Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Bhavish Aggarwal: Intian taksipalvelualan kuningaspinta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Bhavish Aggarwal: Intian taksipalvelualan kuningaspinta

Ajoneuvon omistamiseen ja ylläpitoon tarvittavat ponnistelut ja aika eivät ole monille intialaisille nykyään toteutettavissa oleva vaihtoehto. Eilen keskiluokka haaveili auton omistamisesta. Ajoneuvolainan valitseminen on kuitenkin ei-toivottu päänsärky, jonka korot nousevat taivaalle. Mutta startup-piiri sen out of box -ajattelun kautta on vienyt matkustamisen seuraavalle tasolle.

Bhavish Aggarwal, arvostetun Intian Bombayn instituutin alumni, suunnitteli vallankumouksen Intian kuljetusteollisuudessa. Läpimurron teki yritys, joka tunnetaan nykyään nimellä Ola.

Vuoteen 2014 mennessä OLA:lla oli 200 000 auton verkosto 100 kaupungissa maassa. Yli 150 000 varausta päivässä vastaanottava OLA on hallitseva voima Intian markkinoilla. Suurin ansio Olan tuloksista kuuluu Bhavishin älykkyyteen.

Olan ilmestyminen

Bhavish oli Microsoftilla tutkimusharjoittelijana ja jatkoi siellä apulaistutkijana valmistumisen jälkeen.

Eräänä päivänä matkustaessaan Bangaloresta Bandipuriin hänellä oli kauhea kokemus, kun kuljettaja pysäytti auton ja neuvotteli matkasopimuksen uudelleen, myös kesken matkan. Höyryävä Bhavish jäi jumissa kuljettajan kanssa keskeytti matkan tyhjästä. Inspiraatio on kaikkialla läsnä, ja Bhavish löysi omansa. Tämä traumaattinen kokemus sytytti idean OLA:n takana. Se loi sävyn vallankumoukselle, joka oli tulossa.

Hän erosi Microsoftista tämän koettelemuksen jälkeen ja perusti online-yrityksen, joka käsitteli lomia ja lyhyitä matkoja. Sen nimi oli Olatrip.com. Bhavish Aggarwal puhui tästä ideasta Ankit Bhatin, hänen kollegansa IIT-B:stä.

Lopulta 3. joulukuuta 2010 yhdessä Ankit Bhatin kanssa Bhavish perusti OLA:n periaatteella, joka yhdisti taksin ja taksinkuljettajat päivittäisiin matkustajiin Internetin kautta. Vaikka Ola oli aloittelija kuljetuspiirissä, se toimi Mumbain kaduilla taksikokoojana ennen siirtymistään nykyiseen pääkonttoriinsa Bangaloreen.

“Zero” -varaston kokoaminen ja liikkeellä olevan yrityksen perustaminen teki hänelle ihmeitä. Yhteistyö taksinkuljettajien kanssa ja internetin valtaa hyödyntämällä merkitsi taksinkuljettajille valoisaa tulevaisuutta.

🔥 Empfohlen:  Analytics Intian teollisuustutkimus 2023

Olan menestys oli mahdotonta ilman kuljettajien tyytyväisyyttä. Ola-tiimi maksoi heille 5000 tippiä päivässä ilman palkkaa. Tuolloin ainoa tehtävä, joka OLA-kuljettajan oli suoritettava, oli yhden matkan suorittaminen tiettynä päivänä. Tämä tuottoisa tilaisuus houkutteli kuljettajat työskentelemään Olan kanssa. Myöhemmin maksu alennettiin puoleen peruspalkan päälle lisätyillä lisäyksillä, kuten 750 INR tippillä.

Olan hämmästyttävä tulos startup-yrityksenä voidaan lukea verkkokaupan ja M-kaupan ansioksi. M-kauppa lisäsi älypuhelimien suosiota keskiluokan keskuudessa. Nykyään jokainen milleniaali omistaa älypuhelimen riippumatta siitä, missä talouspyramidissa hän on. Tämä toimii erinomaisesti Olalle, ja sen sovellus on yksi yleisimmin käytetyistä mobiilisovelluksista taksihakuihin ja matkustamiseen. Nykyisten trendien hyödyntäminen omaksi hyödyksi on jokaisen yrittäjän tavoite.

Strategia

Jokainen onnistunut startup kohtaa tiellään useita esteitä. Paikalliset aggregaattorit, kuten The Radio Traffic Services ja FastTrack, antoivat Olalle tiukkaa kilpailua. Tämä pakotti Bhavishin ajattelemaan toisin. Sen sijaan, että Ola olisi palkannut kuljettajia satunnaisesti, hän alkoi työskennellä niiden kanssa, joilla oli KAIKKI INTIALUPA. Tämä muutto houkutteli asiakkaita, jotka halusivat matkustaa kaupunkien välillä.

Päivittäistavaroista taksiin Olan tarjoamien palvelujen monimuotoisuus on erottanut sen muista piirin startupeista. Yrityksen laajentuessa Bhavish esitteli OLA-minipalvelut suurkaupunkikaupungeissa, kuten Bangaloressa ja Delhissä. Se tarjosi kohtuuhintaisia ​​matkoja kaupunkien halki ja tarjosi tuottoisia tarjouksia, kuten kyytiä, jotka maksoivat 12 rupiaa kilometriltä. Ola Auto oli seuraava. Tällä hetkellä Ola-autot ovat yleisön suosikki monissa Intian kaupungeissa. Bhavishin suunnitelma hankkia joukkoliikennevälineitä, kuten autoja ja polkupyöriä, työvoiman sisällä on tehnyt ihmeitä yritykselle.

Sekoitus Bhavishin älykkyyden ja hänen mielenilmauksensa välillä yrittäjyyden alalla loi sävyn Olasta tulevalle suunnannäyttäjäksi. Epäilemättä Bhavish Aggarwal on yksi menestyneimmistä Intiasta tulleista yrittäjistä. Intian kaltaisessa maassa, jossa jokaisella sektorilla on useita startuppeja, Bhavish on tarjonnut yleisölle jotain ainutlaatuista.

🔥 Empfohlen:  Intian parhaat datatieteen toimittajat 2023: Penetration and Maturity (PeMa) -kvadrantti

Bhavish on listattu yhdeksi rikkaimmista yrittäjistä 3 100 INR:n turvavyöllään. IAMAI:n “Vuoden paras startup” vuonna 2013 ja hänen läsnäolonsa “Forbes 30 alle 30” -listalla on vahvistanut hänen perintöään!