Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Bing AI ja ChatGPT saavat uuden jakopainikekokemuksen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Bing AI ja ChatGPT saavat uuden jakopainikekokemuksen

  • Microsoft tuo uuden jakamiskokemuksen Bing Chat AIlleen.
  • Uusi käyttöliittymä tarjoaa pysyvän linkin ja kuvakaappauksen vastauksesta.
  • Jaa-painikkeen avulla voit jakaa vastauksen nopeasti Facebookissa, Twitterissä ja Pinterestissä.

Microsoft jatkaa uuden Bing Chat AI:n parantamista, ja tällä kertaa yritys esittelee uuden jakopainikkeen, joka helpottaa vastausten lähettämistä ChatGPT:n tuottamasta chatbotista sosiaaliseen mediaan, mukaan lukien Facebook, Twitter ja Pinterest.

Vaikka chatbotissa oli aina mahdollisuus jakaa vastaus, uusi käyttöliittymä mahdollistaa “pysyvän” linkin ja kuvakaappauksen jakamisen suosituimpiin sosiaalisen median alustoihin ja myös sähköpostitse. Koska chatbot voi tuottaa erilaisen vastauksen kahdelle saman kysymyksen esittäneelle henkilölle, pysyvä linkki jakaa tarkan vastauksen kyselyyn samoilla viittauksilla.

Jos haluat avata koko käyttökokemuksen, sinun on avattava jaettu linkki Microsoft Edgessä, kun olet kirjautunut sisään Microsoft-tilillä, jolla on pääsy Bing Chat AI:hen. Vaihtoehtoisesti voit aina muokata Chromen tai Firefoxin asetuksia käyttääksesi chatbotia.

Jos sinulla ei ole pääsyä uuteen Bingiin, jossa on ChatGPT-integraatio, voit rekisteröityä ja saada välittömän pääsyn näiden ohjeiden avulla.

Lisäksi yhtiö huomauttaa myös, että se edistyy “Balanced” -äänitilan optimoinnissa vastaamaan kysymyksiin nopeammin kuin ennen ja parantamaan Bingin kontekstuaalista ymmärrystä sallimalla chatbotin pääsyn suuriin kontekstitietosarjoihin “Creative” -ääntä käytettäessä. tila, joka parantaa tekstin yhteenvetoa.

🔥 Empfohlen:  Voiko ChatGPT kirjoittaa esseitä?