Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Avainsanojen sijoituksen määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Avainsanojen sijoituksen määritelmä & Merkitys

Mikä on avainsanojen sijoitus?

Avainsanojen sijoitus on orgaaninen sijoitus tietyn avainsanan hakutuloksissa. Avainsanojen sijoitukset ovat keskeisiä mittareita, jotka mittaavat verkkosivun suorituskykyä hakukoneissa.

Web-sivu, joka sijoittuu kymmenen parhaan tuloksen joukkoon hakukoneissa tietyllä avainsanalla, houkuttelee enemmän orgaanista liikennettä ja sen napsautussuhde on korkeampi kuin hakutulosten toisella tai kolmannella sivulla.

Useimmat verkkosivut sijoittuvat useille avainsanoille, ja niiden sijoitus riippuu avainsanasta, jota hakija on käyttänyt kyselyssä. Google luokittelee verkkosivut tietyllä avainsanalla ajankohtaisuuden, sisällön laadun, käänteisten linkkien määrän ja lukemattomien muiden sijoitustekijöiden perusteella.

Avainsanojen sijoitukset muuttuvat ajan myötä lukemattomista syistä, mukaan lukien uusien sivustojen ilmestyminen, hakumäärän vaihtelut ja muutokset hakijoiden käyttäytymisessä.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  Parhaat resurssit PHP:n oppimiseen