Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Barnes & Noble esittelee edullisen e-kirjanlukijan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Barnes & Noble esittelee edullisen e-kirjanlukijan

Barnes & Noble on juuri ottanut käyttöön budjettiversion Nook GlowLight 4:stä, e-kirjojen lukuohjelmasta, jonka se lanseerasi viime joulukuussa.

Barnes & Noblen uusi Nook GlowLight 4e e-kirjojen lukija. Barnes & Noble

Barnes & Noblen keskiviikkona 25. toukokuuta julkistaman 6 tuuman Nook GlowLight 4e:n vähittäismyyntihinta on 120 dollaria – se on 30 dollaria halvempi kuin Nook GlowLight 4.

Joten mitkä ovat tärkeimmät erot näiden kahden laitteen välillä?

Ensinnäkin uudessa e-kirjanlukijassa on 8 Gt sisäistä tallennustilaa, kun taas kalliimpi malli tarjoaa 32 Gt. Jopa 8 Gt:lla pystyt lataamaan paljon kirjoja ja varmasti paljon enemmän kuin yhden loman aikana, joten ei hätää.

Nook GlowLight 4e:ssä on myös hieman huonompi näyttö, joka tarjoaa 212 pistettä tuumalla verrattuna 300 pistettä GlowLight 4:ssä. Molemmat on kuitenkin suunniteltu vähentämään häikäisyä ja niissä on naarmuuntumattomia ominaisuuksia, joiden pitäisi varmistaa mukava lukukokemus.

Akun kesto näyttää olevan enemmän kuin riittävä uudelle laitteelle, ja Barnes & Noble sanoo, että yksi lataus kestää “viikkoja”, kun taas GlowLight 4 toimii “noin kuukauden”.

Nook GlowLight 4e nostaa vaa’an 6 unssia, ja siinä on myös sisäänrakennettu sanakirja, kirjanmerkki ja jakamisominaisuudet.

Barnes & Noblen johtaja Susan McCulloch kommentoi uuden e-kirjanlukijan lanseerausta: “Barnes & Noblen ytimessä on rohkaista selaamaan ja auttaa kirjan ystäviä löytämään seuraava suosikkilukemansa. Olemme innoissamme voidessamme toimittaa tämän uusimman kokemuksen ajoissa isänpäivälahjojen jakamista ja kesälukemista varten.

Nook GlowLight 4e on ennakkotilattavissa nyt, ja sen toimitukset alkavat 7. kesäkuuta. Uuden laitteen koteloita on myös saatavana useissa eri väreissä.

120 dollarilla GlowLight 4e on 30 dollaria kalliimpi kuin Amazonin Kindle-e-kirjanlukija, vaikka kyseinen laite näkyy tällä hetkellä loppuvana Amazonin verkkosivustolla.

Jos haluat tietää lisää tällä hetkellä markkinoilla olevista suosituista e-kirjojen lukulaitteista, tämä kätevä Digital Trends -opas voi auttaa sinua.

🔥 Empfohlen:  Google Ranking Algorithm Research esittelee TW-BERT:n