Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Beyond the Camera: Näyttelijät, jotka rakensivat tuottoisia bisnesimperiumia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Beyond the Camera: Näyttelijät, jotka rakensivat tuottoisia bisnesimperiumia

He ovat suosikkihahmojamme, rakastettuja kuuluisuuksiamme ja ikonejamme Hollywoodissa. Ja ilman suosikkinäyttelijöitämme televisio ei olisi sama.

Mutta tämä Hollywoodin eliitti ei tuo pöytään vain heidän tähtiroolejaan. Joillakin tunnetuimmista elokuvatähdistä on nimensä mukaan valtavat bisnesimperiumit.

Tässä viestissä olemme koonneet yhteen tunnetuimmista toimijat, jotka ovat rakentaneet menestyviä yrityksiä näyttääkseen sinulle, mitä he tarjoavat punaisen maton ulkopuolella.

Jessica Alba

Nettoarvo: 100 miljoonaa dollaria

Jessica Alba tunnetaan rooleistaan ​​hip-hop-koreografina vuoden 2003 elokuvassa ja stripparina franchising-sarjassa. Mutta hän on myös taitava liikenainen.

Vuonna 2008 Alba sai vauvasuihkun esikoiselleen Honorille. Kun hän pesi lahjansa jollakin yleisellä pesuaineella, Honor puhkesi punaisiin täpliin, ja Alba huolestui välittömästi uuden vauvansa herkästä ihosta.

Tutkittuaan perusteellisesti ja löydettyään haitalliset kemikaalit monissa yleisissä vauvamerkeissä Alba päätti luoda oman hellävaraisten, kemikaalittomien tuotteiden sarjan. Ja niin, Honest Company syntyi.

Hän teki yhteistyötä Brian Leen kanssa, ja he kaksi sijoittivat 6 miljoonaa dollaria uuteen brändiin, ja yritys lopulta perustettiin vuonna 2011.

Hän sai joitain takaisku ja jopa pari oikeusjuttua alkuvuosina – on vaikeaa leimata yrityksesi “rehellisiksi” ja olla tutkimatta. Mutta hänen yrityksensä selvisi ja on erittäin suosittu.

Hänen vaippavalikoimansa oli erittäin menestynyt, ja yritys keräsi noin 128 dollaria vuoden 2014 aikana. Vuoteen 2020 mennessä ja pandemian aikana Honest Company tienasi yli 300 miljoonaa dollaria, ja brändi on edelleen valtava menestys.

george Clooney

Nettoarvo: 500 miljoonaa dollaria

Ehkä yksi tunnetuimmista näyttelijöistä koko maailmassa, George Clooney on näytellyt kaikkea huijareista päivystyslääkäriin, ja hänellä on valtava määrä tunnustuksia esitettäväksi.

Kaukana valkokankaalta Clooney omistaa oman tequilabrändin, mutta hän ei koskaan ollut mukana rahan takia. Casamigos Tequilaa pidetään laajalti markkinoiden parhaimpana tequilana, ja sillä on sydäntä lämmittävä alkuperätarina.

Vuonna 2013 Clooney perusti tequilayhtiönsä ystäviensä kanssa – nimi tarkoittaa kirjaimellisesti “ystävien taloa” espanjaksi. He pyrkivät luomaan tequilan, josta nauttivat ilman, että he saisivat seuraavana päivänä raivoavaa krapulaa.

Laajan tutkimuksen ja noin 700 näytteen maistamisen jälkeen he lopulta päätyivät Casamigos-merkkisekoitukseen. Koska Clooney tai hänen ystävänsä eivät tarvinneet rahaa, tämä oli intohimoprojekti, ja he halusivat sen olevan mahdollisimman edullinen.

Kun heidän tequilansa tuli markkinoille, se oli hämmästyttävä menestys, ja vain neljän vuoden kuluttua Diageo osti yrityksen hienolla miljardilla dollarilla.

Jennifer Aniston

Nettoarvo: 320 miljoonaa dollaria

Useimmat ihmiset tietävät Jenniferin rom-com-näyttelijänä ja Friendsin muoti-ikonina Rachelina. Hän on kaikkien aikojen toiseksi eniten palkattu elokuvanäyttelijä, mutta hän on myös lukemattomien mainoskampanjoiden kasvot.

Tämä palkittu näyttelijä on käyttänyt vaikutusvaltaansa Smartwaterista Aveeno-kosteusvoiteen saamaan suuria kampanjoita painetussa mediassa ja TV-mediassa. Äskettäin Anistonista on tullut Amerikan myydyimmän kollageenibrändin Vital Proteinsin uusi luova johtaja.

Jen sanoo aina olevansa intohimoinen mainostamiinsa tuotteista ja että rehellisyys on johtanut hänen liikeuransa ansaittuaan miljoona dollaria per Friends-jakso.

Brändisopimustensa lisäksi Anistonilla on myös oma hajuvesisarja, joka on julkaissut kuusi tunnustuoksua tähän mennessä.

Gwyneth Paltrow

Nettoarvo: 200 miljoonaa dollaria

Hollywood-näyttelijä Gwyneth Paltrow tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Stark Industriesin toimitusjohtajana ja Iron Manin vaimona Marvel-sarjassa, mutta olet luultavasti kuullut myös hänen elämäntapabrändistään Goop.

Hänen perheelleen ja ystävilleen ilmestyneestä viikoittaisesta uutiskirjeestä alkoi nopeasti kehittyä 200 hengen franchising, joka myy maailmanlaajuisesti.

Wellness-brändi tarjoaa neuvoja lääkäreiltä, ​​matkailijoiden neuvoja sekä valikoiman ylellisiä kauneus-, muoti- ja kodintuotteita.

250 miljoonan dollarin arvoinen Goop on käynyt läpi useita kiistat vuodesta 2008. Lifestyle-brändi suostui maksamaan 145 000 dollaria siviilioikeudellisia rangaistuksia useista tuotteista, mukaan lukien munanmuotoiset kivet, joiden sanotaan parantavan terveyttä, mikä osoittautui täysin perusteettomaksi.

Siitä huolimatta Goop on edelleen menestys tänään yli 8 miljoonalla tilaajalla – mikä on 40 % korkeampi kuin keskimääräinen elämäntapaluokka.

Leonardo DiCaprio

Nettoarvo: 300 miljoonaa dollaria

Leo on tunnettu joistakin elokuvarooleistaan, ja hän on voittanut esityksistään Baftas- ja Golden Globe -palkinnot. Et ehkä tiedä DiCapriosta, että hän on myös innokas sijoittaja.

Tämä Hollywood-näyttelijä on äänekäs ympäristönsuojelija, ja merkittävä osa hänen sijoituksistaan ​​menee ympäristöyhtiöille.

🔥 Empfohlen:  10 silmiinpistävää kehitystä, jotka herättivät vilinää tekoälyyhteisössä!

Vuodesta 2011 lähtien DiCaprio on sijoittanut miljoonia startup-yrityksiin ja aloitti portfolionsa 4 miljoonan dollarin sijoituksella videonjakosivustoon Mobliin (nyt lakkautettu).

Hän on myös osakesijoittaja ja suurlähettiläs autovalmistaja Fisker Automotive -yhtiössä, joka on omistautunut villieläinten suojeluun.

Hänen portfoliossaan ovat myös Diamond Foundry ja Casper, joihin hän sijoitti jo vuonna 2015. Viime aikoina hän sijoitti Cueen (terveyden seurantasovellus), MindMazeen (virtuaalitodellisuuden start-up) ja Kingoon (aurinkovoimayhtiö). .

Vaikuttavan portfolionsa lisäksi DiCaprio omistaa oman elokuvastudion nimeltä Appian Way Productions, joka vastasi hänen elokuvastaan.

Reese Witherspoon

Nettoarvo: 430 miljoonaa dollaria

Nykyään ei ole monia aikuisia elossa, jotka eivät olisi kuulleet Witherspoonin ikonisesta elokuvasta Legally Blonde. Tämän ja muiden rom-com-hitinsä ansiosta Reese valittiin maailman rikkaimmaksi näyttelijäksi vuonna 2021.

Parrasvalosta astuva Witherspoon perusti oman tuotantoyhtiönsä vuonna 2016 nimeltä Hello Sunshine. Sen tavoitteena on kertoa naisjohtoisia tarinoita, ja se on tuottanut useita hittejä, mukaan lukien Big Little Lies ja Fires Everywhere.

Vuonna 2021 Witherspoon myi osan yrityksestään Candle Medialle 900 miljoonalla dollarilla säilyttäen 18 prosentin omistusosuuden.

Sen jälkeen hän laajensi mediaimperiumiaan Reese’s Book Clubiin, jossa hän suosittelee suosikkikirjojaan. Hän on ansainnut miljoonia miljoonien lukijoiden innokkaalla yleisöllä ympäri maailmaa.

Reese omistaa myös vaatesarjan Draper James, joka korostaa hänen eteläisiä juuriaan ja persoonallista tyyliään.

Mark Wahlberg

Nettoarvo: 400 miljoonaa dollaria

Komedianäyttelijä Mark Wahlberg aloitti uransa räppärinä Marky Mark and the Funky Bunchin kanssa ennen kuin hän siirtyi alusvaatemallinnukseen ja lopulta näyttelemiseen.

Hollywood-tähti yleistyi vuonna 2018, kun hän jakoi epätavallisen aamurutiini. Wahlberg paljasti, että hän herää kello 2.30 vain mahtuakseen kaikkiin päivään, mukaan lukien tiukka aikataulu ilman kofeiinia, aamurukoukset ja harjoitus, jotka kaikki valmistuivat klo 4 mennessä.

Vaikka monet pitivät hänen aamurutiiniaan mahdottomana, se on auttanut häntä luomaan kahdeksan erilaista yritystä:

  • Closest to the Hole – elokuva- ja tv-tuotantoyhtiö
  • Aquahydrate – vesiyhtiö
  • Performance Inspired – ravitsemusalan yritys
  • F45 – kuntosaliketju
  • Municipal – vaatemerkki
  • Mark Wahlberg Auto Group – autoliikeketju Colombusissa, OH:ssa
  • Epärealistisia ideoita – toinen tuotantoyhtiö
  • Wahlbergers – hampurilaisravintolaketju

Kun katsot hänen pitkää saavutuslistaansa, on helppo ymmärtää, miksi tämä näyttelijä nousee kello 2.30 joka aamu!

Ryan Reynolds

Nettoarvo: 350 miljoonaa dollaria

Reynolds on tehnyt itselleen melkoista mainetta bisnestycoonina investoimalla start-up-yrityksiin. Deadpoolin päämies nauttii pieniin yrityksiin sijoittamisesta ja auttaa yrityksiä pääsemään seuraavalle menestyksen tasolle.

Vuonna 2018 Reynolds aloitti yhdessä George Deweyn kanssa oman elokuvatuotantoyhtiön ja digitaalisen markkinointitoimiston nimeltä Maximum Effort. Aloittamisestaan ​​lähtien he ovat olleet mukana elokuvissa, TV-ohjelmissa ja digitaalisissa viihdemuodoissa, mukaan lukien Netflix.

Samana vuonna hän perusti tuotantoyhtiönsä, Reynolds osti myös Aviation American Ginin. Yritys ei ollut tunnettu ennen hänen haltuunottoaan, mutta Portlandissa valmistettu gin-yritys myy nyt 96 000 koteloa vuosittain.

Lopulta vuonna 2020 Reynolds teki yhteistyötä läheisen ystävänsä ja näyttelijätoverinsa Rob McEhelnneyn kanssa ostaakseen Wrexham Association Football Clubin. Wrexham on Walesin vanhin jalkapalloseura, ja parin tavoitteena on vahvistaa seuran ihanteita ja maksaa faneille takaisin heidän tuestaan.

Kate Hudson

Nettoarvo: 80 miljoonaa dollaria

Kate Hudsonilla on laaja valikoima rooleja rooleista rom-com-elokuvissa noir-trillereihin. Monet ihmiset eivät tiedä, että hän on myös Fableticsin, maailman muodikkaimman korkean suorituskyvyn brändin, perustaja.

Vuonna 2013 perustettu brändi yhdistää suorituskykyteknologian viimeisimmät edistysaskeleet muotitrendeihin. Vuoteen 2020 mennessä yrityksen arvo oli yli 500 miljoonaa dollaria ja sillä oli kaksi miljoonaa VIP-jäsentä.

Ashton Kutcher

Nettoarvo: 200 miljoonaa dollaria

That 90s Shown fanit olivat erittäin iloisia nähdessään uudelleenkäynnistys lanseerattiin tämän vuoden tammikuussa, kaksi vuosikymmentä sen päättymisen jälkeen. Mutta Esquiren haastattelussa Kutcher sanoi, ettei hän tarvinnut rahaa roolista eikä hänen tarvitse enää koskaan ottaa roolia rahan vuoksi.

Tämä johtuu siitä, että hänellä menee uskomattoman hyvin teknologiasijoitussalkkunsa kanssa. Viimeiset 13 vuotta Kutcher on rakentanut teknologiasijoitusuraansa oman A-Grade Investments -rahastonsa kautta. Hän perusti yrityksensä vuonna 2010 yhdessä Guy Osearyn ja miljardööri Ron Burklen kanssa.

Rahasto on sijoittanut yrityksiin, kuten Spotify, Uber, Airbnb ja Warby Parker, jotka kaikki maksavat komeaa osinkoa.

🔥 Empfohlen:  5 PPC-optimointistrategiaa, jotka nostavat mainostesi tehokkuutta

Kun Netflix pyysi Kutcheria palaamaan näyttelijäksi elokuvassa, hän pyysi, että tuotanto tapahtuisi lähellä hänen Beverly Hills -kotiaan LA:ssa, jotta hän voisi viettää enemmän aikaa lastensa kanssa, ja ylimääräinen budjetti tuli suoraan hänen palkastaan.

Mary-Kate ja Ashley Olsen

Nettoarvo: 500 miljoonaa dollaria

Olsen-kaksoset aloittivat tähtientäyteisen uransa vain kuuden vuoden iässä, eivätkä he ole sen jälkeen menneet pieleen. Kaksoset ovat olleet muoti-ikoneita nuoresta iästä lähtien ja ovat käyttäneet tätä vaikutusvaltaa rakentaakseen miljardin dollarin valtakunnan.

Olsensilla on kaksi suurta tuotemerkkiä, Elizabeth and James ja The Row (tunnetaan nimellä The Hermès of America), sekä valikoima omia tuoksuja. Heidän emoyhtiönsä Dualstar raportoi miljardin dollarin vuotuisen liikevaihdon.

Kaksoset ovat myös uskomattoman arvostettuja muotimaailmassa, ja he ovat voittaneet kolme CFDA-palkintoa vuosien varrella.

Will Smith

Nettoarvo: 350 miljoonaa dollaria

Elävä legenda ja räppäri Will Smith on jättänyt jälkensä näyttelemisen maailmaan, musiikkiteollisuudesta puhumattakaan. Useimmilla ihmisillä on rakastamansa Will Smith -elokuva aina sydäntä särkevistä rooleista antisankarin rooliin.

Smith on 54-vuotiaana yksi Hollywoodin parhaiten palkatuista näyttelijöistä viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana ja on alkanut jättää jälkensä liikemaailmaan.

Vuonna 2019 Smith perusti entisen vaimonsa Jadan rinnalla Westbrook Inc:n, multimediayrityksen, joka on kaiken Smith-perheen alkuperäisen sisällön koti. Se sisältää tällä hetkellä Jadan Emmy-ehdokkaana olevat sarjat, Red Table Talk, Westbrook Studios, Westbrook Media ja Overbrook Entertainment.

Will Smith on myös yksi ympäristöystävällisen start-up-yrityksen Just Waterin perustajista. Vuonna 2019 brändi saavutti 100 miljoonan dollarin arvon, ja sitä myydään nyt yli 15 000 myymälässä Pohjois-Amerikassa.

Innokkaana sijoittajana Smith sijoitti myös 10 000 dollaria start-up-yritykseen Socionadoon, joka voitti TechCrunchin elevator pitch -kilpailun. Yritys on erikoistunut työnantajabrändäykseen, mikä herätti Willin kiinnostuksen.

Smith on myös yksi Dreamers VC:n perustajista, riskipääomarahastosta, joka yhdistää japanilaiset sijoittajat yhdysvaltalaisiin startup-yrityksiin. Brändit, kuten Travel Bank ja Mellitus, ovat Dreamers VC:n portfoliossa, ja se jatkaa laajentumistaan.

Ryan gosling

Nettoarvo: 70 miljoonaa dollaria

Hollywoodin sydämentykittäjä Ryan Gosling sai läpimurtoroolin Noahina The Notebook -elokuvassa vuonna 2004. Mutta näyttelijänä Gosling on myös laulaja, brändin kannattaja ja ravintolan omistaja.

Gosling laittoi elämänsä säästönsä marokkolaisaiheiseen ravintolaan nimeltä Tagine Beverly Hillsissä. Hän vietti vuoden kunnostamiseen ja omistaa ravintolan yhdessä marokkolaissyntyisen kokin Abdessamad Benameurin kanssa. Avaamisen jälkeen siitä tuli nopeasti julkkisten tavallinen paikka.

Gosling on myös osa useita korkean profiilin mainoskampanjoita, joista merkittävin on Hyundain vuoden 2016 Super Bowl -mainokset. Vuonna 2021 hänestä tuli Tag Heuerin brändilähettiläs, ja hänet valittiin hänen herkän mutta itsevarman energiansa vuoksi, joka määrittelee uuden sukupolven maskuliinisuutta luksuskellobrändin mukaan.

Drew Barrymore

Nettoarvo: 125 miljoonaa dollaria

Vaikka Drew Barrymore on pelannut uskomattomia rooleja aiemmin, hän on paljastanut, ettei hän ole enää kiinnostunut näyttelemisestä ja haluaa enemmän aikaa lastensa kanssa.

Mutta se ei tarkoita, että hän ottaa sen rauhallisesti. Nykyään Drew omistaa kaksi kauneusbrändiä, omaa lehteään ja juontaa omaa lifestyle-ohjelmaa.

Kun hän suunnitteli omaa yritystä vuonna 2013, hän halusi nimen, josta naiset rakastaisivat. Hän päätyi lopulta kahteen: Flower Beauty ja Flower Home.

Hänen Flower Beauty -brändillään on valikoima kauneustuotteita, jotka auttavat naisia ​​näyttämään ja tuntemaan olonsa parhaalta. Hänen valikoimansa sisältää meikkituotteita, ihonhoitotuotteita ja hajuvesiä, jotka kaikki ovat julmuusvapaita ja ympäristöystävällisiä. Brändi on saatavilla viidessä New Yorkin myymälässä ja on tulossa tunnetummaksi.

Flower Home on sisarbrändi, joka tarjoaa valikoiman kodintuotteita Walmartissa.

Hänen ohjelmansa, The Drew Barrymore Show, debytoi vuonna 2020, ja sitä jatketaan jo neljänteen tuotantokauteen vuonna 2023. Ohjelmalla on keskimäärin yli 1,1 miljoonaa katsojaa, ja hänen katsojamääränsä kasvaa noin puolella miljoonalla joka vuosi.

Robert De Niro

Nettoarvo: 500 miljoonaa dollaria

De Niro on näyttelemisen mestari, ja hänellä on yli 120 roolia. Rakastettu näyttelijä De Niro on myös yksi vuonna 1994 perustetun Nobu-ravintolaketjun perustajista.

Nykyään hän omistaa yli tusina Nobu-ravintolaa liikekumppaneidensa kanssa ja kahdeksan luksushotellia Yhdysvalloissa.

Hänen elämänsä ravintolan omistajana alkoi, kun hän vieraili Matsuhisan ravintolassa LA:ssa. Hän oli niin vaikuttunut, että hän kertoi hänelle, että jos hän koskaan haluaisi avata ravintolan New Yorkiin, hän olisi kiinnostunut. Kukapa ei suostuisi siihen tarjoukseen?

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta työpaikkaa nesteohjauksessa on tarjolla?

Nobu Hospitality LLC:n odotetaan ansaitsevan miljardi dollaria tuloja vuoteen 2023 mennessä, ja yritys aikoo rakentaa asuntoja ja luksuskiinteistöjä Torontoon nykyisen Nobu-ravintolan rinnalle.

De Niro perusti myös Tribeca Enterprisesin vuonna 2003, yritysverkoston, johon kuuluvat Tribeca Film Festival, Tribeca Cinemas ja muutama muu mediayritys, mutta tämän yrityksen kannattavuudesta ei ole virallisia lukuja.

Sarah Jessica Parker

Nettoarvo: 200 miljoonaa dollaria

SJP on synonyymi Carrie Bradshawlle, ja hänen vaikutuksensa muotimaailmaan on kiistaton. Vuodesta 2005 lähtien Parker on valloittanut yritysmaailmaa aloittaen design-tuoksusarjalla.

Vuonna 2014 hän vihdoin lanseerasi SJP-kokoelmansa, joka oli välitön hitti kaiken ikäisten naisten keskuudessa. Hänen kokoelmansa jalkineet sisälsivät stilettot, flats, pumput ja paljon muuta, mikä vahvisti hänen mainetta muoti-ikoneena.

Kun hänen kenkälinjansa lanseerattiin, hän loi suunnittelija George Malkemusin kanssa pop-up-myymälän Manhattanin Fifth Avenuelle, joka tarjoaa kaikkea kengistä käsilaukkuihin.

Muotimaailman ulkopuolella Parkerilla on myös oma viinikokoelma. Invivo X SJP on yhteistyö uusiseelantilaisen Invivo-brändin kanssa, mukaan lukien Sauvignon Blanc ja French Rosé.

Salma Hayek

Nettoarvo: 200 miljoonaa dollaria

Salma Hayek on kahden usean miljoonan dollarin yrityksen perustaja, joiden luomiseen hän käytti vuosikymmeniä. Hayek ja hänen kumppaninsa Eric Helms perustivat kaksi hyvinvointiyritystä – Cooler Cleanse ja Blend it Yourself.

Hayek sanoi aina haluavansa saada tuotteensa juuri oikeaan, minkä vuoksi hän vietti vuosia kehitystyössä. Cooler Cleanse on kotiin toimitettava mehustusohjelma, kun taas Belnd it Yourself on innovatiivinen kauneussarja, joka lähettää tilaajille ainesosia omien muokattavien kasvo- ja ihonhoitotuotteiden luomiseen.

Hänen hyvinvointibrändiensä arvo on nyt yli 500 miljoonaa dollaria, ja Selma on intohimoinen tuoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia tilaajilleen.

Kevin Costner

Nettoarvo: 250 miljoonaa dollaria

Costner on näyttelijäuralla neljä vuosikymmentä, ja hän on alan veteraani, joka maksoi lopulta noin 1,3 miljoonaa dollaria jaksoa kohden esiintymisestä Yellowstonessa.

Mutta hänen valtava nettovarallisuutensa tulee myös hänen onnistuneista yrityksistään ja liikekumppanuuksistaan, jotka ovat olleet yhtä menestyviä.

Costner perusti Kevin Costner & Modern West -yhtyeen vuonna 2007 ja saavutti valtavan menestyksen. Bändillä on neljä studio countryalbumia, jotka ovat Billboard Top Country Albums -listan sijalla 61.

Näyttelijän toinen intohimo on ympäristö. Vuonna 1995 hän osti Ocean Therapy Solutionsin Yhdysvaltain hallitukselta. Yritys on erikoistunut vedenpuhdistustekniikoihin, ja British Petroleum palkkasi sen 52 miljoonalla dollarilla Deepwater Horizon -vuodon jälkeen vuonna 2021.

Costner oli myös mukana perustamassa WestPac Resources- ja Costner Industries -yhtiöitä, jotka molemmat suunnittelevat tekniikoita öljyn erottamiseksi vedestä.

Jessica Biel

Nettoarvo: 250 miljoonaa dollaria

Jessica Biel teki yhteistyötä käsikirjoittaja ja tuottaja Jeremy Adamsin kanssa luodakseen Kinderfarms. Pienten lasten vanhempina he molemmat halusivat tuotteita, jotka ovat hellävaraisempia ja hellävaraisempia iholle ja ympäristölle.

Kun he eivät löytäneet mitään markkinoilta, kaksikko perusti “farmaseuttisen” yrityksensä perustajansa Greg Willseyn kanssa.

Yritys aloitti lippulaivatuotteellaan, Kinderlytellä, luonnollisella, lääketieteellisellä nesteytyksellä, joka auttaa urheilun, illanviettojen tai sairauden aiheuttaman kuivumisen yhteydessä. Tuote on nyt saatavilla yli 35 000 myymälässä, ja tuotemerkillä on nyt valikoima puhtaita lääke- ja terveystuotteita.

Biel on myös Länsi-Hollywoodin entisen ravintolan Au Fudgen omistaja. Lapsiystävällinen ruokapaikka sulki ovensa vuonna 2018 joutuessaan kiistoihin. Hänen brändinsä on kuitenkin edelleen toiminnassa ja järjestää yksityistilaisuuksia.

Johtopäätös

Hollywood-tähdeksi tuleminen avaa monia ovia sijoitusmahdollisuuksista intohimoprojektien jahtaamiseen; monet listan näyttelijät ovat kehittäneet maineestaan ​​ruudulla menestyneiksi yrityksiksi.

On aina mukavaa nähdä rakastetun näyttelijän onnistuvan muissa hankkeissa, varsinkin kun kyseiset projektit auttavat yhteisöjä ja ympäristöä prosessissa.

Table of Contents