Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Avainsanojen poistaminen Google-hausta (Sanojen poissulkeminen)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Avainsanojen poistaminen Google-hausta (Sanojen poissulkeminen)

Tässä oppaassa opit poistamaan avainsanoja Google-hausta.

Saat myös selville, kuinka voit sulkea pois sanoja Googlen hakutuloksista, useita sanoja, tiettyjä avainsanailmauksia ja poistaa sanoja hakuhistoriastasi.

Tämän opetusohjelman loppuun mennessä tiedät kaikki vinkit, temput ja hakkerit, joiden avulla voit poistaa avainsanan Googlesta ja sanoja hakuhistoriastasi.

Kuinka poistaa avainsanoja Google-hausta

  1. Avaa Google.com verkkoselaimessasi.
  2. Kirjoita hakukyselysi.
  3. Lisää avainsana poissuljettavan hakukyselyn jälkeen.
  4. Laita miinusmerkki (-) avainsanan eteen.
  5. Napsauta Google-hakua tai paina Enter-näppäintä.

Yllä olevien vaiheiden jälkeen Google poistaa hakutuloksista kaikki kyseisen avainsanan sisältävät verkkosivut. Saat vain luettelon indeksoiduista sivuista, jotka ovat osuvia hakukyselysi kannalta, mutta jotka eivät sisällä avainsanaa.

Kuinka voin sulkea useita sanoja pois Google-hausta?

Voit sulkea useita sanoja pois Google-hausta käyttämällä miinusmerkkiä (-) niiden sanojen edessä, jotka haluat jättää pois hakukyselystäsi. Miinusmerkki on hakuoperaattori, joka käskee Googlea poistamaan kaikki kyseiset sanat sisältävät tulokset.

Tietyn lauseen sulkeminen pois Googlen hakutuloksista

Voit sulkea tietyn lauseen pois Google-hakutuloksistasi laittamalla sen lainausmerkkeihin ja lisäämällä miinusmerkin (-) lauseen eteen hakupalkissa. Google jättää hakutuloksista pois verkkosivut, jotka sisältävät lainauslauseen tarkan vastaavuuden.

Jos esimerkiksi haluat löytää verkkosivuja, joissa on luettelo parhaista SEO-työkaluista, mutta et halua nähdä sisältöä, joka sisältää työkaluja aloittelijoille, voit käyttää seuraavaa hakuoperaattoria, jossa on miinusmerkki (-). lauseen “aloittelijoille” eteen, jotta ne jätetään pois Googlen hakutuloksista: parhaat SEO-työkalut – “aloittelijoille”

Kuinka poistan avainsanoja hakuhistoriastani?

  1. Avaa Google.com verkkoselaimessasi.
  2. Napsauta hakupalkin sisällä.
  3. Näkyviin tulee luettelo hakuhistoriasi avainsanoista.
  4. Siirrä kohdistin avainsanan päälle, jolloin näkyviin tulee Poista-linkki.
  5. Napsauta “Poista”-linkkiä poistaaksesi avainsanan hakuhistoriastasi.

Toinen tapa poistaa avainsanoja hakuhistoriastasi on siirtyä Google Chromen historiasivulle. Saat tämän sivun kirjoittamalla chrome://history/ selaimeen ja painamalla Enter-näppäintä tai käyttämällä näppäinkomentojen pikanäppäintä Ctrl + H.

🔥 Empfohlen:  Bloom ilmoittaa lisäävän kannabiksen leikkausnopeutta 90 %

Seuraava vaihe on napsauttaa kolmea pistettä sen avainsanan vieressä, jonka haluat sulkea pois hakuhistoriastasi, ja valita “Poista historiasta”.

Nyt kun tiedät kuinka poistaa, sulkea pois ja poistaa avainsanoja ja sanoja Googlen hakutuloksista, kannattaa ehkä tutustua tähän aiheeseen liittyvään oppaaseen PDF-hakujen tekemisestä Googlessa. Se opettaa, kuinka hakuoperaattoria käytetään PDF-tiedostojen etsimiseen verkosta ja tietyiltä verkkosivustoilta.

Poista avainsanat Google-haun yhteenvedosta

Toivottavasti pidit tästä oppaasta avainsanojen poistamiseen Google-hausta.

Kuten huomasit, ohjeet sanojen poissulkemiseen Googlen hakutuloksista voidaan tehdä yhdellä avainsanalla, useilla sanoilla ja tietyillä lauseilla. Voit vapaasti yhdistää vihjeitä, temppuja ja hakkereita, joiden avulla voit poistaa avainsanan Googlesta ja poistaa sanoja hakutuloksistasi ja Chromen hakuhistoriasta saadaksesi tarvitsemasi sisällön hakukoneesta.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents