Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Bengalurussa toimiva käynnistys, joka auttaa sinua löytämään seuraavan myymäläsi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Bengalurussa toimiva käynnistys, joka auttaa sinua löytämään seuraavan myymäläsi

Nykyisin käytämme navigointisovelluksia, kuten Google Mapsia ja MapMyIndiaa, tutkiaksemme uusia alueita. Kuluttajan näkökulmasta ne ovat todella hyviä ja tarjoavat kaiken oleellisen tiedon liikenteestä, ravintoloista, klinikoista jne. tietyssä paikassa. Mutta onko olemassa Google Maps -vastaavaa liikemiehelle, joka haluaa perustaa myymälän uuteen paikkaan? Kuka hoitaa hänen puolestaan? Kuka tuo tiedot?

GeoIQ tekee sen ja paljon muuta. Bengalurussa sijaitseva GeoIQ on saavuttanut 10-kertaisen kasvun ARR-arvossaan viimeisten neljän vuosineljänneksen aikana ja on matkalla rekisteröimään ARR:n viisinkertaista kasvua seuraavien kahden neljänneksen aikana.

Eksklusiivisessa vuorovaikutuksessa Analytics India -lehtitoimitusjohtaja Devashish Fuloria kertoo GeoIQ:n liiketoimintamalleista, lippulaivatuotteista, yrityksen kohtaamista haasteista ja myös tulevaisuuden suunnitelmista.

TAVOITE: Mikä on GeoIQ:n tarina?

Devashish: Vuoden 2018 tienoilla keskustelimme monista datatieteen ongelmista. Yksi Intian suurimmista jälleenmyyjistä yritti toteuttaa suunnitelmaansa avata 5 000 ruokakaupan ketju eri puolille Intiaa, mutta hänellä oli vaikeuksia löytää sopivimpia paikkoja myymälöilleen metrokaupunkien ulkopuolella. Yleensä entiteetit ovat riippuvaisia ​​tällaisissa tapauksissa esiin tulevista tiedoista. On kuitenkin vaikeaa ymmärtää, mikä tieto on riittävän hyvää, koska entiteetit eivät yleensä tiedä sijainnin olinpaikkaa. Nyt kun perustat myymälän, se on valtava kustannus. Joten jos se ei toimi vuoden kuluttua, menetät paljon liiketoiminnan arvoa ja pääomaa.

Tästä syystä saimme idean tarjota sijaintitietoa keskitetysti. Aloimme tarkastaa tietoja eri paikoista. Tarkastelimme hallituksen tietoja, julkisia rekistereitä ja Internetiä ja lopulta kerroimme kaikki tiedot kartalle. Nykyään kerromme yrityksille kaiken osoitteesta kadulla olematta siellä – onko paikka tavoitettavissa, onko se riskialtista, olisiko kalliille vaatteille kysyntää jne. Vastaamme tällaisiin arvokkaisiin kyselyihin yksinkertaisin numeroin . Kun asiakas tiedustelee paikkaa, annamme hänelle arvosanan 0-100, mikä tarkoittaa, kuinka hyvä sijainti olisi yritykselle.

Devashish Fuloria

TAVOITE: Se on mielenkiintoista! Kerro tarkemmin joistakin viimeisimmistä asiakkaillesi tarjotuista käyttötapauksista, erityisesti AI/ML:n käyttöönotossa?

Devashish: Käyttötapauksemme ovat eri toimialoilla, joista suurimmat ovat fintech, vähittäiskauppa ja verkkokauppa. Fintechin suurin käyttökohde on riskien ennustaminen. Ennen lainojen nostamista fintechin on tiedettävä asiakkaidensa luottokelpoisuus. Lainaa hakiessaan asiakkaat antavat tietoja, kuten PAN-korttitiedot, luottokorttien numerot jne. Näistä tiedoista saatujen paikkakohtaisten tietojen perusteella ennustamme, kuinka uskottava potentiaalinen asiakas olisi.

🔥 Empfohlen:  Apple Maps parantaa maantiematkoja useiden välilaskujen reitityksellä ja julkisen liikenteen hinnoilla

Verkkokaupan osalta ratkaisemme alkuperään palauttamiseen liittyvän huolen lisäämällä heidän käyttäjätietojaan hyperlokaalilla älykkyydellä. Muita käyttötapauksia ovat tarkka vaurauden ennustaminen, petosten ennustaminen, vaatimustaipumus, perintämalli ja liidien priorisointi.

TAVOITE: Mitä haasteita olet kohdannut tähän mennessä ja miten GeoIQ vastaa niihin?

Devashish: Aloittaessamme ymmärsimme, että näille tiedoille oli suuri tarve, mutta kuitenkin rajallinen ymmärrys. Meidän piti kouluttaa käyttäjiämme, toisinaan epäonnistuneesti, kuinka käyttää tätä laajaa tietovarastoa parhaiten. Yritysanalyytikot etsivät aina tiettyjä lukuja, jotka he pitivät tärkeinä. Tähän lopulta puututtiin. Nyt tarjoamme asiakkaille pisteet.

Sitten oli haasteita, kuten arvokkaan, tarkan ja laadukkaan reaalimaailman datan hankinta. Esimerkiksi Intian rajojen laadukkaat tiedot eivät olleet helposti saatavilla eikä saatavilla. Myöskään pin-koodi, kaupunki, osavaltio ja muut rajat eivät olleet kovin selkeitä hallinnollisten rajojen ulkopuolella. Siksi rakensimme GeoAllocation-moottorin määrittelemään rajat paremmin (20 % tarkempia kuin nykyiset rajamääritykset) ja kartoitimme osoitteet näihin uusiin rajoihin.

Toinen haaste koski tietojen pyhyyttä. Meidän piti tarkistaa ja validoida tietopisteet eri lähteistä varmistaaksemme julkisista tietolähteistä keräämiemme tietojen oikeellisuuden ja todenmukaisuuden.

Tällä hetkellä tiedon löytäminen on suuri haaste. Sen tunnistaminen, mitkä tiedot ovat hyödyllisiä ja vaikuttavat suoraan käyttötapaukseen, on äärimmäisen vaikea tehtävä ja usein päätyy yrityksen ja erehdyksen päälle. NoCode ML -alusta on luotu ratkaisemaan tämä ongelma. Ratkaisu on saanut beta-vaiheen päätökseen ja se julkaistaan ​​pian. Yritykset voisivat luoda useita malleja hetkessä ja kokeilla dataattribuutteja löytääkseen käyttötarkoitukseensa parhaiten sopivan.

TAVOITE: Joten tavallaan GeoIQ yrittää käsitellä huonojen tietojen ongelmaa NoCode ML -alustan avulla. Huono data on maailmanlaajuinen ongelma. Miten muuten aiot käsitellä uhkaa?

Devashish: Data on hyvä. Emme usko huonoon dataan. Huono data on hyvää dataa, jota ei ole esitetty jäsennellyssä ja kulutettavassa muodossa. Kyllä, emme kiellä, että tietojen kanssa on monia ongelmia, kun tarkastellaan yritysten tietokantoja. Mutta et voi ratkaista useita ongelmia. Keskitymme siis yhteen tiettyyn alueeseen eli sijaintiin, joka auttaa meitä sitomaan paljon erilaisia ​​tietojoukkoja yhdeksi yhtenäiseksi.

🔥 Empfohlen:  Essential Toolkit for Agencyn omistajille: välttämättömät toimistotyökalut menestykseen

TAVOITE: Mitä tekniikkaa GeoIQ käyttää laajan tietopinon analysointiin tarjotakseen asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja?

Devashish: Käytämme patentoituja algoritmejamme reaalimaailman tietojen muuntamiseen yli 600 lähteestä strukturoituun muotoon, joka on luokiteltu yli 3000 attribuutin alle. Olemme rakentaneet edistyneitä koneoppimisominaisuuksia, joiden avulla voimme tarjota asiakkaille räätälöityjä malleja heidän käyttötapaustensa perusteella. Vakiotarjontamme Explorer ja API:t tukevat ML-ominaisuuksia. Explorer auttaa käyttäjää saamaan tietoa tietystä sijainnista tai vertaamaan enintään kolmea sijaintia kerralla tietyn määritteen perusteella. Sovellusliittymät voidaan upottaa suoraan koodiin sijaintitietojen lisäämiseksi.

TAVOITE: GeoIQ keräsi äskettäin 2,25 miljoonaa dollaria rahoitusta. Miten aiot kanavoida nämä varat?

Devashish: Tuotejohtoisena yrityksenä ydinstrategiamme liittyvät tuotekehitykseen. Kanavoimme osan näistä varoista kehittyneiden teknisten valmiuksien ja ammattitaitoisen henkilöstöryhmän rakentamiseen.

Lisäksi haluamme ottaa menetelmämme käyttöön ja rakentaa samanlaisen järjestelmän eri maantieteellisille alueille. Tällä hetkellä se on Yhdysvallat. Avaamme alustamme datatieteilijöille, joilla he voivat luoda omia sijaintimallejaan ja saada tarkkoja Yhdysvaltoihin liittyviä sijaintivastauksia.

TAVOITE: Miksi Yhdysvallat, eikä laajempi alue Intian ympärillä?

Devashish: Kaakkois-Aasialla on hyvin samankaltaisia ​​ongelmia kuin Intiassa, mikä johtuu periaatteessa siitä, että olemme kaikki dataköyhiä. Kaakkois-Aasia, meille ehkä kaksikymmentä maantieteellistä kokonaisuutta, mikä tarkoittaa, että sinun on löydettävä 20 × 500 tietolähdettä perustaaksesi. Mutta koska Yhdysvallat on yksi massiivinen maantieteellinen yksikkö, voit skaalata tietoja erittäin nopeasti, ja tiedot ovat myös helposti saatavilla.

TAVOITE: Tällä hetkellä GeoIQ tarjoaa kolme tuotetta – No code ML, API ja Explorer. Onko tuotevalikoiman laajentamista suunnitteilla? Mitä on valmisteilla?

Devashish: Enemmän kuin laajentaa uusia tuotteita, yritämme laajentaa ratkaisujamme uusiin käyttötapauksiin, hankkia enemmän uusinta tietoa ja parantaa ML-malleja. Jokainen lisäämämme uusi tietolähde rikastuttaa tarjontaamme askeleen pidemmälle. Ratkaisumme ovat saaneet laajaa käyttöä. Uudet yritykset, joilla on erittäin tarkkoja ja niche-ongelmia, ottavat meihin yhteyttä. Olemme innoissamme niistä ja laajennamme käyttötapausskenaarioitamme.

🔥 Empfohlen:  9 parasta osakeseulaa intialaisille sijoittajille

TAVOITE: Intiassa pienet yritykset kärsivät usein sijaintiongelmista. Onko sinulla yhteiskuntavastuun näkökulmasta suunnitelmia tehdä yhteistyötä kyseisen yhteiskunnan osan kanssa?

Devashish: Meillä on jo freemium-malli pienyrityksille, jotta ne voivat käyttää ratkaisujamme tietyllä määrällä ilmaisia ​​luottoja. Lisäksi joitain perustietoja kaupungeista ja kylistä ja kaduista tarjotaan ilmaiseksi.

TAVOITE: Luuletko, että keskustelut datan sääntelystä vaikuttaisivat GeoIQ:n toimintaan?

Devashish: Minusta se oli hyvin tietoinen valinta, jonka teimme neljä vuotta sitten, ettemme aio käsitellä henkilötietoja. Se on anonymisoitua tietoa, jota käsittelemme. Hallituksen tiedot eivät nimeä ihmisiä. Nielsenin tietojen kaltaiset tiedot kertovat käytetyistä kuvioista tietyssä paikassa, eikä niissä ole henkilökohtaisia ​​tietoja. Emme tiedä kuka henkilö A on. Tätä tietoa ei ole järjestelmässä. Jos mitään, GeoIQ:n metodologia asettaa mallin sille, kuinka tietoja tulee käyttää useissa järjestelmissä säilyttäen samalla “yksityisyys ensin”. Näin ollen muuttuvilla datamääräyksillä ei ole haitallista vaikutusta GeoIQ:n toimintaan.

TAVOITE: Mikä on GeoIQ:n etenemissuunnitelma? Mitä kehitystä voimme odottaa uusien ratkaisujen ja palveluiden suhteen?

Devashish: Nykyaikaiset yrityksissä olevat tekoälyjärjestelmät perustuvat siihen, mitä käyttäjät tekevät sovelluksillaan. Kukaan ei tiedä, mitä käyttäjät tekevät todellisessa maailmassa. Esimerkiksi henkilö A on vain Amazonin entiteetti, ja kaikki personointi tapahtuu A:n liikkeen ja sovelluksen käyttäytymisen perusteella. On todennäköistä, että A:n naapurilla on samanlaiset mieltymykset kuin A:lla, mutta Amazon ei tiedä niistä. Pyrimme hyödyntämään tämäntyyppisiä yhteisiä vuorovaikutuksia ja tekemään niistä osa nykyaikaisia ​​tekoälyjärjestelmiä.

Etenemissuunnitelman näkökulmasta kohdistamme ensisijaisesti suuriin liiketoimiin ja olemme siten paljon tekemisissä fintech-, vakuutus- ja verkkokaupan toimijoiden kanssa. Kasvatamme asteittain vertikaalejamme Intiassa. Uusien ratkaisujen tai palveluiden osalta pyrimme vahvistamaan jalansijaamme vakuutustekniikan ja verkkokaupan aloilla tarttumalla useampaan käyttötapaukseen ja laajemmassa mittakaavassa.