi Semrushiin saadaksesi orgaanisen liikenteen tilastoja verkkosivustollesi.

Pohjimmiltaan tämän avainsanatutkimusominaisuuden avulla voit saada luettelon avainsanoista, jotka todella ohjaavat orgaanista liikennettä tehokkaimmille sivuillesi, jotka Google raportoi suoraan. Voit myös tarkistaa sivujen näyttökerrat, napsautussuhteet (CTR) ja avainsanojen sijainnit saadaksesi enemmän tietoa jokaisesta SEO-avainsanasta ja arvioida, kuinka optimointitoimesi vaikuttavat verkkosivustosi liikenteeseen ja käyttäjien käyttäytymiseen.

Kokeile tätä Semrush-ominaisuutta ILMAISEKSI tänään.

6. Luo avainsanaaiheita sisältömarkkinointityökalun avulla

Toinen ainutlaatuinen tapa tehdä avainsanatutkimusta Semrushin kanssa on hyödyntää Sisältömarkkinointityökalu-osiossa olevan aihetutkimusraportin tehoa. Vaikka tätä työkalua käytetään ensisijaisesti auttamaan sinua luomaan uusia ideoita kiinnostavaan sisältöön, sitä voidaan louhia myös pitkän pyrstön SEO-avainsanaehdotuksiin.

Ensin sinun on kirjoitettava aiheidea hakukenttään ja napsautettava Hanki sisältöideoita -painiketta luodaksesi luettelon ehdotuksista.

Aihetutkimussivulta löydät kaikenlaisia ​​aiheeseen liittyviä ideoita. Alla olevassa esimerkissä käytin siemenavainsanaa “nurmikonhoito” saadakseni tuoreita ideoita nurmikon hoitoon liittyvästä sisällöstä.

Kuten tästä esimerkistä näet, voin tutkia edelleen monia ideoita, jotka eivät välttämättä sisällä ilmaisua “nurmikonhoito”. Ja napsauttamalla “Näytä lisää” -linkkiä “Gass Seed” -kohdan alla, paljastamme 55 kysymystä, jotka liittyvät ruohonsiementen aiheeseen. Tämän jälkeen voit suodattaa ehdotuksia tiettyjen kysymystyyppien mukaan, kuten mitä, miten, voi, milloin, miksi jne. saadaksesi hyviä pitkähäntäisiä avainsanaideoita, joita voit kohdistaa verkkosivustollesi.

Jos nyt käytät Semrushin aiheentutkimustyökalua keksiäksesi uusia pitkän pyrstön avainsanaideoita, muista analysoida parhaat ilmaukset avainsanataikatyökalussa. Tällä tavalla voit mitata tärkeitä SEO-mittareita, kuten keskimääräistä kuukausittaista hakumäärää ja avainsanojen vaikeusprosenttia, ja selvittää, kannattaako hakulause kohdistaa vai ei, sinulle tärkeimpien mittareiden perusteella.

Kokeile tätä Semrush-ominaisuutta ILMAISEKSI tänään.

7. Tee sivun SEO-analyysi avainsanatutkimusta varten

Voit myös käyttää Semrushia löytääksesi avainsanoja, joita voidaan käyttää parantamaan sisältösi sivun hakukoneoptimointia, jotta se sijoittuisi korkeammalle hakukoneissa, kuten Google, Yahoo ja Bing.

Kun siirryt sivupalkin valikon On Page SEO Checker Tool -työkaluun, voit lisätä verkkotunnuksesi noutaaksesi luettelon verkkosivuista automaattisesti tai manuaalisesti. Semrush-ohjelmisto tekee sitten kilpailuanalyysin selvittääkseen, millä alueilla sisältöäsi voidaan parantaa sivun hakukoneoptimointia varten.

Suoritettuani tämän analyysin 35 sivulle verkkosivustollani, näyttöön tuli seuraava yleiskatsaus. Napsautin sitten yhtä URL-osoitetta tutkiakseni sitä tarkemmin avainsanatutkimussuositusten saamiseksi.

Semrush On Page SEO Checker suositteli, että lisäisin lauseen “mikä on SEO-markkinointi” useille sivun alueille: H1-tunniste, otsikkotunniste, tekstin sisältö ja metakuvaus. Ilmeisesti parhailla kilpailijoilla on tämä avainsanailmaus noissa HTML-elementeissä ja se puuttuu verkkosivultani, mikä saattaa vaikuttaa SERP-sijoituksiin.

Lisäksi On Page SEO Checker -raportti osoitti, että sisällöstäni puuttuu semanttisesti liittyviä sanoja, joita kilpailu sisältää. Tämän analyysin perusteella minun pitäisi lisätä lauseita, kuten “Google ja muut hakukoneet”, “SEO tarkoittaa hakukoneoptimointia”, “hakukysely”, “SEO-strategia” jne. parantaakseni sivun SEO-signaaleja sisältö.

🔥 Empfohlen:  Wix avaa uuden tien Wix Headlessin lanseerauksella

Raportin tämä osa menee myös avainsanatutkimusta pidemmälle ja näyttää, miltä verkkosivustoilta sinun tulisi harkita käänteisten linkkien hankkimista parantaaksesi myös sivuston ulkopuolisia SEO-signaaleja. On selvää, että nämä ovat verkkotunnuksia, jotka ovat tärkeitä linkkien rakentamisessa, jotta voidaan parantaa kohde-URL-osoitteen sijoitusta SERP:issä Semrushin kilpailuanalyysin perusteella.

Kokeile tätä Semrush-ominaisuutta ILMAISEKSI tänään.

8. Käytä Semrush PPC -avainsanatutkimustyökalua

Jos haluat käyttää Semrushia avainsanatutkimukseen pay-per-click (PPC) -kampanjoissa, sillä on tähän tarkoitukseen loistava työkalu, nimeltään PPC-avainsanatyökalu.

ilmoita tästä ilmoituksesta

Kun siirryt sivupalkin valikon Mainonta-osioon ja napsautat PPC-avainsanatyökalua, voit käyttää tätä Semrushin ominaisuutta optimoitujen Google Ads -kampanjoiden suunnitteluun ja määrittämiseen ja tuomiseen saumattomasti Google Ads Editoriin.

9. Tallenna ja hallitse avainsanojasi luettelossa

Kun käytät erilaisia ​​menetelmiä Semrush-avainsanatutkimuksen tekemiseen, voit tallentaa ja hallita avainsanoja, joihin haluat kohdistaa SEO-, PPC- ja sisältömarkkinointikampanjoita, luetteloihin. Tämä prosessi on niin yksinkertainen, että valitset avainsanan vieressä olevan ruudun ja napsautat “Lisää luetteloon” -painiketta kojelaudan yläosassa.

Tämän jälkeen voit hallita kaikkia avainsanaluetteloitasi Semrush Keyword Manager -työkalun avulla. Tämän työkalun avulla voit tarkastaa avainsanojasi tarkemmin ja valita ne lähetettäväksi muihin Semrush-ohjelmiston työkaluihin, kuten sijainninseurantatyökaluun (mainitaan seuraavassa) ja PPC-avainsanatyökaluun.

Kokeile tätä Semrush-ominaisuutta ILMAISEKSI tänään.

10. Seuraa avainsanojen paikkoja

Avainsanatutkimuksen tekeminen Semrushissa ei olisi täydellistä ilman työkalun avulla löytämiesi ja verkkosivustollesi optimoitujen kohdeavainsanojen sijoituksia. Semrush Keyword Position Tracker on se, jonka avulla voit suorittaa tämän vaiheen.

Kun siirryt tähän työkaluun, voit alkaa seurata verkkotunnuksesi sijoituspaikkoja ajan mittaan. Asennus on nopea ja helppo tehdä useilla avainsanojen tuontiominaisuuksilla, kuten kirjoittamalla ne manuaalisesti, lataamalla TXT- ja CSV-tiedostot, tuomalla avainsanatietoja Google Analyticsista, käyttämällä Semrush-ehdotuksia jne.

Kuten alla olevasta kuvasta näet, tälle esimerkkiverkkotunnukselle (mashable.com) on 10 seurattua avainsanaa, joilla on monia tapoja analysoida näitä tietoja, kuten Ranking Distribution; avainsanojen määrä Top 3, 10, 20 ja 100 sijainneissa; Kannibalisointiongelmat; Suositellut katkelmat ja paljon muuta.

Semrushin sijainninseurantatyökalu on toisin kuin mikään muu markkinoiden sijoitusseurantatyökalu, joka on saatavilla avainsanatutkimustyökalussa. Päivittäiset päivitykset ja viikoittaiset sähköpostiraportit helpottavat myös SEO-, PPC- ja sisältötyön priorisoimista, kun yrität saavuttaa digitaalisen markkinoinnin tavoitteesi.

Kokeile tätä Semrush-ominaisuutta ILMAISEKSI tänään.

Tee avainsanatutkimus Semrushin yhteenvedon avulla

Toivottavasti pidit tästä oppaasta avainsanatutkimuksen tekemiseen Semrushissa.

Kuten huomasit, on olemassa monia tapoja käyttää Semrushia avainsanatutkimukseen kasvattaaksesi orgaanista verkkosivustosi liikennettä hakukoneoptimoinnin avulla nopeasti ja helposti tehokkaimmilla menetelmillä käyttämällä avainsanamaagisen työkalun, avainsanavälianalyysin ja orgaanisen tutkimusraportin yhdistelmää. , aiheideoita ja sivun SEO-tarkistus. Voit vapaasti käyttää Semrushia löytääksesi avainsanoja verkkosivustollesi käyttämällä parasta menetelmää tai kaikkia tässä opetusohjelmassa kuvattuja strategioita auttaaksesi parantamaan hakukoneoptimointikampanjoitasi.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.