Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Awario Review 2023: Kuinka hyvä tämä sosiaalinen kuuntelutyökalu on?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Awario Review 2023: Kuinka hyvä tämä sosiaalinen kuuntelutyökalu on?

Tervetuloa Awario-arvosteluumme.

Awario on yksi suosituimmista sosiaalisen kuuntelun työkaluistamme. Se tarkkailee verkossa aktiivisesti yrityksesi kannalta tärkeimpien avainsanojen mainintaa ja kokoaa ne kaikki yhteen paikkaan.

Tässä viestissä tarkastelemme lähemmin kaikkea, mitä Awariolla on tarjota. Tutkimme kaikkia sen ominaisuuksia, näytämme kuinka sovellus toimii, keskustelemme sen suurimmista eduista ja haitoista ja paljon muuta.

Valmis? Sukellaanpa siihen.

Mikä Awario on?

Awario on web-seurantatyökalu.

Tämä tarkoittaa, että se indeksoi jatkuvasti Internetin pituutta ja leveyttä samalla kun “kuuntelee” mainitsemistasi avainsanoista, joita pyydät sitä seuraamaan.

Ja kyllä, tarkoitan todellakin Internetiä. Sosiaalinen media, YouTube, blogiviestit, uutissivustot, foorumit… se tarkistaa kaiken.

Kaiken kaikkiaan Awario indeksoi 13 miljardia verkkosivuston sivua joka päivä.

Ja aina kun se havaitsee uusien maininnan seuratuista avainsanoistasi millä tahansa näistä sivuista, se ilmoittaa sinulle siitä välittömästi, jotta voit hypätä suoraan keskusteluun.

Lisäksi se poimii näistä maininnoista oivalluksia, joiden avulla voit mitata esimerkiksi kattavuutta, brändin tunnetta ja ääniosuutta.

Monet ihmiset käyttävät Awario-ohjelmaa mainitakseen erityisesti mainoksiaan, jotta he voivat hallita paremmin brändin mainetta, vastata asiakkaiden valituksiin/kyselyihin ja mitata mielipiteitään.

Se ei kuitenkaan ole sinun tuotemerkkisi. Voit seurata melkein mitä tahansa haluamaasi avainsanaa, mikä avaa monia lisäkäyttötapauksia.

Voit käyttää sitä esimerkiksi kilpailulliseen tutkimukseen seuraamalla kilpailijoiden mainitsemista tai vaikuttajien löytämiseen seuraamalla alasi tärkeitä aiheita.

Voit jopa käyttää Awarioa löytääksesi uusia myyntimahdollisuuksia sen hienon “Liidit”-ominaisuuden ansiosta (sitä lisää myöhemmin).

Mitä ominaisuuksia Awario tarjoaa?

Awariossa on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Tässä ovat tärkeimmät tiedot:

 • Hälytykset (avainsana mainitsee seuranta)
 • Mainitsee syötteen
 • Sentimenttianalyysi
 • Analyysi ja raportit
 • Tietojen vienti
 • Vaikuttaja löytö
 • Leadit ja sosiaalinen myynti
 • Sähköposti-ilmoitukset
 • Boolen haku

Seuraavaksi tarkastelemme lähemmin kaikkia näitä Awarion ominaisuuksia ja niiden toimintaa. Mutta ensin katsotaan alkuasennusprosessia.

Päästä alkuun

Kun kirjaudut ensimmäisen kerran Awarioon, sinua pyydetään valitsemaan käyttötapaus ja määrittämään ensimmäinen Projekti.

Kuten näet, sinulla on täällä muutamia vaihtoehtoja erityyppisille projekteille. Mutta lukuun ottamatta joitain pieniä käyttöliittymäeroja, ne kaikki tekevät melko saman asian. Eli seuraa avainsanojen mainintoja ja tuo tiedot kojelautaan.

Jotta asiat olisivat yksinkertaisia, klikkaamme Luo tyhjä projekti aloittaa tyhjästä.

Seuraava sivu, jonka näet, on hallintapaneelisi:

Tällä hetkellä omamme on tyhjä. Mutta kun olemme määrittäneet ensimmäisen ilmoituksemme (se on avainsana tai avainsanaryhmä, jonka mainoksia haluat seurata), se täytetään hyödyllisillä tiedoilla.

Joten mennään eteenpäin ja tehdään se.

Hälytykset

Aloita mainintojen seuranta napsauttamalla jompaakumpaa Luo hälytystai napsauta + vieressä oleva kuvake Mainitsee sivupalkissa.

Sitten sinua kehotetaan tekemään Valitse hälytystila.

Toistaiseksi klikataan Vakio (palaamme Boolean myöhemmin).

Seuraavalla sivulla voit kirjoittaa avainsanat, joita haluat seurata, ja Awario alkaa seurata verkkoa niiden mainitsemisen varalta.

Voit lisätä useita avainsanoja yhteen ilmoitukseen. Joten jos haluat seurata brändin mainitsemista, sinun kannattaa todennäköisesti lisätä kaikki tuotenimesi muunnelmat, joilla kuvittelet ihmisten viittaavan yritykseesi (mukaan lukien yleiset kirjoitusvirheet), sekä URL-osoitteesi.

Muistaa: Awario ei ole vain omien tuotemerkkiesi mainintojen seuranta. Voit halutessasi lisätä kilpailijoiden tuotenimet avainsanoiksi ilmoituksiisi saadaksesi kilpailutietoja. Tai voit lisätä toimialaasi liittyviä avainsanoja markkinatutkimuksia varten jne.

Voit tehdä muutamia muita asioita määrittäessäsi mainintavaroitusta. Katsotaanpa niitä ennen kuin siirrymme eteenpäin.

Poissuljetut avainsanat

Voit lisätä kohdeavainsanojesi alle Poissuljetut avainsanat ilmoitukseesi, ja Awario suodattaa tulokset, jotka sisältävät mitä tahansa näistä poissuljetuista sanoista tai ilmauksista.

Tämä on todella siisti ominaisuus, joka on erityisen kätevä, jos tuotenimeäsi käytetään usein myös viittaamaan johonkin muuhun yrityksesi ulkopuolelle.

Oletetaan esimerkiksi, että haluat seurata Applen teknologiayrityksen brändimaininnat.

Todennäköisesti monet ihmiset käyttävät verkossa sanaa “Apple” viitaten hedelmiin brändin sijaan, joten ilmoituksesi tukkeutuvat asiaankuulumattomiin mainituksiin.

Joten voit korjata ongelman sulkemalla pois avainsanat, kuten “hedelmä”, “terveellinen”, “syö”, “piirakka” jne. suodattaaksesi melun ja saadaksesi tarkempia tuloksia. Ymmärrät idean.

Varoitusten lisäasetukset

Alla Varoitusten lisäasetuksetvoit rajata mainintahaun tiettyihin kieliin, paikkoihin, lähteisiin ja ajanjaksoihin.

🔥 Empfohlen:  4 avainta hyvin toimivalle aloitussivulle

Jos esimerkiksi olet paikallinen yritys ja olet vain kiinnostunut saamaan selville, kuinka monet ihmiset puhuvat brändistäsi paikallisessa kaupungissasi, voit kirjoittaa sen Sijainnit box ja Awario suodattaa pois maininnat, jotka tulevat mistä tahansa muualta.

Jos napsautat Lähteet -kentässä voit määrittää, mistä verkon kohdasta haluat Awarion hakevan maininnat:

Valittavana on 7 lähdettä – Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Vimeo, Reddit ja Uutiset/Blogit – ja voit kytkeä ne pois päältä/käyttöön jokaisen luomasi hälytyksen yhteydessä.

Valkoiset ja mustat listat

Voit napsauttaa hälytyksen lisäasetusten alapuolella Valkoinen lista tai Musta lista kaventaaksesi hälytystuloksia entisestään.

Voit lisätä tiettyjä verkkosivustoja tai sosiaalisen median tilejä valkoiselle listallesi, ja Awario etsii niistä maininnat ensisijaisesti.

Ja jos käännät Tiukka tila päälle, Awario etsii kyseisistä verkkotunnuksista/profiileista eikä missään muualla.

Verkkotunnusten ja profiilien lisäämisellä mustalle listalle on päinvastainen vaikutus. Awario jättää huomiotta mustan listan lähteistä tehdyt maininnat ja suodattaa ne pois tuloksistasi.

Mainitsee syötteen

Kun olet määrittänyt hälytyksen, voit tarkastella tuloksia omassasi Mainitsee syöte, johon pääsee sivupalkin kautta:

Syöte päivittyy reaaliajassa, joten tiedät heti, kun joku mainitsee brändisi/seuratun avainsanasi.

Voit napsauttaa mitä tahansa mainintaa avataksesi verkkosivun, jolle se lähetettiin, oikealla olevassa ikkunassa. Näin keskusteluun on helppo hypätä heti mukaan.

Jokaisen maininnan alla näkyy myös kourallinen kuvakkeita, joita napsauttamalla voit suorittaa tiettyjä toimintoja.

Voit esimerkiksi lisätä mainintaan tunnisteita järjestääksesi ne kansioihin ja pitääksesi asiat järjestyksessä.

Voit myös priorisoida tärkeimmät maininnat napsauttamalla tähtipainiketta. Tämä lisää ne joukkoon tähdellä merkitty kansio:

Voit myös napsauttaa kasvojen emoji-kuvaketta muuttaaksesi viestin tunnelmaa manuaalisesti (puhumme lisää tästä ominaisuudesta myöhemmin).

Voit lajitella maininnasi käyttämällä Awarion monipuolisia suodatusvaihtoehtoja.

Voit ryhmitellä maininnat päivämäärän tai keskustelun mukaan, etsiä tiettyjä avainsanoja tai suodattaa esimerkiksi sijainnin, tunteen, lähteen, ajanjakson jne. mukaan.

Suosikkisuodatusvaihtoehtomme on kuitenkin saavuttaa.

Reach kertoo, kuinka moni ihminen näki kunkin maininnan. Joten suodattamalla tulokset kattavuuden mukaan voit priorisoida syötteesi vaikuttavimmat keskustelut.

Sentimenttianalyysi

Yksi todella hieno asia Awariossa on, että se ei vain löydä maininnat, vaan se myös analysoi näiden mainintojen kontekstia selvittääkseen Tunnelma.

Jokainen maininta syötteessäsi luokitellaan joko positiiviseksi, negatiiviseksi tai neutraaliksi sen mukaan, minkä tyyppisten sanojen/ilmausten rinnalla se esiintyy.

Suurimman osan ajasta Awario saa sen oikein ja määrittää oikein tunteen. Mutta jos huomaat mainitsemisen, joka on luokiteltu väärin, voit muuttaa sitä manuaalisesti muutamalla napsautuksella.

Voit sitten lajitella maininnasi tunteiden mukaan.

Jos tavoitteesi on esimerkiksi online-maineen hallinta, sinun kannattaa ehkä suodattaa syötteesi niin, että se näyttää vain “negatiivisiksi” luokitellut maininnat, koska nämä ovat todennäköisesti huonoja arvosteluja ja aiheuttavat suurimman riskin brändisi maineelle. Voit sitten vastata näihin negatiivisiin mainituksiin nopeasti vahingon lieventämiseksi.

Jos haluat seurata, kuinka yleinen mielikuvasi brändistäsi muuttuu ajan myötä, voit nähdä, kuinka suuri prosenttiosuus maininnoistasi on positiivisia/neutraaleja/negatiivisia eri päivämäärien välillä Awarion sivuilla. Raportit osio, jota tarkastelemme seuraavaksi.

Analyysit ja raportit

Alla Raportit > Mainitse tilastotvoit seurata kaikkia tärkeitä mittareita.

Mainintatilastoraportin kaaviot ja visualisoinnit näyttävät esimerkiksi mainintojen määrän ajan kuluessa, brändin tunteen, kattavuuden jne.

Näet myös tietoja mainintojen kirjoittajista, kuten heidän sukupuolensa, ikänsä, maat, tilityypit, kielet jne.

Saatavilla on jopa aihepilvi, joka näyttää avainsanat, jotka yleisimmin esiintyvät mainintojen yhteydessä.

Alla Raportit > Varoitusten vertailu, voit verrata kahden ilmoituksen analytiikkaa vierekkäin. Tämä on hyödyllistä kilpailevassa vertailussa, ja sen avulla voit seurata ja mitata ääniosuuttasi.

Jos haluat viedä tietosi raporttina, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta ja valitse Lataa PDF. Awario Enterprise -käyttäjät voivat myös käyttää white-label-ominaisuutta lisätäkseen oman tuotemerkin raportteihinsa.

Ja voit mukauttaa raporttejasi lisäämällä ja poistamalla widgetejä ja vetämällä ja pudottamalla järjestääksesi ne uudelleen sivulla.

Vaikuttaja löytö

Awariota voidaan käyttää myös vaikuttajien löytämiseen.

🔥 Empfohlen:  Mukautetun CSS:n ja JS:n lisääminen Magento 2:ssa

Alla Raportit > Vaikuttajatlöydät juoksevan listan kaikista parhaista vaikuttajista, jotka ovat maininneet brändisi tai seuratut avainsanasi, sekä yleisön koon ja mainintojensa tunteen.

Voit suodattaa nämä tulokset yleisön koon, sosiaalisen verkoston jne. mukaan löytääksesi vaikuttavimmat vaikuttajat eri markkinointikanavilla.

Jos haluat, voit ottaa yhteyttä näihin vaikuttajiin tutkiaksesi yhteistyömahdollisuuksia.

Tämä ominaisuus on hyödyllinen myös, kun haluat selvittää, keitä brändisi lähettiläitä ovat – uskollisia asiakkaita, jotka auttavat mainostamaan brändiäsi puhumalla sinusta positiivisesti ystävilleen ja perheelleen – ja etsiessäsi käänteisten linkkien rakentamismahdollisuuksia.

Johtoja

Johtoja on yksi Awarion tehokkaimmista ominaisuuksista.

Kun olet määrittänyt liidihälytyksen, Awario alkaa etsiä verkosta mahdollisia asiakkaita, jotka etsivät sinun kaltaisiasi tuotteita/palveluita, sekä niitä, jotka valittavat jostakin kilpailijastasi. Nämä ovat sosiaalisen myyntimahdollisuutesi.

Sitten se näyttää kaikki nämä mahdolliset asiakkaat sovelluksessa, jotta voit helposti tavoittaa heidät. Ja kaikki päivittyy reaaliajassa, joten heti kun uusi mahdollisuus ilmaantuu, tiedät siitä.

Pelkästään tämän ominaisuuden ansiosta Awario on enemmän kuin kuukausittaisten tilauskustannusten arvoinen. Käytännössä se maksaa itsensä takaisin, koska se voi sisältää satoja myyntiä joka kuukausi, josta olisit muuten jäänyt paitsi.

Sähköposti-ilmoitukset

Halutessasi voit määrittää sähköposti-ilmoitukset, jotta hälytyksiäsi koskevat päivitykset toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Ota sähköpostihälytykset käyttöön napsauttamalla hammasrataskuvake vieressä Projekti ylänavigointipalkissa ja avaa sitten projektisi asetukset.

Avaa seuraavassa ikkunassa Ilmoitukset -välilehti ja varmista, että kytkin on vieressä Sähköposti on asetettu Päällä.

Voit napsauttaa jokaisen yksittäisen hälytyksen vieressä olevaa hammasrataskuvaketta muuttaaksesi hälytysten tiheyttä (eli päivittäin tai viikoittain).

Voit myös ottaa Slackin ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä tällä sivulla. Jos otat ne käyttöön, saat Slackiin ilmoituksen uusista maininnoista.

Boolen haku

Viimeinen ominaisuus, jonka haluamme mainita, on Boolen haku.

Tämä on kehittyneempi tapa määrittää mainintahälytyksiä käyttämällä Boolen logiikkatoimintoja. Se on hyödyllinen käyttäjille, jotka tarvitsevat enemmän hallintaa ja joilla on tiukemmat vaatimukset.

Aloita napsauttamalla + vieressä oleva kuvake Mainitseesitten kun se pyytää sinua Valitse hälytystilavalitse Boolean.

Seuraavalla sivulla voit muotoilla todella tarkat hälytyshakukyselyt käyttämällä Boolen operaattoreita.

Voit käyttää esimerkiksi ++ -operaattori hakeaksesi tarkan haun avainsanoja, joissa kirjainkoolla on merkitystä.

Jos seuraisit Apple-yrityksen brändimaininnat, tästä olisi hyötyä, koska se suodattaisi pois kaikki yleisen substantiivin “omena” maininnat, joita ei kirjoitettu isolla alkukirjaimella.

Tai oletetaan, että haluat löytää erilaisia ​​avainsanaosuuksia eri tietolähteistä, esim. “Apple” vain uutisissa ja “iPhones” vain Twitterissä.

Siinä tapauksessa voit kirjoittaa tällaisen kyselyn käyttämällä FROM-operaattoreita:

Se kuulostaa tekniseltä, mutta se ei todellakaan ole niin monimutkaista, kun opit eri operaattorit ja syntaksin, jotka Awario luettelee oikealla.

Kuinka paljon Awario maksaa?

Awario tarjoaa kolme tilauspakettia: Starter, Pro ja Enterprise.

The Käynnistin suunnitella kustannuksia 39 dollaria/kk (tai 24 dollaria/kk laskutetaan vuosittain) ja sisältää:

 • 3 seurattua aihetta
 • 30 000 mainintaa/kk
 • 5000 tallennettua mainintaa per aihe
 • 1 tiimin jäsen
 • Perusominaisuudet

The Pro suunnitella kustannuksia 119 dollaria/kk (74 $/kk laskutetaan vuosittain), ja mukana tulee kaikki samat ominaisuudet kuin Starter, sekä:

 • 15 seurattua aihetta
 • 300 000 mainintaa/kk
 • 15 000 tallennettua mainintaa per aihe
 • 10 tiimin jäsentä
 • Tietojen vienti
 • PDF-raportit

The Yritys suunnitella kustannuksia 399 dollaria/kk (249 dollaria/kk laskutetaan vuosittain) ja tarjoaa sinulle kaiken Pron mukana tulleen sekä:

 • 100 seurattua aihetta
 • 1 miljoonaa mainintaa/kk
 • 50 000 tallennettua mainintaa per aihe
 • Rajoittamaton määrä tiimin jäseniä
 • White-label-raportit
 • API
 • Tilin haltija

Jos tarvitset enemmän, voit ottaa yhteyttä Awarioon tarpeisiisi räätälöidyn suunnitelman saamiseksi.

Voit myös kokeilla Awarioa ilmaiseksi 7 päivän ilmaisella kokeilujaksolla (luottokorttia ei vaadita).

Awarion plussat ja miinukset

Nyt kun meillä on ollut mahdollisuus tutustua Awarion hinnoitteluun ja tärkeimpiin ominaisuuksiin, tässä on yleiskatsaus sen tärkeimpiin vahvuuksiin ja heikkouksiin.

Awarion ammattilaiset

 • Paljon tietolähteitä. Suosikkikohtamme Awariossa on se, kuinka montaa eri verkkolähdettä se tarkkailee aktiivisesti. Useimmat sosiaalisen median kuuntelutyökalut seuraavat mainintoja sosiaalisen median alustoilla, mutta Awario näyttää. Sisältää blogitekstejä, online-foorumit, uutiset, Reddit, Twitter, Instagram, Facebook… se jopa tarkistaa videokuvaukset YouTubesta ja Vimeosta.
 • Suuri tietokanta. Awario ei luota yhteenkään kolmannen osapuolen tietojen tarjoajaan valvoakseen mainoksia, kuten useimmat sen kilpailijat tekevät. Sen sijaan se indeksoi yli 13 miljardia verkkosivua päivittäin ja yhdistää nämä tiedot sovellusliittymiin, mikä tekee siitä yhden luotettavimmista ja välittömimmistä tavoista löytää maininnat.
 • Super joustava. Awario tarjoaa paljon joustavuutta mainintahälytysten määrittämisessä. Boolen haun avulla voit löytää todella tarkat maininnat lähes rajattomasti. Ja voit määrittää Awarion seuraamaan avainsanoja millä tahansa kielellä ja missä tahansa.
 • Sosiaalinen myynti. Pidämme todella Awarion Leads -ominaisuudesta. Tämä on epäilemättä yksi alustan suurimmista vahvuuksista – Awario maksaa käytännössä itsensä takaisin kaikilla tämän avaamilla myyntimahdollisuuksilla.
 • Helppokäyttöinen. Käyttöliittymän ansiosta työkalussa on helppo liikkua. Awarion oppimiskäyrä on mitätön.
🔥 Empfohlen:  Kuinka paljon Udemy-ohjaajat tienaavat?

Awarion miinukset

 • Ärsyttäviä käyttöliittymän ponnahdusikkunoita. Jos et yhdistä Facebook- ja Instagram-tilejäsi, Awario ilmoittaa sinulle siitä ärsyttävän usein sovelluksen sisäisten ponnahdusikkunoiden kautta. Mutta jos et ole kiinnostunut seuraamaan mainintoja Facebookissa ja Instagramissa, tämä voi olla ärsyttävää.
 • Tunnelma-analyysi on osumaa. Awario ymmärtää yleensä brändin mainitsemisen oikein, mutta ei aina. Se luokitteli silti hyvän osan testeissämme löytämistä maininnoista väärin, mikä tekee brändin tunteen analytiikasta melko epätarkkoja.
 • Ei all-in-one-ratkaisu. Awario on omistettu web-seurantatyökalu, joten se tekee sen todella hyvin, mutta se on melkein kaikki. Toisin kuin joillakin sen kilpailijoilla, sillä ei ole ominaisuuksia, jotka auttaisivat muita markkinointitoimenpiteitäsi, kuten sosiaalinen ajoitustyökalu tai sisäänrakennettu CRM.

Awario vaihtoehtoja

Ei myyty Awariossa? Katso sen sijaan nämä Awario-vaihtoehdot:

 • Tuotemerkki 24 | Arvostelumme – Brand24 on toinen verkkoseurantasovellus, jolla on paljon samoja ominaisuuksia kuin Awariolla. Sitä markkinoidaan “sosiaalisen kuuntelun työkaluna”, mutta kuten Awario, se tarkistaa myös uutiset, blogit, videot, foorumit ja melkein kaikkialla muualla verkossa. Siinä on muutamia edistyneitä ominaisuuksia, kuten kontekstisanapilvet ja edistynyt tekoälypohjainen tunneanalyysi.
 • Agorapulse | Arvostelumme – Agorapulse on hyvä vaihtoehto Awariolle, jos etsit enemmän all-in-one-ratkaisua sosiaaliseen mediaan erillisen seurantatyökalun sijaan. Se ei tarjoa vain sosiaalisen median seurantaa, vaan myös julkaisutyökaluja, jotta voit ajoittaa sosiaalisen median julkaisut etukäteen, sekä postilaatikon hallinnan, raportoinnin ja paljon muuta.

Viimeiset ajatukset Awariosta

Tähän päättyy Awarion perusteellinen katsaus.

Kaiken kaikkiaan Awario saa meiltä huippupisteitä.

Se on yhtä hyvä kuin se tulee verkkoseurantaratkaisuihin ja antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset mainitaksesi mainoksiasi kaikkialla verkossa.

Ja siinä on muutamia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen kilpailijoistaan. Erityisesti Leads-ominaisuus on loistava – voit käyttää sitä löytääksesi nopeasti satoja, ellei tuhansia myyntimahdollisuuksia yrityksellesi.

Pidämme myös todella sen raportointiominaisuuksista. Mahdollisuus tuoda eri widgetejä yhdelle sivulle sen mukaan, mistä tiedoista/mittareista olet kiinnostunut, on todella siistiä.

Tunneanalyysi ei ole täydellinen, mutta se ei ole koskaan, riippumatta siitä, mitä ohjelmistoa käytät. Ja se onnistuu suurimman osan ajasta.

Muista vain, että Awario ei ole all-in-one-ratkaisu.

Se on hyvä lisä olemassa olevaan pinoasi, jos etsit vain omistettua verkkoseurantatyökalua, mutta jos haluat täydellisen sosiaalisen median hallintatyökalupaketin, saatat olla parempi käyttää sen sijaan AIO-alustaa, kuten Agorapulse.

Ja jos olet edelleen aidalla, suosittelemme, että otat Awarion pyöräilemään, jotta voit nähdä itse, sopiiko se tarpeisiisi. Napsauta alla olevaa linkkiä rekisteröityäksesi 7 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon:

Kun olet täällä, sinun kannattaa tutustua oppaaseemme sosiaalisen median strategian rakentamisesta.

Tai jos haluat lisätietoja sosiaalisen median tilasta, tutustu uusimpiin sosiaalisen median tilastoihin.

Kiitos kun luit.