Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Big Guysin häiritseminen: kuinka startup-yritykset voivat käyttää tekoälytekniikkaa voittaakseen isot kaverit

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Big Guysin häiritseminen: kuinka startup-yritykset voivat käyttää tekoälytekniikkaa voittaakseen isot kaverit

Liiketoiminnassa startupit ja vakiintuneet yritykset kamppailevat jatkuvasti markkinaosuudesta ja asiakasuskollisuudesta. Vaikka vakiintuneiden yritysten etuna on resurssit, brändin tunnettuus ja kokemus, startupit tunnetaan ketteryydestään, luovuudestaan ​​ja halukkuudestaan ​​ottaa riskejä. Viime vuosina tekoäly (AI) on noussut tehokkaaksi työkaluksi, jonka avulla startupit voivat häiritä vakiintuneita yrityksiä ja saavuttaa kilpailuetua. Tässä artikkelissa tarkastellaan tapoja, joilla startup-yritykset voivat hyödyntää tekoälyteknologiaa voittaakseen suuret kaverit.

Personointi
Prosessiautomaatio
Ennakoiva analytiikka
Parannettu asiakaskokemus
Kuinka Tiny Email Corporation hyödyntää OpenAI:ta

Personointi

Yksi startup-yritysten suurimmista eduista vakiintuneisiin yrityksiin verrattuna on niiden kyky tarjota asiakkailleen yksilöllisiä kokemuksia. Tekoälyn avulla startup-yritykset voivat viedä personoinnin uudelle tasolle. Keräämällä ja analysoimalla tietoja asiakkaiden käyttäytymisestä tekoälyalgoritmit voivat auttaa startupeja räätälöimään tarjontansa yksittäisten asiakkaiden mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Tämän personoinnin tasoa vakiintuneiden yritysten on usein vaikea saavuttaa, koska niiden on käsiteltävä valtava määrä dataa.

Esimerkiksi ihonhoitotuotteita myyvä startup voisi käyttää tekoälyalgoritmeja asiakastietojen analysointiin ja henkilökohtaisten tuotesuositusten luomiseen kullekin asiakkaalle ihotyypin, iän ja muiden tekijöiden perusteella. Suuremman ihonhoitoyrityksen olisi vaikea toistaa tällaista personointitasoa, koska niiden olisi käsiteltävä valtava määrä dataa.

Prosessiautomaatio

Startupilla on usein rajalliset resurssit, ja niiden on oltava mahdollisimman tehokkaita kilpaillakseen vakiintuneiden yritysten kanssa. Tekoäly voi auttaa startupeja automatisoimaan monia prosessejaan, mikä vapauttaa aikaa ja resursseja, jotka voidaan osoittaa muille liiketoiminnan alueille.

Esimerkiksi sähköisen kaupankäynnin aloittava yritys voisi käyttää tekoälyalgoritmeja automatisoidakseen asiakaspalveluprosessejaan. Käyttämällä luonnollisen kielen käsittelyalgoritmeja (NLP) asiakkaiden tiedustelujen ymmärtämiseen ja asiaankuuluvien vastausten antamiseen startup voi vähentää asiakaspalvelutiiminsä työtaakkaa ja tarjota asiakkaille nopeampia ja tarkempia vastauksia.Ennakoiva analytiikka

Toinen tapa, jolla startupit voivat käyttää tekoälyä päihittääkseen vakiintuneet yritykset, on hyödyntää ennakoivaa analytiikkaa. Tekoälyalgoritmit voivat auttaa startupeja ennustamaan tulevaisuuden trendejä ja asiakkaiden tarpeita analysoimalla historiallisia tietoja asiakkaiden käyttäytymisestä ja markkinatrendeistä. Tämä voi antaa startup-yrityksille kilpailuedun, koska ne voivat ennakoida markkinatrendejä ja mukauttaa tarjontaansa sen mukaisesti.

🔥 Empfohlen:  Mikä on tulossuppilo? Optimoi asiakasmatkasi

Esimerkiksi ateriasarjoja myyvä startup voisi käyttää ennakoivaa analytiikkaa analysoidakseen tietoja asiakkaiden mieltymyksistä ja ennustaakseen, minkä tyyppiset ateriat ovat suosituimpia tulevaisuudessa. Ennakoimalla näitä trendejä startup voi räätälöidä tarjontaansa vastaamaan asiakkaiden kysyntää ja saavuttamaan kilpailuetua.

Parannettu asiakaskokemus

Lopuksi startupit voivat käyttää tekoälyä parantaakseen asiakaskokemusta ja erottautuakseen vakiintuneista yrityksistä. Tekoälyllä toimivien chatbottien ja ääniavustajien avulla startup-yritykset voivat tarjota asiakkaille henkilökohtaisemman ja reagoivamman käyttökokemuksen.

Esimerkiksi rahoituspalveluja myyvä startup voisi käyttää tekoälypohjaista chatbotia tarjotakseen asiakkaille henkilökohtaista talousneuvontaa ja auttaakseen heitä tekemään sijoituspäätöksiä. Tarjoamalla tämän tason personointia ja reagointikykyä startup voi erottua suuremmista rahoituslaitoksista, jotka eivät välttämättä pysty tarjoamaan samantasoista palvelua.

Kuinka Tiny Email Corporation hyödyntää OpenAI:ta

Heidän ESP tinyEmail -sovelluksensa on suunniteltu palvelemaan verkkokauppa-asiakkaita, jotka tarvitsivat helpompaa tapaa toteuttaa sähköpostimarkkinointikampanjoita verkkokauppoihinsa. Heidän pienimmistä myymälöistä ja yksinyrittäjistä koostuvan kohortin oli edelleen vaikeuksia asentaa ja käyttää ohjelmistojaan tehokkaasti huolimatta kaikista pyrkimyksistään virtaviivaistaa prosessia. He aloittivat pelaamisen OpenAI:lla heti kun saivat sen käsiinsä. He ymmärsivät nopeasti, että oikeilla kehotteilla he pystyivät tehokkaasti käskemään OpenAI:ta kirjoittamaan viikoittaisia ​​uutiskirjeitä ja sähköpostiautomaatioita, jotka oli räätälöityjä ja tuotemerkin mukaisia ​​näille pienille myymälöille. He julkaisivat tinyEinstein.ai:n, joka automatisoi täysin Shopify-kauppojen sähköpostimarkkinoinnin luomisen, lähettämisen ja hallinnan. Tämä tuote säästää Shopify-kauppojen omistajien tunteja viikoittain tai eliminoi kustannukset, joita he käyttivät sähköpostimarkkinoinnin ulkoistamisesta toimistoille.

Johtopäätös

Tekoäly voi olla pelin muuttaja startupeille, jotka haluavat häiritä vakiintuneita yrityksiä. Hyödyntämällä tekoälypohjaista personointia, prosessiautomaatiota, ennakoivaa analytiikkaa ja parannettuja asiakaskokemuksia startupit voivat saada kilpailuetua ja avata markkinaraon. Vakiintuneiden yritysten etuna voi olla resurssit ja brändin tunnettuus, mutta startup-yritysten etuna on ketteryys ja luovuus. Tekoälyn avulla startup-yritykset voivat tasata pelikenttää ja kilpailla isojen kavereiden kanssa.