Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Bing Chat AI tuo uusia ominaisuuksia Androidille ja iPhonelle (mukaan lukien widget)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Bing Chat AI tuo uusia ominaisuuksia Androidille ja iPhonelle (mukaan lukien widget)

  • Microsoft ottaa käyttöön uusia ominaisuuksia ja muutoksia Bing Chat AI:hen mobiililaitteissa.
  • Päivitys tuo parannuksia Edge-, Bing-, Skype- ja SwiftKey-mobiilisovelluksiin.
  • Muun muassa Edge Mobile on nyt tietoinen katsomastasi verkkosisällöstä.
  • Bing-sovellus saa jatkuvan chat- ja mobiiliwidgetit ja SwiftKey uuden kirjoitusominaisuuden.

Microsoft on ilmoittanut uudesta päivityskierroksesta Bing Chat AI -sovellukseen mobiililaitteissa. Julkaisussa yritys parantaa kontekstuaalista keskustelua Microsoft Edgen mobiiliversiolle. Android- ja iOS-käyttäjät voivat käyttää chatbotia uuden widgetin avulla, ja keskustelut synkronoidaan nyt työpöytä- ja mobiililaitteiden välillä.

Microsoft Edge -mobiili

Ensimmäinen päivitys on kontekstuaalinen chat Microsoft Edgen Android- ja iOS-versioissa. Uuden ominaisuuden avulla chatbot voi skannata tarkastelemasi sivun sisällön kontekstin ja sen jälkeen voit esittää kysymyksiä sivun tiedoista ja jopa pyytää saada yhteenvedon.

Lisäksi selain sisältää myös vaihtoehdon, jonka avulla voit pian valita tekstiä, ja Bing Chat tekee siitä yhteenvedon tai selittää sen.

Bing-sovellus mobiililaitteille

Toinen päivitys tuo mahdollisuuden jatkaa keskustelua eri alustoilla. Tämä tarkoittaa, että voit nyt aloittaa keskustelun työpöydällä ja jatkaa sitten mobiililaitteellasi (ja päinvastoin). Voit esimerkiksi kysyä chatbotilta reseptiä työpöydällä ja jatkaa sitten puhelimitse ruokakaupassa kysymällä vaihtoehtoisesta ainesosasta.

Yrityksen mukaan tämän ominaisuuden käyttämiseksi sinun on napsautettava vastausta työpöydällä ja valittava sitten puhelinkuvake asetusvalikosta nähdäksesi viivakoodi. Skannaa se avataksesi puhelimessasi. Tämä ominaisuus tulee lähipäivinä Androidille ja iOS:lle.

Osana Bing Chat AI:n laajennusta Microsoft sanoo, että se on lisännyt maa- ja kielitukea puhesyötölle ja parantanut muiden kuin englanninkielisten keskustelujen laatua.

Lisäksi Bing-sovellus saa uuden Chat-widgetin, jonka voit lisätä iOS- tai Android-aloitusnäyttöön. Widgetin avulla voit olla nopeasti vuorovaikutuksessa chatbotin kanssa kirjoittamalla tai äänellä. Kun esität kysymyksen, vastaus näkyy peittokuvana aloitusnäytössä.

🔥 Empfohlen:  Parcl laajentaa kiinteistörajojaan: lanseeraa muita kaupankäynnin kohteena olevia indeksejä suurille Yhdysvaltain kaupungeille, mukaan lukien Austin, Chicago, Seattle ja Boston

SwiftKey-sovellus mobiililaitteille

Äskettäisen tekoälyintegraation lisäksi Microsoft tuo nyt Compose-ominaisuuden SwiftKeyhin. Uuden ominaisuuden avulla voit luonnostella sisältöä ehdottamamiesi parametrien mukaan, mukaan lukien sävy, muoto ja pituus. Voit esimerkiksi käyttää tätä ominaisuutta lähettääksesi sähköpostia palveluntarjoajalle, joka pyytää ratkaisua ongelmaan. Muokkaa luonnosteltua sähköpostiviestiä nopeasti varmistaaksesi, että tiedot ovat oikein, ja lähetä se sitten.

Lisäksi SwiftKey-sovellus sisältää nyt kääntäjän, joka käyttää tekoälyä helpottaakseen sisällön kääntämistä eri kielistä.

Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta, napsauta “Bing” -painiketta SwiftKey-näppäimistön yläpuolella olevassa nauhassa, napsauta “Käännä” -vaihtoehtoa ja valitse kielet, joihin käännetään ja joista käännetään, ja kirjoita tai liitä teksti, jolloin ominaisuus putoaa. käännetty teksti suoraan viestikenttään.

Lopuksi näppäimistö saa myös kaksi lisäsävyä, mukaan lukien nokkela ja hauska.

Skype-sovellus mobiililaitteille

Myös Skype-sovellus mobiililaitteille saa Bing Chatin ryhmäkeskusteluihin. Jos käytät edelleen Skypeä, voit nyt merkitä “@Bing” keskusteluun, jolloin chatbot vastaa kyselyihin ja keskusteluihin.

Tämä uusi päivityskierros tulee vain päiviä sen jälkeen, kun yritys ilmoitti useista muista Bing Chat AI -kokemuksen ominaisuuksista ja muutoksista.

Esimerkiksi kun kysyt kysymyksen, chatbot voi nyt sisällyttää vastauksiin kuvia selittääkseen vastauksen paremmin. Oletetaan, että kysyt Bingiltä kysymyksiä flamingoista tai kapybaroista, niin kuva näistä eläimistä näkyy osana vastausta.

Microsoft on myös päivittänyt visuaalista suunnittelua elementeille, jotka näkyvät tekstipohjaisten vastausten lopussa, mikä parantaa ostokokemusta, säätä, rahoitusta ja autoilua.

Lisäksi tämä päivitys parantaa kopiointi- ja liittämiskokemusta, kun Bing-chat luo koodia tai muita muotoiltuja tekstilohkoja. Kun lisäät kehotteen Bing-chatiin, voit myös käyttää muotoiluja, kuten kappaleita, luettelomerkkejä tai numerointia.

Table of Contents