Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Best Times to Doordash (Ultimate 2023 Guide)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Best Times to Doordash (Ultimate 2023 Guide)

Jos olet koskaan harkinnut kuljetuskuljettajaksi ryhtymistä, olet todennäköisesti harkinnut DoorDashille työskentelyä. Loppujen lopuksi DoorDash-toimituskuljettaja on loistava tapa ansaita hieman enemmän rahaa.

Jotkut kuljettajat jopa tekevät DoorDashista kokopäivätulonsa hyödyntämällä DoorDash Peak Hours -tuntia ja muita bonuksia tuntipalkkansa korottamiseksi.

Tietenkin jakelukuljettajien, jotka haluavat ansaita enemmän rahaa, on tiedettävä parhaat ajat DoorDashille ja kuinka ansaita enemmän rahaa toimituspalvelullesi.

Jos sinun tarvitsee tietää kuinka ansaita rahaa Doordash-kuljettajana etkä tiedä parhaita aikoja DoorDashille alueellasi olet oikeassa paikassa. Oletko valmis oppimaan maksimoimaan voittosi ja hyödyntämään DoorDashin huippupalkkoja? Sukeltakaamme sisään.

Haluatko nopeaa rahaa? Kokeile näitä menetelmiä! 👇

Miksi ajoituksella on väliä ruoan toimitussovelluksissa

Monet ihmiset eivät ajattele, että ajoituksella on väliä, kun ajat kuljetuspalveluun. Heillä on tapana ajatella, että kaikki tunnit, jotka pystyt ajamaan, toimivat suunnilleen samalla tavalla, riippumatta siitä, mihin aikaan päivästä teet sen.

Mutta totuus on, kun kyse on ruoan toimituspalveluista, kun ajat asioita. Ansaitset luultavasti esimerkiksi paljon enemmän rahaa toimitusruuhkan aikana kuin lounaan ja illallisen välissä.

DoorDash-huipputunnit antavat sinulle myös mahdollisuuden ansaita enemmän rahaa samassa ajassa, koska sovellus maksaa sinulle enemmän ajamisesta ruuhka-aikoina. He yrittävät saada lisää kuljettajia varmistamaan, että asiakkaat saavat ruokansa kohtuullisessa ajassa, joten he tarjoavat kannustimia.

Päinvastoin, jos työskentelet silloin, kun ruokatoimitussovelluksen kysyntään on liikaa vaikuttavia tekijöitä, et ansaitse yhtä paljon rahaa ja saatat joutua ottamaan enemmän halvalla palkattuja tilauksia pysyäksesi kiireisenä.

Aiheeseen liittyvä lähde:

Onko työskentelyllä illallisruuhkalla väliä?

Illallisruuhkan tekeminen voi olla yksi parhaista hetkistä DoorDashille, mutta se ei ole sitä aina paras aika tehdä töitä. Parhaat ajat DoorDashille riippuvat asuinpaikastasi ja alueesi väestötiedoista. Tämä johtuu siitä, että parhaat ajat ovat silloin, kun enemmän maksavia tilauksia tulee enemmän, jotta voit ansaita ylimääräistä rahaa.

Se riippuu myös siitä, kuinka DoorDash-ajureilla kilpailet ja kuinka kauan joudut todennäköisesti ajamaan tilausta kohti.

Korkeapalkkaisilla tilauksilla on merkitystä, koska ne voivat lisätä tuntitulojasi. Ajaminen ruuhka-aikoina ja kiireisinä aikoina on tärkeää, koska sinun ei tarvitse odottaa niin kauan tilausten välillä.

Mutta joissain paikoissa DoorDashin aamuvuoro saattaa olla paras aika DoorDashille. Muilla alueilla yövuorot saattavat olla ruuhka-aikoja, koska myöhäisillan yritysten työntekijät tilaavat ruokaa toimistoon. Jos kaupungissasi on suuri osuus opiskelijoista, monet brunssiravintolat tai muut demografiset erot saattavat muuttaa alueesi kiireisimpiä aikoja.

Joten kyllä, illallisruuhka on usein paras tapa saada DoorDash-tilauksia, mutta todelliset tulosi riippuvat parhaista DoorDash-ajoista alueellasi ja siitä, milloin DoorDash tarjoaa huippupalkkoja alueellasi.

Aiheeseen liittyvä: 36 sovellusta, jotka antavat sinulle ilmaista rahaa

Mitkä ajat antavat sinulle eniten rahaa toimituskuljettajana

Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit ansaita mahdollisimman paljon rahaa useimmat paikat ja parhaat ajat DoorDashille suurin osa DoorDash ajurit. Sitten puhumme kysymyksistä, joita voit esittää itsellesi auttaaksesi määrittämään, mitkä kellonajat ovat parhaat alueesi ja aikatauluusi.

🔥 Empfohlen:  Tekstin kirjoittaminen blogeihin: 10 vinkkiä, joita tarvitset kannattavan sisällön luomiseen

Kuinka ajaminen ruuhka-aikoina auttaa

Ruuhka-aikoina ajaminen on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa DoorDash-alustalla. Tämä johtuu siitä, että ruuhka-ajat auttavat nostamaan tuntipalkkaasi, mikä on tärkeää, koska sinun on myös mietittävä DoorDash-palkkasi kilometrimäärää.

Miksi? Koska kuljettajat ovat vastuussa ajoneuvojensa kulumisesta, ja mitä enemmän ajetaan autollasi tunnissa, vähennät DoorDash-palkkasi arvoa ajoneuvosi menetetyllä arvolla.

Jos ajat vain vilkkaimpina aikoina, maksimoit todelliset tulot kulujen jälkeen. Kuljettajien on pohdittava, kuinka saada rahansa parhaalla mahdollisella tavalla, koska DoorDash-sovelluksen käyttö ruoan toimittamiseen aiheuttaa paljon kustannuksia.

Kuten muutkin toimituspalvelut, Doordash antaa joskus myös DoorDash-kuljettajille kannustimia tehdä enemmän DoorDash-toimituksia ja olla erittäin tuottava. Tämä johtuu siitä, että he saavat parempia voittoja kuljettajilta, joilla on enemmän toimituksia.

Varsinkin jos haluat muuttaa DoorDash-kuljettajan työstä kokopäivätyötä, on tärkeää työskennellä omalla aikataulullasi päivällisaikaan ja muihin laiturin ruuhka-aikaan.

Aiheeseen liittyvä: Milloin DoorDash maksaa sinulle?

Kuinka maksimoida huipputuntien tuotot

Ansioiden maksimoiminen DoorDash-sovelluksella ruuhka-aikoina on yksi parhaista tavoista varmistaa, että ansaitset enemmän kuin vähimmäispalkka. Ruuhka-ajat auttavat usein tekemään parempia DoorDash-vinkkejä, koska DoorDash-asiakkaat tietävät, milloin he tilaavat kiireisimpänä aikana ja yrittävät antaa parempia tippiä samaan aikaan.

Pelkkä työskentely ruuhka-aikoina ei kuitenkaan riitä maksimoimaan voittosi. Toki se nostaa peruspalkkasi, mutta on enemmän temppuja ansaitaksesi parempaa rahaa omilla tunneillasi.

Esimerkiksi silloin, kun työskentelet parhaimmillaan, harkitse suurempien parempien tilausten odottamista sen sijaan, että hyväksyisit ensimmäiset tilaukset, jotka tulevat tiellesi. Tämä johtuu siitä, että suuremmat tilaukset antavat yleensä paremman peruspalkan ja isommat juomarahat.

Sinun tulisi myös harkita hengailua samassa ravintolassa odottaessasi tilauksia. Tämä johtuu siitä, että jos olet lähellä kiireistä ravintolaa tai kaksi, on todennäköisempää, että DoorDash lähettää sinulle tilaukset niiden saapuessa.

Lopuksi kiinnitä huomiota siihen, kuinka kaukana tilaus on, kun saat toimitusmahdollisuuden. Tämä on tärkeää, koska kilometrit menetetään sinulle ja koska pitkä ajoaika tarkoittaa, että kestää vain niin paljon kauemmin, ennen kuin voit hyväksyä seuraavan tilauksesi.

Koska sinulle ei makseta ajoajasta, on tärkeää säästää rahaa antamalla muiden kuljettajien ottaa pidempiä matkatilauksia.

Aiheeseen liittyvä: Parhaat Doordash Hacks

Huomioi, kun päätät, mihin aikaan viivataan

Parhaiden tuntien ja ajan määrittäminen DoorDashille voi olla vaikeaa, varsinkin kun tarvitset nopeaa palkkaa ja lisää rahaa pankkitilillesi. Paras aika DoorDashiin riippuu siitä, milloin alueellasi asuvat ihmiset tilaavat ruokaa ja mikä kuljettajasovellus on suosituin.

Tässä on joitain kysymyksiä, jotka sinun on kysyttävä itseltäsi, varsinkin kun DoorDash-ajurit ovat periaatteessa itsenäisiä urakoitsijoita. Keskimääräiset dash-maksut ovat hyvä lähtökohta, mutta näihin kysymyksiin vastaaminen ja aikataulun suunnitteleminen kiireisten alueiden ja ruuhka-aikojen ympärille auttaa sinua ansaitsemaan enemmän.

Onko paikkoja, jotka ovat kiireisiä eri vuorokaudenaikoina?

Yksi parhaista strategioista nostaa peruspalkkasi DoorDashilta on oppia eri paikat, joissa voit ajaa ja jotka ovat kiireisiä eri aikoina.

Saatat saada parempia asiakasvinkkejä, jos olet vilkkaalla alueella joka kerta kun ajat. Monilta kaupunkialueilta löytyy kiireisiä paikkoja aamupäivällä ja illalla, mutta voi kestää muutaman viikon selvittää, mitkä alueet ovat vilkkaimpia.

🔥 Empfohlen:  Verkkosivustojen kääntäminen: Kuinka ansaita rahaa (Ultimate 2023 Guide)

Esimerkiksi brunssipaikat ryhmittyvät usein yhteen, joten suosittujen aamiais- ja brunssipaikkojen lähellä oleminen aamuisin auttaa sinua ansaitsemaan enemmän.

Tiedätkö lämpimän lounasravintolan alueellasi? Harkitse, että olet tällä alueella lounasaikaan.

Onko alueellasi ravintoloita, jotka ovat erikoistuneet myöhäisillan välipaloihin ammattilaisille ja opiskelijoille? Vietä aikaa näiden ravintoloiden lähellä myöhäisillan tunteina, jotta olet ensimmäinen kuljettaja, joka saa tilaukset.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka rikastua tavallisella työllä

Milloin alueesi asiakkaat todennäköisimmin tilaavat?

Monilla paikoilla on yleensä tietyt toimitusajat, jolloin useammin tilaajat kuin toiset. Alueesi tilaustrendien oppiminen voi olla hyvä tapa ansaita enemmän rahaa DoorDashin kautta ja hyödyntää muita kannustimia ja tapoja parantaa tuntitulojasi.

Kestää jonkin aikaa selvittää, milloin tilauksia tulee useammin, mutta ajovalmius näinä aikoina on parempi tapa saada useita tilauksia nopeammin kuin muina aikoina.

Loppujen lopuksi, kun enemmän ihmisiä tilaa ruokaa, toimitussovelluksiin tulee enemmän tilauksia ja enemmän mahdollisuuksia ansaita rahaa.

Onko sinulla oikeus varata aika etukäteen?

DoorDashissa työskentelevä sovellus yrittää palkita parhaita kuljettajiaan monilla tavoilla. Koska olet itsenäinen urakoitsija, he haluavat varmistaa, että on olemassa kannustimia varmistaakseen, että kuljettajat ovat pelinsä huipulla.

Yksi näistä kannustimista on kyky ajoittaa ajovuorosi etukäteen. Ennakkoon ajoittaminen on loistava tapa maksimoida peruspalkkasi, koska voit varmistaa, että olet yksi käytettävissä olevista kuljettajista alueesi parhaina aikoina.

Mene eteenpäin ja ajoita eteenpäin varmistaaksesi, että saat arvokkaammat ajoajat ja varmista, että työskentelet enimmäkseen silloin, kun on melko kiireinen ja kun sinun ei tarvitse huolehtia niin paljon siitä, kuinka monta dasheria vastaan ​​kilpailet.

Etsitkö Side Hustlea?

Oletko maaseutu- vai kaupunkialueella?

Maaseudulla asuminen voi vaikeuttaa rahan ansaitsemista DoorDash-kuljettajana, mutta se ei tarkoita, etteikö kuljettajana silti voisi ansaita kohtuullisesti.

Maaseutumatkailu ei sovi kaikille, mutta sinulla on myös vähemmän kilpailua ja suhteellisen todennäköisesti saat parempia vinkkejä, koska asiakkaasi tietävät yleensä, että ajat pidemmälle jokaisen tilauksen kohdalla.

Mutta jos asut kaupunkialueella, sinun on tehtävä enemmän muutoksia, jos haluat ansaita enemmän rahaa. Se on välttämätöntä, koska samanaikaisesti on enemmän mahdollisuuksia ja enemmän kilpailua.

Kilpaileminen tarkoittaa usein ajamista silloin, kun muut kuljettajat eivät ole yhtä todennäköisiä, tai alueilla, jotka ovat suosittuja, mutta eivät niin paljon jakelukuljettajia.

Se on tärkeää, koska se tarkoittaa, että maaseudun kuljettajat menestyvät parhaiten aikoja, jolloin kaupunkien kuljettajilla on eniten kilpailua ja alhaisemmat tulot.

Ajatteleminen siitä, mitkä ajat tulevat toimimaan sinulle, ottaen huomioon missä asut, on tärkeä osa DoorDashiin parhaiden aikojen selvittämisessä.

Aiheeseen liittyvä: Parhaat Instacart Shopper -vinkit ja -vinkit

Millaisia ​​ravintoloita on alueellasi?

Alueellasi menestyvillä ravintoloilla voi olla suuri vaikutus parhaisiin DoorDash-aikoihin.

Jos esimerkiksi asut kaupungissa, jossa on kukoistava brunssikulttuuri, pystyt todennäköisemmin ansaitsemaan rahaa työskentelemällä aamulla ja varhain iltapäivällä. Mutta jos alueesi keskittyy illalliseen ja useimmissa ravintoloissa ei ole lounasaikoja, et ehkä halua aloittaa työskentelyä ennen iltaa.

🔥 Empfohlen:  Pepper-sisältö / Peppertype.ai-arvostelu: Onko se todella loistava tekoälysisällön luoja?

On hyvä idea tutustua alueesi ravintoloihin, erityisesti arvostettuihin ravintoloihin, jotta saat käsityksen niiden aikataulusta ja milloin he todennäköisemmin saavat tilauksia.

Kannattaa myös etsiä ryhmiä ravintoloita, joissa on samanlaiset aukioloajat, mutta erilaisia ​​erikoisuuksia. Se on tärkeää, koska erilaiset erikoisuudet auttavat sinua saamaan enemmän tilauksia verrattuna viettämään aikaa alueella, jolla on vain kiinalaisia ​​ravintoloita tai vain meksikolaisia ​​ravintoloita.

Kaikkien ei tarvitse huolehtia erikoisuuksista ja aukioloajoista, kuten jos asut suurella kaupunkialueella, jossa on paljon erilaisia ​​ravintoloita. Siinä tapauksessa sijainnilla on todennäköisesti enemmän kuin tunteja merkitystä.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka ansaita rahaa pakettiautolla

Asutko College Townissa?

Yliopistolasten tiedetään tilaavan paljon ruokaa, mutta usein yhdistävät useita tilauksia ja antavat tippiä epäjohdonmukaisemmin kuin muut asiakkaat.

Jos asut yliopistokaupungissa, saatat haluta työskennellä ei-perinteisinä päivinä auttaaksesi toimituksia myöhäisillan opiskelijoille, tai haluat ehkä työskennellä kauempana kampukselta välttääksesi yliopistotilaukset kokonaan.

Jokainen yliopistokaupunki on hieman erilainen, joten ei ole johdonmukaista, kumpi vaihtoehto on parempi. Käytä muutama viikko ja kokeile erilaisia ​​ajoaikoja ja paikkoja löytääksesi parhaat ajoajat ja -paikat yliopistokaupungissasi.

Ja älä odota ihmisten samanlaista tippaamista yliopistokaupungissa. Koska opiskelijat tulevat eri puolilta maata, heillä on paljon monipuolisempi kulttuuri, joka ympäröi ruuan antamisen ja tilaamisen.

Viimeisiä ajatuksia parhaista ajoista Doordashiin

DoorDash-kuljettajana on monia eri tapoja ansaita rahaa. Kyse ei ole vain ruuan toimittamisesta niin usein tai nopeasti kuin mahdollista, vaikka se onkin osa sitä. Yhtä tärkeää on selvittää, kuinka saada parempi peruspalkka, mitkä kellonajat ovat kiireisimpiä ja mitkä tilaukset tuottavat eniten, on yhtä tärkeää kuin ajoissa toimituksiin.

Älä huoli, jos kestää vähän aikaa selvittää, kuinka ansaita rahaa kuljettajana. On normaalia kestää muutaman viikon, ennen kuin tunnet olosi todella mukavaksi ja osaat tehdä voittoa kuljettajana. Mutta huomion kiinnittäminen ruoan ja tilausten trendeihin on tärkein ensimmäinen askel, jonka voit tehdä ansaitaksesi enemmän rahaa.

Muista, että sinun on myös pohdittava eroa kotipalkkasi ja todellisten tulojesi välillä. Joskus saatat viedä kotiin enemmän rahaa, mutta todelliset tulosi ovat pienemmät, koska jouduit ajamaan pidemmälle ja laittamaan enemmän maileja autollesi, mikä tarkoittaa tulojen menetystä kaasusta ja ajoneuvon poistoista.

Paras tapa ansaita rahaa ja rahan ansaitseminen johdonmukaisesti on tärkeää kaikille jakelukuljettajille, mutta erityisesti DoorDash-kuljettajille.