Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

BetterUp: Yritysten muuttaminen henkilökohtaisen valmennuksen avulla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: BetterUp: Yritysten muuttaminen henkilökohtaisen valmennuksen avulla

Valmennuksen arvo on kasvanut merkittävästi nykypäivän jatkuvasti muuttuvassa yritysmaailmassa. Aivan kuten urheiluvalmentaja auttaa urheilijaa saavuttamaan potentiaalinsa, työpaikkavalmentaja ohjaa työntekijöitä kehittämään taitoja, parantamaan suorituskykyä ja saavuttamaan organisaation ja yksilölliset tavoitteet.

Mitä tulee yritysvalmennukseen, et voi sivuuttaa BetterUpin panosta alalle. Kaliforniassa toimiva yritys yhdistää työntekijät sertifioituihin johtoon valmentajiin, jotka voivat auttaa heitä kasvamaan ammatillisesti ja emotionaalisesti. Tutustutaanpa kaivamaan lisää BetterUpista, mukaan lukien sen perustajat, startup-tarina, tuotteet, rahoitus, haasteet, kasvu ja paljon muuta.

BetterUp – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi BetterUp

Päämaja San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
sektori Yritysvalmennus ja koulutus
Perustajat Alexi Robichaux ja Eduardo Medina
Perustettu 2013
Arvostus 4,7 miljardia dollaria (2021)
Verkkosivusto Betterup.com

BetterUp – Tietoja
BetterUp – Teollisuus
BetterUp – perustajat ja tiimi
BetterUp – Startup Story
BetterUp – Missio ja Visio
BetterUp – liiketoimintamalli
BetterUp – tulomalli
BetterUp – tuotteet ja palvelut
BetterUp – kohtaamat haasteet
BetterUp – Rahoitus ja sijoittajat
BetterUp – Fuusiot ja yritysostot
BetterUp – Kasvu
BetterUp – Yhteistyökumppanit
BetterUp – Palkinnot ja saavutukset
BetterUp – Kilpailijat

BetterUp – Tietoja

BetterUp on mobiilipohjainen yritys, joka tuottaa muutosta valmennuskokemuksia yksilöille ja työntekijöille lisätäkseen tuottavuutta, sitoutumista ja pysyvyyttä yrityksissä. Parhaat organisaatiot, kuten Workday, Federal Aviation Administration ja Google, luottavat yritykseen.

BetterUp auttaa yrityksiä investoimaan työntekijöihin ja tarjoaa alustansa kautta 130 %:n lisäyksen työsuoritukseensa. Lisäksi sen ratkaisut auttoivat yrityksiä lisäämään pysyvyyttä 68 %, panostamaan uutta myyntiä 7-kertaisesti ja tuottavuutta 66 %.

BetterUp – Teollisuus

Yrityskoulutus- ja valmennusteollisuuden maailmanlaajuisten markkinoiden koon arvoksi arvioitiin 151,75 miljardia dollaria vuonna 2021, ja sen ennustetaan kasvavan 487,3 miljardiin dollariin vuoteen 2030 mennessä, ja CAGR on 8%. Yritysvalmennus sisältää koulutusta ja oppimistoimintoja, jotka antavat työntekijöille mahdollisuuden suoriutua paremmin työpaikalla.

Covid-19-pandemia vaikutti negatiivisesti alaan aiheuttamalla 195 miljoonan työpaikan menetystä maailmanlaajuisesti. Jotkut yritykset, jotka säilyttävät edelleen kärkisijoilla yritysten valmennus- ja koulutusalalla, ovat Skillsoft, LinkedIn Learning, Udemy for Business, Pluralsight, Cornerstone on Demand ja OpenSesame.

BetterUp – perustajat ja tiimi

Alexi Robichaux ja Eduardo Medina ovat BetterUpin perustajia.

Alexi Robichaux

Alexi Robichaux osallistui Etelä-Kalifornian yliopistoon valtiotieteen ja julkisen ja voittoa tavoittelemattoman hallinnon BA-tutkintoon. Hän on toiminut kumppanina ja talousjohtajana The Glenroe Groupissa, tuotepäällikkönä Socialcastissa ja johtajana VMwaressa. Nykyisessä, Alexi on BetterUpin toinen perustaja ja toimitusjohtaja.

Eduardo Medina

Eduardo Medina suoritti kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon Etelä-Kalifornian yliopistosta ja MBA-tutkinnon Kalifornian yliopistosta, Berkeleystä, Haas School of Businessista. Hän on entinen Bain 7 Companyn apulaiskonsultti, Altamont Capital Partnersin osakas ja Envisions Schoolsin kasvukonsultti. Nyt Eduardo on BetterUpin toinen perustaja ja toimitusjohtaja.

BetterUp on yli 3 000 valmentajan, yli 50 käyttäytymistieteilijän ja yli 500 työntekijän tiimi.

BetterUp – Startup Story

Alexi Robichaux ja Eduardo Medina perustivat BetterUpin vuonna 2013. Alexin ensimmäisen startup-yrityksen hankittuaan hän joutui odottamattomaan paikkaan. 25-vuotiaana hänestä tuli Fortune 1000 -yrityksen johtaja, ja hän tapasi säännöllisesti toimitusjohtajan. Hallituksen kokouksissa hän tunsi olevansa hovihovi 50, 60-vuotiaiden vanhempien johtajien joukossa. Julkinen puhuminen ei ollut hänelle iso juttu, mutta sinä aikana hän tunsi pahoinvointia, koska hän toivoi selviävänsä ilman fyysistä sairautta.

Hän oli melko masentunut tuosta kokemuksesta eikä välittänyt itsestään. Lopulta hän tajusi, että hän tarvitsi tauon ja vapaata töistä. Hän luki positiivisia psykologisia kirjoja ja puhui terapeuttien kanssa, mutta mikään ei toiminut. Lopulta hän lähti vaeltamaan Espanjassa ja henkilökohtaisen valmennuksen, työtovereiden kanssa kommunikoinnin ja loputtoman sielun etsinnän avulla hän tajusi ongelman: itsensä.

Väsynyt emotionaalisiin ja fyysisiin kamppailuihin Alexi päätti tehdä muutoksen. Hän halusi todistaa itselleen ja Piilaaksolle, että on mahdollista rakentaa startuppi ilman, että vaihtoja tapahtuu huippusuorituskyvyn ja itsestään ja ympärilläsi olevista ihmisistä huolehtimisen välillä. Niinpä hän ja toinen perustaja Eddie Medina perustivat BetterUpin, valmennusalustan, joka yhdistää työntekijät sertifioituihin johtoon valmentajiin, jotka voisivat auttaa heitä kasvattamaan uraansa.

BetterUp – Missio ja Visio

BetterUpin tehtävänä on auttaa ihmisiä kaikkialla jatkamaan elämäänsä selkeämmin, tarkoituksenmukaisesti ja intohimoisesti.

BetterUp – liiketoimintamalli

Kaikki BetterUp-kokemuksen osa-alueet, mukaan lukien henkilökohtaiset valmennusohjelmat, oppimissisältö, mukautettu raportointi jne., ovat skaalattavissa asiakkaan organisaatiossa. Yritys tarjoaa räätälöityä valmennusta ja oppimista yksilöllisten ja ryhmäkokemusten kautta henkilökohtaisten ja liiketoiminnallisten tavoitteiden mukaisesti. Sen alusta toimii johtavien globaalien käyttäytymistieteilijoiden ja HR-ajattelujohtajien sisäänrakennetulla aivovoimalla.

Vaikka BetterUpin menetelmiä tukee tiede ja teknologia, sen lähestymistapa on inhimillinen. Se yhdistää työntekijät luokkansa parhaan valmentajan kanssa, joka käyttää tekoälyä vapauttaakseen heidän potentiaalinsa ja parantaakseen suorituskykyään, tarkoitustaan ​​ja henkistä hyvinvointiaan.

BetterUp – tulomalli

BetterUp tuottaa tuloja veloittamalla maksun asiakkailta, jotka käyttävät heidän ammattimaisia ​​ja tutkimuslähtöisiä valmennuspalvelujaan.

BetterUp – tuotteet ja palvelut

BetterUp tarjoaa kaksi tuotetta – Lead ja Care sekä Sales Performance-, Executive- ja Diversity & Inclusion -ratkaisut.BetterUp – kohtaamat haasteet

Huhtikuussa 2022 BetterUp ilmoitti muuttavansa valmentajasopimuksiaan, mikä nosti kapinan yrityksessä. Kaksi keskeistä asiaa olivat valmentajien palkat ja valmentajien palkkioihin vaikuttava uusi luokitusjärjestelmä. Yhtiö ilmoitti suunnitelmastaan ​​leikata stipendivalmentajia, joita käytetään asiakkaiden tutkimiseen, muistiinpanojen tekemiseen ja toimintojen osoittamiseen.

BetterUp – Rahoitus ja sijoittajat

Seitsemän rahoituskierroksen aikana BetterUp on kerännyt yhteensä 566,9 miljoonaa dollaria. E-sarja on yhtiön viimeisin rahoituskierros, ja se toteutettiin 8. lokakuuta 2021. Yhtiötä tukee 25 sijoittajaa, joista tärkeimmät ovat Mubadala Capital Ventures, Morningside Venture Investments, ICONIQ Growth, Lightspeed Venture Partners ja Wellington Management.

Päivämäärä Kierrosten sijoittajien lukumäärä Kerätyt varat Pääsijoittaja

8. lokakuuta 2021 Sarja E 9 300 miljoonaa dollaria ICONIQ Growth, Lightspeed Venture Partners ja Wellington Management
25. helmikuuta 2021 Sarja D 9 125 miljoonaa dollaria IKONINEN kasvu
12. kesäkuuta 2019 Sarja C 7 103 miljoonaa dollaria Lightspeed Ventures -kumppanit
28. maaliskuuta 2018 Sarja B 5 26 miljoonaa dollaria Lightspeed Ventures -kumppanit
16. marraskuuta 2016 Sarja A 6 10 miljoonaa dollaria Kynnys
6. marraskuuta 2016 Siemenkierros 7 2,9 miljoonaa dollaria
1. huhtikuuta 2015 Esisiemenkierros 1

BetterUp – Fuusiot ja yritysostot

BetterUp osti 2 yritystä, mukaan lukien Impraisen 17.9.2021 ja Motive Softwaren 17.9.2021.

BetterUp – Kasvu

Helmikuussa 2021 BetterUpin asiakaskunta kasvoi 80 % ja tulojen säilymisaste oli 170 %. Lisäksi yhtiö saavutti 100 miljoonan dollarin vuotuisen toistuvan tulon myöhemmin heinäkuussa 2021.

Vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla se saavutti aggressiivisen kaksinkertaisen kasvun. BetterUpin arvostus kasvoi vuoden 2019 125 miljoonasta dollarista 1,7 miljardiin dollariin helmikuussa 2021 ja 4,7 miljardiin dollariin lokakuussa 2021. Lisäksi yritys kaksinkertaisti yrityshenkilöstönsä 500+:aan vuoden 2021 jälkipuoliskolla.

BetterUp – Yhteistyökumppanit

BetterUp on tehnyt yhteistyötä seuraavien kanssa:

 • Carahsoftin yhteistyökumppani
 • Kansainvälinen valmennusliitto
 • Invictus Games Foundation
 • Yhdysvaltain ilmavoimat

BetterUp – Palkinnot ja saavutukset

BetterUp on voittanut monia palkintoja ja tunnustuksia, mukaan lukien:

 • Great Place to Work and Fortune nimettiin yhdeksi vuoden 2022 parhaista pienistä ja keskikokoisista työpaikoista.
 • Voitti Brandon Hall 2020 Group Gold for Excellence in Technology -palkinnon.
 • Inc. Magazine sisällytti BetterUpin vuosittaiselle parhaiden työpaikkojen listalle 2020.

BetterUp – Kilpailijat

Tässä on lueteltu BetterUpin tärkeimmät kilpailijat:

 • CoachHub
 • Ezra
 • AceUp
 • Yksinkertaisesti. Valmentaja
 • Ceresa
 • ClientFol.io
 • LifeLabs-oppiminen

UKK

Mitä BetterUp tekee?

BetterUp on mobiilipohjainen yritys, joka tarjoaa muuntavia valmennuskokemuksia yksilöille ja työntekijöille lisätäkseen tuottavuutta, sitoutumista ja pysyvyyttä yrityksissä.

Ketkä ovat BetterUpin perustajia?

Alexi Robichaux ja Eduardo Medina ovat BetterUpin perustajia.

Milloin BetterUp perustettiin?

BetterUp on perustettu vuonna 2013.

🔥 Empfohlen:  Tarina Zomato COO:sta ja perustajajäsen Gaurav Guptasta Entrystä eroon