Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

BANKIT-menestystarina – Digitaalisen pankkitoiminnan tekeminen kaikkien ulottuville

Seuraava artikkeli auttaa sinua: BANKIT-menestystarina – Digitaalisen pankkitoiminnan tekeminen kaikkien ulottuville

BANKIT toimii B2B2C-liiketoimintamallilla tarjotakseen pankki- ja rahoitusratkaisuja saman katon alla. Startup perustettiin virallisesti vuonna 2010, markkinoiden tutkiminen kesti seitsemän vuotta ja lanseerasi ensimmäisen palvelunsa vuonna 2017. Amit Nigamin ja Satyajeet Limayen perustamasta BANKITista tulee Intian luotetuin maksuratkaisuyritys ja perustaa miljonääriagentti. Verkko”.

BANKIT keskittyy antamaan pankki- ja rahahallintoa alipalvelutuille henkilöille, joilla on vaikeuksia taloushallinnossa ja joilla ei ole tarpeeksi koulutusta. Yrityksen yli 50 000 agenttia on hajallaan PAN Intiassa tasojen 2, 3 ja 4 kaupunkialueilla ja kaupungeissa auttamaan ja tarjoamaan asiakkaille pankki- ja rahatoimistoja.

Tässä artikkelissa käydään läpi jännittävä BANKIT-matka, jossa on kohokohtia BANKITin liiketoimintamallista, sen alkua, tulevaisuuden suunnitelmia ja paljon muuta.

BANKIT – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi PANKKI

Päämaja Noida, Uttar Pradesh, Intia
Ala Fintech
Perustaja Amit Nigam
Perustettu 2010
Julkaisupäivä 2017
Tulot 15,1 miljoonaa dollaria vuodessa (noin)
Verkkosivusto bankit.in

BANKIT – Tietoja
PANKKI – Toimialan tiedot
BANKIT – Startup Story
BANKIT – Perustajat ja tiimi
PANKKI – Nimi ja logo
PANKKI – Tuote ja USP
BANKIT – Liiketoimintamalli ja tulomalli
BANKIT – Startup Launch & Marketing Strategy
PANKKI – Kasvu
BANKIT – kohtaamat haasteet
PANKKI – Kilpailijat
BANKIT – Tulevaisuuden suunnitelmat

BANKIT – Tietoja

Fintech-yrityksenä BANKIT toimii B2B2C-liiketoimintamallilla tarjotakseen pankki- ja rahoitusratkaisuja saman katon alla. Se teki yhteistyötä 15 000 lähikaupan kanssa Intian tason 2 ja tason 3 alueilla, jotka voivat tarjota avustettuja digitaalisia rahoituspalveluita, kuten kotimaan rahansiirtoa, nostoja APES:n/mikropankkiautomaatin kautta, ja sillä on myös oma Prepaid-korttinsa lisäpalveluiden latauksen lisäksi. , Sähkölaskujen maksut, lainat, vakuutukset, matkavaraukset jne.

Yrityksellä on yli 80 000 toimipistettä 29 osavaltiossa, jotka pyrkivät vahvistamaan läsnäoloaan tason 2 ja 3 alueilla rahoituspalveluilla. Yhtiö toi äskettäin markkinoille prepaid-korttiratkaisut yrityksille. Lisäksi yrityksen visio on tehdä “Millionaire Agents Network” (MAN). Se haluaa maksimoida niiden agenttien määrän, jotka voivat ansaita Rs. 10 lakh tuloja vuodessa toimittamalla erilaisia ​​PANKKIpalveluita.

PANKKI – Toimialan tiedot

Amit Nigamin mukaan fintech-teollisuus on kehitysvaiheessa tullakseen kolme kertaa arvokkaammaksi seuraavien 3-5 vuoden aikana. Onneksi hallitus auttaa yrityksiä muokkaamaan palveluitaan, mikä lisää luovuutta ja vahvistaa liiketoimintaa. Intian fintech-markkinoiden arvon odotetaan saavuttavan 150-160 miljardia dollaria vuoteen 2025 mennessä.

BANKIT – Startup Story

BANKITin matka alkoi Amit Nigamista, joka oli myös yksi Spice Moneyn perustajajäsenistä. Tuon matkan aikana hän ymmärsi pankkivaatimusten aukon takapajuisilla alueilla. Tästä syntyi idea BANKITista, jossa hän tähtäsi mahdollistamaan maan pankkemattomien ja alipalveluttujen osien suojatut, turvalliset ja edulliset pankki-, rahoitus- ja maksujärjestelyt. BANKIT tarjoaa nopeimman ja helpoimman rahansiirron noin 400 pankille IMPS-teknologiaan perustuen. Se tarjoaa turvallisia ja välittömiä kotimaisia ​​rahalähetyksiä. Yritys on perustettu vuonna 2010, markkinoiden analysointi, puutteiden tunnistaminen ja pankkipalvelujen tarpeen selvittäminen eri osavaltioissa kesti seitsemän vuotta ja lanseerasi ensimmäisen palvelunsa vuonna 2017.

BANKITin perustajat ottivat yhteyttä useisiin perheenjäseniin ja ystäviin keskustellakseen ideasta; monet heistä antoivat positiivista palautetta ja olivat vaikuttuneita laajemmasta tehtävästä, jota sen oli tarkoitus palvella. Muutamat heistä yhdistivät ja liittivät kädet, ja tukea laajennettiin työvoiman suhteen uskomattoman tiimin luomiseksi.BANKIT – Perustajat ja tiimi

BANKIT on aivotuote Amit Nigam, Fintech-johtaja, jolla on laaja kokemus yli 22 vuoden ajalta ja joka on työskennellyt televiestintä-, FMCG- ja fintech-yritysten, kuten Airtelin ja Aditya Birla Groupin, johdossa. Amit toimii BANKIT:n toiminnanjohtajana ja COO:na. Hän oli myös yksi Spice Moneyn perustajista. Hän on kokenut johtaja, jolla on taitoja johtaa suoria raportteja sekä poikkitoiminnallisia tiimejä, perustella uusia tuotekehitysinvestointeja, määrittää ja dokumentoida uusia tuotevaatimuksia, kehittää myyntiennusteita ja tuotteiden hinnoittelua sekä tuoda uusia tuotteita markkinoille. Hän ohjaa myös yhtiön suurprojektien avainjohtamista.

sitä vastoin, Herra Satyajeet Limaye, Strategiajohtaja, työskentelee Amit Nigamin rinnalla johtaa osakekauppoja sekä osto- että myyntipuolella, haudottava, haastava strategia ja uudelleenjärjestely tulovirrat strategian ja talousanalytiikan avulla.

BANKIT-tiimi halusi muodostaa yhteyden ja olla samassa suhteessa massoihin ja halusi nimen olevan samassa suhteessa sen tehtävään tarjota pankki- ja rahoituspalveluita viimeiseen mailiin asti.

PANKKI – Tuote ja USP

BANKIT tarjoaa asiakkailleen rahoituspalveluita vähittäiskanavien, toimipisteiden ja pankkiasiantuntijoiden kautta. Rahapalvelut ovat tehokkaasti saatavilla lähikaupoissa. Yksityishenkilöt voivat käydä lähimpien viranomaisten asiantuntijoilla ilman raportteja. BANKIT on vaihe, jossa on saman katon alla erilaisia ​​pankki-, talous- ja maksuhallintoja ja se jatkaa siihen lisäämistä asiakkaan tarpeiden mukaan.

BANKIT keskittyy tarjoamaan pankki- ja finanssipalveluja alipalvelutuotteille henkilöille, joilla on vaikeuksia finanssitoimistoissa ja jotka ovat alikoulutettuja. Yrityksen yli 50 000 agenttia on hajallaan PAN Intiassa tason 2, tason 3 ja tason 4 kaupunkialueilla/kaupungeissa auttamaan ja tarjoamaan asiakkaille pankki- ja rahatoimistoja. Se tarjoaa B2B2C-hallinnon, joka käsittelee kaksikäyttöisiä ammatteja, asiantuntijoille, jotka tarjoavat erilaisia ​​​​apua ostajille ja auttavat asiakkaita nopeassa, yksinkertaisessa pankki-, rahoitus- ja maksuhallinnossamme, jotka eivät vaadi asiakirjoja.

BANKITin USP on sen web-pohjainen käyttöliittymä ja monipuolinen sovellus, joka on helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen loppuasiakkaille. Sen portaali ja sovellus ovat paljon turvallisempia, autenttisempia ja helppokäyttöisempiä, jos asiakas on rekisteröitynyt (ennen BANKIT:in kanssa tehtyä vaihtoa), hänen käteisrahansa voidaan lähettää 2-3 rastilla heti. Startup jatkaa sovelluksensa ja portaalinsa päivittämistä asiakkaan tarpeiden mukaan. BANKIT on lisännyt lukuisia uusia hallintoja ja takaa edustajilleen ilmaiset pienoisennakot, mikä oli erittäin tärkeää ja hyödytti lopulta yhtä paljon edustajia kuin asiakkaita. BANKIT on erillinen eri hallintoalue, joka on käytettävissä 24×7.

BANKIT – Liiketoimintamalli ja tulomalli

Fintech-organisaationa BANKIT toimii a yritysten ja asiakkaiden välisen toimintasuunnitelman tuoda pankki- ja rahajärjestelyt saman katon alle. Se tarjoaa rahoituspalveluita, kuten kotimaisen rahansiirron, ja kotiutuksia APES-/pienipankkiautomaattien kautta, ja sillä on oma prepaid-kortti, joka on erillään ylimääräisistä hallinnoinnista, kuten latauksista, sähkölaskujen maksueristä, vakuutuksista, matkavarauksista ja niin edelleen. Sen huippuluokan järjestelyjen tarkoituksena on tehdä rahavaihdosta johdonmukaista, yksinkertaista ja nopeaa saada agentit mukaan.

Yritys tarjoaa erilaista apua ostajille agenttiorganisaationsa kautta, ja DMT:n kaltaisesta avusta se veloittaa asiakkaita @1% selvitystoiminnasta RBI:n sääntöjen mukaan. Eri mallit, kuten rahan nostot AePS/mATM, Mobile/DTH/Fastag, lataukset, laskujen maksut, suojaus, CMS ja niin edelleen, ovat joko pankkien tai aggregaattoreiden kautta. BANKIT saa heiltä palkkion, jonka se antaa vähittäismyyntikanavalle.BANKIT – Startup Launch & Marketing Strategy

Koska BANKITin kohderyhmä on pääosin maaseudulta ja taajama-alueelta, tiimi lähestyi kauppiaita suoramarkkinoinnin kautta myyntihenkilöstön kautta. Samalta saatu vastaus osoittautui onnistuneeksi ja monet jälleenmyyjät liittyivät käteen BANKITin kanssa.

COVID-19-pandemia ja aiheuttama sulkeminen pakottivat monet siirtotyöläiset kaupunkialueilta muuttamaan sisäisesti takaisin kotikaupunkiinsa. BANKIT hyödynsi tätä mahdollisuutta auttaakseen näitä ihmisiä saamaan mahdollisuuksia paikallisesti ja siten saamaan lisää ihmisiä mukaan laajempaan tehtäväänsä.

PANKKI – Kasvu ja tulot

Noidan pääkonttorin käynnistys BANKITilla on toimintaa 29 osavaltiossa yli 70 000 kirjeenvaihtajalla ja 50 000 agentilla. Sen merkittävä liiketoiminta tulee Andhra Pradeshista, Orissasta, Telanganasta, Biharista, Maharashtrasta, Uttar Pradeshista, Delhistä, Länsi-Bengalista, Tamil Nadusta, Gujaratista, Rajasthanista jne. Fintech-työntekijän arvioitu vuotuinen liikevaihto on tällä hetkellä 15,1 miljoonaa dollaria vuodessa.BANKIT – kohtaamat haasteet

Ryhmä on kokenut valtavan määrän vaikeuksia koko retken aikana, mutta yksi näkyvämpi asia, joka voidaan korostaa, on sen valtava liiketoiminnallinen työ koronavirussulun aikana.

Sillä hetkellä, kun koronavirus alkoi vaikuttaa Intian yritysmarkkinoihin, koe oli suunnitella liiketoiminta uudelleen ja esitellä järjestelmät täydellisesti ihanteelliseen tilaisuuteen sijoittautua ja kehittää liiketoimintaa. Tiimi oli iloinen siitä, että BANKIT ei vain syntynyt maailman vaikeimman kauden aikana, mutta teki lisäksi suurimman bisneksen lockdownissa, kun ostajien keräämä pankki- ja rahahallinnon kiinnostus ja BANKIT oli valmis antamaan jotain hyvin samanlaista niitä vaikeita tilaisuuksia.

Siitä lähtien kun BANKIT aloitti ensimmäisen toimintansa, se on havainnut, että organisaatiot ovat kohdanneet muutamia haasteita tämän pandemian aikana, kun he voivat tukea näkemyksiään, mutta heidän valtava hallintonsa auttoi BANKITia selviytymään tästä vaikeasta ajasta ja valokeilassa haluttuun suuntaan. Cash-out-apu on osoittautunut selkeäksi eduksi sen liiketoiminnalle. Yritys on hankkinut suurimman tulokehityksen ja vaihdon keskeytyksen aikana, ja se on nähnyt joidenkin maksujensa kasvun.

PANKKI – Kilpailijat

BANKITin merkittäviä kilpailijoita ovat PayNearby, Fino PaymentS Bank ja Spice Money.

BANKIT – Tulevaisuuden suunnitelmat

Organisaatiolla on ollut tavoite lisätä Yli 1 lakh tällaisia ​​myyntipisteitä maan pääkaupunkiseudulla ja maalaismaisessa osassa tänä rahavuonna kanavalaajennussuunnitelmansa mukaisesti. Lisäksi organisaatio aikoo lähettää lähikuukausina toisen rivin nimikkeitä ja hallintoja.

BANKIT haluaa olla edelläkävijä sellaisen uuden Intian muodostumisessa, jossa kaikilla on pääsy pankkipalveluihin eikä hänen tarvitse kamppailla peruspankki- ja rahoitustarpeista. Visiossaan tulla Intian suurimmaksi ja luotettavimmaksi maksuratkaisuyhtiöksi tiimi työskentelee avatakseen yli 10 000 digitaalista ja brändi BANKIT-myymälää eri puolilla maata. Startupin tavoitteena on kääntää hallituksen visio Intian maaseudun digitalisoimisesta ja uusien yrittäjien luomisesta.

UKK

Mikä on BANKIT?

BANKIT tarjoaa asiakkailleen rahoituspalveluita vähittäiskanavien, toimipisteiden ja pankkiasiantuntijoiden kautta. Se teki yhteistyötä 15 000 lähikaupan kanssa Intian tason 2 ja tason 3 alueilla, jotka voivat tarjota avustettuja digitaalisia rahoituspalveluita, kuten kotimaan rahansiirtoa, nostoja APES:n/mikropankkiautomaatin kautta, ja sillä on myös oma Prepaid-korttinsa lisäpalveluiden latauksen lisäksi. , Sähkölaskujen maksut, lainat, vakuutukset, matkavaraukset jne.

Ketkä ovat BANKITin perustajia?

BANKIT on aivotuote Amit Nigam. Satyajeet Limaye, Chief Strategy Officer, työskentelee Amit Nigamin rinnalla.

Mikä on BANKITin USP?

BANKITin USP on sen verkkopohjainen käyttöliittymä ja monipuolinen sovellus joka on helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen loppuasiakkaille. Sen portaali ja sovellus ovat paljon turvallisempia, autenttisempia ja helppokäyttöisempiä, jos asiakas on rekisteröitynyt (ennen BANKIT:in kanssa tehtyä vaihtoa), hänen käteisrahansa voidaan lähettää 2-3 rastilla heti.

Kuinka paljon BANKITin tulot ovat?

BANKITin arvioitu vuotuinen liikevaihto on tällä hetkellä 15,1 miljoonaa dollaria vuodessa.

Kuinka BANKIT toimii?

BANKIT tarjoaa asiakkailleen rahoituspalveluita vähittäiskanavien, toimipisteiden ja pankkiasiantuntijoiden kautta. Rahapalvelut ovat tehokkaasti saatavilla lähikaupoissa. Yksityishenkilöt voivat käydä lähimpien viranomaisten asiantuntijoilla ilman raportteja. BANKIT on vaihe, jossa on saman katon alla useita pankki-, talous- ja maksuhallintoja.

Onko BANKIT turvallinen?

BANKIT tarjoaa nopeimman ja helpoimman rahansiirron noin 400 pankille IMPS-teknologiaan perustuen. Se tarjoaa turvallisen ja välittömän kotimaisen rahalähetyksen. Sen portaali ja sovellus ovat paljon turvallisempia, autenttisempia ja helppokäyttöisempiä.

Ketkä ovat BANKITin kilpailijat?

Jotkut BANKITin kilpailijoista ovat PayNearby, Fino Payment pankit ja Spice Money.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Paras digitaalisen markkinoinnin hallintapaneeli vuonna 2023 (+ esimerkkejä siitä, mitä seurata)