Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Bing Chat voi pian hämmentyä liikkeellä ollessasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Bing Chat voi pian hämmentyä liikkeellä ollessasi

Microsoftin viimeisimmät muutokset Bing Chatiin saavat yrityksen tuntemaan olonsa mukavammaksi tekoälyn vakauden suhteen. Näyttää siltä, ​​​​että Microsoft pyrkii eteenpäin, koska muutamat ihmiset, jotka ovat saaneet aikaisen käyttöoikeuden, ovat havainneet mobiiliversion.

Microsoft ilmoitti 7. helmikuuta julkaisemassaan blogiviestissä, että mobiilikokemus on saatavilla pian. Alle kaksi viikkoa myöhemmin se alkaa saapua huolimatta viimeaikaisista ongelmista, kun Bing Chat on päässyt irti ja julistaa, että se haluaa olla ihminen.

Reddit

Uutiset Bing Chatin saapumisesta älypuhelimiin puhkesi Redditissä, ja useat käyttäjät julkaisivat kuvakaappauksia mobiilikäyttöliittymästä. Valitettavasti se ei vielä toimi.

On epäselvää, mitkä sovellukset saavat pääsyn ensin. Redditin arvauksia ovat Bing-sovellus ja Microsoftin Edge-selainsovellus. Redditor Default-1001 kuitenkin otti kuvakaappauksen “normaalilla verkkohaulla” ja lisäsi, että se on sittemmin poistettu käytöstä.

Microsoft on äskettäin tehnyt muutoksia estääkseen Bing Chatin epäsäännöllisen toiminnan rajoittamalla keskustelujen pituutta.

Pitkät keskustelut voivat olla hyödyllisiä, koska tekoäly säilyttää tietyn ajatuslinjan kontekstin. Pitkissä keskusteluissa Bing Chat voi kuitenkin hämmentyä ja alkaa poimimaan taustalla olevia ääniä käyttäjältä. Tämä tunne voi sitten heijastua tavalla, joka viittaa tunteeseen.

Alan Trulyn kehottama muutettu Midjourney-renderöinti.

Lisää muutoksia on tuonut mainoksia Bing Chatiin. Kuten MSPowerUser raportoi, Redditors r_chard_40 ja SushiFanta jakoivat kuvakaappauksia mainoksista, jotka ilmestyivät Bing Chat -vastauksen alla.

Tehtyään näin valtavan monen miljardin dollarin investoinnin OpenAI-teknologiaan, oli vain ajan kysymys, ennen kuin mainoksia ilmestyi. Jotta voit käyttää tällaisia ​​uskomattomia ominaisuuksia ilman ChatGPT-vastauksiin liittyvää viivettä, saattaa olla syytä nähdä muutamia kontekstuaalisia mainoksia.

Koska Bing Chat tulee pian mobiililaitteille, näyttää siltä, ​​​​että Microsoft saattaa laajentaa pääsyä lähitulevaisuudessa. Kiire on päällä, kun Google on ilmoittanut, että sen oma AI-chat-vaihtoehto, Bard, on testauksessa.

🔥 Empfohlen:  Vedonlyöntimarkkinoiden trendien tutkiminen vuonna 2023: Globaalit toimialatrendit ja ennuste