Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

B2B-mainokset sosiaalisessa mediassa: 6 parasta käytäntöä voittavan strategian rakentamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: B2B-mainokset sosiaalisessa mediassa: 6 parasta käytäntöä voittavan strategian rakentamiseen

Kun sosiaalisen median maisema jatkuvasti kehittyy ja muuttuu, sinulla on oltava vankka (mutta joustava) mainontastrategia. Tämä pätee erityisesti yritysten välisiin (B2B) sosiaalisen median mainoksiin.

Siksi olemme tänään koonneet kuusi parasta käytäntöä, jotka ovat takataskussasi, kun suunnittelet B2B-sosiaalisen median strategiaasi.

Tarvitsetko apua seuraavassa sosiaalisen median kampanjassasi? Olet onnekas, koska etsit johtavaa sosiaalisen median toimistoa, joka on auttanut asiakkaita keräämään yli 3 miljardia dollaria tuloja. Lue lisää siitä, kuinka WebFX voi auttaa yritystäsi kasvamaan soittamalla meille numeroon 800-280-1062 tai ota meihin yhteyttä verkossa jo tänään.

WebFX on erikoistunut B2B-asiakkaiden menestykseen.

Wheeler Machinery Co., näki 82 % enemmän keskimääräistä työmaalla vietettyä aikaa sen jälkeen, kun se aloitti yhteistyön WebFX:n kanssa hakukoneoptimoinnin, CRO:n, web-suunnittelun ja -kehityksen sekä verkkosivustojen sisältöpalvelujen alalla.

Katso tapaustutkimus

6 B2B-sosiaalisen median parasta käytäntöä liidien luomiseen

B2B-sosiaalisen median mainosten näyttäminen on kävelyä puistossa, kun käytät näitä kuutta parasta käytäntöä:

 1. Määritä tavoitteesi, tavoitteesi ja KPI:si
 2. Tunnista yleisösi
 3. Valitse oikeat alustat
 4. Käytä erilaisia ​​mediamuotoja
 5. Sijoita maksullisiin mainontavaihtoehtoihin
 6. Älä unohda kampanja-analytiikkaa

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, miksi näiden parhaiden käytäntöjen tulisi olla tärkeintä, kun suunnittelet seuraavaa B2B-sosiaalisen median strategiaasi, ja kuinka ne voivat auttaa yritystäsi.

1. Määritä tavoitteesi, tavoitteesi ja KPI:si

Ensimmäinen askel onnistuneen B2B-sosiaalisen median strategiakampanjan käynnistämisessä on hahmotella kampanjasi päämäärät ja tavoitteet. Näin tehdessäsi haluat tunnistaa mitattavia keskeisiä tehokkuusindikaattoreita (KPI), joita yrityksesi voi mitata kampanjasi koko elinkaaren ajan.

Suosittelemme SMART-tavoitteiden asettamista kampanjoillesi. SMART-tavoitteet ovat tavoitteita, jotka ovat:

 • Serityistä
 • Mhelppokäyttöinen
 • Amahdollista
 • Rkorkeatasoista
 • Time-sidottu

SMART-tavoitteiden asettaminen ja KPI-arvojesi määrittäminen auttavat sinua mittaamaan kampanjasi menestystä ja mukautumaan tarvittaessa jatkuvan menestyksen varmistamiseksi.

2. Tunnista yleisösi

Yksi osa kaikkia sosiaalisen median kampanjoita, olipa kyseessä B2B tai business-to-consumer (B2C), on yleisötutkimus. Tietysti voit määrittää tavoitteesi selkeällä hyökkäyssuunnitelmalla, mutta jos et tiedä kenelle mainostat, kampanjasi ei pääse käyntiin.

🔥 Empfohlen:  Stanfordin ja Googlen tutkijat ehdottavat DoReMiä: AI-algoritmi, joka painottaa data-alueita uudelleen kielimallien koulutukseen

Kohdeyleisösi tunnistaminen on avainasemassa lyijyä tuottavien B2B-sosiaalisen median mainosten näyttämisessä. Yleisön ymmärtäminen tarkoittaa, että tiedät, mitä he etsivät tuotteesta tai palvelusta, jolloin voit asettaa itsesi täydelliseksi ratkaisuksi heidän ongelmaansa.

Yleisökohdistukseen kuuluu asiakaskuntasi välisten demografisten tietojen, yritysgrafiikan ja käyttäytymisen yhteneväisyyksien tunnistaminen. Näiden tietojen avulla voit alkaa rakentaa ostajapersoonia tai ihanteellisia asiakasprofiileja (ICP), jotka osoittavat kaikki kohdeyleisösi ominaisuudet.

3. Valitse oikeat alustat

Internetin ja sosiaalisen median käyttäjät ovat laajat ja monipuoliset. Erilaiset alustat houkuttelevat erityyppisiä käyttäjiä, mikä tarkoittaa, että yrityksen, joka haluaa julkaista B2B-sosiaalisen median mainoksia, tulee valita käyttämänsä alustat huolellisesti ja strategisesti.

Ei ole mitään hyötyä ohjata resursseja sivun pyörittämiseen alustalla, jolla kohdeyleisösi ei ole aktiivinen! Tässä on nopea yhteenveto siitä, millaisia ​​yleisöjä neljä suurta sosiaalisen median alustaa houkuttelevat.

LinkedIn

Ah kyllä, paras B2B-alusta. LinkedIn houkuttelee liike-elämän ammattilaisia ​​ympäri maailmaa, jotka haluavat laajentaa verkostoaan ja pitää yhteyttä kollegoihinsa. LinkedInin väestötiedot ovat seuraavat:

 • Jäseniä on yli 900 miljoonaa eri puolilla maailmaa.
 • 60 % alustan käyttäjistä on 25-34-vuotiaita.
 • Yli 63 miljoonaa LinkedIn-käyttäjää ovat yritystensä päättäjiä.

Facebook

Facebook on kiistatta pohjimmainen sosiaalisen median alusta. Katso kuinka sen käyttäjäkunta kasaantuu:

 • Facebookilla on maailmanlaajuisesti yli 3 miljardia aktiivista käyttäjää.
 • 643 miljoonaa Facebookin käyttäjää on 25-34-vuotiaita.
 • Yli 200 miljoonaa yritystä on aktiivisia Facebookissa.

Instagram

Instagram ei ole vain kuvien jakamiseen – se on myös loistava alusta B2B-mainontaan. Katso alta, keistä Instagram-yleisö koostuu:

TikTok

Uudempi, mutta yhtä tehokas mainonnassa, on TikTok. Tanssi tiesi uusiin liideihin tällä alustalla katsomalla käyttäjiä, jotka käyttävät tätä trendejä luovaa alustaa.

4. Käytä erilaisia ​​mediamuotoja

Erilaisten yleisöjen lisäksi jokainen sosiaalisen median alusta on suunnattu erilaisille mediatyypeille. Siksi on erittäin tärkeää, että pystyt tuottamaan laadukasta sosiaalisen median sisältöä erilaisten mediamuotojen kautta. Tällä tavalla olet valmis julkaisemaan viestejä millä tahansa alustalla!

Erilaisten kuvien, videoiden ja tekstiviestien julkaiseminen monipuolistaa B2B-sosiaalisen median mainosstrategiaasi ja pitää yleisösi kiinnostuneena. Jatkuva samanlaisen sisällön julkaiseminen voi saada tilisi tuntumaan pysähtyneeltä, jolloin käyttäjät menettävät kiinnostuksensa.

🔥 Empfohlen:  CITTA Baby Care Products - GrandMa Hyväksytty ja tukenut Modern Science

Pidä kohdeyleisösi varpaillaan ja kiehtovana luomalla mainoksia eri medioissa.

5. Investoida maksettu mainonta vaihtoehtoja

Vaikka mainoksista maksaminen voi tuntua hieman hermoja raastavalta, maksullinen mainonta sosiaalisessa mediassa voi tuottaa yrityksellesi suuria tuloksia brändin tunnettuuden, näkyvyyden ja sitoutumisen suhteen. Maksulliset sosiaalisen median mainokset muodostavat toiseksi suurimman osuuden mainostajien budjeteista, 18 prosenttia.

Facebook, Instagram, LinkedIn ja TikTok tarjoavat kaikki maksullisia mainosvaihtoehtoja yrityksille, ja jokaisella on omat ainutlaatuiset etunsa. Mainosten sijoittelusta yleisökohdistusominaisuuksiin jokaisella alustalla on laaja valikoima mainosvaihtoehtoja ja -muotoja, joita yritykset voivat hyödyntää, kun he päättivät suorittaa B2B-mainoskampanjan alustalla.

6. Älä unohda kampanja-analytiikkaa

B2B-sosiaalisen median markkinointistrategiasi ei saisi päättyä sen jälkeen, kun olet painanut “Lähetä”-painiketta. Kun kampanjallasi on ollut jonkin aikaa ilahduttaa kohdeyleisösi, tarkista mainostesi analytiikka nähdäksesi niiden tehokkuuden.

Säännöllinen kampanja-analytiikka on välttämätöntä menestyvien B2B-sosiaalisen median mainosten näyttämisessä. Näin tehdessäsi voit tunnistaa kampanjasi osa-alueita, jotka eivät tuota toivottuja tuloksia, ja tehdä laskettuja, tietoihin perustuvia muutoksia varmistaaksesi, että kampanjasi on aina tehokas.

Kirjoita MarketingCloudFX

div { korkeus: auto !tärkeää; } .fx-wistia .wistia_click_to_play img { korkeus: auto; leveys: 100% !tärkeää; esine-sovitus: kansi; sijainti: staattinen !tärkeää; } @media(min-width : 800px) { .fx-wistia .wistia_click_to_play img { korkeus: 100 % !tärkeää; } } .fx-wistia .wistia_click_to_play>div>div { taustaväri: #207DE9 !tärkeää; } .fx-wistia .video-thumb { position: suhteellinen; näyttö: inline-block; box-shadow: 2px 2px 5px 2px rgba(0, 0, 0, .1); kohdistin: osoitin; reunan säde: 16px; ylivuoto piilotettu; rivin korkeus: 0; } .fx-wistia .video-thumb:before { position: absoluuttinen; yläosa: 50 %; jäljellä: 50 %; näyttö: lohko; leveys: 110 pikseliä; korkeus: 82px; marginaali: -41px 0 0 -55px; sisältö: “\25BA”; tekstin tasaus: keskellä; taustaväri: #207DE9; väri: #fff; fonttikoko: 30px; rivin korkeus: 82 kuvapistettä; -webkit-font-smoothing: antialiased; -moz-osx-font-smoothing: harmaasävy; tekstin sisennys: 5px; opasiteetti: 0,8; } .fx-wistia .video-thumb:hover:before { opasiteetti: 1; } .fx-wistia .video-thumb img { margin-bottom: 0px !tärkeää; } /* Tasaus */ .fx-wistia-left .wistia_click_to_play { margin-right: auto; } .fx-wistia-center .wistia_click_to_play { margin-left: auto; marginaali-oikea: auto; } .fx-wistia-right .wistia_click_to_play { margin-left: auto; } .fx-wistia_thumb img.wistia-no-thumb { border: 1px solid #dfdfdf; } .fx-wistia_thumb:before { content: “”; sijainti: absoluuttinen; yläosa: 50 %; jäljellä: 50 %; korkeus: 50px; leveys: 50px; muunnos: kääntää (-50%, -50%); taustaväri: var(–sininen-03); } .fx-wistia_thumb .wistia_embed { taustakuva: url(‘/wp-content/themes/fx/assets/img/icons/icon-play.png’); taustatoisto: ei toistoa; tausta-sijainti: vasen; taustan koko: kansi; sisältö: ” “; näyttö: lohko; leveys: 95px; korkeus: 95px; sijainti: absoluuttinen; yläosa: 50 %; jäljellä: 50 %; muunnos: kääntää (-50%, -50%); z-indeksi: 2; } .fx-wistia_thumb .wistia_embed:before { box-shadow: 0 0 0 12px rgb(106 106 106 / 30%); raja-säde: 50 %; sisältö: ”; sijainti: absoluuttinen; leveys: 95px; korkeus: 95px; z-indeksi: 2; yläosa: 50 %; jäljellä: 50 %; muunnos: kääntää (-50%, -50%); } .fx-wistia_thumb:hover .wistia_embed:before { box-shadow: 0 0 0 12px var(–blue-03); } .fx-wistia2 .fx-wistia_thumb { sijainti: suhteellinen; näyttö: lohko; } .fx-wistia2 .fx-wistia_thumb img { leveys: 100 %; näyttö: lohko; sijainti: alku; }]]>

🔥 Empfohlen:  10 parasta luovaa 404-sivuista esimerkkiä verkkokaupassa [2023]

WebFX:n oma tulomarkkinointiohjelmisto MarketingCloudFX on täydellinen kumppanisi B2B-sosiaalisen median mainoksille. Yli miljardin datapisteen ruokkima MCFX tekee kampanjoiden tietojen analysoinnista helppoa. Pidä kaikki tietosi yhdessä paikassa ja aloita kampanjasi tietojen analysointi jo tänään MCFX:n avulla.

Bonus: Tee yhteistyötä B2B-sosiaalisen median mainostoimiston, kuten WebFX:n, kanssa

Emme halua jättää sinua jumiin MarketingCloudFX:n kiusaamiseen, siksi päätämme tämän bonusvinkillä, joka varmasti tekee seuraavasta B2B-sosiaalisen median kampanjastasi voittajan.

Kun teet yhteistyötä B2B-sosiaalisen median mainostoimiston, kuten WebFX:n, kanssa, saat käyttöösi MCFX:n lisäksi myös korkeasti koulutettujen sosiaalisen median strategien ja digitaalisen markkinoinnin ammattilaisten tiimimme.

Katso, mistä meillä on kyse, soittamalla meille numeroon 800-280-1062 tai ota meihin yhteyttä verkossa tänään aloittaaksesi keskustelun jonkin digitaalisen markkinoijamme kanssa.