Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Big Boy Toyzin liiketoimintamalli | Kuinka Big Boy Toyz ansaitsee rahaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Big Boy Toyzin liiketoimintamalli | Kuinka Big Boy Toyz ansaitsee rahaa

Luksusauton omistaminen on yksi lapsuuden unelmista useimmille meistä. Olipa kyseessä normaali auton omistaminen tai luksuspeto tiellä, nelipyöräinen on yksi niistä tavoitteista, jotka ihmiset unelmoivat saavuttavansa elämässään. Luksusautot ovat melko yleisiä Iso-Britannian, Yhdysvaltojen ja Arabiemiirikuntien kaupungeissa, mutta nyt ne ovat vähitellen tulleet tutuiksi myös Intian kaupunkien kaduilla.

Mikä on parempi valita unelmiesi auto esittelytilasta, jossa on suurimpia luksusautojen kokoelmia? Tässä artikkelissa aiomme puhua Intian suurimmasta luksusautojen ostajasta ja myyjästä, joka on Big Boy Toyz. Joten ilman odottelua katsotaan kuinka Big Boy Toyz ansaitsee rahaa.

“Pidä huolta autostasi autotallissa, niin auto pitää sinusta huolta tiellä.”

– Amit Kalantri

Tietoja Big Boy Toyzista
Big Boy Toyzin kohdeyleisö
Big Boy Toyzin liiketoimintamalli
Kuinka Big Boy Toyz ansaitsee rahaa?
Mitä ainutlaatuista Big Boy Toyzissa on?
Big Boy Toyzin tulot
FAQ

Tietoja Big Boy Toyzista

Big Boy Toyz tunnetaan myös nimellä BBT, jonka Jatin Ahuja perusti vuonna 2009. Hänen tavoitteenaan oli muuttaa ja tehdä aiemmin omistamasta eksoottisten autojen liiketoiminnasta iso Intian kaltaisessa maassa. Esittelytiloihinsa voi löytää autoja, kuten BMW, Audi, Range Rover, Aston Martins, Bentley, Lamborghini ja muut.

Aluksi se oli yhden näyttelytilan yritys Gurugramissa, ja siellä sijaitsi myös yrityksen pääkonttori. Nyt se löytyy myös Hyderabadista ja Mumbaista. Ahuja aloitti liiketoiminnan vain 70 000 ₹ sijoituksella. Siitä tuli niin suosittu, että sen liikevaihto oli ensimmäisenä vuonna 6 miljardia ₹.

Brändi on vuosien varrella varmistanut nimensä laajentamisen alalla ja varmistanut nimensä maan huippuyritysten listalla. Vuonna 2017 se antoi asiakkailleen mahdollisuuden ostaa luksusautoja verkosta, ensimmäistä kertaa mille tahansa maan yritykselle. Ei vain, vaan BBT aloitti myös Premium-moottoripyörien, kuten urheilupyörien, cruiserien ja muiden eksoottisten kaksipyöräisten pyöräilyn, kaupankäynnin vuonna 2019.

🔥 Empfohlen:  SaaS-sisältöstrategiat, jotka ohjaavat SaaS-tuotetta - Bistriti Poddar, CCO, uKnowva

Vuoteen 2023 mennessä Intian käytettyjen autojen markkinoiden sanotaan ylittävän 25 miljardin dollarin rajan, ja Bigg Boy Toyz näyttää johtavan tätä alaa vahvalla kaliiperillaan.

Big Boy Toyzin kohdeyleisö

Jatin Ahuja aloitti tämän liiketoiminnan premium-autokauppiaiden kanssa. Vuodesta 2009 lähtien BBT on toimittanut yli 6000 autoa ihmisille Intian eri kaupungeista. Autojen hinnat ovat luonnollisesti jotenkin 50 000–4 000 ₹ ne on kohdistettu asiakkaille, jotka ovat julkkiksia tai ylemmästä keskiluokasta, jotka haluavat saada luksusta nelipyöräisten mallistoihinsa..

Nämä ihmiset ovat vapaita käytettyjen autojen ostamisen leimauksesta ja ovat 35–50-vuotiaita. Hintaluokallaan se on nyt alkanut työstää luksusautojen saamista myös muiden yhteiskunnan ryhmien ulottuville.

Big Boy Toyzin liiketoimintamalli

BBT keskittyy pääasiassa luksusnelipyörien myymiseen asiakkaalle, ja sillä he ansaitsevat pääasiassa rahaa. Asiakkailleen myymiensä autojen laatu tekee niistä ainutlaatuisempia. Heidän USP:n tarkoituksena on tehdä asiakkaidensa onnelliseksi.

Hinnalla on ehdottomasti suuri rooli asiakkaiden houkuttelemisessa, mutta sen lisäksi toinen asia, jolla on merkittävä rooli, on se, kuinka maan suurimmat julkkikset omistavat käytettyjä autoja. Mahdollisuus ajaa autoa, jota ajaa heidän suosikkijulkkis, on varsin hyvä tarjous, joka ei kannata jättää väliin.

Kuinka Big Boy Toyz ansaitsee rahaa?

Bollywood-teollisuuden ja urheiluteollisuuden julkkikset ovat eräitä Big Boy Toyzin suuria asiakkaita. He pääosin ostavat ja myyvät myös autojaan, koska he menettävät kiinnostuksensa luksuspetoa kohtaan odotettua nopeammin, kun toinen tarttuu heidän silmiinsä.

Kolmessa maan bisneskaupungissa sijaitsevilla näyttelytiloillaan se on pystynyt herättämään asiakkaiden huomion varsin hyvin. Vuodessa se on kyennyt myymään 340-400 autoa helposti. He myyvät enimmäkseen yhdestä kahteen autoa päivässä. Näin yritys saa suurimman osan tuloistaan. Se on myös tehnyt yhteistyötä Dharma-tuotannon ja MTV Music Television Channelin kanssa;

🔥 Empfohlen:  Mitä on keskustelullinen kaupankäynti ja kuinka myydä puhumalla

Mitä ainutlaatuista Big Boy Toyzissa on?

Jotkut BBT:n ominaisuudet, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen, on lueteltu alla:

  • Se käsittelee pääasiassa luksusautojen ja nyt myös joidenkin pyörien ostoa ja myyntiä.
  • Jokainen BBT:n näyttelytilassa oleva auto käy läpi 151 laatutarkastusta ennen kuin se saa BBT:n sertifioinnin.
  • Big Boy Toyz tarjoaa asiakkailleen kaikki käytettyjen autojen vakuutushistoria.
  • BBT ottaa myös huomioon, että kaikilla autoilla ei ole ajettu yli 20 000 km.
  • BBT varmistaa, että mitään auton mittareista ei ole peukaloitu tai niissä ei ole minkäänlaisia ​​ongelmia ja että se on kuin uusi.

Big Boy Toyzin tulot

Big Boy Toyzin liikevaihto oli 100–500 ₹ ₹ tilikaudella 2020. Yllättäen jopa Covidin aikana brändi kykeni myymään yli 140 luksusautoa vain tilikauden ensimmäisellä puoliskolla. BBT koki luksusautojen kysynnän 48 prosentin kasvun ensimmäisen Covid-aikaisen lukituksen jälkeen.Johtopäätös

BBT on eräänlainen yritys, joka kirjaimellisesti antaa asiakkailleen mahdollisuuden omistaa unelmaautonsa. Parasta on, että jopa Covid-sulun jälkeen he kokivat luksusautojen kysynnän nousun. Yritys todistaa kykynsä joka päivä, kasvattamalla liiketoimintaansa vaikeina aikoina, se tulee varmasti olemaan lähitulevaisuudessa käytettyjen autojen markkinajohtaja.

FAQ

Kuinka Big Boy Toyz tienaa rahaa?

BBT myy käytettyjä autoja asiakkaille, sen pääkohderyhmänä ovat julkkikset tai ylempi keskiluokka, jotka etsivät omaa luksusautoa. He myyvät yhdestä kahteen autoa päivässä.

Mikä Big Boy Toyzin liiketoiminta on?

Big Boy Toyz keskittyy pääasiassa käytettyjen luksusautojen ostamiseen ja myyntiin.

Kuka on Big Boy Toyzin omistaja?

Jatin Ahuja on Big Boy Toyzin perustaja ja toimitusjohtaja.